2011 Ekim Anneleri

oyy fena üzerine gitmişin öpüşün barışın hemen haksızlık etme enişteye elinden geldiğince destek olmaya çalışıyo belli yoksa 8 ayda bırakmazdı sigarayı ben doğumdan sonra iççekmisin diyenlere bilmiyorum diyorum son zamanlarda çooooooooooook özlüyorum zıkkımı

kimlikte neyse o olur sibele katılıyorum

Kimlikte ne yazdırırsan resmi adı o olur ama kulağına okunan isim ahiretteki adı olur diye biliyorum ben.

sağol canım kaynımın 2. çocuguna samet ismini koymuşlar hiç samet demiyorlar köyde hep abdüssamet diyorlar
ilk kızlarına melis ismini koymuşlar köy ahalisi surat asmışikinciye kimseye fırsat vermeden bu olsun demişler
inşallah başka isim okumaya falan kalkmazlar çıngar çıkarırım

hee elbisenin bi günahı yokmuş yani öyle yorgun ve stresli anınıza denk gelmiş olur öyle şeyler, ben 40 beden aldım canım 38 i denemedim bile 40 çok rahat oldu dediğin gibi bide netteki mankenin üzerinde diz hizasında elbise bende ayak bileği neredeyse sende nasıl oldu boyu

bugün oğlum hareketleri yok dencek kadar az.inanılmazda halsizim

zeynepçim yanlış görmediysem az önce kendine temizlik hastası teşhisi koymuştun demekki çok yoruyosun kendini halsiz düşünüyosun murat batu da kendini dinlenmeye almıştır.. dikkat et kendine canım

canım okudum ama mağazanın tam yerini bilmiyorum

Canım, Efor Mağazası; Atatürk Caddesinde Metro Sinemasının bitişiğinde, gerçi o sinema kapandı ama... Hatta o sokakta hamile kıyafetleri satan Görkem mağazası, LCW, Süvari, bir de bebek ve çocuk kıyafetleri satan mağaza var, gerçi bir sürü mağaza var da, Ziyapaşa tarafında da Özsüt ve Douglas Parfümerinin olduğu sokak yanılmıyorsam... Atatürk caddesinden de bir tarafında İş bankasının yanındaki Levis ve diğer tarafında da Majestik erkek giyim mağazasının olduğu sokak...

Efor'un Çakmak caddesinde de bir şubesi var, baraj yolunda da vardı ama kapandı Jimmy Key açıldı onun yerine...

ben günde bir tane kahve yada çayla içerdim.doğurduğum gibide hemen yakarım kesin.benimkisi tiryakilik değil keyif ama çok içmemeli allah korusun erken kırışırız

zehra kız yakınmıyız e-5 e ben hiç anlamam

Eşime sordum şimdi ümraniyeden üsküdara ordan hareme ordan pendik
2 vesait olmazmı dedim kurtarmıyo abla dedi ama başkalarına sormak lazım belki daha uyguna buluruz
Bu alışveriş işi hayatımıza işledi

Son düzenleme:
kızlar dünki 12 kişilik yemek bulaşığından sonra (36 parça) bulaşık makinası almaya karar verdim şimdi duş alıcam sonra çıkıp mediamarkta gidicez gocamlan öpüyorum hepiniziiiiiiiii

saol canım ya.biraz daha yumuşadım şu anda.ben de özlüyorum kahretsin ama.o kadar ay ağzıma sürmedim ama hala aklımdaa.

kızlar dünki 12 kişilik yemek bulaşığından sonra (36 parça) bulaşık makinası almaya karar verdim şimdi duş alıcam sonra çıkıp mediamarkta gidicez gocamlan öpüyorum hepiniziiiiiiiii

bende çok sıkıldım benide götürünnn.bizimki hala uyuyor delircem.gezilcek yerde yok burada.bari iğneyi yaptırim gelim

ben çıkıyorum kızlarrr daha karaa karaa düşünmem lazım akşama ne pişirsem diyee öfffff:95::95:
her akşam ne pişirsem diye düşünmekten çok sıkıldım haydin ben kaçtım

aramızda 3 gün var peşpeşe doğuracağız desene... ))))

Selammmmm...

Eylül'de bize ödenek vermemeleri büyük haksızlık, ikinci dönem başlıyacağız zaten. Oturur ağlarım herhalde, daha şimdiden o paranın yeri var

Canım, verilmeme gibi bir durum var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum alırız herhalde... Ben sorar öğrenirim bir kaç güne kadar... Biz de de yeri hazır, doğum masraflarını ordan ödemeyi planlıyoruz...

kızlar 2 gün önce 32+4te kontrolümüz vardı bebeğimiz 2140 gram olmuş doktor haftasıyla uyumlu dedi ama boyunu söylemior benim doktorum kıvrık olduğu için ölçülmez dio bide bende eşimde kısa boyluyuz bebeğimde kısa olmaz inşallah ilişki bu haftadan iştibaren yasak dedi bilginize...

selamlar herkez iyidir insallah
ANNE SÖZLERİ :):)

-Ben olmasam naparsınız ki bilmem hepiniz açlıktan ölürsünüz.

-Ben ölünce babanız size cici anne getirir oda sizi dilendirir mi bilmem artık

-Kime çektin bilmem ki.

-Yeter artık bırak o telefonu elinden düşmüyo,akşama kadar kime yazıyorsun çıt çıt çıt.

-Nasıl olsa bir hizmetçi var evde.

-Seni alan 2 gün sonra getirir..

-Seninde çocuğun olur o zaman anlarsın.

-Sus bana cevap verme.

-Babası kılıklı.

-Seni doğuracağıma taş doğursaydım.

-Anne olunca anlarsın.

-Hep o bilgisayar yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…