şimdiden çatladımı göğüsleriniz :85:geçen gün aynışeyi ben anneme sormuştum ilk 6 ay anne sütü sadece dedi suyu da ordan karşılanıyomuş çok mucize şu anne sütü :) inşallah sorunsuz emerler o kadar çatladı göğüslerim yanii bazı duyuyorum süt gelmiyomuş falan öle bişey olmasın inşallah
Anlıyorum, geçmiş olsun gulsah. Aynı acıları tekrar yaşamazsın umarım sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
Sıkıntılıysan, stresliysen tam yerindesin. aa geç bile kalmışsın bak yakında doğuruyoruzSıkıntılarını, endişelerini her şeyi paylaşıp rahatlarsın burda aynı korkuları yaşayan kişileriz o yüzden anlarız seni. rahat olabilirsin
banada doktor iki damardan biri zayıf eğer kilo alırsan,tansiyon sorununda olursa kan akımı az olur , bebek beslenmez tehlikeye girer dedi.sakın kilo alma dedi tabi bunu değiğinde ben 6 kilo almıştım bile.çok korkuyorum bende.sanırım seninşe aynı sorun.kizlar benim sorunum var bilmiyorum hic duydunuzmu?bebegin gobek baginda 3 damar olmasi gerekiyormus.birisi beslenmesi icin didgeri birbirine bagli bir damar ve bubegin organlarinin gelisimine,yine beslenmesi icinmis.benimkinde sadece birlesik olan damar varmis.cok korkuyorum birsey olacak erken dogum yapacam diye.varmi bu sorunu yasayan icinizde?
şimdiden çatladımı göğüsleriniz :85:
merhaba bende ekim annesi olcam ins.kac gundur cesaret edipde konusamadim okuyup ciktim.ama bugun cesaret geldi artik.bende 05.10.2011 annesi olacagim ins.2.oglum olacak kismetse.
Tabiki öyle.hayırlısıyla bebeşlerimizi alalımda kucaklarımızabende daha catlak olmadi.bakalim son iki ayda olmaz ins.ama olursada olsun bebeklerimiz icin herseye razi oluruz degilmi.
banada doktor iki damardan biri zayıf eğer kilo alırsan,tansiyon sorununda olursa kan akımı az olur , bebek beslenmez tehlikeye girer dedi.sakın kilo alma dedi tabi bunu değiğinde ben 6 kilo almıştım bile.çok korkuyorum bende.sanırım seninşe aynı sorun.
banada doktor iki damardan biri zayıf eğer kilo alırsan,tansiyon sorununda olursa kan akımı az olur , bebek beslenmez tehlikeye girer dedi.sakın kilo alma dedi tabi bunu değiğinde ben 6 kilo almıştım bile.çok korkuyorum bende.sanırım seninşe aynı sorun.
bana oyle birsey demediler canim sadece 24.haftada bebegin gelisimine baktilar hersey iyi gidiyordu.ben korkumdan durmadan yiyorum.ne kadar vitamin giderse iyidir diye.ekmek fazla yemiyorum ama korkumdan.ins iyidir bebegim?birde 32.haftada bakacaklar bakalim ne kadar oldu?
Hoşgeldin canım.
şimdiden çatladımı göğüsleriniz :85:
son kontrolde banada bebiş iyi yanlız suyu biraz fazla dedi. hep dikkat etmem gerekiyormuş.inş iyi olur bebişlerimiz.kaç kilo aldın sen toplam ?
benim doktorum tekrar bakıcaz demedi.sonradan düzelebiliyormuyumuş yani.ozaman belkide düzelmiştir.bende devamlı tansiyonumu ölçüyorum.bazen çok az yükseliyor.bide stres yapıcam diye korkuyorum.kontrole gittiğimde söylesemmi tekrar bakılmasını istiyorum diye:44:Canım üzmeyin kendinizi banada 23. haftada ayrıntılıda öyle dediler ayrıntılıyı çeken uzman bu haftalarda normal ama takibe alın 30. haftada düzelmiş olması lazım dedi. Kendi doktorum sa 27. haftada tekrar dopler istedi düzelmiş olması lazım dedi yoksa yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi olur Allah korusun dedi. Ben 1 aydır günde 5 kere tansiyon ölçüyorum hep eskiden olduğu gibi düşük, bir kere yükseldiğini görmedim. Ve en kötü 2 hafta daha bekliyeceğim dopler için.O yüzden Rabbime emanetler onlar nekadar evham yaparsak hem kendimizi hem miniklerimizi üzüyoruz.
hoş geldin canım ,geçmiş olsun çok moralini bozma canım ,başka doktorlarada görün bence,ben daha önce hiç duymamıştım ,nasıl tespit ediliyoki bu durum??kizlar benim sorunum var bilmiyorum hic duydunuzmu?bebegin gobek baginda 3 damar olmasi gerekiyormus.birisi beslenmesi icin didgeri birbirine bagli bir damar ve bubegin organlarinin gelisimine,yine beslenmesi icinmis.benimkinde sadece birlesik olan damar varmis.cok korkuyorum birsey olacak erken dogum yapacam diye.varmi bu sorunu yasayan icinizde?
eeh sonunda bi göbek emaresi gördükmü neee28+5 le karşınızdayız
28+5 le karşınızdayız
anlıyorum canım.farklı muayene oluyosunuz demekki.kilo baya almışsın evet bence yinede dikkat et.az az sıksık yemeye çalış.ekmek ve yağlı yemeklere dikkat et.sonradan bi sıkıntı olmasın Allah korusun.bana birsey demiyorlar.birde orda siz bebeklerinizi her kontrolde gorebiliyorsunuz.burda oyle degil sadece kalp atislarini uyabiliyoruz.12 kilo aldim canim.biraz fazla ama duramiyorum yiyorum homini girtlak.
hoş geldin canım ,geçmiş olsun çok moralini bozma canım ,başka doktorlarada görün bence,ben daha önce hiç duymamıştım ,nasıl tespit ediliyoki bu durum??
Eeh sonunda bi göbek emaresi gördükmü neeeHoş olmuş canım yaa..maşallahh..bende eklicem bi ara ,benimkide koskocaman oldu sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?