bence sen hayırlısıyla doğurduktan sonra hiç verme kilo, 45 te çok azmış oyy
ayten ya böyle düşünmen beni ne kadar mutlu etti anlatamamçok teşekkür ederim inan bende çok isterdim seninle yüz yüze görüşmeyi zaten o zaman kaçarın yok en iyi dostlarımdan biri olurdun, çok fazla ortak noktamızı yakalıyorum hemde senden öğrenicek çok şeyim olurdu araştırmacı paylaşımcı arkadaşım benim
bahaneye bak yaa bi koşu getirtme beni oraya
aytenciğime bak nasıl kalktı çekti kız kendini hemde elbisesini bile giydi beni kırmadı canımm
of kızlar çok yoruldum yarına hazırlık yaptım dolma sardım hazır yufkadan burma baklava yaptım evi topla mutfağı topla derken şimdi oturdum yarıniftara kaynanam görümcem eltimler geliyor toplam 13 kişi oluruz herhalde..bebeğimde yorulduğum içinmi nedir bugün hareket etmedi fazla ya
Karşılıklı aynı hisleri paylaştığımıza çok sevindim doğrusu... Adanaya yolun düşerse eğer mutlaka beklerim tatlım...
Değil mi ama... Valla fotoğraf furyası başlattın şekerim...:82:
o zaman bu hafta içi müsait olduğun zaman geleyim al beni ama müsait bi yerden bişi yapmana gerek yok tatlım senin datlı dilin yeter
hay yaşa sen yaaaanam koy demeden de resim koymuyosunuz hee illa ittiricem peşinizden yüz görümlülüğümü istiyorsunuz ne anlamadım ki
Resmide banyoda çektim
,
Hazırlamadım zaten hiçbir şey ne kendimi yorucam onun için ya beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Oda ortada kalamazdı Edacım adamlar gelip yarın mobilyaları kuracaklar zaten oda küçük ancak sığacak o eşyalar. Şimdi bana trip yapıyor bir de haklıymış gibi ahahaah komik ötesi yaaa
Yalnız var ya şaka maka 2 kapılı dolabı aşağı indirdim yuh diyorum kendime. Sinir fena şey çok fenaa.
Yok artık iş işten geçti bugün yapacaktı yarın yardımcım gelecek eve ona yaptırırım marifet onun yapacaklarını bugün yapmasıydı şansını kaçırdıııAy Eda var ya öyle böyle sinirli değilim yaaa düşün yolda tanımadığın etmediğin adamlar yardımcı oluyor hamilesin diye kendi kocan kapıdan koca dolabı geçirmeye çalışırken bakıyor öyle. Hiç içime sindiremiyorum. Yarın da ailesini çağırıp hamurişi yapacaktım canı istiyor diye iptal edicem neden diye sorunca annesine bizim küçük odadaki dolaba oğlunuz yardım etmedi tek başıma indirdim aşağı kadar malum bugün de çok sancım var diicem
ben bugün çok ama çok mutsuzum evde pinekliyorum eşimin işleri yogun calısıyo kardesimde bende gezmege gitti arkadaslarıyla bu yaz evde oturmaktan bıktım ben artık suan o kadar doluyumki aglamamak için zor tutuyorum kendimi temizlige sardım sıkıntıdan kardesim ve eşim bu konuda bana hiç yardımcı olmuyorlar temizlik yap yemek yap bıktım çocuk olunca napıcam ben diye düşünüyorum artık kardesimemi eşimemei kendimemi kızımamı yoksa evemi bakıcame babam yok vefat ettiler kardesim bende kalıyo kalmak zorunda yani kızlar
Canım seni çok iyi anlıyorum, benim eşimde hep çalışıyor ve hatta bugün gececi.
Yani yanlız uyicam. Bende bugün çok ağladım sıkıldığım için.
Ve ben karar verdim doğuma annemin yanına gidicem, hem kafa dağıtmak için hemde yardımcı olur annem diye.
İyi fikirmiş hem değişiklik olur hem sana bakar yardımcı olur :) Eşim gececi olsa ben evde uyuyamam, duramam kızlar maşallah size..
of kızlar çok yoruldum yarına hazırlık yaptım dolma sardım hazır yufkadan burma baklava yaptım evi topla mutfağı topla derken şimdi oturdum yarıniftara kaynanam görümcem eltimler geliyor toplam 13 kişi oluruz herhalde..bebeğimde yorulduğum içinmi nedir bugün hareket etmedi fazla ya
Yorulduğun içindir şeyma, sürekli hareket halinde olduysan uyumuştur yaucak sallana sallana :) Yarın kendine gelir dicem ama yarında haliyle yoğun olursun.. Şu hamile halinizle misafir almasanız çok iyi olur aslında. Hemde 13 kişi..
Buyrun kızlar bi göbekde benden
Eki Görüntüle 244773
maşallah kız pek hamaratsın gene bişeyin hazırını aldıramadım sana
yorulmuştur annesi o da dinlenince başlar oynamaya
Duyguuu göbişin kocaman olmuş kız, ilk defa bu kadar büyük gördüm seni :)
Ayten, Eda ve Zehra sizlerde harikasınız kızlar maşallah hepinize
oo hanzede hanım uyanmış tünaydın efenim
teşekkür ederim bu arada
Eheh :) bu gün öğlen uykusu uyudum cidden iyide oldu dinlenmişim, iftar ardından mis gibi bir duş. ardından eşimle beaber yeriz diye ayırdığım bir kutu dondurmayı yuttum resmen sizi okurken..... onada kalmadı meyve hazırlayım gelince dondurma istemesin. Yedim demeye utanır oldum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?