ehh peki madem yarın bekliyorumbu arada geçmiş olsun hayırdır :26:
ben bugün çok ama çok mutsuzum evde pinekliyorum eşimin işleri yogun calısıyo kardesimde bende gezmege gitti arkadaslarıyla bu yaz evde oturmaktan bıktım ben artık suan o kadar doluyumki aglamamak için zor tutuyorum kendimi temizlige sardım sıkıntıdan kardesim ve eşim bu konuda bana hiç yardımcı olmuyorlar temizlik yap yemek yap bıktım çocuk olunca napıcam ben diye düşünüyorum artık kardesimemi eşimemei kendimemi kızımamı yoksa evemi bakıcame babam yok vefat ettiler kardesim bende kalıyo kalmak zorunda yani kızlar
,
Hazırlamadım zaten hiçbir şey ne kendimi yorucam onun için ya beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Oda ortada kalamazdı Edacım adamlar gelip yarın mobilyaları kuracaklar zaten oda küçük ancak sığacak o eşyalar. Şimdi bana trip yapıyor bir de haklıymış gibi ahahaah komik ötesi yaaa
Dolgum düşmüştü onu yaptıracağım, bir kaç hafta oldu ama doktordan ancak yarına randevu alabilmiştim...
Bu arada az önce kalktım kendim çektim bir kaç foto, birazdan ekleyeceğim Eda tatlım...
allah korusun doğurursun saçmalama bir daha hemen duş al yat bence
ben bugün çok ama çok mutsuzum evde pinekliyorum eşimin işleri yogun calısıyo kardesimde bende gezmege gitti arkadaslarıyla bu yaz evde oturmaktan bıktım ben artık suan o kadar doluyumki aglamamak için zor tutuyorum kendimi temizlige sardım sıkıntıdan kardesim ve eşim bu konuda bana hiç yardımcı olmuyorlar temizlik yap yemek yap bıktım çocuk olunca napıcam ben diye düşünüyorum artık kardesimemi eşimemei kendimemi kızımamı yoksa evemi bakıcame babam yok vefat ettiler kardesim bende kalıyo kalmak zorunda yani kızlar
Eda bak bakalım büyümüş mü?))
Bahsettiğim elbiseyle ve bir de t-shirtle çektim daha net olsun diye... Tabii telefonun kamerasının çözünürlüğü çok yüksek olmadığından e bir de mesafe yakın olunca bu kadar oldu...:26:
Evet karşınızda 30 + 1 lik halimiz...
Eki Görüntüle 244731
Eki Görüntüle 244732
Eki Görüntüle 244733
Eki Görüntüle 244734
Eki Görüntüle 244735
Eki Görüntüle 244736
Eki Görüntüle 244737
Eki Görüntüle 244738
Eki Görüntüle 244739
Eda bak bakalım büyümüş mü?))
Bahsettiğim elbiseyle ve bir de t-shirtle çektim daha net olsun diye... Tabii telefonun kamerasının çözünürlüğü çok yüksek olmadığından e bir de mesafe yakın olunca bu kadar oldu...:26:
Eki Görüntüle 244731
Eki Görüntüle 244732
Eki Görüntüle 244733
Eki Görüntüle 244734
Eki Görüntüle 244735
Eki Görüntüle 244736
Eki Görüntüle 244737
Eki Görüntüle 244738
Eki Görüntüle 244739
aytencim çok güzel yaaa hele tişortlü resimlerede ben burdayım demiş teyzesinin yakışıklısı maşallah 41 kerebu arada hiç kilo almamışsın çok fit görünüyosun maşallah sanada tatlımm çok beyendimmmmmmmmmmm
Maşallah canım çok tatlı çıkmışsınız özellikle şort tişörtlü resimlerde
canım sıkma canını ,benimde burda kimsem yok bitişikteki kayanamdan başka ,gündüleri çok sıkılıyrom ,akşamda eşim çok yorgun geliyo ,bazı bazı çıkıyoz dışarı ,kardeşin erkek sanırım ,e onada bişey diyemezsin...neyse bebişin bi gelsin hele sıkılmaya vaktin bile kalmıycak bak gör ,şimdilik kendine meşgaleler bul ,patik ör mesela bebişineben bugün çok ama çok mutsuzum evde pinekliyorum eşimin işleri yogun calısıyo kardesimde bende gezmege gitti arkadaslarıyla bu yaz evde oturmaktan bıktım ben artık suan o kadar doluyumki aglamamak için zor tutuyorum kendimi temizlige sardım sıkıntıdan kardesim ve eşim bu konuda bana hiç yardımcı olmuyorlar temizlik yap yemek yap bıktım çocuk olunca napıcam ben diye düşünüyorum artık kardesimemi eşimemei kendimemi kızımamı yoksa evemi bakıcame babam yok vefat ettiler kardesim bende kalıyo kalmak zorunda yani kızlar
maşşallah kızzz..Eda bak bakalım büyümüş mü?))
Teşekkür ederiz efendim...
Elbise dökümlü olunca göbeğin ebatlarını tam göstermiyor diye tişörtle de çekeyim dedim...
Kilo konusunda da iyiyim çok şükür, 56 - 57 civarıydım hamileliğin başında şimdi 63 oldum, 6 - 7 kilo almışım yani...
Hamileliğin başında 70 kiloyu geçmeden tamamlarım inşallah diyordum, 70 i görmeyeceğim bu gidişle inşallah...
EDA - ÖZLEM - NİDA - ELİF
yarın için varmı planınız ayarlayabildinizmi bişeyler
zayıf başlamış olman büyük avantaj olmuş hiç fazlan görünmüyor ( göbüş dışında)
maşallah iyi gidiyosun hakkaten bencede 70 i görmessinben 4-5 kilo aldım toplamda ama davul gibiyim Allahtan elimde ayağımda yüzümde şişlik olmadı, çok daha tombul görünürdüm yoksa inşallah bende 70 i görmem 65.60 tım geçen hafta
foto görünce dayanamıyorum yaa bende taze çektirdim şimdi
canım sıkma canını ,benimde burda kimsem yok bitişikteki kayanamdan başka ,gündüleri çok sıkılıyrom ,akşamda eşim çok yorgun geliyo ,bazı bazı çıkıyoz dışarı ,kardeşin erkek sanırım ,e onada bişey diyemezsin...neyse bebişin bi gelsin hele sıkılmaya vaktin bile kalmıycak bak gör ,şimdilik kendine meşgaleler bul ,patik ör mesela bebişine
maşşallah kızzz..bi göbek var ortada başkada bişey yokkk ..
benim yüz göz burun balon gibi resmen ,çok çirkinleştim ,hayır zaten sermayemiz belliydi iyce içe gitmeye başladık yanibidahaki sefere oğlan yapcam aklıma koydummm:44::44::44:
kesinleşen bişi yok canım :26:
pendik değilde yine kadıköy olsa süper olur aslında tek araçla gelirim bende, o da özlem için zor olucak sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?