niye bana kimse geçmiş olsun demiyo niyyeee niyeee:95::95::95::95:ilgiye ihtiyacım var benimmmuykusuzluktanda ölüyorum ,ben gidip biraz uyuyaaaa..... ZzzZzZzZ.........
niye bana kimse geçmiş olsun demiyo niyyeee niyeee:95::95::95::95:ilgiye ihtiyacım var benimmmuykusuzluktanda ölüyorum ,ben gidip biraz uyuyaaaa..... ZzzZzZzZ.........
Nasıl gaza geldim akşam anlatamam ama gittim yastığımı görünce fosur fosur uyudumyok kızz nerdeee..duyguya biraz gaz veriim dedim
Adamın önüne bi tepsi baklava koy sonrada şerbete ekmek banıp ye gerisi yasak de diyosun yanikız boşver tehliketi ,bu adamı öyle ihmal etmişki ,adam hamilelik tripleri yaparak ilgi çekmeye çalışıyoo ,az fantezi yapsın ,devamını biraz hafif geçsinlerr
sağlık ocağına kontrole gittiğimde; 30. hafta bebek yukarıya doğru çıktıkça akciğerlere baskı yapacağın ve nefes almakta zorluk çekebileceğimi söylemişti ve bazen dediği gibi oluyor. Ayrıca hafta başında bebeğim çok fazla hareket edip oynayınca şaşırmıştım ve bilgisayarda 30 haftalık gebelik bölümünü okuduğumda; amniyo sıvısı fazla olduğundan ve yeri geniş olduğundan hareketlerini dahafazla hissedebileceğimizi ancak ilerleyen haftalarda hareketleri yavaşlamaya başlarmış. Anlayacağın endişelencek bir durum yok ve içimde hareket etmesi beni heyecanlandırıyor ve işyerinde bazen tuvalete gidip göbeğimi açıp kuzuma, cemreme bakıyorum.
edacım güzel günlerde yatsın rüzgar beyimizzzsepetin içindeki alt açmada onlardan
makinayla çekmeye üşendim cepten çektim buyrunuz
oooo gece fantazi falan yapmışınızişteee,eşimin tel inin çekimini pek beğenmedim ,pijama takımı pembe ve kollarının ucu büzgülü dantelliii
diğeride ekru ,o biraz fazla sade ama olsun ,pek giyceğimi sanmıyorum zaten ,bulunsun diye aldım,umarım beğenirsiniz ,içime daha çok sinerrEki Görüntüle 244411 Eki Görüntüle 244410 Eki Görüntüle 244412 Eki Görüntüle 244413 Eki Görüntüle 244414
kolay gelsin canım benimmmm çok yorulma dikkatli ollllllslm kızlar nasılsınız? sabahtan giremiyorum foruma bakımda diyo sinir oldum. gerçi forum olmayınca baya iş yaptım ama özledim sizi yaaaaa
yarın misafirlerim var. dertsiz başıma dert aldım.aslında sadece kayınvalidemleri alcaktım eşim amcamları da alalım dedi tmm dedim. kayınvalidemi aradım evli olan kızını da çağırmamızı istedi oldu 3 ailetoplamda 9 kişi.
Allahtan görümcem var o yardım eder valla yoksa mümkün değil altından kalkamazdım. az bulaşık yıkadım demin banyoyu lavaboyu temizledim belim koptu.
yarın için bana dua edin. kazasız ağrısız atlatırım inş.
Rumuzcum senin verdiğin muhallebi tarifini aldım onu yapacam inş. yarın baklaım nasıl olacak :))
geçmiş olsun canım benimmmgünaydın kızlar ,bugün ilk birinaci benmi yazdım neee???bu hiç olmamıştı çok heyecanlandım şimdi...
yaaa kızlar çok kötü bi gece geçirdimmbi ara tamam dedim doğuruyorum 3.5 attım valla ,bi kasık,bi bacak bi kalça ağrısı anlatamam ,bide kızım okadar hareketliydiki,saat 2-3 gibi yatağa girdim uyuyamadım ,bi ara nerdeyse 3-4 dk durmadan hıçkırdı kızım ,tam münüşümün üzerinde ,yoksa açın çıkıcammı demek istiyodu:18::18::18: hatta eşimde biraz panik oldu ve banada kızdı sende benle sahuru bekliyosun uyku düzenin kalmadı ,senin yüzünden kızımda uyumuyo diye ,neyse bi ara uyumuşum ama tisim geldikçe uyandım ve her uyandığımda zar zor gittim wc ye ,suyum gelmesin diye dua eetim resmeenn..bidaha bukadar yürümekmi aslaa...çok korkuyoruumm:83::83::83:
günaydın güzel yavruların güzel anneleri....
ben bu gece doğurdum rüyamda ebem de halamdı güya :)) çok kolay doğurdum ya aaa dedim bu kadar mı :))
ama bebeğim çoook güzeldi minicikti görünce aşık oldum resmen.
ha bi de rüyamda necla benden 3 gün önce doğurmuş hard_disc de telefon ediyo kızlaaar ben de doğurdum diye. :) bi oda dolusuyuz burdan bi çoğumuz doğurmuştu.
ay çok güzel bi rüyaydı.
darısı gerçeğinin başına inş. :))
biz gidip kahvaltımızı yapalım öptük szi
İyi geceler edoşum huzurlu ve kesintisiz uykularınız olsun inşallah
Eda tepeüstünde oturuyor bayanlar, yani çakmak ümraniyeO dediğiniz yerlere nasıl otobüsle gelecek yaaa buradan otobüs yok ki ancak çift vasıta ile mümkün
Elif ,canoomm ,edaaa ,nejlaa ,kopişşşş maş. size çok tatlı çıkmışsınız
sanse pijama takomın da geceliğin de çok güzel güle güle giyin canm ağız tadıyla.
canım biz de toplamda 12 oluyoruz. 2 biz 4 amcalar 3 kayınvalidemler 3 de görümcemler.çok büyütmeyim gözümde ama insan kasılıyo işte bu halde oturamıyosun sonuçta e çalışamıyosun da amaaaaannn ne bilim geçer gider işte.
oluyo canım olmazmı.özellikle ben küçük çıkıntılar hissettğim zaman ayakları diye seviyorum çünkü kaburgaların altında hissediyorum başı aşağıda olduğu için.
hadi gözün aydın edacım.annenin yardımıyla atlattın şükür.sepetinizde çokşirin rüzgar paşa mışıl mışıl uyusun içinde inş.
teşekkür ederim nejlammmmmmmm
nidacım iyi günlerde kullan canım hepside çok yakışmış.
günaydın kızlar ,bugün ilk birinaci benmi yazdım neee???bu hiç olmamıştı çok heyecanlandım şimdi...
yaaa kızlar çok kötü bi gece geçirdimmbi ara tamam dedim doğuruyorum 3.5 attım valla ,bi kasık,bi bacak bi kalça ağrısı anlatamam ,bide kızım okadar hareketliydiki,saat 2-3 gibi yatağa girdim uyuyamadım ,bi ara nerdeyse 3-4 dk durmadan hıçkırdı kızım ,tam münüşümün üzerinde ,yoksa açın çıkıcammı demek istiyodu:18::18::18: hatta eşimde biraz panik oldu ve banada kızdı sende benle sahuru bekliyosun uyku düzenin kalmadı ,senin yüzünden kızımda uyumuyo diye ,neyse bi ara uyumuşum ama tisim geldikçe uyandım ve her uyandığımda zar zor gittim wc ye ,suyum gelmesin diye dua eetim resmeenn..bidaha bukadar yürümekmi aslaa...çok korkuyoruumm:83::83::83:
kız ne doğurması dur daha biz küçüküzbana noluyosa sen doğurunca bende doğurcam zaar
kötü bir gece geçirmişsin canım çok geçmiş olsun
ben bu gece doğurdum rüyamda ebem de halamdı güya :)) çok kolay doğurdum ya aaa dedim bu kadar mı :))
ha bi de rüyamda necla benden 3 gün önce doğurmuş hard_disc de telefon ediyo kızlaaar ben de doğurdum diye. :) bi oda dolusuyuz burdan bi çoğumuz doğurmuştu.
ay çok güzel bi rüyaydı.
bu nasıl güzel bir rüyaaa Allahım gerçeğini okumayıda nasip et yarabbim
günaydınnlarrrrr herkeseeee dün gece yattım yatagaa uyuyamıyorum bacagımın agrısı kasıgımın agrısı kaç kere kalkıp evin içinde turladım
oglumda çok hareketli maşallah dönerken falan acıtıyo bazen hatta tıkır tıkır diye hissediyorum bacakları sanırsam ince ince dokunuyo
2 de uyudum saat 3:30 da tel. çaldı eşim uyandırdı beniyani öyle dalmışım ki uyanırken geldikmi demişim
birde rüya gördüm tam hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım bir kız çocugu kuran açmıştı ve bana okuyordu o kadar güzel sesi vardı kiiiii
bu kadarcık hatırlıyorum
bizden bu kadarcıkkkk
hayırlar olsun inşallah canom
edacım güzel günlerde yatsın rüzgar beyimizzz
teşekkür ederiz cano teyzesi
oooo gece fantazi falan yapmışınız: çok begendim canım güle güle giyin
kolay gelsin canım benimmmm çok yorulma dikkatli ollllll
geçmiş olsun canım benimmmdün gece bende yatakta dört döndüm kalkıp yürüdüm evin içinde derin derin nefes al kasıklarına agrı girince
hayırdır inşallahh canım ne güzel rüyaymış o öyleeeee
işteee,eşimin tel inin çekimini pek beğenmedim ,pijama takımı pembe ve kollarının ucu büzgülü dantelliii
diğeride ekru ,o biraz fazla sade ama olsun ,pek giyceğimi sanmıyorum zaten ,bulunsun diye aldım,umarım beğenirsiniz ,içime daha çok sinerrEki Görüntüle 244411 Eki Görüntüle 244410 Eki Görüntüle 244412 Eki Görüntüle 244413 Eki Görüntüle 244414
sepetin içindeki alt açmada onlardan
makinayla çekmeye üşendim cepten çektim buyrunuz
kızlar bişey sorucam
Ben bu aralar dar ve kapalı yerlerde kalmaktan çok korkuyorum kızım büyüdükçe hareketlerini iyice hissetmeye başlayınca bendede bu korku başladı. O vurdukça sanki orası dar geliyo çıkmak için çırpınıyo gibi geliyan sanki beni öyle daracık bi yere koymuşlar gibi oluyorum. Düşünmek bile yetiyo. Bide geçenlerde asansöre bindim 4.kata çıktık o 4 kat hiç bitmedi sanki asansör bozulucak bende oracıkda ölücem sandım. Nefesim kesiliyo zor nefes alıyorum gibi oluyo önceden böyle bişey yoktu hatta okula giderken asansörde kalsam okul servisinin saati geçene kadar sesimi çıkarmadan dursam sonra bağırırm okulada gitmemiş olurum diye planlar yapardım hatta bi kere kalmıştımda ama bağırmak zorundaydım çünkü o gün sınavım vardı
millet geçmiş mi okuyo acep?
ay kızlar benim karnım yamuk yumuk oluo kızım arada bi kasılıp karnımı şekilden şekle sokuo ben de neresi kolu bacağı diye bakıom ama içim bi tuhaf oluo bu arada size de oluyor mu???
Canım, eylülde tam gitmezsek alamıyor muyuz eğitime hazırlık ödeneğini?
tünaydın kızlar.canım çok sıkkın bgn. dün geceden beri aslında.nedeni ise eşimi sigara içerken görmem.biz birlikte bırakmıştık bebeği ilk öğrendiğimiz gün hatta o benden de hevesliydi.ve de hiç içmedi düne kadar.ama iftar davetleriydi falan derken ona da veriyolar tutuyolar iç bi tane diye diye.dün balkonda içti.ben de küstüm ama ben içemiyorum diye mi yoksa içmeme kararımızı bozdu diyemi kızgınım bilmiyorum sadece çok kkızgınım.şimdi de amcamlar ev taşıyo onlara yardıma gitti oruç oruç. off.akşama da iftara davetliyiz hiç sevmem böyle zamanlarda küsmeyi.
ay çok güzel bi rüyaydı.
Selammmmm...
Geceliklerin çok güzel Nida'cığım, güle güle kullan. Ne güzel manlenkil yapmışsın, özendim walla sana...
Severim bebişinin beşiğini, çok şirin, mutlu mutlu uyusun orada inşallah Rüzgar bebek...
Duygu bende de nefes darlığı var. Zaten İzmir'in sıcağı beni çok zorluyor, üstüne hamilelik ve kilolarda binince doyamıyorum nefesime. Sürekli duştayım. Senin bu durumda hamilelikten sonra geçer canım.
Benim bebecikte bazen (bu aralar çok sıklaştı) karnımı yamuklaştırıyor ve karnım taş gibi oluyor o ara. O zaman bende nefes almakta zorlanıyorum, bende bir tuhaf oluyorum. Bu hafta çok arttı bu durum. Baazen korkuyorum bende, acaba kasılma bu mu diyorum :18:
Eylül'de bize ödenek vermemeleri büyük haksızlık, ikinci dönem başlıyacağız zaten. Oturur ağlarım herhalde, daha şimdiden o paranın yeri var
e-5 e yakınmısın nasıl inilir ordan bilmiyorum ama e-5den geçen araçların çoğu pendikten geçiyosözcüm benim saolasın :) kızlar nasıl gelebilirim hele bir tarif edin ona göre gelip gelemiycemi söyliyim
tünaydın kızlar.canım çok sıkkın bgn. dün geceden beri aslında.nedeni ise eşimi sigara içerken görmem.biz birlikte bırakmıştık bebeği ilk öğrendiğimiz gün hatta o benden de hevesliydi.ve de hiç içmedi düne kadar.ama iftar davetleriydi falan derken ona da veriyolar tutuyolar iç bi tane diye diye.dün balkonda içti.ben de küstüm ama ben içemiyorum diye mi yoksa içmeme kararımızı bozdu diyemi kızgınım bilmiyorum sadece çok kkızgınım.şimdi de amcamlar ev taşıyo onlara yardıma gitti oruç oruç. off.akşama da iftara davetliyiz hiç sevmem böyle zamanlarda küsmeyi.
teşekkür ederiz sibel teyzesiAllah yardımcınız olsun izmirin sıcağında daha bi zordur hamişlik :18:
dün akşam eşime dedim ki ezan okumayı biliyorsun değilmi oda evet dedi bebegimizin kulagına ismini sen okursun o zaman dedim
dönüp buyuklerimiz varken bana düşmez babam okur dedi bende ee baban özgür istemezse adını hasan hüseyin diye okursa dedim
yapacak bişey yok ona kalmış dediiben okurum o zaman dedim bunlar köyde isim tartışması yapmış galiba baksanıza
eger kulagına başka isim okurlarsa bebegimin adı özgür olmazmı:26::26:
tünaydın canımm.. ikisi içinde kızmış olabilirsin hem sen içemediğin için hemde içmeme kararınızı bozdu diye, benzer durumu bizde yaşadık. eşim benden önce bıraktı sigarayı çokta istikrarlıydı ama sigara içen bir arkadaşıyla yan yana gelsin gitti bitti istikrar yakıveriyor hemen normalde canım istemez aklıma gelmez onu içerken görünce krize giriyorum aşırı canım istiyor içemediğim içinse ona sinirleniyorumzar zor bi fırt alıp içsemde gene ona kızıyorum senin yüzünden içtim diye bence sakin ol sonuçta eşin sana destek olmak için bıraktı sigarayı arada kaçamaklarına izin ver ben elimden geldiği kadarıyla öyle yapmaya çalışıyorum
Canım çok üstüne gitme kocanın, sigarayı biliyorsun öyle kolay bırakılan birşey değil. Üstüne gidersen belki daha çok içmek ister (Şahsen bende öyle oluyorda). Bende doğurduktan sonra nasıl içmemeyi başaracağım kara kara onu düşünüyorum.
Zor walla Eda'cığım, gece bir uyanıyorum havale geçirmiş gibiyim. Yanaklarım al al, bütün üstüm ter. Bütün gece klimayıda açamıyorum, çarpar diye. Napalım az kaldı artık, dayanacağız...
aytencim çok teşekkür ederim canım
elbiseyi almaktan neden vazgeçtin bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim çok rahat hemde hiç hamile elbisesi gibi değil seneye yazında giyerim ben oğlumun peşinde koşarken ohh tiril tiril güzel olur
senin göbeğin son halinide fena merak ediyorum çok bekletme
dün akşam eşime dedim ki ezan okumayı biliyorsun değilmi oda evet dedi bebegimizin kulagına ismini sen okursun o zaman dedim
dönüp buyuklerimiz varken bana düşmez babam okur dedi bende ee baban özgür istemezse adını hasan hüseyin diye okursa dedim
yapacak bişey yok ona kalmış dediiben okurum o zaman dedim bunlar köyde isim tartışması yapmış galiba baksanıza
eger kulagına başka isim okurlarsa bebegimin adı özgür olmazmı:26::26:
Canım çok üstüne gitme kocanın, sigarayı biliyorsun öyle kolay bırakılan birşey değil. Üstüne gidersen belki daha çok içmek ister (Şahsen bende öyle oluyorda). Bende doğurduktan sonra nasıl içmemeyi başaracağım kara kara onu düşünüyorum.
evet ters teper doğru canım eskiden içen biri olarak biliyorum çok iyi.zaten böyle kızınca kendimi onun velisi gibi hissettim.ama ben fedakarlık yapıyosam o da sonuına kadar yapsın istiyorum.ben de emzirirken de içmem ama gene de bilmiyorum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?