2011 Ekim Anneleri

Canım doktorumda ayrıntılıyı çeken uzmanda aynı şeyi söyledi. Erken haftalarda görülebiliyormuş ama 30. haftalarda kesinlikle düzelmesi gerekirmiş. Sorun düzelmez iseymiş. Birde ben o gün çok koştur koştur gitmiştim (hastaneye işyerimle hastane arası arabayla 1 saat birde 15 dakka yürüme mesafesi var ) dinlenmeden hemen çekmeye başlamıştı uzman. Halen içimde şüphe vardır acaba o ara tansiyonum çıkıp ondanmı öyle bir sonuç çıktı diye. 2 hafta sonra anlıcaz

olabilir belkide.inşallah bu kontrolünde düzelmiş olur.sağlıkla doğar bebeişin inş.:79:

kızlar bende de bir damar eksik ama bu gelişime engel değil dedi doktor.takip ediceğiz dedi.tek damarlı olup sağlıklı bebek doğuranlar var

egzersiz yapmak kan akışını hızlandırıyor bu da kulağa küpe olsun:130::130::130:

Son düzenleme:
1 week zwanger
2 weken zwanger
3 weken zwanger
4 weken zwanger

De tweede maand:
5 weken zwanger
6 weken zwanger
7 weken zwanger
8 weken zwanger

De derde maand:
9 weken zwanger
10 weken zwanger
11 weken zwanger
12 weken zwanger

De vierde maand:
13 weken zwanger
14 weken zwanger
15 weken zwanger
16 weken zwanger
17 weken zwanger

De vijfde maand:
18 weken zwanger
19 weken zwanger
20 weken zwanger
21 weken zwanger

De zesde maand:
22 weken zwanger
23 weken zwanger
24 weken zwanger
25 weken zwanger

De zevende maand:
26 weken zwanger
27 weken zwanger
28 weken zwanger
29 weken zwanger
30 weken zwanger

De achtste maand:
31 weken zwanger
32 weken zwanger
33 weken zwanger
34 weken zwanger

De negende maand:
35 weken zwanger
36 weken zwanger
37 weken zwanger
38 weken zwanger
39 weken zwanger

De laatste loodjes:
40 weken zwanger
41 weken zwanger
42 weken zwanger
kizlar merak ediyordunuzya kac aylik oluyoruz diye iste size kac hafta,kac ay hesabi size anlaticam bu hollandaca.

herkes yapmıyor zaten sanseecim isteğe bağlı bu. yapmayı tercih eden de var etmeyen de. şart değil yani yapılması.

inşallah iyidir canım ,çok kafana takma ama iyi düşünki iyi olsun ,tabi söz konusu içinde büyüyen canının parçası olunca bu çok zor biliyorum ama dua et rahatlatmaya çalş kendini.

herkes yapmıyor zaten sanseecim isteğe bağlı bu. yapmayı tercih eden de var etmeyen de. şart değil yani yapılması.
biliyorum canım tabikide öyle ,hani 40 da tuzlanıyo denildiya ondan yazdım ben ,bilgilendirme amaçlı yani

birinci ay=1-4hafta ikinci ay=5-8hafta ucuncu ay=9-12hafta dorduncu ay=13-17hafta besinci ay=18-21hafta altinci ay=22-25hafta yedinci ay=26-30hafta sekizinci ay=31-34hafta dokuzuncu ay=35-39 hafta 40-42 haftaya kadar surebiliyor.ins anlatabilmisimdir

canim hep dua ediyorum.sabah uyanip kipirtilarini hissedince cok sukur diyorum bugunde iyi yavrum.allahim kimsenin kucagini bos koymasin.10 sene sonra ikinci yavrum olacak ins.heyecanla bekliyoruz.

Elifff maşallah size

bayıldım gobusune.maasallah cok guzel.benım gobuse kucuk dıyordum senınkıde kucukmus.bana hıc buyumuyor gıbı gelıyor.dıger taraflarım buyuyor sankı.

mersi canlarım dün akşam bulaşık yıkarken farkettim göbişim mutfak tezgahına değiyo artık :)) büyüdük biz kızımla...

sağlık ocağına gittim geldim şimdi bu aralar çarpıntım oluyodu kan tahlili yaptırmıştım aldım sonucunu hemoglobinim 10.2 ye düşmüş 10.5 tan sonra anemi oluyomuş ((

elifff sana birşey soracağım ayrıntılıyı nerede çektirmiştin. Bir ara şifanın felan fiyatlarını yazmıştın ya. Ben ayrıntılıyı bölgede çektirdim 2 boyutluydu, şimdi tekrar doppler istediler ya 3 boyutlu olsun bari diyorumda. :)))

kızlar ben bu cetveli yapamıyorum daha doğrusu yaptım ama formata uygun değil dedi site. acaba daha 100 yorum falan mı olması gerek ama öle olsa onu derdi dimi.off.siznasıl yaptınız.?

sağlık ocağına gittim geldim şimdi bu aralar çarpıntım oluyodu kan tahlili yaptırmıştım aldım sonucunu hemoglobinim 10.2 ye düşmüş 10.5 tan sonra anemi oluyomuş ((

sağlık ocağı tahlillerine güvenmiyorum ben artık elifim geçen hafta tiroid tahlili yaptırdım 3,67 çıktı (sınır 2,5 olması lazım). kendi doktorumda, hastanede yaptırdım 1,73 çıktı. hassas ölçüm yapmıyorlar sağlık ocağında. hastaneler daha güvenilir ama acil durumda sağlık ocağına gitmekte fayda var. bi de hastanede yaptır bence. yediklerine dikkat et, demirini ihmal etme canım. demir eksikliği çarpıntı yapar, bende hep olurdu küçüklüğümden beri. şimdi gün aşırı gyno ferro sanol içiyorum iyiyim.

cnm fiyatları yazan duyguydu ben pendik medicine hospitalda çektirmiştim drum arkadaşına yönlendirmişti 150 lira vermiştim ben 1 saat kadarda incelemişti adam ama cd vermemişlerdi bana cihazları arızalıymış diye
Canım kan ilacı içmiyormuydun sen niye düşüyorki acaba.

içiyordum cnm haftaya kntrl var arttırır herhalde ilacın sayısını (

kızlar ben bu cetveli yapamıyorum daha doğrusu yaptım ama formata uygun değil dedi site. acaba daha 100 yorum falan mı olması gerek ama öle olsa onu derdi dimi.off.siznasıl yaptınız.?

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

itiraf sitesinde okudum kızlar

2 damla su

Hatunumun son bombası: ''Fırdöndüüü, bu sıcaklar devam ederse sanırım 2 damla su doğuracağım zira çocuk içimde buharlaştı.''

haftaya kntrlüm var denizim isterse yaptırırım umarım ilaç sayısını arttırır bide kan iğnesi falan varmış ondan vermese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…