2011 Ekim Anneleri

kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
taklım maşallah yaaaa çok fitsin inceciksin hala imrendim walla....
denizcim bende foto yükleyemiyorum sürekli sorun var diyor genel bir problem var sanırım..
canım maşallah göbüşüne işte bu 7 aylık göbüş :))
kızının kıyafetleri çok sevimli canım güle güle giydir prensesine
ha ha biricik görümcem olmasa o balonları asla şişiremezdim :)) belki çiçek alıp gönderirsin iş yerine şaşırır ve sevinir...

sağol canım.sende eklede bakalım.eminimki sende çok güzel ve fitsindir.

maşallah cnm size canlısını izlemek daha keyifliydi ama
yerim senide oğlusunuda
bizim göbişler birbirine benziyo sanki cnm ya

sağol tatlım evet benim göbek deliğim acayip bi şekilde dışarı pörtledi bazen acıması dışında alıştım ben ona
kansızlıkta benim nazar boncuğum olsun allaha şükür çaresiz değiliiz allah çaresiz dert vermesin hiç birimize

Kızlarr yi geceler nasılsınız? deterjan muhabbetini görünce yazayım dedim ben dalinin sıvı bebek deterjanını ve bebek yumuşatıcısını aldım.yine de kullanmasam mı yumuşatıcıyı acaba?

kızlar sodaksanın ve klar gibi markaların yüzde yüz organik deterjanları var. ben bebek olayı olmadan da onları kullanmaya baslamıstım hem bulasık hem camasır hem de ev temizliğinde. fiyatı biras pahalı geliyr basta ama aslında digerlerinden daha az kullandıgınız icin sorun olmuyor. ben oldukca memnunum 1 senedir kullanıyorum. bebeklerimize yazık kimyasal katkılı seyler bulasıkta da kullanmayalım ev temizliğinde de.

günaydın kızlarr dün gece hiç rahat uyuyamadım sıcaklık tavan yaptı resmen duş alıp salona yattım yok dön dön uyuyamıyorum
kocişin yanına yattım dön babam dön uyku hak getire kalkıp tekrar salona geçtim açtım vantilatörü yattım tabi saat 3:30
oda işe yaramıyo resmen agladım sinirden ayaklarımın agrısı uyutmadı ayaklarımı yumrukladım en son allahım ne olur 1 saat uyusamda razıyım
dediğimi hatırlıyorum sabah 5 te eşim vantilatörü yapatınca uyandımeşime söyleyeyim artık bir klima alalım su eve ben böyle yaşayamam
geceleri en güzel ben uyurdum ama artık uyuyamıyorum böcük yürüse sinek uçsa sıcaktan doayı hemen uyanıyorum

ayyy maşallahhhh kızzz ogluşunada sanada

benim arkadaslarım son aya kadar kullanmıslardı. son ayda sanırım her an kaıslma gelir trafikte sıkısıp kalmamak icin kullanmamıslar

ben uzun süredir yani 1 aydır falan pilates yapmıyordum. bi ara duzenli olmasa da yapıyordum. sıcaklar baslayınca yapamaz oldum. dun gece tekrar pervanenin altında yaptım biras. ne iyi geldi gece uykuma. ymek yiyince fena oluyorum cunku yemekten 1 saat sonra yaptım cok rahatladım. hem gazım rahat cıktı hem bagırsaklarım calıstı. hem kendimi zinde hissettigim icin mutluluk hormonu salgılandı kesinlikle tavsiye ederim özellikle evind ekliması olan ark.lar mutlaka yapın. dogumu da kolaylastıorıcak bu egzersizler.

kızlar bebek bakımı ve bebek yetiştirmesi terbiyesi konusunda kitap bilgimizi dökelim hadi ortaya. ne okuyalım? ne alalım dogurmadan önce?

günaydın herkese,

ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..

kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)

Maşallah canım ikinizede :) artık göbüşleriniz çıkmış seninde daha önceki resminle bunun arasında gözle görülür fark var :)

Son düzenleme:
günaydın herkese,

ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..

kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)

28 den sonra kullanma dedi benim doktorum canım bilgine, eşimle gidip gelicem 1 ayda sonra çıkıcam zaten inşallah yani :)

Bu arada unuttum yine ben Herkese günaydınlar..

Edayı göremiyorum uzun süredir nerelerde acaba?

Dün gece deliksiz uyudum sayılır ama hala uykum var hamileliğin başındaki gibi olmaya başladım. Halsizlik ve uyku başladı.. Sürekli uyuma hali ve uyuma istegiyle doluyum...

hanzade son üç ayımız felaket gececek kesinn birde tansiyonummu düştü ne gözlerim farklı bakıyodu
koca bardak ayran yapıp içtim oyy oyyy allah yardımcımız olsun bende ne zaman soluma yatsam saga dönük
buluyorum kendimi sola yatar şekilde baglicam kendimi artık

Günaydın hayırlı cumalar bayanlar. Haftanın en sevdiğim günü bugün yaşasın Günler sonra ilk defa 2 kere uyanma ve peşine hemen dalmayla geceyi tamamladım. Özlemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…