2011 Ekim Anneleri

artık rüya değil.. gerçek fantastik .. maceralı canom benim

maşallah cnm kilo alımında gayet iyi bence ama ben pek göbiş göremedim sanki hani yemek yer şişersin ya biraz şuan öyle görünüyorsun bence

canim sen cerkezmisin?ben cerkez yemegi olarak kinnis diye bir yemek biliyorum hemde kolay.komsumuz vardi cerkez ondan miras kaldi bana,bizimkiler bayiliyor.eger istersen tarifini vereyim.birde patatesli bir hamur isi bayilmistim ona ama adini unuttum simdi olsa nasil yerim valla:26:.cok guzeldi

maşallah cnm kilo alımında gayet iyi bence ama ben pek göbiş göremedim sanki hani yemek yer şişersin ya biraz şuan öyle görünüyorsun bence

3 bardak su içtim üst üste ondandır
zaten daha önce diyodum görülecek göbiş yok daha diye..
ama pantolonlar bana resti çekti artık.. ve sadece bilenler hıı tamam artık belli oluyor demeye başladı

işte oğlum ve ben34+6.eklemem biraz uzun sürdü nette yavaşlama var kusurumuza bakamyın güzeller.

Eki Görüntüle 244336 Eki Görüntüle 244337 Eki Görüntüle 244338 Eki Görüntüle 244339

maşallah canım benim.. fiziğin de gayet düzgün görünüyor.. tü tü maşallah subhanallah
tırsıtmak gibi olmasın :) ama forumda sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı eylül annesi olacaktı .. 35 haftalık doğum yaptı sanırım temmuzun son haftasında falandı :) oğluşu oldu
inş seninki vaktiyle gelir :)

şekeri nekadara aldın bizede göster

sağol canım sanada maaşallah buarada.fizik mizik kalmadı pek.hayırlısı canım korkunun ecele faydası yok sağlıklı gelsinde artık bakalım nezaman gelecek.

teşekkür ederiz elif teyzemiz.evet pırtladı canım ama bende ağrı olmuyor.

kız nejlaaaa çıkardığım yaygaradan utandımm hani oğluşş maşallahhh yaaa ne kadar tatlısınız sizzzz

sağol edacım oğluşumda orada teyzesi.bana kocaman oldu gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…