2011 Ekim Anneleri

57 benim kilo almış halim, üniversite son sınıfta 45 kiloydum bir ara, mezuniyet telaşı, kpss & kpds derken erimiştim bayağı bir... Evlenince de aldık tabii bir kaç kilocuk...:26:

Bence sen de süper görünüyorsun... Çok pozitif birisin Edacım, yüz yüze görüştüğüm bir arkadaşım olmanı çok isterdim doğrusu...

Özleme zor olur diye pendik dedik. benimde yarın işim var ama işim zaten pendikte diye pendik uygun geldi Nida zaten orda oturuyo

pendikte bana zor olcak kuzu yaa hayatımda pendiğe gelmedim hani herkes tek araçla kadıköye gelebiliyo diye dedim ama bi özleme sormak lazım yeniden :26: gerçi kadıköy olsa sen gelemessin bu sefer dimi :26:

bence sen hayırlısıyla doğurduktan sonra hiç verme kilo, 45 te çok azmış oyy
ayten ya böyle düşünmen beni ne kadar mutlu etti anlatamam çok teşekkür ederim inan bende çok isterdim seninle yüz yüze görüşmeyi zaten o zaman kaçarın yok en iyi dostlarımdan biri olurdun, çok fazla ortak noktamızı yakalıyorum hemde senden öğrenicek çok şeyim olurdu araştırmacı paylaşımcı arkadaşım benim

pendikte bana zor olcak kuzu yaa hayatımda pendiğe gelmedim hani herkes tek araçla kadıköye gelebiliyo diye dedim ama bi özleme sormak lazım yeniden :26: gerçi kadıköy olsa sen gelemessin bu sefer dimi :26:

Kadıköy olursa gelemem Hiç pendiğe gelmedin mi Kınadım seni. Zaten bi kere gelsen yeter ondan sonra her haftasonu gelirdin

Son düzenleme:
Ohhhhh gözlerim bayram etti valla maşallah hepinize hanımlar
Bizim kadar konuşan bizim kadar resim ekleyen başka topik yoktur kk yönetime sesleniyorum topiğin kurucusu olarak kupa istiyorum (Kendime pay çıkardım hemen )

teşekkür ederiz duygu hanım ee hadi ama sende kaldır totoşunuda çekiver adaşımı bir boncukta biz takalım sana
bu arada foto konusunda bi kupada ben isterim kızları fişfikleyenekadar baya çaba sarf ediyorum hakkımı isterim

o zaman gönder kocanı aç börekleri koy çayı çağırda gelim annemmm
Aşk olsun çağırmazmıyım buyrun gelin Kocayı anında postalarım Börekde yaparım hiç üşenmem. Bi gezmeye gidiceğim zaman bide istediğim misafirlerim geliceği zaman sapa sağlam olurum. Menüyü söyle yapıyım hemen
Bi yandan yazıp bi yandan totoşo biraz daha büyütmeye uğraşıyorum son lokmalarımıda tıkındıktan sonra hemen resim geliyo

of kızlar çok yoruldum yarına hazırlık yaptım dolma sardım hazır yufkadan burma baklava yaptım evi topla mutfağı topla derken şimdi oturdum yarıniftara kaynanam görümcem eltimler geliyor toplam 13 kişi oluruz herhalde..bebeğimde yorulduğum içinmi nedir bugün hareket etmedi fazla ya

o zaman bu hafta içi müsait olduğun zaman geleyim al beni ama müsait bi yerden bişi yapmana gerek yok tatlım senin datlı dilin yeter
hay yaşa sen yaaa anam koy demeden de resim koymuyosunuz hee illa ittiricem peşinizden yüz görümlülüğümü istiyorsunuz ne anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…