2011 Ekim Anneleri

Duygu maşallah tatlım, 2 kiloyu devirenlerdensin sende artık... Ben de 29 ağustosta gideceğim doktora, bakalım biz kaç kilo olmuşuz...

Elif & Eda çok tatlı görünüyorsunuz, maşallah ikinize de...

Eda tatlım o elbiseyi almaya ben de niyetlenmiştim, çok yakışmış sana...

Offf fotoğraf makinem annemde kalmasaydı ben de çeker eklerdim...
Neyse artık eşime cep telefonundan çektirir öyle eklerim bende...

sen valibak yap bende hambal oturup yeriz Abimin eşi kayserili onlardan öğrenmiştim bende

bilsem yaparim yeriz kiz valla ama hambali bizde cok yapariz bende sivasliyim canim ama ailem kayseride oturuyor,hambalida yapariz kayseri mantisinida.haftaya yapmam lazim buzluga koymak icin dogumdan sonra lazim olacak cunki.eltimler haftaya izinliler onlari bekliyorum islerim bitti sadece buzluk isi kaldi onlarida halledersem cok mutlu olucam.

bende göbüşü ekledimmm ama kıskanırım yaaaaa hani bana nazar boncuguuuuu
ayy ben çok yüzsüzleştimmmm

ama benim canım çekti şimdi koca geç geliyo nasıl olsa üşenmesem azcık yapsam iyi olur cnm bu arada ben, duygu, eda 3ümüzde sivaslıyız seninle 4ledik artık

canım zorla tayinini çıkartamazlar, yapabilecekleri tek şey görevlendirme... bence madem okuldan memnunsun tayin isteme gerçi seni zorlayabilirler uzak okullara falan ama olmadı birilerini araya sokarsın bu işler böyle bizzat şahidim... hayırlısı olsun yine de...

30 Ağustos - 6 Eylül arası 32. haftan oluyor rapor konusunda senin hiç bir sıkıntın yok, bayramdan sonra da alabilirsin bayram haftası da...
Seminer 5 Eylül de başlıyo o hafta okula raporu verirsin..

4 Ekim de 37. haftana girmiş oluyorsun mecburi izne ayrılman gerek... 4 Ekim de salıya denk geliyor.. En iyisi 30 Eylül Cuma ya kadar gidip haftanı ve ayını kapatırsın ben öyle yapcam.. Eylül sonuna kadar çalış ki eğitime hazırlık ödeneğini alabilesin, okulun ilk 2 haftası zaten pek bişey yapılmıyor herhangi bir sorunun olmazsa (inşAllah olmaz ) eylül ayını kapat öyle izne ayrıl ek dersini tam almış olursun... Çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakma

Öğretmenler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini aktaramaz diyorlar gerçi bu da ile hatta ilçeye göre değişiyormuş ama senin hiç kaygın olmasın 1 eylül itibariyle resmen görevde sayıldığımız için aktarabilirsin... işte bende de 1 hafta kayıp var

bende göbüşü ekledimmm ama kıskanırım yaaaaa hani bana nazar boncuguuuuu
ayy ben çok yüzsüzleştimmmm

Tatlım isimler 3 e çıkınca unutup karıştırmadan yazayım dedim...

Bu arada Duygu valla bugün çok güldürdün beni, eşine de geçmiş olsun şimdiden, benimki gibi fahri hamile desene senin eşin de...

Canom , sevgili Necla & Koprina göbüşler süperrrrr ötesi, hepiniz harika görünüyorsunuz...

Canom haksıklık etme kendine hiç de öyle kocaman falan olmamışsın, gayet güzel bir hamilesin...

Son düzenleme:

Canım, eylülde tam gitmezsek alamıyor muyuz eğitime hazırlık ödeneğini?

Canım, eylülde tam gitmezsek alamıyor muyuz eğitime hazırlık ödeneğini?

Tam bilmiyorum canım ile ilçeye göre değişiyor, aslında mecbur yatırmaları lazım ama belli olmaz milli eğitime güvenmediğimden hamiş arkadaşlarla bi sorunumuz olmadığı sürece eylül sonuna kadar gitcez.. kimi yeter ki seminerde görevde olun alırsınız diyor kimi eylülü tamamlayın diyor bilemedim ben de...
iftara az kalmış kociş gelcek şimdi hepinizi öptük

ama benim canım çekti şimdi koca geç geliyo nasıl olsa üşenmesem azcık yapsam iyi olur cnm bu arada ben, duygu, eda 3ümüzde sivaslıyız seninle 4ledik artık

hadi ya sivasin neresinden ben gemerekliyim.cok sevindim insanin memleketten biriyle konusmasi beni ayrica sevindirdi hepinizi cok seviyorum kizlar yanlis anlamayin beniama memleketten birilerini duyunca insan seviniyor.canim gec oldu benimde aklimdan gecti ama esim zaten sevmez hambali bir benim icinde erindim ama haftaya hepsini birden cikariyim eltimgili bulmusken

kızları bilmiyorum ama ben hafikliyim cnm gerçi doğma büyüme ist sivasla pek bi bağımız kalmamış tüm akrabalar burda falan ama genede memleket işte banada bi ağırlık çöktü esneyip duruyorum bende yapmayı başka bi zamana erteledim....

bende ayni canim izine gidince bir dedemin yanina gidiyorum birde annannemin mezarini ziyaret ediyorum o kadar biz sarkislada oturduk,cocuklugum orda gecti yani.ben evlendikten sonra ailem kayseriye tasindi.cok ozledim bende memleketimi iki sene olacak gormeyeli bu senede gitmezsem.seneye ins bebegimle beraber gideriz

inşallah cnm bebişinle 2 kişi olarak gidersin senin çocukluğun orda geçtiği için bu kadar özlemen ve düşkün olman çok normal ben hayatımda 2 kere gittim birinde küçüktüm 5 yaşında falan o zamanda kaza geçirip hastanelik olup milletin burnundan getirmiştim en sonda 5 sene önce gittim çok az kaldık pekte bilmem açıkçası

Duygu maşallah tatlım, 2 kiloyu devirenlerdensin sende artık... Ben de 29 ağustosta gideceğim doktora, bakalım biz kaç kilo olmuşuz...
Teşekkür ederim Sende 2 civarlarında olursun o zaman canım

Topiği sivaslılar bastı desene
Nidayıda ordan sayalım oda mecburi görevini sivasda yapmış
Bu arada Duygu valla bugün çok güldürdün beni, eşine de geçmiş olsun şimdiden, benimki gibi fahri hamile desene senin eşin de...
Seninkide miiii Akli dengemiz bozulmadan doğursakda kocalarda normale dönse bari
Ben suşehri Eda zara Elif hafikli
Yok mu arttırannnnnnn

anaaaam bi alışverişe çıktım amma muhabbet olmuş haaa,eltimle pendikten yaptık alışverişi bakırköye gitmedik ,elbise gecelik ve sabahlık ,bide lohusa pijama takımı aldım kızlar ,çokta uyguna geldiğini düşünüyorum ...ee bunca foto eklenmiş ben eklemesem olmaz ,bi ara çekip eklicem :)
ama sizin göbekler çok iyi ben toptan aldım galiba 12 kiloyu ,ama biraz totoş büyürse hiç üzülmem valla
unutmaan kii unutmak mümkünmü o göbüşleri ,Elif ,canoomm ,edaaa ,nejlaa ,kopişşşşmaşşalh göbüşlere ve bebişleree ,bügün bitanede elbise aldım onu giyip çektircem bende ,gerçi dize kadar olduğu için çuval gelirmiş gibi duruyom kafamdaa
iyi denk gelmiş dimii..sevindirik oldum ,ya ben ödenekten umudumu kesmiştim verseler bile geri alırlar diye ama ,bilmiyorum olsa çok iyi olur ,geçen yıl bide ekime sarkmıştı galiba ,inşallah buyıl sarkmaaaazzz:86::86::86::86:

canım hangi ildesin bilmiyorum, biz İst.dayız düğünüm geçen sene 24 eylüldeydi ve eşim düğünden 1 hafta önce almıştı eğitim ödeneğini, ben Fatih te görev yapıyordum ben de eylül sonu almıştım... bu sene de ekim i bulmaz bulsa da bize zaten verirler sonuçta görevdeyiz..aslında iş mutemetlerde hiç olmadı ekimdeki ek dersle kesin alırız merak etme..

Aldığın lohusa pijamasını felan da koy mümkünse fiyatlarla ve mağazalarla birlikte olsun pazartesi allah nasip ederse bende gidicem bişeyler bakmaya pendikten

kanal D'de şanslı masayı izleyen var mı acep.. milleti ne hale sokuyorlar ya.. bazılarında eğleniyorum ama bazılarına da acıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…