HANZADE yazdım gördünmü bilmiyorum ama bebişin toplanması normalmiş canım. Dün sordum dr.a. Annesi bebişin büyüyor ve bunu sana hissettiriyor dedi. İlerleyen haftalarda daha çok hissedeceksin bunu panikleme. Bir de artık beni 2 haftada bir nstye çağırdı. Dün ilkkez girdim. Çok şükür temiz çıktı.
eşim sort giymeme izin vermez diyerekten evlenince tüm sortlarımı kardeşime teslim edip gelmiştim
yatak odasını toplama çabasındayken terleyip eşimin şortlarından bir tane kapıp giydimyatakta uyuyakaldım
saat 5 gibi eşim gelmiş kapıya zile basıyoo kalktım açtım kapıyı merdivenlerden çıktı bense o şortla kapıda bekliyorum herüfümü
nihayet yüzyüze geldik ben hoşgeldin böcegimmmdedim eşim ooo david backham gelmişş evimizeeeee deyiverdi
oyy oyyy maşallahhh kocaman olmuşş bıcırıklarrrrrr
dikkat et canım yaa hamile kadınlar çok çabuk hastalanıyorlarr çok geçmiş olsunnn
benım de içinden çıkardığım şeyler var ama buhar mak bana bıle çok fayda ettı onu alcam alerjık bır bünyenız varsa burn tıkanıklıgınıda önlüyo nefes almayı da kolaylastırıyo
ben çıkıyorum artık kendinize iyi bakın Allaha emanet olun en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
eşim sort giymeme izin vermez diyerekten evlenince tüm sortlarımı kardeşime teslim edip gelmiştim
yatak odasını toplama çabasındayken terleyip eşimin şortlarından bir tane kapıp giydimyatakta uyuyakaldım
saat 5 gibi eşim gelmiş kapıya zile basıyoo kalktım açtım kapıyı merdivenlerden çıktı bense o şortla kapıda bekliyorum herüfümü
nihayet yüzyüze geldik ben hoşgeldin böcegimmmdedim eşim ooo david backham gelmişş evimizeeeee deyiverdi
ay herkes 6-7 yastıkla yatıyoo ne güzell ben 1 yastıgı yataga sıgdırıcam diye canım çıkıyoeee nede olsa üçüzlere
hamile bir kocam varona yer açmak lazım çeyrek ekmegin arasına sıkıştırılan köfteler gibiyim kocamdan fırsat bulursam
sıgıyorum yatagaadam bir yayılıyoo bana kalan yer minnacık 6 yastık sıgdırmak mucize olurdu heralde
kızlar bişey sorucam şimdi üzerimde tşört var onun altında atlet atleti daha yeni giydim
az önce çıkarayım dedim tşörtü atletimin üzerinde tam gögüsümün hizasında lekelenme olmuş beyaz renkte sertleşmiş
süt gelmiş olamaz değilmi üzerime bişey dökmüş olsam önce tşörtüm lekelenirdi gögüs ucuma baktım ama bişi yok :26::26:
benım de içinden çıkardığım şeyler var ama buhar mak bana bıle çok fayda ettı onu alcam alerjık bır bünyenız varsa burn tıkanıklıgınıda önlüyo nefes almayı da kolaylastırıyo
Selamm ben geldim. off çok boğucu bu akşam. zaman geçmiyor, ruhum sıkılıyor sanki yaa off bunalldımm.
ben çıkıyorum artık kendinize iyi bakın Allaha emanet olun en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
aman allahım memişlerim süt yapmış galibaa incelemeye aldım sol memişimizveee süt gelmişşş akmasınlar yaaa bebeme lazım onlarrr
canom , benim yaklaşık 2 aydır oluyor o süt sızıntısı,
olurmuş normalmiş, oynamamak sıkmamak lazımmış
canooommm yaa sen atlet mi giyiyosun off ben geceliği fırlatıp atıcam az sonra don paça gezicem evde az kaldı.
eveett ilk sütaş mööömüz sen mi oldun şimmdiiiierken değil mi bilmiyorum ki, dr a sormak lazım sanki. belki de sütün bol olacak foşur foşur akacak her yanından. şelale gibi mi olcaksın kıss :)
mıncıklamaa ve mıncıklatmaaayaa o zaman mıncıklamayayım
yaa o zaman mıncıklamayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?