2011 Ekim Anneleri

canım Allah rahmet eylesin babacına... kardeşin eminim yiğeni gelince çok daha duyarlı olacaktır hem seneye yazın bebeklerimiz iyice ele avuca gelmiş olacaklar yavrunla çıkar gezersin bol bol eşin işleri yoğun olduğu için yardımcı olamıyor demek ki ama kardeşinle bir konuş istersen kız ise yaşıda çok küçük değilse eminim seni anlıycak ve yardımcı olacaktır Allah yardımcın olsun...

allah korusun doğurursun saçmalama bir daha hemen duş al yat bence

Dolgum düşmüştü onu yaptıracağım, bir kaç hafta oldu ama doktordan ancak yarına randevu alabilmiştim...

Bu arada az önce kalktım kendim çektim bir kaç foto, birazdan ekleyeceğim Eda tatlım...

iyi bari çok ciddi birşey değilmiş çok geçmiş olsun yeniden ve şimdiden
helal sanaaaaaaa heyecanla bekliyorum canımmm bakalım büyümüşmü göbüş

Canım ya sıkıyoruz sıkıyoruz kendimize ve bebeğimize yapıyoruz. Eşin yoğun çalışıyorsa yapacak bir şey yok anlayış göstermeye çalış ama kardeşinle mutlaka konuş ablasına kıyamaz bence. Bu arada tebrik ediyorum seni kardeşine sahip çıkman çok güzel bir şey, Allah razı olsun.

Eda bak bakalım büyümüş mü? ))
Bahsettiğim elbiseyle ve bir de t-shirtle çektim daha net olsun diye... Tabii telefonun kamerasının çözünürlüğü çok yüksek olmadığından e bir de mesafe yakın olunca bu kadar oldu...:26:

Evet karşınızda 30 + 1 lik halimiz...

Son düzenleme:

Canım seni çok iyi anlıyorum, benim eşimde hep çalışıyor ve hatta bugün gececi.
Yani yanlız uyicam. Bende bugün çok ağladım sıkıldığım için.
Ve ben karar verdim doğuma annemin yanına gidicem, hem kafa dağıtmak için hemde yardımcı olur annem diye.

Annen hayatta mı canım? İstersen annenin yanına git bi stres at sende benim gibi.
Baban içinde çok üzüldüm başın sağolsun...

aytencim çok güzel yaaa hele tişortlü resimlerede ben burdayım demiş teyzesinin yakışıklısı maşallah 41 kere bu arada hiç kilo almamışsın çok fit görünüyosun maşallah sanada tatlımm çok beyendimmmmmmmmmmm

Maşallah canım çok tatlı çıkmışsınız özellikle şort tişörtlü resimlerde

Teşekkür ederiz efendim...
Elbise dökümlü olunca göbeğin ebatlarını tam göstermiyor diye tişörtle de çekeyim dedim...
Kilo konusunda da iyiyim çok şükür, 56 - 57 civarıydım hamileliğin başında şimdi 63 oldum, 6 - 7 kilo almışım yani...

Hamileliğin başında 70 kiloyu geçmeden tamamlarım inşallah diyordum, 70 i görmeyeceğim bu gidişle inşallah...

canım sıkma canını ,benimde burda kimsem yok bitişikteki kayanamdan başka ,gündüleri çok sıkılıyrom ,akşamda eşim çok yorgun geliyo ,bazı bazı çıkıyoz dışarı ,kardeşin erkek sanırım ,e onada bişey diyemezsin...neyse bebişin bi gelsin hele sıkılmaya vaktin bile kalmıycak bak gör ,şimdilik kendine meşgaleler bul ,patik ör mesela bebişine

maşşallah kızzz..bi göbek var ortada başkada bişey yokkk ..
benim yüz göz burun balon gibi resmen ,çok çirkinleştim ,hayır zaten sermayemiz belliydi iyce içe gitmeye başladık yanibidahaki sefere oğlan yapcam aklıma koydummm:44::44::44:

zayıf başlamış olman büyük avantaj olmuş hiç fazlan görünmüyor ( göbüş dışında )
maşallah iyi gidiyosun hakkaten bencede 70 i görmessin ben 4-5 kilo aldım toplamda ama davul gibiyim Allahtan elimde ayağımda yüzümde şişlik olmadı, çok daha tombul görünürdüm yoksa inşallah bende 70 i görmem 65.60 tım geçen hafta
foto görünce dayanamıyorum yaa bende taze çektirdim şimdi

Eklentiler

• $100_3675.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 25

Uvvvv harikaaa :90::90::90::90:

Sağol tatlım... Ben de bir dahakini kız yapayım dengeyi sağlayalım...
Ne çirkinleşmesi canım, aksine anne güzelliği gelmiştir sana...

Bende henüz hiç şişlik olmadı, ayaklarımda da olmadı, tuz çok tüketmiyorum ondan olabilir... Tabii bir de bünye meselesi, annemin bacaklarında ödem var ben bildim bileli, parmağıyla bastırınca çukurlaşır bastırdığı yer...

Son iki ayı da kazasız belasız atlatırız inşallah hepimiz...

kesinleşen bişi yok canım :26:
pendik değilde yine kadıköy olsa süper olur aslında tek araçla gelirim bende, o da özlem için zor olucak sanırım :26:

Özleme zor olur diye pendik dedik. benimde yarın işim var ama işim zaten pendikte diye pendik uygun geldi Nida zaten orda oturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…