2011 Ekim Anneleri

eşim sabahtan beri ps3 oynuyo azına kumandayı sokçam az kaldı.ya siz baya fitsiniz ben ölmüşüm ağlayanım yok.oturan boğa gibiyim ayol.yuvarlanarak kalkıyorum ben resim karesinede sığmam

maasallah kizlar 41 kere.cok guzel gorunuyorsunuz.bende ekliycem ama bilmiyorum ben, esim gelsin cekiyim once ama ben dana gibi oldum kizlar cok sistim.

kızlar neyi sorun ediyosunuz ya ivana sert bile hamileliğinde 25 kilo almış ama şimdi nasıl taş mübarek taş onun kadar olamasakda bence hepimiz vericez o hain kiloları zaten burda olacağımız için birbirimize destekte sınırda yok gider o kilolar gideeer

duyguuu allah iyiliğini vermesinnn suyun gelmiş haaa
al sana kuzuuuuuuuEki Görüntüle 244277
ayyyyy kuzummmmmm ben bunu nasıl yerim kız şunda ki tatlılığa bak insan kızarmışını koyar
ben 33+0 da gittim p.tesi yani 46 cm 2.300 gr dı normal dedi ama yinede merak edip karşılaştırıyorum yakın olanlarla:)
Ben gittim canım bugün 33+0 2200gr olmuş kızım 33+0da giden bi kaç kişi daha var birazdan listeyide güncelliycem ordan bakar karşılaştırırsın
dün komşuda tartıldım 67.300 çıktı sağlık ocagına gitsem kesinlikle 70 çıkarım popoya bak maşallahhhhhh
Sağlık ocaklarının tartıları bozuk sanırım bende evde tartılıyorum 53 doktora gidiyorum 53 sağlık ocağı 54 diyo Bu ay 54 oldum doktordada 54 çıktı bugün sağlık ocağına gitsem 55 diyicek kesin. Bide kantar gibi bişeyle ölçüyolar eliyle ağırlığı ilerletip ayarlıyo felan

Çok güldüm valla ama amca deyipde geçmeyin kızlar benden uyarması Başıma geldi boşa konuşmuyorum yaşlı amcalardan tırsmaya başlamıştım :83:

Patatesli dediğin şey mantı gibi mi üstüne yoğurt koymuyolar ama eğer oysa hambal mı hımbal mı ne öyle ismi vardı
işte oğlum ve ben34+6.eklemem biraz uzun sürdü nette yavaşlama var kusurumuza bakamyın güzeller.

Eki Görüntüle 244336 Eki Görüntüle 244337 Eki Görüntüle 244338 Eki Görüntüle 244339

Ekim anneleri olarak mı böyleyiz biz yaaa şurda 1-2 ayımız kaldı ama göbekler hiçde öyle demiyo
Maşallahımız var
koprinacım sana alıntı yapmıştım ama çıkmadı

görümcek mesaj atmış varmak üzerelermiş son hazırlıklarımı yapayım öpüyorum hepinizi akşam yorgunluktan bayılmassam girer sson dedikoduları iletirim ne fena gelin olmuşum ben ya

kız duyguuuu bu kuzunun kızarmış olanını koysam içine annelik hormonların tavan yaptıgı için yiyemezsin yawwww
amca konusunda haklısın ama napim döner dönmez arkamda kim varsa sordum amcaya denk geldik

görümcek mesaj atmış varmak üzerelermiş son hazırlıklarımı yapayım öpüyorum hepinizi akşam yorgunluktan bayılmassam girer sson dedikoduları iletirim ne fena gelin olmuşum ben ya

kız edaaaa sen kendini paralama sakınnnn yardım etsinler kolay gelsin bacımmmm

maşallahhh kızzzzzz
teşekkürler canım.

valla cnm ya hatun 3 4 haftaya doğuracak arkadan bakan anlamaz hamile olduğunu baksana beli olduğu gibi duruyo tü tü tüüü 41 x
ayyy şımartmayın beni kızlar:78:.belle ilgili bir sıkıntım yokda önden gören hiç öyle düşünmez bence

nejla sen kaç kilo aldın yada aldınmıdogumdan sonra hepiciğini verirsin heee
aldım canım almazmıyım hamileliğe 62 kilo ile başladım ve şuan itibari ile 71 kiloyum.boyumda 165cm.
inş veririm tek dileğim bu zaten.

teşekkür ederim duygucum.

kız duyguuuu bu kuzunun kızarmış olanını koysam içine annelik hormonların tavan yaptıgı için yiyemezsin yawwww
amca konusunda haklısın ama napim döner dönmez arkamda kim varsa sordum amcaya denk geldik

Annelik hormonlarım tavan yaptı zaten doktor haftada bi gün kırmızı et bi gün balık dedi.:104: Ben bi anne adayıyım kızıma iyi bakmam lazım doktorun dediğini uygulamalıyım. yemeliyim o kuzuyu ama o resimdekini değillllllllll

canim dusunurken dusunurken buldum yemegin adi {valibak} hamuru patatesle yogurup ince hambal mantisi gibi kaliklikta kesip ustuste duzuyorlar arasinada tereyagi koyuyorlardi ama cok guzel oluyor cerkez yemekleri ya bak simdi canim istedi kiz

sadece 9 kg mu aldın, inanmıyorum ya nası başardın, doktorun az falan demedi mi? vay canına ebru şallı gibi he:)
ben 48-64'üm :) 16 kg almışım.

ben kuzu ve keçi eti yiyemem kuzu çok şirin oluyooo keçide çok kokuyooo tanıdık dana olursada yiyemem
gözgöze gelmediğim danayı yerim vallaaaa balık bulamıyom ben yaaaaa siz bulabiliyomusunuz???

canim dusunurken dusunurken buldum yemegin adi {valibak} hamuru patatesle yogurup ince hambal mantisi gibi kaliklikta kesip ustuste duzuyorlar arasinada tereyagi koyuyorlardi ama cok guzel oluyor cerkez yemekleri ya bak simdi canim istedi kiz

sen valibak yap bende hambal oturup yeriz Abimin eşi kayserili onlardan öğrenmiştim bende

sadece 9 kg mu aldın, inanmıyorum ya nası başardın, doktorun az falan demedi mi? vay canına ebru şallı gibi he:)
ben 48-64'üm :) 16 kg almışım.

evet canım okadar aldım şu zamandan sonra nasıl olur bilmem ama.yok canım bişey demedi doktor.
sende zayıfmışsın 48 kilo ile başlamışsın.ben zayıf olmadığım için okadar aldım.zayıflar daha çok kilo alırmış herkes öyle diyor.sende verirsin aldığın kiloları sıkıntı yapma.

ben kuzu ve keçi eti yiyemem kuzu çok şirin oluyooo keçide çok kokuyooo tanıdık dana olursada yiyemem
gözgöze gelmediğim danayı yerim vallaaaa balık bulamıyom ben yaaaaa siz bulabiliyomusunuz???

Büyük marketlerde var ben kipa dan almıştım geçen hafta birazda buzluğa koymak için almıştım
Carrefour da felanda vardır

Bende 45le hamile kaldım 9 kilo aldım 6 kiloyu ayda 2-2,5 felan olarak almıştım 6.ayda 1 kilo 7.ayda 1 kilo bakalım 8le 9da ne alıcam. Vücut eksiğini tamamlıyomuş onun için zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyomuş. Benim eksiğim 6 kiloydu demekki kafadan çabuk çabuk aldım kiloları

benimde geçenlerde cnm çekince kociş bostancıda bulmuş sağolsun ilk ayda tiksinmiştim bi dahada ağzıma sürmemiştim ama canım isteyince koca balığı nasıl mideye indirdim allah biliyo ama bende güzel yapmıstım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…