2011 Ekim Anneleri

şimdiden çatladımı göğüsleriniz :85:

cok tsklr kizlar beni cok sevindirdiniz.evet gec kaldim dogru,erken dogumlari okuyunca gec kaligimi anladim aslinda ins hepimiz zamaninda dogruruz kizlar.

banada doktor iki damardan biri zayıf eğer kilo alırsan,tansiyon sorununda olursa kan akımı az olur , bebek beslenmez tehlikeye girer dedi.sakın kilo alma dedi tabi bunu değiğinde ben 6 kilo almıştım bile.çok korkuyorum bende.sanırım seninşe aynı sorun.

bana oyle birsey demediler canim sadece 24.haftada bebegin gelisimine baktilar hersey iyi gidiyordu.ben korkumdan durmadan yiyorum.ne kadar vitamin giderse iyidir diye.ekmek fazla yemiyorum ama korkumdan.ins iyidir bebegim?birde 32.haftada bakacaklar bakalim ne kadar oldu?

Canım üzmeyin kendinizi banada 23. haftada ayrıntılıda öyle dediler ayrıntılıyı çeken uzman bu haftalarda normal ama takibe alın 30. haftada düzelmiş olması lazım dedi. Kendi doktorum sa 27. haftada tekrar dopler istedi düzelmiş olması lazım dedi yoksa yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi olur Allah korusun dedi. Ben 1 aydır günde 5 kere tansiyon ölçüyorum hep eskiden olduğu gibi düşük, bir kere yükseldiğini görmedim. Ve en kötü 2 hafta daha bekliyeceğim dopler için.O yüzden Rabbime emanetler onlar nekadar evham yaparsak hem kendimizi hem miniklerimizi üzüyoruz.

son kontrolde banada bebiş iyi yanlız suyu biraz fazla dedi. hep dikkat etmem gerekiyormuş.inş iyi olur bebişlerimiz.kaç kilo aldın sen toplam ?

şimdiden çatladımı göğüsleriniz :85:

evet malesef o kadar su içtim dikkat ettim ama çatladım annem ve ablamda da var doğum çatlakları o yüzden bekliyodum ama ilk görünce üzülmedim değil. gene de sağlıklı olsun kızım ben herşeye razıyım.. napalım çekcez artık.

son kontrolde banada bebiş iyi yanlız suyu biraz fazla dedi. hep dikkat etmem gerekiyormuş.inş iyi olur bebişlerimiz.kaç kilo aldın sen toplam ?

bana birsey demiyorlar.birde orda siz bebeklerinizi her kontrolde gorebiliyorsunuz.burda oyle degil sadece kalp atislarini uyabiliyoruz.12 kilo aldim canim.biraz fazla ama duramiyorum yiyorum homini girtlak.

benim doktorum tekrar bakıcaz demedi.sonradan düzelebiliyormuyumuş yani.ozaman belkide düzelmiştir.bende devamlı tansiyonumu ölçüyorum.bazen çok az yükseliyor.bide stres yapıcam diye korkuyorum.kontrole gittiğimde söylesemmi tekrar bakılmasını istiyorum diye:44:

hoş geldin canım ,geçmiş olsun çok moralini bozma canım ,başka doktorlarada görün bence,ben daha önce hiç duymamıştım ,nasıl tespit ediliyoki bu durum??
28+5 le karşınızdayız
eeh sonunda bi göbek emaresi gördükmü neee hoş olmuş canım yaa..maşallahh..bende eklicem bi ara ,benimkide koskocaman oldu sankiiii

bana birsey demiyorlar.birde orda siz bebeklerinizi her kontrolde gorebiliyorsunuz.burda oyle degil sadece kalp atislarini uyabiliyoruz.12 kilo aldim canim.biraz fazla ama duramiyorum yiyorum homini girtlak.
anlıyorum canım.farklı muayene oluyosunuz demekki.kilo baya almışsın evet bence yinede dikkat et.az az sıksık yemeye çalış.ekmek ve yağlı yemeklere dikkat et.sonradan bi sıkıntı olmasın Allah korusun.

kızlar 40 çıkarmada şöyle oluyo kiii; bebek 40. güne geldiğinde banyo suyuna 40 kere ihlas yada faiha ikisinden biri okunuyotam emin olamadım şimdi ,ama 40 kere kunduğuna eminim ,sonra bebek yıkanıyo kalan suylada anne yıkanıyo ,hem annenin ,hem bebeğin 40 ı çıkmış oluyo böylece,yani, tuzlama falan olmuyo 40 çıkartılırken .

16.haftada cınsıyetını ogrenmeye gıttık canım.orda soyledı ılk once.ama fazla kulak asmadık onemlı bırsey degıldır dıye bırde 20.haftada gorunmeyınce dedık bu onemlı bırsey heralde?sonra doktor ne kadar onemlı degıl bebek beslenıyor desede ben kafaya taktım bır kere.ıns ıyıdır bebegım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…