2011 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar, yattığım yeri görseniz şaşırırsınız, benimki bir de terliyor her sabah yastık cımcılık akşama kadar pencerede ancak kuruyor valla ya.

Ay Deniz aynı beni tarif ettin akşamları yatarken aklıma da geliyor Allah korusun deprem olsa sokağa böyle fırlasam rezil olurum diye

Cumartesi Eminönü'ne gidiyorum kızlar koydum kafaya Ramazan gelmeden bitiricem alışverişi kafamda. Ağustos'un 15 inde de gel tatiiil geeel en az 5-6 ay evdeyim

Kızlar doktoruma sorucam ama araba kullanma konusunda doktorunuz bir kısıtlama getirdi mi?

Ay sinir oluyorum hamileyiz ya olur olmaz herkes bir yorum yapıyor kimi araba kullanma diyor, kimi neden ara öğün yemiyorsun diyor. Hepsi kadın doğum uzmanı maşallah. Memlekette her çocuk doğuran kadın doğum uzmanı pediatrist

Asıl ben bebek doğduktan sonrasını merak ediyorum, kayınvalidem annem falan karışmaya kalkarlarsa feci kalp kırarım sanki

bendeeeeeeee o yüzden endişeliyim

Herkese merhaba..Çok yazamasam da yine takipçilerinizdenim..

Canım daha önce ben de yazmıştım, benim 50 grmlık 138 çıkınca dr. 100 grmlık yaptırdı, sonuçlarımı görmedim ama tüm saatler normal çıkmış..

Şimdiye kadar 8 kilo aldım dr.um uyardı, hemen yasaklar koydu.. Beni görenler de çok almadığımı söylüyor 50-51 falandım hamile kaldığımda şimdi 58-59 arası geliyorum... 100 grmlık yüklemeden önce diyet yaptım hatta burdan ayçaydı sanırım bi arkadaş yazmıştı listesini.. Diğer topiklere de baktım ve 2000 kalorilik diyet yaptım..Ağustosun 15 olan hafta randevumuz var o zamana kadar kilomu korumak istiyorum... Ben alıştım diyet olayına ama şekerim çıkmadığı için kahvaltıda azcık bal ya da pekmez yiyorum..ya da canım isterse azcık helva yiyorum.. Boşver yeter ki bebişler sağlıklı olsun, bak ben şeker olmadan diyet yapıyorum Kilomu koruyum diye sağlıklı besleniyorum...

ben alıcam canım emzik kullansın istiyorum.

bana müsaade arkadaşlar. duşumu alıp yatayım.
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin hepimize

Ben testi tekrarlatıcam mutlaka gerçekten kendimi kötü hissediyorum doktor p.tesi diyet listesi de verecek ama uymam çok zor oluyor sabit bir yerim olsa nisbeten kolay olur 1 hafta orada 1 hafta burada diyet yapabilmek imkansız oluyor gerçekten özellikle öğlen yemekleri kabus

MaşAllah size Göbüşün çok belli oluyo sanırım benim bu kadar değil bir de kim görse oğlan diyor beim prensesime tutturan daha çıkmadı
bir ara ben de eklerim resmimi..

Bana da herkes öyle diyor belim göbeğime göre çok ince kaldı hatta yok yok doktora bakma kesin erkek bu diye iddiaya girenler bile var Bizim kızın maşallahı var göbeğim basket topu kadar oldu sanırım

ayy göbüşte cicilerde çok güzellll güzel günlerde kullansın cicileriniiiikocaman olmuşunuz maşallahhhhhhh son resimden önceki resim dönencemiii???evetse kaça aldın kısss

ayy göbüşte cicilerde çok güzellll güzel günlerde kullansın cicileriniiiikocaman olmuşunuz maşallahhhhhhh son resimden önceki resim dönencemiii???evetse kaça aldın kısss

Yok tatlım dönence değil, böyle hem loş ışık yapan hem de klasik müzik çalan bir şey 45 e aldım sanırım. Mothercare de indirim varken almıştım ayın 15inde Dönenceler çok pahalı ama di mi yaa?

bugün çok yoğundum giremedim foruma. ama tek tek okudum : )))))

banada tatil olmaz demişti, ama bu 1.5 saatlik yol anneme gitçem de, gitmesem mi acaba...

tatlım ben haftada 2-3 gün en az 3 saat araba kullanıyorum : )) tatil derken doktorun uzun yolu kastedmiştir bence.

ben eşime dün dedim ki hayatım dogum yaptıgım gün herkese söyleme kimse bilmesin eve çıkayım sonra dersin cevap geliyo sıkı durunnnnnn
merak etme kimse gelemez zatenne diyeyim şimdi

ben de aksine ben hastenedeyken gelsin istiyorum çok yakın olmadığım kişiler. bi de evde kimseyi çekmek istemiyorum valla. ancak çok yakınlar eve gelsin.. zaten onlar da yabancı olmadığı için ben bebeğimle ilgilenirken onlar da bana yardım eder

denizcim bol bol emzirip veririz kiloları. geçen gün yazmıştım belki okumuşsundur. tatilde biriyle tanıştım 23 kilo almış halileliğinde 15 kilosunu vermiş bile sadece 2 ayda. tek yaptığım emzirmek dedi kadıncağız

yaa kızlar bişey sorcam geçen gün duydum da .. ilk altı aya kadar bebeğe su verilmezmiş doğru mu :26::26::26:

süt, sadece bol bol süt elenicim. emzirmekten başka hiçbirşey yok ilk 6 ay. zaten gerekirse doktor söyler

merhaba bende ekim annesi olcam ins.kac gundur cesaret edipde konusamadim okuyup ciktim.ama bugun cesaret geldi artik.bende 05.10.2011 annesi olacagim ins.2.oglum olacak kismetse.

hoşgeldin gulsah : ) sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini

tatlım ben çok fazla araba kullandığım için 4 ayda falan sormuştum. doktorum en fazla 1 ay daha kullanabilirsin demişti ama eşim hamile emliyet kemeri aldı bana. doktoruma söyledim. onunla kullanabileceğimi söyledi. istersen sen de sor..

ben kocamdan ayrı zor yatıom

ben hiç yatamıyoruuuuum

kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben

Eklentiler

• $21072011245_2.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $21072011251_1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $21072011243.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $21072011245.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 48
öğleden sonra yine işlerim çok olduğu için topiğe bakamadım. eliff göbüşün minicikmiş kızz hiç kilo almamışın nerdeyse ama seninde göbek deliğin benimki gibi dışarıfırlamış galiba çok tatlı görünüyorsun maşallah size :)) ama kansızlık varmış canını sıkma benimde 2 hafta öncekinde kansızlık çıkmıştı ve baya bi fırça yemiştim :) kan hapını düzenli kullanınca hemencecik geçiveriyor çarpıntı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…