haklısın çok sıkmamak lazım belki de ama aynen dediğin gibi deli oldum sigarayla görünce.o kadar içmedi 8.aya geldik içmeye başladı ben de iradesiz dedim bissürü daha şey dedim.ama rahatlayamadım.inşallah bebek doğunca içmeye başlamam bu kafayla.
e-5 e yakınmısın nasıl inilir ordan bilmiyorum ama e-5den geçen araçların çoğu pendikten geçiyo
dün akşam eşime dedim ki ezan okumayı biliyorsun değilmi oda evet dedi bebegimizin kulagına ismini sen okursun o zaman dedim
dönüp buyuklerimiz varken bana düşmez babam okur dedi bende ee baban özgür istemezse adını hasan hüseyin diye okursa dedim
yapacak bişey yok ona kalmış dediiben okurum o zaman dedim bunlar köyde isim tartışması yapmış galiba baksanıza
eger kulagına başka isim okurlarsa bebegimin adı özgür olmazmı:26::26:
Kimlikte ne yazdırırsan resmi adı o olur ama kulağına okunan isim ahiretteki adı olur diye biliyorum ben.
Elbiseyi denerken eşime biraz sinirlenmiştim, o yüzden de mağazadan almadan çıkmıştım... Ben elbiseyi deniyorum sanki zorla soktum mağazaya, bıkkın bir ifade, isteksiz gibi geldi ben de almaktan vazgeçtim o öyle yapınca, o hafta yapı marketleri gezdik kaç kere ben sesimi çıkarmadım, bir elbise bakalım dedik moralimi bozdu tavırlarıyla... O da yorgundu gerçi, ben de biraz alınganlık yapmış olabilirim ama gene de o kadar bıkkın ve isteksiz olmamalıydı...
Bu arada kaç beden aldın sen canım, ben 40 ve 38 denedim eşim 38 daha iyi durdu demişti, bana da 40 daha rahat gibi gelmişti, tabii sinirlerim gerilince çok da analiz etmedim doğrusu...
bugün oğlum hareketleri yok dencek kadar az.inanılmazda halsizim
canım okudum ama mağazanın tam yerini bilmiyorum
oyy fena üzerine gitmişin öpüşün barışın hemen haksızlık etme enişteye elinden geldiğince destek olmaya çalışıyo belli yoksa 8 ayda bırakmazdı sigarayıben doğumdan sonra iççekmisin diyenlere bilmiyorum diyorum son zamanlarda çooooooooooook özlüyorum zıkkımı
bugün oğlum hareketleri yok dencek kadar az.inanılmazda halsizim
ben günde bir tane kahve yada çayla içerdim.doğurduğum gibide hemen yakarım kesin.benimkisi tiryakilik değil keyif ama çok içmemeli allah korusun erken kırışırız
zehra kız yakınmıyız e-5 eben hiç anlamam
oyy fena üzerine gitmişin öpüşün barışın hemen haksızlık etme enişteye elinden geldiğince destek olmaya çalışıyo belli yoksa 8 ayda bırakmazdı sigarayıben doğumdan sonra iççekmisin diyenlere bilmiyorum diyorum son zamanlarda çooooooooooook özlüyorum zıkkımı
kızlar dünki 12 kişilik yemek bulaşığından sonra (36 parça) bulaşık makinası almaya karar verdimşimdi duş alıcam sonra çıkıp mediamarkta gidicez gocamlan öpüyorum hepiniziiiiiiiii
günaydın güzel yavruların güzel anneleri....
ben bu gece doğurdum rüyamda ebem de halamdı güya :)) çok kolay doğurdum ya aaa dedim bu kadar mı :))
ama bebeğim çoook güzeldi minicikti görünce aşık oldum resmen.
ha bi de rüyamda necla benden 3 gün önce doğurmuş hard_disc de telefon ediyo kızlaaar ben de doğurdum diye. :) bi oda dolusuyuz burdan bi çoğumuz doğurmuştu.
ay çok güzel bi rüyaydı.
darısı gerçeğinin başına inş. :))
biz gidip kahvaltımızı yapalım öptük szi
ben çıkıyorum kızlarrr daha karaa karaa düşünmem lazım akşama ne pişirsem diyee öfffff:95::95:
her akşam ne pişirsem diye düşünmekten çok sıkıldım haydin ben kaçtım
Selammmmm...
Eylül'de bize ödenek vermemeleri büyük haksızlık, ikinci dönem başlıyacağız zaten. Oturur ağlarım herhalde, daha şimdiden o paranın yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?