2011 Ekim Anneleri

niye bana kimse geçmiş olsun demiyo niyyeee niyeee:95::95::95::95:ilgiye ihtiyacım var benimmmuykusuzluktanda ölüyorum ,ben gidip biraz uyuyaaaa..... ZzzZzZzZ.........

kıyamam nazar değdi ondan.geçmiş olsun arkadaşım.ama emin ol genelimiz aynı durumda.ben düşüp bayılıyorum resmen.

Nefes darlığı bende de oluyor bu aralar böyle ciğerlerim sıkışıyor boğulacak gibi hissediyorum. Sabahtan 5-6 tane tişört ütüledim bir fenalık geldi bıraktım şimdi de öyle keyifsizim vakit geçiriyorum boş boş

Günaydın hanımlarrrrrr
Daha yeni kalkabildik kahvaltı yapmadan size de bi bakalım dedik

yok kızz nerdeee..duyguya biraz gaz veriim dedim
Nasıl gaza geldim akşam anlatamam ama gittim yastığımı görünce fosur fosur uyudum
kız boşver tehliketi ,bu adamı öyle ihmal etmişki ,adam hamilelik tripleri yaparak ilgi çekmeye çalışıyoo ,az fantezi yapsın ,devamını biraz hafif geçsinlerr
Adamın önüne bi tepsi baklava koy sonrada şerbete ekmek banıp ye gerisi yasak de diyosun yani

Bende okumuştum onu canım ama arada bi geliyolar işte bana her zaman olmuyoda. Zaten her oynadığında öyle daralsam yanmışım ben benim kız bütün gün fıldır fıldır çünkü

günaydınnlarrrrr herkeseeee dün gece yattım yatagaa uyuyamıyorum bacagımın agrısı kasıgımın agrısı kaç kere kalkıp evin içinde turladım
oglumda çok hareketli maşallah dönerken falan acıtıyo bazen hatta tıkır tıkır diye hissediyorum bacakları sanırsam ince ince dokunuyo
2 de uyudum saat 3:30 da tel. çaldı eşim uyandırdı beniyani öyle dalmışım ki uyanırken geldikmi demişim

birde rüya gördüm tam hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım bir kız çocugu kuran açmıştı ve bana okuyordu o kadar güzel sesi vardı kiiiii
bu kadarcık hatırlıyorum
bizden bu kadarcıkkkk

sepetin içindeki alt açmada onlardan
makinayla çekmeye üşendim cepten çektim buyrunuz
edacım güzel günlerde yatsın rüzgar beyimizzz
oooo gece fantazi falan yapmışınız :çok begendim canım güle güle giyin
kolay gelsin canım benimmmm çok yorulma dikkatli ollllll
geçmiş olsun canım benimmm dün gece bende yatakta dört döndüm kalkıp yürüdüm evin içinde derin derin nefes al kasıklarına agrı girince

hayırdır inşallahh canım ne güzel rüyaymış o öyleeeee

Son düzenleme:
tünaydın kızlar.canım çok sıkkın bgn. dün geceden beri aslında.nedeni ise eşimi sigara içerken görmem.biz birlikte bırakmıştık bebeği ilk öğrendiğimiz gün hatta o benden de hevesliydi.ve de hiç içmedi düne kadar.ama iftar davetleriydi falan derken ona da veriyolar tutuyolar iç bi tane diye diye.dün balkonda içti.ben de küstüm ama ben içemiyorum diye mi yoksa içmeme kararımızı bozdu diyemi kızgınım bilmiyorum sadece çok kkızgınım.şimdi de amcamlar ev taşıyo onlara yardıma gitti oruç oruç. off.akşama da iftara davetliyiz hiç sevmem böyle zamanlarda küsmeyi.

İyi geceler edoşum huzurlu ve kesintisiz uykularınız olsun inşallah

özlemim gece karpuzu kaçırınca 3-5 wc nöbetindeydim sabaha karşıda 2 bacağıma birden kramp girdi bayadır yoktu piyasada bir geldi tam geldi :)

Eda tepeüstünde oturuyor bayanlar, yani çakmak ümraniye O dediğiniz yerlere nasıl otobüsle gelecek yaaa buradan otobüs yok ki ancak çift vasıta ile mümkün

sözcüm benim saolasın :) kızlar nasıl gelebilirim hele bir tarif edin ona göre gelip gelemiycemi söyliyim

canım teşekkür ederim oyy ben nasıl büyüttüm gözümde 1 hafta önceden msn de özleme başladım anlatmaya dünde burda bi kamyon söylendim çok şükür nasıl geçti anlamadım bile inşallah sanada kolay gelir canım

Selammmmm...

Geceliklerin çok güzel Nida'cığım, güle güle kullan. Ne güzel manlenkil yapmışsın, özendim walla sana...

sepetin içindeki alt açmada onlardan
makinayla çekmeye üşendim cepten çektim buyrunuz

Severim bebişinin beşiğini, çok şirin, mutlu mutlu uyusun orada inşallah Rüzgar bebek...

Duygu bende de nefes darlığı var. Zaten İzmir'in sıcağı beni çok zorluyor, üstüne hamilelik ve kilolarda binince doyamıyorum nefesime. Sürekli duştayım. Senin bu durumda hamilelikten sonra geçer canım.

Benim bebecikte bazen (bu aralar çok sıklaştı) karnımı yamuklaştırıyor ve karnım taş gibi oluyor o ara. O zaman bende nefes almakta zorlanıyorum, bende bir tuhaf oluyorum. Bu hafta çok arttı bu durum. Baazen korkuyorum bende, acaba kasılma bu mu diyorum :18:

Canım, eylülde tam gitmezsek alamıyor muyuz eğitime hazırlık ödeneğini?

Eylül'de bize ödenek vermemeleri büyük haksızlık, ikinci dönem başlıyacağız zaten. Oturur ağlarım herhalde, daha şimdiden o paranın yeri var

tünaydın canımm.. ikisi içinde kızmış olabilirsin hem sen içemediğin için hemde içmeme kararınızı bozdu diye, benzer durumu bizde yaşadık. eşim benden önce bıraktı sigarayı çokta istikrarlıydı ama sigara içen bir arkadaşıyla yan yana gelsin gitti bitti istikrar yakıveriyor hemen normalde canım istemez aklıma gelmez onu içerken görünce krize giriyorum aşırı canım istiyor içemediğim içinse ona sinirleniyorum zar zor bi fırt alıp içsemde gene ona kızıyorum senin yüzünden içtim diye bence sakin ol sonuçta eşin sana destek olmak için bıraktı sigarayı arada kaçamaklarına izin ver ben elimden geldiği kadarıyla öyle yapmaya çalışıyorum

tünaydınn iyi pazarlar kızlar.sahurdan sonra yatnca kalkmak çok zor oluyor ancak12:20 gözümü zor açtım.

yaşasınn ben doğurdummm.
filizcim ne güzel riya görmüşsün öyle keşke herşey rüyalardaki kadar kolay olsa.hayrolsun diyelim.
bugünde misafirlerin varmış aman dikkat et kendine çok yorulma canım.

teşekkür ederiz sibel teyzesi Allah yardımcınız olsun izmirin sıcağında daha bi zordur hamişlik :18:

dün akşam eşime dedim ki ezan okumayı biliyorsun değilmi oda evet dedi bebegimizin kulagına ismini sen okursun o zaman dedim
dönüp buyuklerimiz varken bana düşmez babam okur dedi bende ee baban özgür istemezse adını hasan hüseyin diye okursa dedim
yapacak bişey yok ona kalmış dediiben okurum o zaman dedimbunlar köyde isim tartışması yapmış galiba baksanıza
eger kulagına başka isim okurlarsa bebegimin adı özgür olmazmı:26::26:

Canım çok üstüne gitme kocanın, sigarayı biliyorsun öyle kolay bırakılan birşey değil. Üstüne gidersen belki daha çok içmek ister (Şahsen bende öyle oluyorda). Bende doğurduktan sonra nasıl içmemeyi başaracağım kara kara onu düşünüyorum.

teşekkür ederiz sibel teyzesi Allah yardımcınız olsun izmirin sıcağında daha bi zordur hamişlik :18:

Zor walla Eda'cığım, gece bir uyanıyorum havale geçirmiş gibiyim. Yanaklarım al al, bütün üstüm ter. Bütün gece klimayıda açamıyorum, çarpar diye. Napalım az kaldı artık, dayanacağız...

Kimlikte ne yazdırırsan resmi adı o olur ama kulağına okunan isim ahiretteki adı olur diye biliyorum ben.

haklısın çok sıkmamak lazım belki de ama aynen dediğin gibi deli oldum sigarayla görünce.o kadar içmedi 8.aya geldik içmeye başladı ben de iradesiz dedim bissürü daha şey dedim.ama rahatlayamadım.inşallah bebek doğunca içmeye başlamam bu kafayla.

klima var ve açmadan durabiliyosun yani helal olsun bende bi ara öyleydim ama istanbulmu serinledi benmi alıştım bilmiyorum ama artık çok sıkıntım yok gece sıcaktan çok şükür ah bide nem olmasa

Elbiseyi denerken eşime biraz sinirlenmiştim, o yüzden de mağazadan almadan çıkmıştım... Ben elbiseyi deniyorum sanki zorla soktum mağazaya, bıkkın bir ifade, isteksiz gibi geldi ben de almaktan vazgeçtim o öyle yapınca, o hafta yapı marketleri gezdik kaç kere ben sesimi çıkarmadım, bir elbise bakalım dedik moralimi bozdu tavırlarıyla... O da yorgundu gerçi, ben de biraz alınganlık yapmış olabilirim ama gene de o kadar bıkkın ve isteksiz olmamalıydı...

Bu arada kaç beden aldın sen canım, ben 40 ve 38 denedim eşim 38 daha iyi durdu demişti, bana da 40 daha rahat gibi gelmişti, tabii sinirlerim gerilince çok da analiz etmedim doğrusu...

sen bence o sıra odadan ayrılma ne diyeceğini duy.hem senin istediğin dışında bişey demez heralde canom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…