2011 Ekim Anneleri

aaa çok kızdım sanaaaaanapıyon kız sen ,sakin ol ,bak her iş hallolur yazık bebeğine ,hem biraz bencil ol ,seslenince gelmiyosa git yanına ,çeke çeke getir ,yoksada yapma ,yarın gelecekleri koy ortaya ,akşam gelince kendisi yerleştirsin ,tamam nezaket incelik bekliyoruz ama yapmıyosada ya zorla yaptır yada hiç yapma.yazık bebişede sana daa..bak üzüldüm sana ,hemde kızdım eşinee

Şuan bende eşine çok kızdım canım, acaba çok mu çalıştı çok mu yorgundu?
Erkekler öyle işte, bir işi ertelemeye bayılıyorlar. Sen bırak ben sonra hallederim diyorlar, ama bizlerinde içine sinmiyor hemen halletmek istiyoruz. Ama keşke sen indirmeseydin akşamı bekleseydin de o indirseydi. Yazık çünkü sana. Ve öyle yapınca inanki değerin daha çok artıyo, yani nazlı olunca ...

Evet banada öyle geliyor, yani rahat edemem diye düşünüyorum.
Peki senin aldığın gibi türden ama kırmızı renkten alsam çok mu ayıp olur?
Ama kırmızıya çok hevesleniyorum, hani birde kırmızı taç takılıyor ya çok hoş duruyooo

100 kere söyledim yapmadı sinirlendim bende feci derecede. Bebeğime de bana da yazık doğru söylüyorsun ama daha hala düşündüğü yok, çok canım sıkıldı.

Yok ya sabahtan beri evde koltukta yatıyor hiçbir şey de yapmadı. Ev karışmış her yer her yerde, yalvarıyorum sesleniyorum gelmiyor. Ne demeliyim bilmiyorum ki.

Allah kimseye muhtaç etmesin, eşim diyosun bilmem ne ama yeri geldi mi yedi kat elden daha el oluyor yapıcak bişiy yok.

yaa bilmemki ,hevesleniyosan al tabiiiama dün ben bi kırmızı gördümkiii tam alev kırmızıydı yani ,hani hiç hastaneye uygun b renk gibi gelmedi bana ,ama mutlaka vardır giyinen sen kafana göre takıl canım ,herkes benim kadar fantastik düşüncek diil dimii

özlemim gece karpuzu kaçırınca 3-5 wc nöbetindeydim sabaha karşıda 2 bacağıma birden kramp girdi bayadır yoktu piyasada bir geldi tam geldi :)

Kıyamam kuzum yaa dinlen lütfenn bende dün baya kötüydüm karnım çok sertleşmeye başladı acayip tırsıyorum.çarşamba kontrole gidince soracağım dr a bakalım ve bu sabah yine kustum ben doğumada kusup öle gidicem galiba 8 aydır ben kusmaktan bıktım ama o kusturmaktan bıkmadı :)gece de 7-8 kez wc çıkıyorum sen yine iyisin

Ben en iyisi eşimle gittiğimde onun tepkisini ölçim
Ama dediğim gibi gönlüm kırmızıdan yana :)

Seni anlıyorum canım, ama hepsi öyle inanki. Birtek senin kocişin öyle değil yani.
Kafana takma sende onu ciddiye alma...

zehram ya neden yoruyorsun bu kadar kendini varsın dolu kalsın oda yarın beyzanın odası geldiğinde ortada kalsın o zaman mecbur yapıcak erteleme şansı yok bizimle aynı heyecaanı yaşamıyolar bazen ruh halleri devamlı değişiyor eşlerimizin yapcak bişiy yok, bu enişteye hak verdiğim anlamına gelmiyo sakın yanlış anlama ama sende yapmıyarak eninde sonunda ona yaptırsaydın be kuzum lütfen kendini daha fazla yorma ve üzme al bi tabak meyve otur ye eniştede kendisine iftar için bişiler hazırlasın hiç el atma o kadar iş yaptım yorgunum de

,

Hazırlamadım zaten hiçbir şey ne kendimi yorucam onun için ya beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Oda ortada kalamazdı Edacım adamlar gelip yarın mobilyaları kuracaklar zaten oda küçük ancak sığacak o eşyalar. Şimdi bana trip yapıyor bir de haklıymış gibi ahahaah komik ötesi yaaa

canım benim yaa keşke bulantılarının yarısını alma şansım olsa vallahide alırdım çok çektin ya çok üzülüyorum arhan emirim baya saçlı bir bebek olucak bence biz daha küçüküz sizden sizin kadar büyünce bizde 7-8 kez çıkcaz wc ye çarşamba randevun kaçta canım bu taraftanmı gidiceksin bende gelim seninle

kızlar kendınızı iş yuzunden sakın uzmeyın ve yıpratmayın ..esım nıye yardımcı olmuyor dıye..bi defa bebeklere yazık..evvelkı gun bıraz temızlık yaptık 2 gun kıpırdamadı yavrum..aklımın bı kosesınde kendımıde korkutmamaya calısarak sureklı acaba bıseymı oldu sorusu dondu durdu..eslere gelınce..sıze bısey anlatıyım..ılk evlendıgımız zamanları (bızım evde en az 2 gune bır temızlık yapılır dı sadece annem babam ve ben olmamaıza ragmen )aynı sekılde bende haftada 3 gun falan temızlık yapıyorum ama esım ıcıne etme konusunda ınanılmaz basarılı bu temızlıgın..ben vc yı yıkıyorum o batırıp cıkıyor(artık tuvalet terbıyesını ogrendı)ben mutfagı temızlıyorum boyuna bıseyler yeyıp lavaboya dızıyor..yatagı topluyorum ortunun ustune yatıyor derken ınanın her kavgamız sadece temızlık yuzunden cıkmaya basladı..en son 3 ay kadar onceydı..hamılelıgımın ılk donemlerı sızler gıbı bende ıyı degıldım..yıne temızlık yaptım arkamı döndum kı temızlıkten eser yok ben bır agla bır agla ama var ya sinir krızı gecırdım yemın edıyorum..kendımı durduramıyorum..gıttım yataga yattım (o aralar ayak tabanlarımın ustune basamıyordum acıdan bı donem cok sancımıstı)hıckıra hıckıra aglıyorum..esım geldı klasık gonul almaya calısmaları derken benım nefesım kesıldı..esım hemen benı kaldırdı su getrdı ayaklarımın altna yastık koydu..kapıyı camı acıyor falan ınanılmaz telaslandı..bu boyle 1 saate yakın surdu..sonra sarıldı boynuma benımle agladı..mesele temızlık degıldı onun bana karsı duyarsızlıgı ve dıkkatsızlıgı ıdı..sus sus patladım tabı..ogun bugundur benım kadar dıkkat eder ...

bırde bır zaman bana yemegı ben yapıyım dedı bende ocagı batırma ama lutfen bak dedım tamam soz dedı batarsada ben sılıcem falan..batmıskı ne batmıs ınanırmısınız 1 hafta sılmedım o ocagı..en son sordu askım bakıyorum bulasıkları yıkıyorsun..mutfagı temızlıyorsun ama ocagı 1 haftadır sılmıyorsun neden dedı..unuttunmu sen sılıcektın dedım ...aldı elıne bezı kendı sıldı..anladım kı temız erkek yok amaaaaaa yok dıyede gel tepeme yap dıyemem kusura bakmasın..

velasılın kendınızı onlara sinirlenipte yıpratmayın gerekırse kalsın o sey orda bende onun dılınden konusuyorum artık bakıyor ben supurmuyorum askım ben bır supurgeyı acıyıp baya tolanmıs ev dıyor...

neyse hamısler ben su dantellerımı ütüleyıp serıyım..kocam tembıhledı:18:aksam geldıgımde evın ısı bıtmıs olsun danteller serılmıs olsunsenı gezmeye goturcem kocccccccaaammmannnn da bır dondurma alıcam sana dedı..manyakkk..

sızı operız kızımla ellerınızden gozlerınızıden ..ve bılahare opulesı heryerınızden ..

o zaman sende mobilyaları ona sildir yarın akşam daha fazla yorulma lütfen karnı doysun aklı başına gelicektir sanırım açlıktan oluyo noluyosa bu kocalara hem bende eevdeyim artık olmadı beraber yavaş yavaş yaparız bir bardak süt ısmarlarsın bana siler süpürürüm

Yok artık iş işten geçti bugün yapacaktı yarın yardımcım gelecek eve ona yaptırırım marifet onun yapacaklarını bugün yapmasıydı şansını kaçırdııı Ay Eda var ya öyle böyle sinirli değilim yaaa düşün yolda tanımadığın etmediğin adamlar yardımcı oluyor hamilesin diye kendi kocan kapıdan koca dolabı geçirmeye çalışırken bakıyor öyle. Hiç içime sindiremiyorum. Yarın da ailesini çağırıp hamurişi yapacaktım canı istiyor diye iptal edicem neden diye sorunca annesine bizim küçük odadaki dolaba oğlunuz yardım etmedi tek başıma indirdim aşağı kadar malum bugün de çok sancım var diicem

Ne yaptın sen güzelim yaaa, sakın bir daha sinirle böyle büyük yükleri taşımaya kalkma... Er geç yapılırdı ne kendini hem manen hem fiziken yıpratıyorsun... Canına & yavruna yazık, sakın tekrarlama böyle bir şeyi...

düşünüp düşünüp kendini sinir etme zehram illaki anlıycak eşinde hatasını...yarında dinlen bol bol dediğin gibi kimseleri ağırlama lafını esirgeme ama inceden inceden gönder
ben ilk okuduğumda pesss dedim sen daha yenimi pes diyosun koca dolabı tek başına indirmeye tam sopalıksın hee

bu arada pes değil yuh demişsin şimdi fark ettim e tabi bu daha uygun kaçmış :))

Son düzenleme:

Sağol Eda tatlım, haklısın çoktandır foto eklemedim, evdeyken pek fotoğraf çekilecek kılıkta olmadığımdan bir de dediğim gibi fotoğraf makinem annemlerde (taşınırken kaybolmasın diye kamerayla beraber ona bırakmıştım) olunca arayı bayağı açtım... Yarın diş doktoruna gideceğim, hazırlanınca bir kaç poz çektireyim eşime cep telefonuyla...

ehh peki madem yarın bekliyorum bu arada geçmiş olsun hayırdır :26:

ben bugün çok ama çok mutsuzum evde pinekliyorum eşimin işleri yogun calısıyo kardesimde bende gezmege gitti arkadaslarıyla bu yaz evde oturmaktan bıktım ben artık suan o kadar doluyumki aglamamak için zor tutuyorum kendimi temizlige sardım sıkıntıdan kardesim ve eşim bu konuda bana hiç yardımcı olmuyorlar temizlik yap yemek yap bıktım çocuk olunca napıcam ben diye düşünüyorum artık kardesimemi eşimemei kendimemi kızımamı yoksa evemi bakıcame babam yok vefat ettiler kardesim bende kalıyo kalmak zorunda yani kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…