2011 Ekim Anneleri

Görmemiştim canım iyi oldu yazdığın çok sağol içim rahatladı :) Bende şimdiye kadar 2 defa girdim sorunlu gebelik olduğundan sanırım daha önce kanama yüzünden 1 defa, daha sonrada kasılma sancı varmı diye bir defa bağladılar nstye, bende 30 temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum bu arada ikinci doktora başladım ama prof olan doktorumu bırakmadım. Diğer doktorum uzman oda fena değil. İlgili, en ufak sorunda her detayı inceliyor sağolsun.... Doğuma prof olan doktorumun girmesini çok isterdim çok alıştım ve çok ilgili :) Ama 4000 veremem diğer doktorda 1000 tl geri kalan 3000 tl az değil... Sen ne yaptın dr. işini?

ay herkes 6-7 yastıkla yatıyoo ne güzell ben 1 yastıgı yataga sıgdırıcam diye canım çıkıyo eee nede olsa üçüzlere
hamile bir kocam var ona yer açmak lazım çeyrek ekmegin arasına sıkıştırılan köfteler gibiyim kocamdan fırsat bulursam
sıgıyorum yataga adam bir yayılıyoo bana kalan yer minnacık 6 yastık sıgdırmak mucize olurdu heralde

Son düzenleme:

hee hee bende bugün masa başında kafamın düştüğünü anlayarak uyandım:))

güldürdü benı kocam akşam akşamm

oyy oyyy maşallahhh kocaman olmuşş bıcırıklarrrrrr
dikkat et canım yaa hamile kadınlar çok çabuk hastalanıyorlarr çok geçmiş olsunnn

saol cnm artık dikkaat ediyorum klimayı açıp öylece önünde uyuyakalmıyorummm:)))

benım de içinden çıkardığım şeyler var ama buhar mak bana bıle çok fayda ettı onu alcam alerjık bır bünyenız varsa burn tıkanıklıgınıda önlüyo nefes almayı da kolaylastırıyo

cnm inşallah bu kadar istedin sanada bidahaki sefere ikiz verir Allah,Kız biraz cadı olcak snırım hiç durmuyo maşşallah

kızlar bişey sorucam şimdi üzerimde tşört var onun altında atlet atleti daha yeni giydim
az önce çıkarayım dedim tşörtü atletimin üzerinde tam gögüsümün hizasında lekelenme olmuş beyaz renkte sertleşmiş
süt gelmiş olamaz değilmi üzerime bişey dökmüş olsam önce tşörtüm lekelenirdi gögüs ucuma baktım ama bişi yok :26::26:

Kız canom ne renkli kişiliksin sen akşam akşam hiç güleceğim yoktu :)

Hımm belki deterjan filan kalmıştır daha önceden sertlik yapmıştır canım..

benım de içinden çıkardığım şeyler var ama buhar mak bana bıle çok fayda ettı onu alcam alerjık bır bünyenız varsa burn tıkanıklıgınıda önlüyo nefes almayı da kolaylastırıyo

Aslında doğru ama çok önermiyorlar nedense bir araştırıcam bunu..

aman allahım memişlerim süt yapmış galibaa incelemeye aldım sol memişimiz veee süt gelmişşş akmasınlar yaaa bebeme lazım onlarrr

aman allahım memişlerim süt yapmış galibaa incelemeye aldım sol memişimiz veee süt gelmişşş akmasınlar yaaa bebeme lazım onlarrr

canooommm yaa sen atlet mi giyiyosun off ben geceliği fırlatıp atıcam az sonra don paça gezicem evde az kaldı.
eveett ilk sütaş mööömüz sen mi oldun şimmdiiii erken değil mi bilmiyorum ki, dr a sormak lazım sanki. belki de sütün bol olacak foşur foşur akacak her yanından. şelale gibi mi olcaksın kıss :)

ya benim memişler çok büyük yaa sıcaklıyolar alt kısımları terliyoo atleti o tarafa katlıyorum gece yatarkende atletle yatıyorum
hatta hamile pantalonunun giyincede giyiniyorum çünkü lastiği çok rahatsız ediyoo bazen giymemek için sokaga çıkmıyorum
ilk değilim ama 2. sütaş möööösü ben oldum sanırsam agzından bal damlıyo kızz insallahh sütüm bol bol olur oglumu doyururum

yaa o zaman mıncıklamayayım
mıncıklamaa ve mıncıklatmaaa
bende hiç olmuyo böyle şeyler,bu arada görümcem bana almış göğüsucu kremi,önümüzdeki ay dr. sorup başlarım herhal ...

ya kızlar bide siz emzik kullandırmayı düşünüyonuzmu bebişlere??benim abimin hanimları kullandılar ,çok memnunlardı,olur olmaz yerlerde bebişler meme isteyince idare edimeye lazım oluyomuş ,ama bi çok kişide önermiyooo:44::44::44::44:

foto yüklemeye çalıştım ama sitede problem var sanırım, gündüz çıkan aynı hata uyarısını evdeki bilgisayarda da veriyor şuan. dosyalar çok büyük diyor ama sadece iki foto vardı göndereceğim. tek tek göndereyim dedim ona da çok büyük diyor halbuki basit bir jpg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…