size komik bişi anlatıcam ben çok güldüm hemde yolda tek başımaa
dün antalyadan eltim geldi galeriaya eşimin yanına iftara gideceklermiş eşimde bana dediki sende gel eve almayalım
sen yorulmazsın hem burda agırlamış oluruz bende tmm dedim saat 5:30 gibi çıktım evden galeria ya hiç gitmedim
sora sora gidiyorum neyse alt geçidi bulamadım sorayım dedim arkamı döndüm yaşlıca bir amca ona sordum
--afedersiniz amcaa galeria nerde?
--kanaryamıı?? valla kızım bilmiyom ben
--yok amca kanarya degill galeriaaa alt geçit varmış burada ne tarafta acaba?
--haa alt geçit geliver güzelim peşimden bende oraya gidiyorum
neyse yolda gidiyoruz ben adımları hızlandırıyorum tabi amca başladı sohbete
-- nerelisin güzelim
--çanakkaleliyim amca
--ohh ohh çok güzel yavrum
adamdan tırstım valla yavrum güzelim falan bişi yapsa koşamamdasöyleee beni süzünce hamile oldugumu anladı
--bacım ne işin var orada didi
--eşimin yanına gidiyorum dedim bende
alt geçitten çıkarken amca bana hoşçakal bacım dediagzımdan çıkan kelimelerle şok oldum
--sağol amca hadi sonra görüşürüz
len manyak nerde görüşcen amcaylaa
işte buda bizim hem göbiş hem bebişimiz :) belirteyim son verilere göre 81 kg 630gram olmuşum.. hamileliğimi 78kg ile başladım.. ve bu göbeğin bir kısmı son 10 gün içerisinde pörtledi..
Eki Görüntüle 244321
Ya bu insanlar niçin bu kadar düşüncesiz anlayışsız çıldırıcam ya 8 aylık hamile birine 12 kişi iftara geliyorlar bir de emrivakiyle yuh :95::95: Ben de kayınvalidemden şikayet ediyodum Edacım çok değişti yaa buraya yazdıktan sonra KK nın hikmeti mi desem ne desemEt istedilerse en kolayı fırında sulu köfte yap hem misafire bereketli de oluyor
Benim eşim de P.tesi için bir çerkez yemeği istedi aramızda çerkez var mı yaaa bana yardımcı olabilecek gerçi kayınvalidem sabahtan yardıma gelecek ama hiç ben hamur yoğurmadım bugüne dek korkuyorumm :18::18:
maşallah cnmkilo alımında gayet iyi bence ama ben pek göbiş göremedim sanki hani yemek yer şişersin ya biraz şuan öyle görünüyorsun bence
işte buda bizim hem göbiş hem bebişimiz :) belirteyim son verilere göre 81 kg 630gram olmuşum.. hamileliğimi 78kg ile başladım.. ve bu göbeğin bir kısmı son 10 gün içerisinde pörtledi..
Eki Görüntüle 244321
ozaman bende kendi kendimi çekip geleyim bariii
kopişim maşallah oğluşunada sanadaaa
Eki Görüntüle 244281 Eki Görüntüle 244282
ay ben çok şişmişim alt taraf benim değil sankiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederiz teyzesi :) şekil alırız yakında bizde
işte oğlum ve ben34+6.eklemem biraz uzun sürdü nette yavaşlama var kusurumuza bakamyın güzeller.
Eki Görüntüle 244336 Eki Görüntüle 244337 Eki Görüntüle 244338 Eki Görüntüle 244339
yok canım 32-36 8. aydasın demek 36-40 9. ay oluyo bebemm
işte oğlum ve ben34+6.eklemem biraz uzun sürdü nette yavaşlama var kusurumuza bakamyın güzeller.
Eki Görüntüle 244336 Eki Görüntüle 244337 Eki Görüntüle 244338 Eki Görüntüle 244339
selam kızlarr
bis geldik kızımla.
bugün gene eminönündeydik, bebek şekeri, sepeti, kapı süsü tül vs onları aldık geldik
ama çok yoruldum..
birazdanda kocişe iftar için hazırlıklara başlıcam.
haftaya ctesi de doktor kontrolümz ve 32. hafta çalışabilir raporu almak için gidicez hastaneye.
bende fiyatları o zaman sorucam bakalım ne dicekler.
kız nejlaaaa çıkardığım yaygaradan utandımm hani oğluşş maşallahhh yaaa ne kadar tatlısınız sizzzz
sağol canım sanada maaşallah buaradamaşallah canım benim.. fiziğin de gayet düzgün görünüyor.. tü tü maşallah subhanallah
tırsıtmak gibi olmasın :) ama forumda sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı eylül annesi olacaktı .. 35 haftalık doğum yaptı sanırım temmuzun son haftasında falandı :) oğluşu oldu
inş seninki vaktiyle gelir :)
teşekkür ederiz elif teyzemizçok şirinsiniz cnm maşallah sizeeee eda haklı topiğin ağır abisinin resimleri bu şııp diye yüklenecek hali yok ya cnm bu arada seninde göbek deliğin dışa doğru pırtlamış dimi benimkide öyle bazen çok acıyo seninkide acıyomu
kız nejlaaaa çıkardığım yaygaradan utandımm hani oğluşş maşallahhh yaaa ne kadar tatlısınız sizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?