2011 Ekim Anneleri

Canom bende usandım yemek aramaktan, ne yapcam diye düşünmekten senin gibi benim eşimde etçil... Bende severim aslında ama ne yapcam derdi yokmu uyuz oluyorum bende, he bid ebenim kocamda aynen seninki gibi sen bilirsin der ve tavuğu hiç sevmez, bende yemeğimin yanına bulgur pilavı yapıcam. Hatta kalkayım yavaş yavaş saat 5 olmuş..

İsim konusuna gelince özür dilerim ama oha dicem canom ya, eşind ebi alem yapçak bişi yokmuş... O ne demekmiş öyle..Hey Allahım yaa..

Makarna, Zeynep, Edaaa... Kızlar bazen benimde canım sigara istiyor ama kokusunu alınca aman diyorum aman yani. Hali hazırda kurtulmuşken başlamayı hiç istemiyorum.. Çok büyük zararları var, hem biz içmezken kokusunu nasıl alıyorsak minik yavrularımızda alıcaklar bizden, yazık onlara demi :) İnşallah hiç birimiz başlamayız..

Kopişş normal canım bu zamanlarda kocişe sararsın kızarsın ağlarsın ahh ben neler yapmıştım :) Ama haklısın.. Hele aile konusunda çok sabırlı bile diyeblirim..

Sibel istanbul önceye göre çok daha iyi hamdolsun biraz rahatız..Birde evt canı onlar kasılma oluyor dr. mutlaka söyle gidince magnezyum artırıyorlar bildiğim kadarı ile, yada nidazol veriyorlar ileri safhadaysa yani çaresi tedbiri var eğer çok oluyosa :)

Elbisenin modeli çok rahat görünüyor canım güzel günlerde kullan :)

ömürsün vesselam

Takılın tatlım bişi olmaz bi kaç haftadan :))biz 7 aydır takılıyoz kardeş kardeş, o değilde doğum sonrası vücutlar çok deforme olcak, ilişkiye hazır olurmuyuz bilmiyorum. Sıkı bir programa girmek lazım poff...

Dertsiz başına dert almışsın hakikaten kuzum yaa, ben kendime zor yapıyorum az biraz fazla ayakta kalsam pertim. Allah yardımcın olsun. gerçi yardım ederler heralde :) Bu arada herkesi doğurtmuşsun ama beni unutmuşsuuuuuun bizim beraber doğurmamız lazım halbukiii

yemek işini baya çzdüm dinlenme safhasına aldım.kızlar adana gibi bir şehirden içeye gelmek çok zormuş.burada yapçak bişey yok çok sıkılıyorum ben istanbulda olsam eve girmem heralde çok özeniyorum sizlere.evim burada göle bakıyor ama beni tatmin etmiyor.deniz istiyorum ,açık hava,güzel dostlar.çok mu isteklerim acep

Bende hallettim sayılır pişiyolar 1 saate bitmiş olur birazda dinlendimi tamamdır... Zeynepçim eğer oradada kafa dengi arkadaşlrın olsa sıkılmassın diye düşünüyorum. Yanlız hissettiğin için öyle düşünüyosun sanırım canım... Eğer yaşamınızı orada sürdrme mecburiyetiniz varsa alışmaktan başka çare yok, yakında bebiş gelicek va başka hiç bir şeyle uğaşmaya vaktin olmayacak zaten :)

resmen canım cıktı..ben bugunu cumartesı sanıp elımı yavastan alırken esımpazar oldugunu ve mısafırlerın yarın gelecegını soylemesıyle beynım döndü...
hemen gumusluklerın ıcını bosalttım (ıclerı bır karıs toz doluydu)porselen ve krıstallerı makıneye attım onlar yıkanırken ben de dıp kose tozunu aldım komple saloınun..esıme de bu ara yerlerını supurtturdum..dantellerde lekelenmıs gıbı olmus ..onlarıda makıneye attım(dantelden once bır makıne daha yıkayıp serdım)..salonun suan ıcın yapılabılecek ısı kalmadı..danteller makıneden cıkınca utuleyıp serıcem ve halıhazırda bulasık makınesınde yıkanmıs bır halde bekleyen porselenlerı dızıcem...ha bu arada makıneye sıgmayan buyyuk parclarıda elımde yıkadım..üffff cidden uzun sure ıs yapmaya dayanamıyorum ben artık ya..ayak tabanlarım cosmus halde..

esım de ıftara gıdecek o yokken kalanı yapıyım sabaha cıkarsam ıyıdır..yarında yemek yaparım artık..allah kolaylık verır ıınsaallah

burası farklı bir yer millet akşamları geziyor hanımlar bile günleri çoğu akşam yapıyor.akşam 9 da gidiyolar gece 1re kadar banada ters bir durum.sohbet gurubumda doktorlar hep yoğunlar baya çok sıkıldım

bu elbisede çok güzelmiş aytencim eminim sanada çok yakışmıştır güle güle giyin canım, bayadır resimde koymuyosun özlettin utku paşayı haydi giyin elbisenide bir resim koy gözümüz gönlümüz açılsın

kopişim canım benim anlatmaya başlarken "adam" diye başlayıp kaynananın telefonuna çıkmayınca "kocacım" diye bahsetmişsin eşinden aslında o kadar açık ve net ki sadece biraz ilgi istiyoruz dimii özellikle bu dönemimizde canını hiç sıkma canım oğlumuzu üzme sende iyiki varsın canımmm

hoşgelmiş prensesin dolabıı hayırlı uğurlu olsun canımm ee bide görelim ama böyle kuru kuru olmazz

kıslaaar benim kasıklarım hala çok acıyoooo,arada ayağa kalkarkende kramp giriyo incedeendoktorumu aradım ama ulaşamadım ,napsam yaaaa:26::26::26:

canım biraz uzan dinlen normal sanırım bende bugün çok yürüdüm eve 100 metre kala artık devam edemiycem diye oturdum kaldırıma şimdi dinleniyorum ağrım sızım kalmadı

Selam kızlar, kaç gündür okuyordum yazdıklarınızı sonra çıkıyordum.
Kasık agrıları ayak krampları felan olmuş büyük geçmiş olsun.
Vallahi bu halde misafir ağırlamak öyle zor ki. Allahtan benim kayınvalidemler felan uzaktalar birtek görümcem var. Onunlada takılmıyorum bana göre yaşlı. Birde ilgi alanlarımız farklı, eğitim kültür farkı oldukça büyük. Hiç takılmamayı tercih ediyorum. Çünkü hem zevk vermiyor hemde anlayamıyorsun karşındaki öyle olunca.

Bende dün ve bugün ağladım ağladım eşime dert yandım. Eşim çok çalışıyor ve kaç gündür gececi. Biz buraya atandık kimseyi tanımıyorum doğru dürüst gezmeyi tozmayı öyle özledim ki...
Öyle yapınca eşim hadi kalk alışverişe gidelim eksiklerimizi alalım dedi. Bende fırsatı kaçırırmıyım
Beşik için ortopedik yatak süngeri aldık birde banyo küveti. Ama eve getirmedik bugün yarın akşam eşim getiricek.
Çünkü istediğimiz ölçüdeki sünger siparişle gelicek.

Öyle işte, şimdiyse kös kös evde oturuyorummmm

Bu arada sansee takımın çok hoş bende bi takım alıcam hayırlısıyla. Gerçi ipekten takımım var ama akıntı hemen belli olur mu acaba diye tereddütteyim :44:

ya canım sorcam sorcam çekiniyorum ,eşin ne iş yapıyo senin ,yani butaraflara gelme ihtimali yokmu??yada merkezi biyere??

masallah benim 2haftadir yemek derdim yok hergun bir yere davetliyiz bugunde yirttim yarina allah kerim

aynen biz de geçen haftadan beri hemen hemen her gün davetliydik iftara.çook iyi oluyo ama evde olduğum zaman da bu sefer kolaya alıştımdan yemek yapması zor oluyor :)

hoşgelmiş prensesin dolabıı hayırlı uğurlu olsun canımm ee bide görelim ama böyle kuru kuru olmazz

çook teşekkür ederiz teyzesi.tamam yetişirse şimdi çekerim iftara gitcez de olmassa gece çekerim.

Ben de eşime feci sinir oldum bugün bütün gün ağlattı beni. Küçük odamızı boşaltacaktık bugün yarın bebek odası geleceği için. Yaptığı tek şey dolaptaki eşyaları çalışma odasına götürmek oldu. Ben de hurçlara kıyafetleri falan doldurdum, takım elbiselerimi ve gömleklerimi kaldırdım geçici olarak. Hurçları yatak odasındaki gardroba koyması için çağırdım gelmedi ben de çıktım ağlaya ağlaya o hurçları kendim koydum acayip zorlandım tabi. Ağlayarak uyumuşum sonra.

Kapıyı çaldı bir müddet sonra yanıma geldi böyle şirinlikler falan yaptı hadi dedim yine, küçük odamızdaki dolabı bodruma indirmek için çağırdım bu sefer seslendim seslendimm gelmedi yine.

Bir sinir geldi sonra bana o koca dolabı sürükleyerek kucaklayarak asansöre koyup aşağı bodruma indirdim tek başıma. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama feci sinirlenmiştim. Görmesine rağmen yine yardım etmedi. Şu an karnım felaket sancıyor çok kızgınım eşime de. Güya akşam dışarı çıkarken indirecekmişmiş.

Anlamıyorum ya bir insan nasıl bu kadar merhametsiz davranır. Karnımda sancı olmasına da sen oruçlu oruçlu eşini üzersen Allah böyle yapar diyor, çıldırmamak işten değil.

canım tatlını falanda akşamdan yap bari ,bak ben dr.oetgerin tavuk göğsünü tavsiye derim hem çok pratik ben onu içine bide kaşar rendeliyorum ,çok yoğun bi tadı oluyo ,hem hafifte olur.
ayy ne dikkatlisin kızzz...al bu sana bendeenn

canım biraz uzan dinlen normal sanırım bende bugün çok yürüdüm eve 100 metre kala artık devam edemiycem diye oturdum kaldırıma şimdi dinleniyorum ağrım sızım kalmadı
canım bende bugün gündüz uyudum ,gece ha doğurdum ha doğurcam,napcam ben derken uyuyamadım adam gibi bi ara sızmışım sadece..şimdi hanzadenin önerisdiyle duş aldım ,biraz daha iyiyim ,uzanıyorum hep..

canım bendede ipekten varr ,ama kırmızı ,yani hastanede biraz müstehcen şeyler düşündürür dedim ,ekruda bile şüphe ettim içimi çok gödterirmi diye , oyüzden bide pembe aldım ,duruma göre bakcam artık ,ama bence ipekte rahat edemzsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…