2011 Ekim Anneleri

Karşılıklı aynı hisleri paylaştığımıza çok sevindim doğrusu... Adanaya yolun düşerse eğer mutlaka beklerim tatlım...

bahaneye bak yaa bi koşu getirtme beni oraya
aytenciğime bak nasıl kalktı çekti kız kendini hemde elbisesini bile giydi beni kırmadı canımm

Değil mi ama... Valla fotoğraf furyası başlattın şekerim...:82:

maşallah kız pek hamaratsın gene bişeyin hazırını aldıramadım sana
yorulmuştur annesi o da dinlenince başlar oynamaya

kısmet neden olmasın sende istanbula gelirsen muhakkak beklerim utkuyla rüzgarda tanışır hem
ben başlattım dimi

Alırım canım sen gel yeter ki
Resimde koymaya niyetim vardı zaten yemeğim bitsin diye uğraşıyodum

Yalnız var ya şaka maka 2 kapılı dolabı aşağı indirdim yuh diyorum kendime. Sinir fena şey çok fenaa.

İnsan sinirlenince gözü hiç bir şey görmüyor o sinirin verdiği güçle kocanı kanepeden kaldırır aşağı atarda hiç anlamassın nasıl yaptım diye bilirim ama çok kızdım eşine değil sana kızdım, sen kendine acımassan kimse acımaz canım. Ya bir şey olsaydı? Suyun kanaman gelseydi? Değermiydi bi anlık öfkeye... Olan sana olurdu, dolap taşıdı çocuğu düşürdü diye, kimse eşi yardım etmemiş demezdi canım. Biliyorum öfkelenince göz kör olur. Ama sorumluluğun altında bide bebiş var dimi? Eşinde iftardan sonra yapardı belki... Oruçluyken istememiştir belki.. Gerçi seni görüp kımıldamamasına anlam veremedim, inatçı demekki eşin.. Neyse bidaha aman züleyha sonradan pişman olabileceğin hareketlerde bulunma tatlım.. Herşey olur zamanla.. İftarı iptal etme fikrine katılıyorum ama iyi olur bütün gün yat dinlen eşinde napıyosa yapsın... :)

Kalsında bi yardımlarıda olsun ama senin bu halinde dimi? Sıkılmakta haklısın elbet canım kolay değil, ama kardeşine bakmanı takdir ettim, insan eti ağırdır bilirim gerçi ama mecbur oluncada katlanılıyo işte.. Bence yardım iste insan kocasına bile tahammül edemiyo bazen, çamaşır bulaşık yemek temizlik e bie kardeşinde olunca ikiye katlanıyo haliyle.. Allah rahmet eylesin babacığına, seninde yardımcın olsun sabır versin...

maşallah kız pek hamaratsın gene bişeyin hazırını aldıramadım sana
yorulmuştur annesi o da dinlenince başlar oynamaya

he valla herşeyi ben yapmaya çalışıyorum hazır almadım yinekaç gündür çok hareketliydi canımı yakıyodu ama bugün duruldu sanki yavaş hareket ediyor

oo hanzede hanım uyanmış tünaydın efenim
teşekkür ederim bu arada

Eheh :) bu gün öğlen uykusu uyudum cidden iyide oldu dinlenmişim, iftar ardından mis gibi bir duş. ardından eşimle beaber yeriz diye ayırdığım bir kutu dondurmayı yuttum resmen sizi okurken..... onada kalmadı meyve hazırlayım gelince dondurma istemesin. Yedim demeye utanır oldum artık...

merhaba kızlar... bugun bı gecelık icın baya dolaştım baktım baktım ıstedıgım gıbı bısey bulamadım.... begendıklerımın de hep kucuk bedenı kalmıstı... en sonunda olcak gıbı degıl bende adıl işiğin magzasına gırdım ordan 10 tl yelbıse aldım kendıme dogumdan sonra gıymek ıcın ama gorsenız aynı gecelık gıbı:):):) ıstedıgım gıbı bısey olmasıda cabası:).)

Son düzenleme:

ohh missss :) afiyet bal şeker olsun yarasın mina mıza demek adamı meyveyle kandırıcaksın hee oldu olacak buzluğa atta bari meyveli dondurma niyetine yesin eniştemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…