2011 Ekim Anneleri

biz 8 aydır uzağız şekerim sabretsin herkez biraz.düşük tehlikem var diye uzaklaştık hala devam.ama cidden söylüyorum bu yaşananlar hep tıramva sebebi destek almak şart bebek doğunca

yok canım, masum tamamen elbise... )) Boyu bende de kısa olmadı zaten, 1,58 benim boyum da... Denk gelirse alırım ben de... Gerçi daha sonra lcw den başka bir elbise aldım, hamile reyonundan değil ama dökümlü bol bir elbise, M beden aldım, modeli aşağıdaki gibi ama rengi mavimsi gri zemin üzerine küçük çiçekli desenli... Bayramda giyerim artık, bir de 18 eylül de kuzenimin düğünü var orda da giyerim bunu... Biraz takı & saç & makyaj düğünlük eder bu elbiseyi de... ))

Son düzenleme:
ayy kızlar saolun yaaa..şurda kocaman kırmızı 20 sayısını görünce çok mutlu oldum ,2 saat uyudum rahatladım ama ayağa kalkınca başlıyo ağrılarım....
kız canom o nasıl köy müş öyle,yeni bi bebek doğunca ihtiyarlar kulubü vemuhtarı tolayıp karar versinler bariii...ee çocuk yapacağın tarihe neyinde karar verip bide doğuma girseler ya,tam olur
aynı dert bendede var ve eşim etten başka bişey yemez.nefretettim etten artık ya

anaam kız aziz mübarekgün günaha girme,nasıl konuşmalar öyle et hakkında kınadım seniii..o benim yegane besin kaynağımm

masallahbizim doktorda boyu hakkinda birsey demiyor bizde ilk gunden beri iliski yok bu donemde zaten hic olmaz dusunsene tekmeliyen bebek ve iliski

biz 8 aydır uzağız şekerim sabretsin herkez biraz.düşük tehlikem var diye uzaklaştık hala devam.ama cidden söylüyorum bu yaşananlar hep tıramva sebebi destek almak şart bebek doğunca

eşim en az 3 haftadır hiç yanaşmıyor doktor yasak falan demediği halde bişi olur die korkuyor o yüzden sorun değil... tabiki bebeklerimiz için herşey ama kaç haftadır ben bi garibim evde arkadaş gibi takılıyoruz

maşallah canım bebeğine tabi doktor bize hem ilk 4 ay hem de 7. ay girdiğinden beri yasak dedi zaten.

anammmmmm...gene bek cok konusmussunuz..beynım döndü kim ne aldı kim resım koydu...

gobıklerede bebiklerede dıyoruz kızımla..

bizde dun ıftardaydık dısarda..gıderken yaklasık 40 dakıka kadar nerdeyse kosar seklınde yurumek zorunda kaldık(esıme mesafeyı sordugumda 10 15 dk en fazla demıstı)neyse soluk soluga gıttıugımızde ezan okunuyordu..ayy kızlar dun acık bufe vardı ve en az 40 cesıt envayı yemek...ve ben tum irademle abartmadan tabagıma sadece 4 5 cesıt meze falan koydum cogunuda yemedım..ve cok sukur gobişi şişirmeden eve gelebıldık..ama kocam ıcın aynını soylemek mumkun degıldı tabı..yavrum bu acık bufenın hakkını vermek lazım dıye herseyden aldı ve sonuc ıtıbarıyle benden buyuk bır gobıkı oldu.. 22:30 gıbı geldıkkkk tam ustumu cıkarmıstım kı esım kalk yuruyuse dedıeve geldıgımızde 00:10 du ve benım artık ayagımın ustune basacak takatım kalmamıstı..resmen pertım cıktı sonra fılm ızledık saat oldu 03:15 sonra klasık son tabı..ezana kadar..........(sızın doktorlarınız yasakladıda 8. aydan sonra benımkı nıye agzını acmıyor halen meraktayım)....

bızde uyanalı cok olmadı en fazla 1 saat o saatte yatınca halıyle ve o yorgunlukla...

yarın ve carsamba gunude benım mısafırım var..ve sanırım cumartesıyede...evım temızlenecek yemek yapılacak ...:44:buıgunden baslasam ıyı olucak sanırım...bızden boyle havadısler arkadaslar..

slm kızlar nasılsınız? ebegın boyunu usg kagıdında fl varya onu 7 ile çarpacaksınız o zaman boyu tahmınen çıkar . ben ilk kızımda 9 ayıma kadar ilişkiye gırdımbı sorun olmadıgı sürece doktor ızın verıyor dogumu kolaylaştırıyormuş normal dogumu tabı:))

selam kuzular... berbat bir pazar günü geçiriyorum..
akşam eşimle tartıştım (ve haklıydım)
adam çıktı 20,45te bankamatiğe diye.. arkadaşının arabasını aldı adam da onunla gitmiş.. aradan geçti 1 saat merak ettim aradım..
ya işte X abi sürücü kursuna gidecekmişte biraz sürmeyi öğreticem diyor..neyse tamam dedim bozuntuya vermedim kavga çıkmasın diye (o şahsi hiç sevmem de)
aradan gene 1 saat geçti saat oldu 22,45-50 falan aradım (ki hiç öyle zırt pırt aramak huyum da yok ama aradım işte)
yan binada oturuyor bu şahıs.. binanın bahçesine masa kurmuşlar birkaç hıyarto.. okey batak falan neyim oynuyorlar.. eşim de diyo 15 dakkaya gelirim.. peki dedim ama köpürdüm.
15dk ile bitmeyeceğini biliyordum çünkü.. bekle babam bekle .. gelen giden yok..
saat oldu 1... tlf açtım.. azarladım eşimi.. dedim 15 dakika senin zaman kavramında nekadar ediyor diye.. tamam hayatım konuşuruz diyor.. bana dedim sakin sakin konuşma gelir masanızı rezil ederim.. evden de görüyorum.. ulen adam evde yemekten sonra sızıp uyuyor.. akşam dışarda takılası geldi.. bende yaz boyunca yalvarıyorum ki çıkıp yarım bir saat yürüyüş yapalım ama nerde beni dinleyen adam..
saat 2,30 oldu.. tekrar aradım.. 5dk içinde gelmezsen kapıdan içeri giremezsin dedim, birazdan zaten polis gelip kaldırır sizi dedim (güya polise şikayet etmişim )
koşa koşa geldi bu.. ben ışıkları kapatmış oklavayı almışım elime salonda bekliyorum..
tatsızlık çıkmasın diye kibar davranmaya çalıştı.. ama yumdum gözümü açtım ağzımı.. çok pis sinirlendim.. bir yandan karnıma sancılar giriyor onu da belli etmiyorum..
adam sonunda demez mi.. hayatım hiç mi sosyal hayatım olmasın.. bu sefer ben küfür etmeye başladım (ki hiç tarzım değil)
azarladım da iyice.. ulan benim 4 senedim senden başka sosyal hayatım oldu mu da bunu bana yapıyorsun.. bundan sonra sen keyfine bak bende istediğim yeri gezer tozarım sende karışamazsın dedim..
vay efendim yatıp uyusaymışım niye onu beklemişim de falan filan..
kabus gibi bir gece geçirdim anlıycanız..
5e kadar uyuyamadım oğlum kımıldamadı diye kafaya taktım.. sonra sızmışım.. eşim de salonda uyumuş.. kapı sesine uyandım.. çıktı gitti biryere saat 10da.. baktım oğlum hareketlendi rahatladım biraz
sonra geri geldi yine çıktı ama bana da odaya girip bakmıyor bende odadan çıkmadım.. neyse 13te mi ne geldi.. direk yanıma girdi yattı sarıldı falan ama ben hala unutmuyorum..
birşekilde toparladık durumu
bu sefer kaynana zar zar zar arıyor eşimi daha doğrusu çaldırıyor aramıyor da.. eşimde geri dönmedi.. 3 aydır odalarının birinin tAVana strafor yapılacak eşimi bekliyor.. geçen gün usta çağırmışlar adam 100 lira istemiş yapmak için... kaynana da aramış eşimi demiş ki ya gel yap ya da ustaya yaptırcam.. eşimde kırmamış pazar günü gelicem demiş ..
eşim de geri aramayınca beni aradı kaynana.. kocacım da açmadan evde yok diye söyle dedi..
dediğini yaptım.. kaynana beni tersliyor ulaş beni arasın diye..
neyse kapattım telefonu eşime söylendim yine.. bak dedim beni hal hatır sormak için kimse aramıyor anan dahi.. sana ulaşamayan arıyor beni.. lütfen ya sen söyle ya ben dicem bu şekilde arayacaklarsa kimse aramasın beni.. ben kimsenin sekreteri değilim dedim..
akşama da iftara davetliyiz eşimin işyerinden.. eşim 2 gibi çıktı biryerde işi var.. sonra kaynanamın işini halletmeye gidecek.. inş yetişir..
sülalece bıktım bunlardan ya.. bazen neden evlendim ki diyorum..
ohh iiçimi döktüm rahatladım..
iyi ki varsınız.. kusura bakmayın çok uzun yazdım

Benim doktorumda boyunu söylemiyo bende hiç sormuyorum zaten

bunların hepsi aynı canım üzülme bizim evdede var bir tane

bugünün en güzel olayıı : kızım için yaptırdığımız dolap geldiiiiii pembiş dolabı kızımın çook güzel: 49: Allah sağlıkla kullanmamızı nasip etsin inşallahhh hepimizee cicilerimizi

slm kızlar nasılsınız sabah uyandığımdan beri karnım taş gibi çok sertti ve ara ara kasılmalarım oldu rahatsız edici değildi ama yarım saat 45 dk falan ara ara devam edince noluyoruz dedim uzandım falan daha iyiyim şimdi karnımda yumusadı biraz....
nidacım takımların çok şirin olmuş güle güle kullan...
edacım sepette çok şirinmiş güle güle kullan...
akşam buluşma konusulmuş yarın biraz işim var ama ben genede nerde bulusacağınızı bileyim belki gelebilirim
edacım sende gitmek için önce 20ü ye biniyorsun sonra uzunçayırda iniyorsun (metrobüs durağı) sonra üst geçitten karşıya geçip kadıköy pendik minibüsüne yada 16 kadıköy pendik otobüsüne biniyorsun ben böyle biliyorum tatlım

o oyyy maşallahhhh

kız koprinaaa butun erkekler aynııı benim eşimde arkadaşlarıyla kahveye gittiğinde 12 de eve gelir ben dışarı çıkalım dedigim zamanda çıkarız yemek yer 1 saat içinde koşa koşa eve geliriz yada evdeyken çıkalım tonturma yiyelim derim :131: giyinmeye üşendiği için çıkmayalım der işten gelirken arar beni gel buluşalım diye bende gariban iki insan yüzü görcem diye koşa koşa giderim hepsinin hamuru aynı galibaaa arkadaşları için 4-5 saat harcar benim için 2 saat dışarda kaldıgı zaman arada söylenir bende surat asarım

ne yemek yapsam diye düşünecegime aradım eşimi canın ne istiyor ne yapayım dedim

sen bilirsin dedi bu lafına sinir oluyorum o zaman akşama tavuk var dedim

(tavugu pek sevmez)ya etli bişi yapsana dedi tamam işte ne istiyosun söyle yapayım

sen bilirsin dersen bende kendi sevdiklerimi yaparım aç kalırsın dedim akşama nohut istedi

zorla agzından aldım heeeetli nohut ile bulgur pilavı yapsana dedi bende aaaaaaaaaa olmaz

o zaman butun gece uyuyamam ben didim zati adamın yanında pırtlicam diye aklım çıkıyo istediği yimege bak

ben taktiği buldum aklıma bişi gelmez ise arayıp tavuk yapıcam diyimde bana fikir versin

kıslaaar benim kasıklarım hala çok acıyoooo,arada ayağa kalkarkende kramp giriyo incedeendoktorumu aradım ama ulaşamadım ,napsam yaaaa:26::26::26:

Magnezuyum ikiye çıkarmıştı elif benim doktorum bide bolca dinlen artık bu kasılmalar normalmiş ve dahada sıklaşıcakmış, ay ağrısı çekicekmişiz sonrada gün ağrılarına döncekmiş annem dedi :)

kıslaaar benim kasıklarım hala çok acıyoooo,arada ayağa kalkarkende kramp giriyo incedeendoktorumu aradım ama ulaşamadım ,napsam yaaaa:26::26::26:

Sansee geçen hafta sonu çok çektim canım o ağrıyı yapıcak bişi yok, iş yapma hiç... Ilık bi duş al ve istirahat et gerçi yatarkende ağrıyo ama sonra geçiyo kendiliğinden canım, bende genelde 2 gün sürüp geçiyo... Bir kaç gün iyi oluyorum sonra hoop bidaha başlıyo.. Yine doktoruna ulaşabilirsen sor ama korkma canım..

Birde bebek döndüyse yer değiştirdiyse filan oluyo belki ayakları yada kafası sıkıştırıyodur kasığını canım, hareketleirnin olduğu yerler ve şekil değiştiyse anlarsın onu.. Çook geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…