sen valibak yap bende hambal oturup yerizAbimin eşi kayserili onlardan öğrenmiştim bende
Duygu maşallah tatlım, 2 kiloyu devirenlerdensin sende artık...Ben de 29 ağustosta gideceğim doktora, bakalım biz kaç kilo olmuşuz...
Elif & Eda çok tatlı görünüyorsunuz, maşallah ikinize de...
Eda tatlım o elbiseyi almaya ben de niyetlenmiştim, çok yakışmış sana...
Offf fotoğraf makinem annemde kalmasaydı ben de çeker eklerdim...
Neyse artık eşime cep telefonundan çektirir öyle eklerim bende...
bilsem yaparim yeriz kiz valla ama hambali bizde cok yapariz bende sivasliyim canim ama ailem kayseride oturuyor,hambalida yapariz kayseri mantisinida.haftaya yapmam lazim buzluga koymak icin dogumdan sonra lazim olacak cunki.eltimler haftaya izinliler onlari bekliyorum islerim bitti sadece buzluk isi kaldi onlarida halledersem cok mutlu olucam.
valla o süüper oluyoda ,benim okulda ben norm fazlasıyım ,buyıl nisana kadar geçen yıl yerine çalıştığım öğretmen gelmicekmiş,ama bellide olmaz ,şubat tatiline kadar doğum izni ,sonrasındada ücretsiz izin alcam ,hani o geldiğinde ben fazlalık olcam yaaa,acaba zorunlu atama yparlarmı diye korkuyorum ,hadi olmadım önümüzdeki yıl kesin ya atıycaklar yada görevlendirme olcam kiii,çok zorluyolar burda tayininizi alın diye ,okulum evimin hemen arkasında ,zil sesini bile duyuyorum düşün yanii...bi ara bi söylenti vardı bi okulda 10 seneyi dolduranların zorunlu tayin eidleceği hakkında ,aslında o olsa çok işime yarar ,seneye 10. yılını dolduran 3 öğretmen var benim branştaa:26::26::26:bilmiyorum artık kısmet diycem ,merkez okul benimki gitmek istemiyoruuummm:95::95::95::95:
bu arada benim doktorum bayramın 3yada 4. günü burda olurum ,ozaman gel yazalım dei ,okulun ilk başladığı gün götürcem ,öncesinde bilgilendirme yapmam gerekiyomu ,2 hafta seminer ,1 haftada normal okul olcak sanırım bana yoksa 2 haftamı ,bilmiyom ,hesap edemedim????sen bi bakabilirmisin benimkinee???:97:
bende göbüşü ekledimmm ama kıskanırım yaaaaa hani bana nazar boncuguuuuu
ayy ben çok yüzsüzleştimmmm
canım zorla tayinini çıkartamazlar, yapabilecekleri tek şey görevlendirme... bence madem okuldan memnunsun tayin isteme gerçi seni zorlayabilirler uzak okullara falan ama olmadı birilerini araya sokarsın bu işler böyle bizzat şahidim... hayırlısı olsun yine de...
30 Ağustos - 6 Eylül arası 32. haftan oluyor rapor konusunda senin hiç bir sıkıntın yok, bayramdan sonra da alabilirsin bayram haftası da...
Seminer 5 Eylül de başlıyo o hafta okula raporu verirsin..
4 Ekim de 37. haftana girmiş oluyorsun mecburi izne ayrılman gerek... 4 Ekim de salıya denk geliyor.. En iyisi 30 Eylül Cuma ya kadar gidip haftanı ve ayını kapatırsın ben öyle yapcam.. Eylül sonuna kadar çalış ki eğitime hazırlık ödeneğini alabilesin, okulun ilk 2 haftası zaten pek bişey yapılmıyor herhangi bir sorunun olmazsa (inşAllah olmaz ) eylül ayını kapat öyle izne ayrıl ek dersini tam almış olursun... Çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakma
Öğretmenler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini aktaramaz diyorlar gerçi bu da ile hatta ilçeye göre değişiyormuş ama senin hiç kaygın olmasın 1 eylül itibariyle resmen görevde sayıldığımız için aktarabilirsin... işte bende de 1 hafta kayıp var
Canım, eylülde tam gitmezsek alamıyor muyuz eğitime hazırlık ödeneğini?
ama benim canım çekti şimdikoca geç geliyo nasıl olsa üşenmesem azcık yapsam iyi olur cnm bu arada ben, duygu, eda 3ümüzde sivaslıyız seninle 4ledik artık
hadi yasivasin neresinden ben gemerekliyim.cok sevindim insanin memleketten biriyle konusmasi beni ayrica sevindirdi hepinizi cok seviyorum kizlar yanlis anlamayin beni ama memleketten birilerini duyunca insan seviniyor.canim gec oldu benimde aklimdan gecti ama esim zaten sevmez hambali bir benim icinde erindim ama haftaya hepsini birden cikariyim eltimgili bulmusken
kızları bilmiyorum ama ben hafikliyim cnm gerçi doğma büyüme ist sivasla pek bi bağımız kalmamış tüm akrabalar burda falan ama genede memleket iştebanada bi ağırlık çöktü esneyip duruyorum bende yapmayı başka bi zamana erteledim....
bende ayni canim izine gidince bir dedemin yanina gidiyorum birde annannemin mezarini ziyaret ediyorum o kadar biz sarkislada oturduk,cocuklugum orda gecti yani.ben evlendikten sonra ailem kayseriye tasindi.cok ozledim bende memleketimi iki sene olacak gormeyeli bu senede gitmezsem.seneye ins bebegimle beraber gideriz
Teşekkür ederim Sende 2 civarlarında olursun o zaman canımDuygu maşallah tatlım, 2 kiloyu devirenlerdensin sende artık...Ben de 29 ağustosta gideceğim doktora, bakalım biz kaç kilo olmuşuz...
Topiği sivaslılar bastı desenebilsem yaparim yeriz kiz valla ama hambali bizde cok yapariz bende sivasliyim canim ama ailem kayseride oturuyor,hambalida yapariz kayseri mantisinida.haftaya yapmam lazim buzluga koymak icin dogumdan sonra lazim olacak cunki.eltimler haftaya izinliler onlari bekliyorum islerim bitti sadece buzluk isi kaldi onlarida halledersem cok mutlu olucam.
Nidayıda ordan sayalım oda mecburi görevini sivasda yapmışama benim canım çekti şimdikoca geç geliyo nasıl olsa üşenmesem azcık yapsam iyi olur cnm bu arada ben, duygu, eda 3ümüzde sivaslıyız seninle 4ledik artık
Seninkide miiiiBu arada Duygu valla bugün çok güldürdün beni, eşine de geçmiş olsun şimdiden, benimki gibi fahri hamile desene senin eşin de...
Ben suşehri Eda zara Elif hafiklihadi yasivasin neresinden ben gemerekliyim.cok sevindim insanin memleketten biriyle konusmasi beni ayrica sevindirdi hepinizi cok seviyorum kizlar yanlis anlamayin beni ama memleketten birilerini duyunca insan seviniyor.canim gec oldu benimde aklimdan gecti ama esim zaten sevmez hambali bir benim icinde erindim ama haftaya hepsini birden cikariyim eltimgili bulmusken
canım zorla tayinini çıkartamazlar, yapabilecekleri tek şey görevlendirme... bence madem okuldan memnunsun tayin isteme gerçi seni zorlayabilirler uzak okullara falan ama olmadı birilerini araya sokarsın bu işler böyle bizzat şahidim... hayırlısı olsun yine de...
30 Ağustos - 6 Eylül arası 32. haftan oluyor rapor konusunda senin hiç bir sıkıntın yok, bayramdan sonra da alabilirsin bayram haftası da...
Seminer 5 Eylül de başlıyo o hafta okula raporu verirsin..
4 Ekim de 37. haftana girmiş oluyorsun mecburi izne ayrılman gerek... 4 Ekim de salıya denk geliyor.. En iyisi 30 Eylül Cuma ya kadar gidip haftanı ve ayını kapatırsın ben öyle yapcam.. Eylül sonuna kadar çalış ki eğitime hazırlık ödeneğini alabilesin, okulun ilk 2 haftası zaten pek bişey yapılmıyor herhangi bir sorunun olmazsa (inşAllah olmaz ) eylül ayını kapat öyle izne ayrıl ek dersini tam almış olursun... Çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakma
Öğretmenler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini aktaramaz diyorlar gerçi bu da ile hatta ilçeye göre değişiyormuş ama senin hiç kaygın olmasın 1 eylül itibariyle resmen görevde sayıldığımız için aktarabilirsin... işte bende de 1 hafta kayıp var
anaaaam bi alışverişe çıktım amma muhabbet olmuş haaa,eltimle pendikten yaptık alışverişi bakırköye gitmedik ,elbise gecelik ve sabahlık ,bide lohusa pijama takımı aldım kızlar ,çokta uyguna geldiğini düşünüyorum ...ee bunca foto eklenmiş ben eklemesem olmaz ,bi ara çekip eklicem :)
ama sizin göbekler çok iyi ben toptan aldım galiba 12 kiloyu ,ama biraz totoş büyürse hiç üzülmem valla
unutmaan kii unutmak mümkünmü o göbüşleri ,Elif ,canoomm ,edaaa ,nejlaa ,kopişşşşmaşşalh göbüşlere ve bebişleree ,bügün bitanede elbise aldım onu giyip çektircem bende ,gerçi dize kadar olduğu için çuval gelirmiş gibi duruyom kafamdaa
iyi denk gelmiş dimii..sevindirik oldum ,ya ben ödenekten umudumu kesmiştim verseler bile geri alırlar diye ama ,bilmiyorum olsa çok iyi olur ,geçen yıl bide ekime sarkmıştı galiba ,inşallah buyıl sarkmaaaazzz:86::86::86::86:
Aldığın lohusa pijamasını felan da koy mümkünse fiyatlarla ve mağazalarla birlikte olsunanaaaam bi alışverişe çıktım amma muhabbet olmuş haaa,eltimle pendikten yaptık alışverişi bakırköye gitmedik ,elbise gecelik ve sabahlık ,bide lohusa pijama takımı aldım kızlar ,çokta uyguna geldiğini düşünüyorum ...ee bunca foto eklenmiş ben eklemesem olmaz ,bi ara çekip eklicem :)
ama sizin göbekler çok iyi ben toptan aldım galiba 12 kiloyu ,ama biraz totoş büyürse hiç üzülmem valla
unutmaan kii unutmak mümkünmü o göbüşleri ,Elif ,canoomm ,edaaa ,nejlaa ,kopişşşşmaşşalh göbüşlere ve bebişleree ,bügün bitanede elbise aldım onu giyip çektircem bende ,gerçi dize kadar olduğu için çuval gelirmiş gibi duruyom kafamdaa
iyi denk gelmiş dimii..sevindirik oldum ,ya ben ödenekten umudumu kesmiştim verseler bile geri alırlar diye ama ,bilmiyorum olsa çok iyi olur ,geçen yıl bide ekime sarkmıştı galiba ,inşallah buyıl sarkmaaaazzz:86::86::86::86:
kanal D'de şanslı masayı izleyen var mı acep.. milleti ne hale sokuyorlar ya.. bazılarında eğleniyorum ama bazılarına da acıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?