aaa çok kızdım sanaaaaaBen de eşime feci sinir oldum bugün bütün gün ağlattı beni. Küçük odamızı boşaltacaktık bugün yarın bebek odası geleceği için. Yaptığı tek şey dolaptaki eşyaları çalışma odasına götürmek oldu. Ben de hurçlara kıyafetleri falan doldurdum, takım elbiselerimi ve gömleklerimi kaldırdım geçici olarak. Hurçları yatak odasındaki gardroba koyması için çağırdım gelmedi ben de çıktım ağlaya ağlaya o hurçları kendim koydum acayip zorlandım tabi. Ağlayarak uyumuşum sonra.
Kapıyı çaldı bir müddet sonra yanıma geldi böyle şirinlikler falan yaptı hadi dedim yine, küçük odamızdaki dolabı bodruma indirmek için çağırdım bu sefer seslendim seslendimm gelmedi yine.
Bir sinir geldi sonra bana o koca dolabı sürükleyerek kucaklayarak asansöre koyup aşağı bodruma indirdim tek başıma. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama feci sinirlenmiştim. Görmesine rağmen yine yardım etmedi. Şu an karnım felaket sancıyor çok kızgınım eşime de. Güya akşam dışarı çıkarken indirecekmişmiş.
Anlamıyorum ya bir insan nasıl bu kadar merhametsiz davranır. Karnımda sancı olmasına da sen oruçlu oruçlu eşini üzersen Allah böyle yapar diyor, çıldırmamak işten değil.
Ben de eşime feci sinir oldum bugün bütün gün ağlattı beni. Küçük odamızı boşaltacaktık bugün yarın bebek odası geleceği için. Yaptığı tek şey dolaptaki eşyaları çalışma odasına götürmek oldu. Ben de hurçlara kıyafetleri falan doldurdum, takım elbiselerimi ve gömleklerimi kaldırdım geçici olarak. Hurçları yatak odasındaki gardroba koyması için çağırdım gelmedi ben de çıktım ağlaya ağlaya o hurçları kendim koydum acayip zorlandım tabi. Ağlayarak uyumuşum sonra.
Kapıyı çaldı bir müddet sonra yanıma geldi böyle şirinlikler falan yaptı hadi dedim yine, küçük odamızdaki dolabı bodruma indirmek için çağırdım bu sefer seslendim seslendimm gelmedi yine.
Bir sinir geldi sonra bana o koca dolabı sürükleyerek kucaklayarak asansöre koyup aşağı bodruma indirdim tek başıma. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama feci sinirlenmiştim. Görmesine rağmen yine yardım etmedi. Şu an karnım felaket sancıyor çok kızgınım eşime de. Güya akşam dışarı çıkarken indirecekmişmiş.
Anlamıyorum ya bir insan nasıl bu kadar merhametsiz davranır. Karnımda sancı olmasına da sen oruçlu oruçlu eşini üzersen Allah böyle yapar diyor, çıldırmamak işten değil.
canım bendede ipekten varr ,ama kırmızı ,yani hastanede biraz müstehcen şeyler düşündürür dedim ,ekruda bile şüphe ettim içimi çok gödterirmi diye , oyüzden bide pembe aldım ,duruma göre bakcam artık ,ama bence ipekte rahat edemzsin..
aaa çok kızdım sanaaaaanapıyon kız sen ,sakin ol ,bak her iş hallolur yazık bebeğine ,hem biraz bencil ol ,seslenince gelmiyosa git yanına ,çeke çeke getir ,yoksada yapma ,yarın gelecekleri koy ortaya ,akşam gelince kendisi yerleştirsin ,tamam nezaket incelik bekliyoruz ama yapmıyosada ya zorla yaptır yada hiç yapma.yazık bebişede sana daa..bak üzüldüm sana ,hemde kızdım eşinee
Şuan bende eşine çok kızdım canım, acaba çok mu çalıştı çok mu yorgundu?
Erkekler öyle işte, bir işi ertelemeye bayılıyorlar. Sen bırak ben sonra hallederim diyorlar, ama bizlerinde içine sinmiyor hemen halletmek istiyoruz. Ama keşke sen indirmeseydin akşamı bekleseydin de o indirseydi. Yazık çünkü sana. Ve öyle yapınca inanki değerin daha çok artıyo, yani nazlı olunca ...
yaa bilmemki ,hevesleniyosan al tabiiiEvet banada öyle geliyor, yani rahat edemem diye düşünüyorum.
Peki senin aldığın gibi türden ama kırmızı renkten alsam çok mu ayıp olur?
Ama kırmızıya çok hevesleniyorum, hani birde kırmızı taç takılıyor ya çok hoş duruyooo
özlemim gece karpuzu kaçırınca 3-5 wc nöbetindeydimsabaha karşıda 2 bacağıma birden kramp girdi bayadır yoktu piyasada bir geldi tam geldi :)
yaa bilmemki ,hevesleniyosan al tabiiiama dün ben bi kırmızı gördümkiii tam alev kırmızıydı yani ,hani hiç hastaneye uygun b renk gibi gelmedi bana ,ama mutlaka vardır giyinen sen kafana göre takıl canım ,herkes benim kadar fantastik düşüncek diil dimii
Yok ya sabahtan beri evde koltukta yatıyor hiçbir şey de yapmadı. Ev karışmış her yer her yerde, yalvarıyorum sesleniyorum gelmiyor. Ne demeliyim bilmiyorum ki.
Allah kimseye muhtaç etmesin, eşim diyosun bilmem ne ama yeri geldi mi yedi kat elden daha el oluyor yapıcak bişiy yok.
Ben de eşime feci sinir oldum bugün bütün gün ağlattı beni. Küçük odamızı boşaltacaktık bugün yarın bebek odası geleceği için. Yaptığı tek şey dolaptaki eşyaları çalışma odasına götürmek oldu. Ben de hurçlara kıyafetleri falan doldurdum, takım elbiselerimi ve gömleklerimi kaldırdım geçici olarak. Hurçları yatak odasındaki gardroba koyması için çağırdım gelmedi ben de çıktım ağlaya ağlaya o hurçları kendim koydum acayip zorlandım tabi. Ağlayarak uyumuşum sonra.
,zehram ya neden yoruyorsun bu kadar kendinivarsın dolu kalsın oda yarın beyzanın odası geldiğinde ortada kalsın o zaman mecbur yapıcak erteleme şansı yok bizimle aynı heyecaanı yaşamıyolar bazen ruh halleri devamlı değişiyor eşlerimizin yapcak bişiy yok, bu enişteye hak verdiğim anlamına gelmiyo sakın yanlış anlama ama sende yapmıyarak eninde sonunda ona yaptırsaydın be kuzum lütfen kendini daha fazla yorma ve üzme al bi tabak meyve otur ye eniştede kendisine iftar için bişiler hazırlasın hiç el atma o kadar iş yaptım yorgunum de
Kıyamam kuzum yaa dinlen lütfenn bende dün baya kötüydüm karnım çok sertleşmeye başladı acayip tırsıyorum.çarşamba kontrole gidince soracağım dr a bakalım ve bu sabah yine kustum ben doğumada kusup öle gidicem galiba 8 aydır ben kusmaktan bıktım ama o kusturmaktan bıkmadı :)gece de 7-8 kez wc çıkıyorum sen yine iyisin
,
Hazırlamadım zaten hiçbir şey ne kendimi yorucam onun için ya beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Oda ortada kalamazdı Edacım adamlar gelip yarın mobilyaları kuracaklar zaten oda küçük ancak sığacak o eşyalar. Şimdi bana trip yapıyor bir de haklıymış gibi ahahaah komik ötesi yaaa
o zaman sende mobilyaları ona sildir yarın akşamdaha fazla yorulma lütfen karnı doysun aklı başına gelicektir sanırım açlıktan oluyo noluyosa bu kocalara hem bende eevdeyim artık olmadı beraber yavaş yavaş yaparız bir bardak süt ısmarlarsın bana siler süpürürüm
Yok artık iş işten geçti bugün yapacaktı yarın yardımcım gelecek eve ona yaptırırım marifet onun yapacaklarını bugün yapmasıydı şansını kaçırdıııAy Eda var ya öyle böyle sinirli değilim yaaa düşün yolda tanımadığın etmediğin adamlar yardımcı oluyor hamilesin diye kendi kocan kapıdan koca dolabı geçirmeye çalışırken bakıyor öyle. Hiç içime sindiremiyorum. Yarın da ailesini çağırıp hamurişi yapacaktım canı istiyor diye iptal edicem neden diye sorunca annesine bizim küçük odadaki dolaba oğlunuz yardım etmedi tek başıma indirdim aşağı kadar malum bugün de çok sancım var diicem
bu elbisede çok güzelmiş aytencim eminim sanada çok yakışmıştır güle güle giyin canım, bayadır resimde koymuyosun özlettin utku paşayı haydi giyin elbisenide bir resim koy gözümüz gönlümüz açılsın
Sağol Eda tatlım, haklısın çoktandır foto eklemedim, evdeyken pek fotoğraf çekilecek kılıkta olmadığımdan bir de dediğim gibi fotoğraf makinem annemlerde (taşınırken kaybolmasın diye kamerayla beraber ona bırakmıştım) olunca arayı bayağı açtım... Yarın diş doktoruna gideceğim, hazırlanınca bir kaç poz çektireyim eşime cep telefonuyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?