taklım maşallah yaaaa çok fitsin inceciksin hala imrendim walla....kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
denizcim bende foto yükleyemiyorum sürekli sorun var diyorfoto yüklemeye çalıştım ama sitede problem var sanırım, gündüz çıkan aynı hata uyarısını evdeki bilgisayarda da veriyor şuan. dosyalar çok büyük diyor ama sadece iki foto vardı göndereceğim. tek tek göndereyim dedim ona da çok büyük diyor halbuki basit bir jpg.
canım maşallah göbüşüne işte bu 7 aylık göbüş :))
kızının kıyafetleri çok sevimli canım güle güle giydir prensesine
ha ha biricik görümcem olmasa o balonları asla şişiremezdim :)) belki çiçek alıp gönderirsin iş yerine şaşırır ve sevinir...:)) oğluna da kızıyo teyzesi az dur az uyu kilo al toparlan kendine gel diyo. kızma benim kocişimee :)))
bu arada yarın bizim evlilik yıl dönümümüz Fatoş g,b, atraksiyonlu bi şey yapayım dedim ama gözüm kesmedi. bugün eşime kuzenime gidiyorum dedim çarşıya çıktım hediye aldım ona. bakalım yarın nasıl geçecek.
taklım maşallah yaaaa çok fitsin inceciksin hala imrendim walla....
denizcim bende foto yükleyemiyorum sürekli sorun var diyorgenel bir problem var sanırım..
canım maşallah göbüşüne işte bu 7 aylık göbüş :))
kızının kıyafetleri çok sevimli canım güle güle giydir prensesine
ha ha biricik görümcem olmasa o balonları asla şişiremezdim :)) belki çiçek alıp gönderirsin iş yerine şaşırır ve sevinir...
maşallah cnm size canlısını izlemek daha keyifliydi ama
yerim senide oğlusunudakızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
öğleden sonra yine işlerim çok olduğu için topiğe bakamadım. eliff göbüşün minicikmiş kızz hiç kilo almamışın nerdeyse ama seninde göbek deliğin benimki gibi dışarıfırlamış galiba çok tatlı görünüyorsun maşallah size :)) ama kansızlık varmış canını sıkma benimde 2 hafta öncekinde kansızlık çıkmıştı ve baya bi fırça yemiştim :) kan hapını düzenli kullanınca hemencecik geçiveriyor çarpıntı :))
Kızlarr yi geceler nasılsınız? deterjan muhabbetini görünce yazayım dedim ben dalinin sıvı bebek deterjanını ve bebek yumuşatıcısını aldım.yine de kullanmasam mı yumuşatıcıyı acaba?
kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
Kızlar doktoruma sorucam ama araba kullanma konusunda doktorunuz bir kısıtlama getirdi mi?
Ay sinir oluyorum hamileyiz ya olur olmaz herkes bir yorum yapıyor kimi araba kullanma diyor, kimi neden ara öğün yemiyorsun diyor. Hepsi kadın doğum uzmanı maşallah. Memlekette her çocuk doğuran kadın doğum uzmanı pediatrist
Asıl ben bebek doğduktan sonrasını merak ediyorum, kayınvalidem annem falan karışmaya kalkarlarsa feci kalp kırarım sanki
ooo maşallah canım senin prensese. kız siz ne yiyip ne içiyosunuz maş.
kızlar sol tarafa yatmak bebegi hızlı gelistiriyor bizzat denenmiştir. benimki de hızlı büyüyor ve hep sola yatıyorudm artık doguramam diye korktugumdna saga da yatmaya calısıyorum. sol tarafta kalpten direk kanları cuk cuk alıp yutuyormus bebişler. sagdaysa biraz dolambaclı yollardan daha yavas alıyormus besinlerini.
dün bir arkadasım bu kitabı önerdi. turkcesi piyasada yok sanırım. bir de bunu tr ye naısl getirtiriz bilemiyorum.
Amazon.com: Secrets of the Baby Whisperer: How to Calm, Connect, and Communicate with Your Baby (9780345440907): Tracy Hogg, Melinda Blau: Books
Kızlar doktoruma sorucam ama araba kullanma konusunda doktorunuz bir kısıtlama getirdi mi?
Ay sinir oluyorum hamileyiz ya olur olmaz herkes bir yorum yapıyor kimi araba kullanma diyor, kimi neden ara öğün yemiyorsun diyor. Hepsi kadın doğum uzmanı maşallah. Memlekette her çocuk doğuran kadın doğum uzmanı pediatrist
Asıl ben bebek doğduktan sonrasını merak ediyorum, kayınvalidem annem falan karışmaya kalkarlarsa feci kalp kırarım sanki
kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
günaydın kızlarr dün gece hiç rahat uyuyamadım sıcaklık tavan yaptı resmen duş alıp salona yattım yok dön dön uyuyamıyorum
kocişin yanına yattım dön babam dön uyku hak getire kalkıp tekrar salona geçtim açtım vantilatörü yattım tabi saat 3:30
oda işe yaramıyo resmen agladım sinirden ayaklarımın agrısı uyutmadı ayaklarımı yumrukladım en son allahım ne olur 1 saat uyusamda razıyım
dediğimi hatırlıyorum sabah 5 te eşim vantilatörü yapatınca uyandımeşime söyleyeyim artık bir klima alalım su eve ben böyle yaşayamam
geceleri en güzel ben uyurdum ama artık uyuyamıyorum böcük yürüse sinek uçsa sıcaktan doayı hemen uyanıyorum
Ben dün gece resmen bayılmışım yorgunluk ve uykusuzluktan, sende bu gece bayılırsın artık :)
Ama ne zaman kalksam sağıma dönük yatıyordum...
Bebek Bakm Sorunlarna Mucize zmler - Tracy Hogg - %15 indirimli : Kitap | idefix.com bu aynısının turkcesi olabilir belki
İyi fikirmiş yozservet bakmak lazım, şu temizlik deterjanlarında bir ara envey ürünlerini düşünmüştüm sonra kaldı.. Haklısın aslında hepsi kimyasal...
günaydın herkese,
ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..
kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?