ayyyyy kuzummmmmm ben bunu nasıl yerim kız şunda ki tatlılığa bak insan kızarmışını koyar
Ben gittim canım bugün 33+0 2200gr olmuş kızım 33+0da giden bi kaç kişi daha var birazdan listeyide güncelliycem ordan bakar karşılaştırırsınben 33+0 da gittim p.tesi yani 46 cm 2.300 gr dı normal dedi ama yinede merak edip karşılaştırıyorum yakın olanlarla:)
Sağlık ocaklarının tartıları bozuk sanırım bende evde tartılıyorum 53 doktora gidiyorum 53 sağlık ocağı 54 diyo Bu ay 54 oldum doktordada 54 çıktı bugün sağlık ocağına gitsem 55 diyicek kesin. Bide kantar gibi bişeyle ölçüyolar eliyle ağırlığı ilerletip ayarlıyo felandün komşuda tartıldım 67.300 çıktı sağlık ocagına gitsem kesinlikle 70 çıkarım popoya bak maşallahhhhhh
size komik bişi anlatıcam ben çok güldüm hemde yolda tek başımaa
dün antalyadan eltim geldi galeriaya eşimin yanına iftara gideceklermiş eşimde bana dediki sende gel eve almayalım
sen yorulmazsın hem burda agırlamış oluruz bende tmm dedim saat 5:30 gibi çıktım evden galeria ya hiç gitmedim
sora sora gidiyorum neyse alt geçidi bulamadım sorayım dedim arkamı döndüm yaşlıca bir amca ona sordum
--afedersiniz amcaa galeria nerde?
--kanaryamıı?? valla kızım bilmiyom ben
--yok amca kanarya degill galeriaaa alt geçit varmış burada ne tarafta acaba?
--haa alt geçit geliver güzelim peşimden bende oraya gidiyorum
neyse yolda gidiyoruz ben adımları hızlandırıyorum tabi amca başladı sohbete
-- nerelisin güzelim
--çanakkaleliyim amca
--ohh ohh çok güzel yavrum
adamdan tırstım valla yavrum güzelim falan bişi yapsa koşamamdasöyleee beni süzünce hamile oldugumu anladı
--bacım ne işin var orada didi
--eşimin yanına gidiyorum dedim bende
alt geçitten çıkarken amca bana hoşçakal bacım dediagzımdan çıkan kelimelerle şok oldum
--sağol amca hadi sonra görüşürüz
len manyak nerde görüşcen amcaylaa
Patatesli dediğin şey mantı gibi mi üstüne yoğurt koymuyolar ama eğer oysa hambal mı hımbal mı ne öyle ismi vardıcanim sen cerkezmisin?ben cerkez yemegi olarak kinnis diye bir yemek biliyorum hemde kolay.komsumuz vardi cerkez ondan miras kaldi bana,bizimkiler bayiliyor.eger istersen tarifini vereyim.birde patatesli bir hamur isi bayilmistim ona ama adini unuttum simdi olsa nasil yerim valla:26:.cok guzeldi
işte oğlum ve ben34+6.eklemem biraz uzun sürdü nette yavaşlama var kusurumuza bakamyın güzeller.
Eki Görüntüle 244336 Eki Görüntüle 244337 Eki Görüntüle 244338 Eki Görüntüle 244339
görümcek mesaj atmış varmak üzerelermiş son hazırlıklarımı yapayımöpüyorum hepinizi akşam yorgunluktan bayılmassam girer sson dedikoduları iletirim ne fena gelin olmuşum ben ya
görümcek mesaj atmış varmak üzerelermiş son hazırlıklarımı yapayımöpüyorum hepinizi akşam yorgunluktan bayılmassam girer sson dedikoduları iletirim ne fena gelin olmuşum ben ya
teşekkürler canım.maşallahhh kızzzzzz
ayyy şımartmayın beni kızlar:78:.belle ilgili bir sıkıntım yokda önden gören hiç öyle düşünmez bencevalla cnm ya hatun 3 4 haftaya doğuracak arkadan bakan anlamaz hamile olduğunu baksana beli olduğu gibi duruyo tü tü tüüü 41 x
aldım canım almazmıyım hamileliğe 62 kilo ile başladım ve şuan itibari ile 71 kiloyum.boyumda 165cm.nejla sen kaç kilo aldın yada aldınmıdogumdan sonra hepiciğini verirsin heee
teşekkür ederim duygucum.ayyyyy kuzummmmmm ben bunu nasıl yerim kız şunda ki tatlılığa bak insan kızarmışını koyar
Ben gittim canım bugün 33+0 2200gr olmuş kızım 33+0da giden bi kaç kişi daha var birazdan listeyide güncelliycem ordan bakar karşılaştırırsın
Sağlık ocaklarının tartıları bozuk sanırım bende evde tartılıyorum 53 doktora gidiyorum 53 sağlık ocağı 54 diyo Bu ay 54 oldum doktordada 54 çıktı bugün sağlık ocağına gitsem 55 diyicek kesin. Bide kantar gibi bişeyle ölçüyolar eliyle ağırlığı ilerletip ayarlıyo felan
Çok güldüm valla ama amca deyipde geçmeyin kızlar benden uyarmasıBaşıma geldi boşa konuşmuyorum yaşlı amcalardan tırsmaya başlamıştım :83:
Patatesli dediğin şey mantı gibi mi üstüne yoğurt koymuyolar ama eğer oysa hambal mı hımbal mı ne öyle ismi vardı
Ekim anneleri olarak mı böyleyiz biz yaaa şurda 1-2 ayımız kaldı ama göbekler hiçde öyle demiyo
Maşallahımız var
koprinacım sanaalıntı yapmıştım ama çıkmadı
kız duyguuuu bu kuzunun kızarmış olanını koysam içine annelik hormonların tavan yaptıgı için yiyemezsin yawwww
amca konusunda haklısın ama napim döner dönmez arkamda kim varsa sordum amcaya denk geldik
ayyyyy kuzummmmmm ben bunu nasıl yerim kız şunda ki tatlılığa bak insan kızarmışını koyar
Ben gittim canım bugün 33+0 2200gr olmuş kızım 33+0da giden bi kaç kişi daha var birazdan listeyide güncelliycem ordan bakar karşılaştırırsın
Sağlık ocaklarının tartıları bozuk sanırım bende evde tartılıyorum 53 doktora gidiyorum 53 sağlık ocağı 54 diyo Bu ay 54 oldum doktordada 54 çıktı bugün sağlık ocağına gitsem 55 diyicek kesin. Bide kantar gibi bişeyle ölçüyolar eliyle ağırlığı ilerletip ayarlıyo felan
Çok güldüm valla ama amca deyipde geçmeyin kızlar benden uyarmasıBaşıma geldi boşa konuşmuyorum yaşlı amcalardan tırsmaya başlamıştım :83:
Patatesli dediğin şey mantı gibi mi üstüne yoğurt koymuyolar ama eğer oysa hambal mı hımbal mı ne öyle ismi vardı
Ekim anneleri olarak mı böyleyiz biz yaaa şurda 1-2 ayımız kaldı ama göbekler hiçde öyle demiyo
Maşallahımız var
koprinacım sanaalıntı yapmıştım ama çıkmadı
teşekkürler canım.
ayyy şımartmayın beni kızlar:78:.belle ilgili bir sıkıntım yokda önden gören hiç öyle düşünmez bence
aldım canım almazmıyım hamileliğe 62 kilo ile başladım ve şuan itibari ile 71 kiloyum.boyumda 165cm.
inş veririm tek dileğim bu zaten.
teşekkür ederim duygucum.
Annelik hormonlarım tavan yaptı zaten doktor haftada bi gün kırmızı et bi gün balık dedi.:104: Ben bi anne adayıyım kızıma iyi bakmam lazım doktorun dediğini uygulamalıyım. yemeliyim o kuzuyuama o resimdekini değillllllllll
canim dusunurken dusunurken buldum yemegin adi {valibak} hamuru patatesle yogurup ince hambal mantisi gibi kaliklikta kesip ustuste duzuyorlar arasinada tereyagi koyuyorlardi ama cok guzel oluyor cerkez yemekleri ya bak simdi canim istedi kiz
sadece 9 kg mu aldın, inanmıyorum ya nası başardın, doktorun az falan demedi mi? vay canına ebru şallı gibi he:)
ben 48-64'üm :) 16 kg almışım.
ben kuzu ve keçi eti yiyemem kuzu çok şirin oluyooo keçide çok kokuyooo tanıdık dana olursada yiyemem
gözgöze gelmediğim danayı yerim vallaaaabalık bulamıyom ben yaaaaa siz bulabiliyomusunuz???
evet canım okadar aldım şu zamandan sonra nasıl olur bilmem ama.yok canım bişey demedi doktor.
sende zayıfmışsın 48 kilo ile başlamışsın.ben zayıf olmadığım için okadar aldım.zayıflar daha çok kilo alırmış herkes öyle diyor.sende verirsin aldığın kiloları sıkıntı yapma.
ben kuzu ve keçi eti yiyemem kuzu çok şirin oluyooo keçide çok kokuyooo tanıdık dana olursada yiyemem
gözgöze gelmediğim danayı yerim vallaaaabalık bulamıyom ben yaaaaa siz bulabiliyomusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?