kızlar 2 gün önce 32+4te kontrolümüz vardı bebeğimiz 2140 gram olmuşdoktor haftasıyla uyumlu dedi ama boyunu söylemior benim doktorum kıvrık olduğu için ölçülmez dio bide bende eşimde kısa boyluyuz bebeğimde kısa olmaz inşallah ilişki bu haftadan iştibaren yasak dedi bilginize...
selamlar herkez iyidir insallah
ANNE SÖZLERİ :):)
-Ben olmasam naparsınız ki bilmem hepiniz açlıktan ölürsünüz.
-Ben ölünce babanız size cici anne getirir oda sizi dilendirir mi bilmem artık
-Kime çektin bilmem ki.
-Yeter artık bırak o telefonu elinden düşmüyo,akşama kadar kime yazıyorsun çıt çıt çıt.
-Nasıl olsa bir hizmetçi var evde.
-Seni alan 2 gün sonra getirir..
-Seninde çocuğun olur o zaman anlarsın.
-Sus bana cevap verme.
-Babası kılıklı.
-Seni doğuracağıma taş doğursaydım.
-Anne olunca anlarsın.
-Hep o bilgisayar yüzünden..
hee elbisenin bi günahı yokmuş yaniöyle yorgun ve stresli anınıza denk gelmiş olur öyle şeyler, ben 40 beden aldım canım 38 i denemedim bile 40 çok rahat oldu dediğin gibi bide netteki mankenin üzerinde diz hizasında elbise bende ayak bileği neredeyse sende nasıl oldu boyu
aynı dert bendede var ve eşim etten başka bişey yemez.nefretettim etten artık ya
kızlar 2 gün önce 32+4te kontrolümüz vardı bebeğimiz 2140 gram olmuşdoktor haftasıyla uyumlu dedi ama boyunu söylemior benim doktorum kıvrık olduğu için ölçülmez dio bide bende eşimde kısa boyluyuz bebeğimde kısa olmaz inşallah ilişki bu haftadan iştibaren yasak dedi bilginize...
biz 8 aydır uzağız şekerim sabretsin herkez biraz.düşük tehlikem var diye uzaklaştık hala devam.ama cidden söylüyorum bu yaşananlar hep tıramva sebebi destek almak şart bebek doğunca
eşim en az 3 haftadır hiç yanaşmıyor doktor yasak falan demediği halde bişi olur die korkuyor o yüzden sorun değil... tabiki bebeklerimiz için herşey ama kaç haftadır ben bi garibim evde arkadaş gibi takılıyoruz
ben çok çirkinleştim ondan heralde .ona yoruyorum
selam kuzular... berbat bir pazar günü geçiriyorum..
akşam eşimle tartıştım (ve haklıydım)
adam çıktı 20,45te bankamatiğe diye.. arkadaşının arabasını aldı adam da onunla gitmiş.. aradan geçti 1 saat merak ettim aradım..
ya işte X abi sürücü kursuna gidecekmişte biraz sürmeyi öğreticem diyor..neyse tamam dedim bozuntuya vermedim kavga çıkmasın diye (o şahsi hiç sevmem de)
aradan gene 1 saat geçti saat oldu 22,45-50 falan aradım (ki hiç öyle zırt pırt aramak huyum da yok ama aradım işte)
yan binada oturuyor bu şahıs.. binanın bahçesine masa kurmuşlar birkaç hıyarto.. okey batak falan neyim oynuyorlar.. eşim de diyo 15 dakkaya gelirim.. peki dedim ama köpürdüm.
15dk ile bitmeyeceğini biliyordum çünkü.. bekle babam bekle .. gelen giden yok..
saat oldu 1... tlf açtım.. azarladım eşimi.. dedim 15 dakika senin zaman kavramında nekadar ediyor diye.. tamam hayatım konuşuruz diyor.. bana dedim sakin sakin konuşma gelir masanızı rezil ederim.. evden de görüyorum.. ulen adam evde yemekten sonra sızıp uyuyor.. akşam dışarda takılası geldi.. bende yaz boyunca yalvarıyorum ki çıkıp yarım bir saat yürüyüş yapalım ama nerde beni dinleyen adam..
saat 2,30 oldu.. tekrar aradım.. 5dk içinde gelmezsen kapıdan içeri giremezsin dedim, birazdan zaten polis gelip kaldırır sizi dedim (güya polise şikayet etmişim)
koşa koşa geldi bu.. ben ışıkları kapatmış oklavayı almışım elime salonda bekliyorum..
tatsızlık çıkmasın diye kibar davranmaya çalıştı.. ama yumdum gözümü açtım ağzımı.. çok pis sinirlendim.. bir yandan karnıma sancılar giriyor onu da belli etmiyorum..
adam sonunda demez mi.. hayatım hiç mi sosyal hayatım olmasın.. bu sefer ben küfür etmeye başladım (ki hiç tarzım değil)
azarladım da iyice.. ulan benim 4 senedim senden başka sosyal hayatım oldu mu da bunu bana yapıyorsun.. bundan sonra sen keyfine bak bende istediğim yeri gezer tozarım sende karışamazsın dedim..
vay efendim yatıp uyusaymışım niye onu beklemişim de falan filan..
kabus gibi bir gece geçirdim anlıycanız..
5e kadar uyuyamadım oğlum kımıldamadı diye kafaya taktım.. sonra sızmışım.. eşim de salonda uyumuş.. kapı sesine uyandım.. çıktı gitti biryere saat 10da.. baktım oğlum hareketlendi rahatladım biraz
sonra geri geldi yine çıktı ama bana da odaya girip bakmıyor bende odadan çıkmadım.. neyse 13te mi ne geldi.. direk yanıma girdi yattı sarıldı falan ama ben hala unutmuyorum..
birşekilde toparladık durumu
bu sefer kaynana zar zar zar arıyor eşimi daha doğrusu çaldırıyor aramıyor da.. eşimde geri dönmedi.. 3 aydır odalarının birinin tAVana strafor yapılacak eşimi bekliyor.. geçen gün usta çağırmışlar adam 100 lira istemiş yapmak için... kaynana da aramış eşimi demiş ki ya gel yap ya da ustaya yaptırcam.. eşimde kırmamış pazar günü gelicem demiş ..
eşim de geri aramayınca beni aradı kaynana.. kocacım da açmadan evde yok diye söyle dedi..
dediğini yaptım.. kaynana beni tersliyor ulaş beni arasın diye..
neyse kapattım telefonu eşime söylendim yine.. bak dedim beni hal hatır sormak için kimse aramıyor anan dahi.. sana ulaşamayan arıyor beni.. lütfen ya sen söyle ya ben dicem bu şekilde arayacaklarsa kimse aramasın beni.. ben kimsenin sekreteri değilim dedim..
akşama da iftara davetliyiz eşimin işyerinden.. eşim 2 gibi çıktı biryerde işi var.. sonra kaynanamın işini halletmeye gidecek.. inş yetişir..
sülalece bıktım bunlardan ya.. bazen neden evlendim ki diyorum..
ohh iiçimi döktüm rahatladım..
iyi ki varsınız.. kusura bakmayın çok uzun yazdım
slm kızlar nasılsınız sabah uyandığımdan beri karnım taş gibi çok sertti ve ara ara kasılmalarım oldu rahatsız edici değildi ama yarım saat 45 dk falan ara ara devam edince noluyoruz dedim uzandım falan daha iyiyim şimdi karnımda yumusadı biraz....
nidacım takımların çok şirin olmuş güle güle kullan...
edacım sepette çok şirinmiş güle güle kullan...
akşam buluşma konusulmuş yarın biraz işim var ama ben genede nerde bulusacağınızı bileyim belki gelebilirim
edacım sende gitmek için önce 20ü ye biniyorsun sonra uzunçayırda iniyorsun (metrobüs durağı) sonra üst geçitten karşıya geçip kadıköy pendik minibüsüne yada 16 kadıköy pendik otobüsüne biniyorsun ben böyle biliyorum tatlım
kıslaaar benim kasıklarım hala çok acıyoooo,arada ayağa kalkarkende kramp giriyo incedeendoktorumu aradım ama ulaşamadım ,napsam yaaaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?