Uvvvv harikaaa :90::90::90::90:
zayıf başlamış olman büyük avantaj olmuş hiç fazlan görünmüyor ( göbüş dışında)
maşallah iyi gidiyosun hakkaten bencede 70 i görmessinben 4-5 kilo aldım toplamda ama davul gibiyim Allahtan elimde ayağımda yüzümde şişlik olmadı, çok daha tombul görünürdüm yoksa inşallah bende 70 i görmem 65.60 tım geçen hafta
foto görünce dayanamıyorum yaa bende taze çektirdim şimdi
Özleme zor olur diye pendik dedik. benimde yarın işim var ama işim zaten pendikte diye pendik uygun geldi Nida zaten orda oturuyo
uyş teşekkür ederizz:87:
haydi sende sendeeeeeeeeeeeeeeeee
Benim resmimi çekecek biri yookk :95::95::95:
57 benim kilo almış halim, üniversite son sınıfta 45 kiloydum bir ara, mezuniyet telaşı, kpss & kpds derken erimiştim bayağı bir... Evlenince de aldık tabii bir kaç kilocuk...:26:
Bence sen de süper görünüyorsun... Çok pozitif birisin Edacım, yüz yüze görüştüğüm bir arkadaşım olmanı çok isterdim doğrusu...
Benim resmimi çekecek biri yookk :95::95::95:
pendikte bana zor olcak kuzu yaa hayatımda pendiğe gelmedimhani herkes tek araçla kadıköye gelebiliyo diye dedim ama bi özleme sormak lazım yeniden :26: gerçi kadıköy olsa sen gelemessin bu sefer dimi :26:
bahaneye bak yaa bi koşu getirtme beni oraya
aytenciğime bak nasıl kalktı çekti kız kendini hemde elbisesini bile giydi beni kırmadı canımm
kız zehra senin haftan ilerledikçe göbüşünmü küçülüyomaşallah pek fit gördüm sizi ana kız
Ohhhhh gözlerim bayram etti valla maşallah hepinize hanımlar
Bizim kadar konuşan bizim kadar resim ekleyen başka topik yoktur kk yönetime sesleniyorum topiğin kurucusu olarak kupa istiyorum(Kendime pay çıkardım hemen )
Kadıköy olursa gelemem Hiç pendiğe gelmedin miKınadım seni. Zaten bi kere gelsen yeter ondan sonra her haftasonu gelirdin
Aşk olsun çağırmazmıyım buyrun gelin Kocayı anında postalarım Börekde yaparım hiç üşenmem. Bi gezmeye gidiceğim zaman bide istediğim misafirlerim geliceği zaman sapa sağlam olurum. Menüyü söyle yapıyım hemeno zaman gönder kocanı aç börekleri koy çayı çağırda gelim annemmm
Bi yandan yazıp bi yandan totoşo biraz daha büyütmeye uğraşıyorum son lokmalarımıda tıkındıktan sonra hemen resim geliyoteşekkür ederiz duygu hanım ee hadi ama sende kaldır totoşunuda çekiver adaşımıbir boncukta biz takalım sana
bu arada foto konusunda bi kupada ben isterim kızları fişfikleyenekadar baya çaba sarf ediyorum hakkımı isterim
Ben de anlamadım tatlım kiloda yaklaşık 1 aydır sabit bir de ilk aylarda haftasına göre çok büyüktü yavaş yavaş normal olarak nitelendirilecek boyutlara ulaştı zannımca
Aşk olsun çağırmazmıyım buyrun gelin Kocayı anında postalarım Börekde yaparım hiç üşenmem. Bi gezmeye gidiceğim zaman bide istediğim misafirlerim geliceği zaman sapa sağlam olurum. Menüyü söyle yapıyım hemen
Bi yandan yazıp bi yandan totoşo biraz daha büyütmeye uğraşıyorum son lokmalarımıda tıkındıktan sonra hemen resim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?