ay herkes 6-7 yastıkla yatıyoo ne güzell ben 1 yastıgı yataga sıgdırıcam diye canım çıkıyoeee nede olsa üçüzlere
hamile bir kocam varona yer açmak lazım çeyrek ekmegin arasına sıkıştırılan köfteler gibiyim kocamdan fırsat bulursam
sıgıyorum yatagaadam bir yayılıyoo bana kalan yer minnacık 6 yastık sıgdırmak mucize olurdu heralde
canooommm yaa sen atlet mi giyiyosun off ben geceliği fırlatıp atıcam az sonra don paça gezicem evde az kaldı.
eveett ilk sütaş mööömüz sen mi oldun şimmdiiiierken değil mi bilmiyorum ki, dr a sormak lazım sanki. belki de sütün bol olacak foşur foşur akacak her yanından. şelale gibi mi olcaksın kıss :)
Kızlar doktoruma sorucam ama araba kullanma konusunda doktorunuz bir kısıtlama getirdi mi?
Ay sinir oluyorum hamileyiz ya olur olmaz herkes bir yorum yapıyor kimi araba kullanma diyor, kimi neden ara öğün yemiyorsun diyor. Hepsi kadın doğum uzmanı maşallah. Memlekette her çocuk doğuran kadın doğum uzmanı pediatrist
Asıl ben bebek doğduktan sonrasını merak ediyorum, kayınvalidem annem falan karışmaya kalkarlarsa feci kalp kırarım sanki
Ben de 59 ile hamile kaldım 1-2 kilo verdim aşerme döneminde şimdiyse 67 yim. Yani 8 kilo almışım maşallah bana. Bu diyetle veririm ama herhaldeYa da belki alacağım kiloları almam.
Benden başka yok mu kocaa forumda şekeri yüksek çıkan? Kendimi yalnız hissediyorum
mıncıklamaa ve mıncıklatmaaa
bende hiç olmuyo böyle şeyler,bu arada görümcem bana almış göğüsucu kremi,önümüzdeki ay dr. sorup başlarım herhal ...
ya kızlar bide siz emzik kullandırmayı düşünüyonuzmu bebişlere??benim abimin hanimları kullandılar ,çok memnunlardı,olur olmaz yerlerde bebişler meme isteyince idare edimeye lazım oluyomuş ,ama bi çok kişide önermiyooo:44::44::44::44:
Herkese merhaba..Çok yazamasam da yine takipçilerinizdenim..
Canım daha önce ben de yazmıştım, benim 50 grmlık 138 çıkınca dr. 100 grmlık yaptırdı, sonuçlarımı görmedim ama tüm saatler normal çıkmış..
Şimdiye kadar 8 kilo aldım dr.um uyardı, hemen yasaklar koydu.. Beni görenler de çok almadığımı söylüyor 50-51 falandım hamile kaldığımda şimdi 58-59 arası geliyorum... 100 grmlık yüklemeden önce diyet yaptım hatta burdan ayçaydı sanırım bi arkadaş yazmıştı listesini.. Diğer topiklere de baktım ve 2000 kalorilik diyet yaptım..Ağustosun 15 olan hafta randevumuz var o zamana kadar kilomu korumak istiyorum... Ben alıştım diyet olayına ama şekerim çıkmadığı için kahvaltıda azcık bal ya da pekmez yiyorum..ya da canım isterse azcık helva yiyorum.. Boşver yeter ki bebişler sağlıklı olsun, bak ben şeker olmadan diyet yapıyorum Kilomu koruyum diye sağlıklı besleniyorum...
MaşAllah sizeGöbüşün çok belli oluyo sanırım benim bu kadar değil bir de kim görse oğlan diyor beim prensesime tutturan daha çıkmadı
bir ara ben de eklerim resmimi..
ayy göbüşte cicilerde çok güzellll güzel günlerde kullansın cicileriniiiikocaman olmuşunuz maşallahhhhhhh son resimden önceki resim dönencemiii???evetse kaça aldın kısss
bacılar iyi geceler tatlı rüyalarrrbu gece salonda yatayımda gaz kaçagı olmasınn
zehracım maaşallah size.
banada tatil olmaz demişti, ama bu 1.5 saatlik yol anneme gitçem de, gitmesem mi acaba...
ben eşime dün dedim ki hayatım dogum yaptıgım gün herkese söyleme kimse bilmesin eve çıkayım sonra dersin cevap geliyo sıkı durunnnnnn
merak etme kimse gelemez zatenne diyeyim şimdi
kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum, hamileliğinin ilk 5 ayında 5 kg almış. son 4 ayda 17 (oonnyediii) kilo almış ve 22 ile kapamış. kızı 2,5 yaşında şuan 14 kilosunu vermiş kalanı yapıştı gitmio diyo ama herkesin bünyesi aynı değil. ablam 15 kilo aldı, 20 kilo vermiştir. çünkü yeğenim 14 aylık ve hala emziriyor. (memeyi bırakmıyor sıpa yemek yemiyor)
yaa kızlar bişey sorcam geçen gün duydum da .. ilk altı aya kadar bebeğe su verilmezmiş doğru mu :26::26::26:
merhaba bende ekim annesi olcam ins.kac gundur cesaret edipde konusamadim okuyup ciktim.ama bugun cesaret geldi artik.bende 05.10.2011 annesi olacagim ins.2.oglum olacak kismetse.
Kızlar doktoruma sorucam ama araba kullanma konusunda doktorunuz bir kısıtlama getirdi mi?
Ay sinir oluyorum hamileyiz ya olur olmaz herkes bir yorum yapıyor kimi araba kullanma diyor, kimi neden ara öğün yemiyorsun diyor. Hepsi kadın doğum uzmanı maşallah. Memlekette her çocuk doğuran kadın doğum uzmanı pediatrist
Asıl ben bebek doğduktan sonrasını merak ediyorum, kayınvalidem annem falan karışmaya kalkarlarsa feci kalp kırarım sanki
ben kocamdan ayrı zor yatıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?