ekle tabi sende bayadır resim eklemiyorsun cnm en son mavi elbiseli bi tane eklemiştin yanlış hatırlamıyorsam yada o resimde çok güzeldin ben başkasını hatırlamıyorum
Ohh hele şükür ya, netim gitti gene ttnet'i aradım adamlar demezmi modem arızalı daha geçen hafta yapıldı değişti dedim. Bilerek düşürüyorsunuz çekim gücünü müşteri hiz. para kazansın diye dedim. Soyguncular dedim dedimde dedim :84: yeter ama yani. Kıza diyorum ki bakım yapıldı ki yapılmadı bakım bu gün, kız diyor kie vet ışıklar yanıyor görünüyor e hani 5 dakika önce yanmıyodu bozuktu modem, tamirci filanda çağırmadımbir hayli bağırıp çığırdım anlayacağınız... E haliylee bu saatte ancak verdiler neti uyuzlar...
Bir sürüde kaynatmışsınız, akşama bakarım uyumassam nerdeyse bayılcam uykusuzluktan gözlerim yanıyor.. Arabam yok bugün eşimin eğitimi var bugün ve yarıno yok filan dedi ama ben illaki al dedim sıcak hava uğraşma, çünkü iki hafta sonra 28 dolucak ve beni işe götürmesi gerekicek, beraber gidip gelicez.. ramazanda nasıl çekiceksek yolu, o oruçlu, ben hamile trafik tıkış fıkış pufff inş kavga etmeyiz :))))) trafikte sıkışmaya başladı herkes döndü sanırım tatilden ramazan dolayısıyla...
Bu sıcaklardan erken doğurmassak iyidir bazen çok tırsıyorum sular seller akıyor her yerimden ve nefes alamıyorum kuzumda içerde bunalıyomudur ki diye düşünüyorum ben perişan olunca oda etkileniyodur demi
vardı cnm kızlar diyet yapıyodu ayça vardı bi kaç kişi daha vardı adını hatırlayamadığım umarım alınmazlar hatırlayamadım diye ayça hatta diyet listesini baştan sona yazmıştı burda
28+5 le karşınızdayız
hoş geldin canım.seni bayağı kızdırmışlar ama haklı yere kızmışsın. .neyseki gelmiş sonunda internetin.çok sinirlenme prensesinde etkilenir canım.
kilo alışlarımız hızlanacak artık müjdecim çok normal ama sen abartmıyosun sanki. hemen hemen o civarda aldık kiloları. gerçi bana doktorum ilk görüşmemizde her aya bir kilo alacaksın ve ilk üç ay hiç almayacaksınnnn demişti ama ben ilk beşini hemencik alıverdim şimdi de 7'ye tamamladım :)
hoşbulduk :) yok yok ankaraya sıcak demem ben. antalya buhar kazanı gibi. çok çok fena. buranın gözünü seveyim ben. işyerinde rahatım klima çalışıyor sürekli, akşam da duşla vs idare ediyorum şükür sıkıntım yok henüz :) 16 eylülde doğum iznine ayrılıcam o zamana kadar da serinlemiş olur herhalde hava.
Jenny Cibinlikli Park Yatak - Gür Bebe- Bebek Araç Gereçleri Online Satış Mağazası
kızlar nasıl bu park yatak.
Jenny Cibinlikli Park Yatak - Gür Bebe- Bebek Araç Gereçleri Online Satış Mağazası
evet cnm hgb hemoglobin oluyo nasıl yükselttin sen 1 ayda ilaç harici bişey yaptınmı
oldukça güzel gözüküyor nejlacım. ben beğendim. ben de bakmaya başladım da, araştırıyorum. filiz de arıyordu bunu görür umarım.
Güzel görünüyor exor'un yataklarına bak birde bir arkadaş aldı adını hatırlayamadım şimdi, kumaşı çok güzelmiş bende baktım ama kesin karar vermedim daha ben.. Gerçi herkes park yatak al diyor..
Park Yataklar
hatta ekledim bile ben şimdiye kadar gördüklerim içinde en çok bunları beğendim. Hala araştırıyorum o ayrı tabi :)
canım bu haftalarda normal diye biliyorum.rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.sancı başladıktan sonra devam ederse doktora gidilmeli ama bir süre sonra geçerse ir sıkıntı olmazmış.kızlar,
ben sancı hissttim akşam, alttan ara ara, bazen oluyo sanki gelivericekmiş gibi, sizede oluyo mu,
dün doktora da dedim rahim kapalı bişey gözükmüyo dedi, bebekte normal duruyomui neden oluyo ki ozaman.
canım bu haftalarda normal diye biliyorum.rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.sancı başladıktan sonra devam ederse doktora gidilmeli ama bir süre sonra geçerse ir sıkıntı olmazmış.
akşam oldu mesela arka arkaya çok korkyum. sonra geçti, bugünde bi iki kere oldu.
sen benden 1 hafta öndesin canım, doğumla ilgili bişi konuştnuz mu doktorla. benimki daha erken dedi, doğum şeklini konuşmak için.
yok cnm senin resmindi o iyi hatırlıyorum mavi yazdım ama lacivert kemerli bi elbise vardı üstünde elbisenide çok beğenmiştim :))evden de bir deniim gittiğimde, benim beceremememle ilgili değilse başarırım umarım :)
içine mi doğdu eliiffff, ekleyeceğim foto mavi elbiseli :) ama daha önce eklemedim ben onu, başka biriyle karıştırdın belki de tatlım. ama yine de iltifatı kaptım hehehh :) sen de öylesin güzelim benim.
büyüdük biz artık teyzesi kocaman oldu benim kızım :))) e haliyle göbişibe büyüttüMaşallah kızınada sanada elifçim en son göbüş möbüş yoktu sende, o fotoya göre bir hayli büyümüş karnın :)
Elif göbüş resmini göremedim işyerindeyim fazla giremiyorum ama ben canlısını gördüm hahayt diye de hava atmak istiyorum buradaOğlan anası gibi göbüşü var sevgili Elif'imizin Biz seminerdeyken kızlarımız da muhabbet ettiler hatta benimki çok heyecanlandı tepikledi durdu yaramaz
Benim de kan değerlerim düşük ama ben günde iki defa ilaç alıyorum Hanzade ilkinde 9.5 sonrakinde ilaç kullanınca 10.4 çıkmıştı. Yükselir inşallah zira baya halsizlik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?