2011 Ekim Anneleri

Ah canım benimm ben alıştım sana ağır gelir o kusmalar :)) çarşamba randevum 16:30 da kuzum eşim gelip alacak beni artık evimize gideceğiz
Bu arada ben kadıköye gelemem ama çok isterdim gerçekten ama o gücü kendimde bulamıyorum malesef kusura bakmayın nolur pendik olursa gelirim

güle güle giyin canım seninkide ekmek bulamadım pasta yedim hesabı olmuş

aman yaaa eniştenin gelceği tuttu tüh
pendikte benim gözümde çok büyüyo be tatlım bide daha önce gelmediğimden yabancısıyımda oraların
artık nere olursa gelirim diye çığıran eda yok malesef

bu arada yarın zaten beyaz eşyalarım gelicek kurulucak kızlar tamamen unutmuşum yarın çıkamam bi yere
bulaşık makinası bakmaya çıktık buzdolabı mini fırın ve bulaşık makinası alıp döndük bi dünya borç :) ama napalım öyle alınmassa da alınmıyo bi türlü borç ödeniyo her şekilde
3 senelik evliyim ama beyaz eşyalarım pert spotçudan özürlü beyaz eşyalar almıştık anca bu kadar dayandı

ohh hayırlı olsun canım... gule gule kullanın... mıs gıbı tertemız esyalar bayılırım:):):)

herkeşler fotoğraf eklemişlerr ve çok hoş görünmektelerr ..bizim niye fotomuz yok anneee..biz neden çektiremiyoz ....diye bi ses geldi sanki içimden
az önce yürüyüşe çıktık mutikoyla ,çıkmadan önce halbuki dediydim şu evi bi süpürsek diye ,dün akşam garip naslar yaptı spor niyetine halının tüyleri hep toplantı ,(keşke öyle fotolarıda koysaydım çok gülerdik ama yazık kocama şimdi beni güldürmeye çabalıyodu)neyse şimdi içeri geldik diyoki ,aşkım aklıma bi fikir geldi hadi evi süpürelim ,bende iyi fikir hay aklınla bin yaşa dedim ,şimdi o süpürürkene bende bi kaçtana ekliyim ...ama beğenin beni tamammı ,şişmemişin çok fitsin diyin ,sevin beniiiiii

hayırlı olsuncanım iyi günlerde kullan.bende 3 yıllık evliyim en iyiside olsa bişeyler eskiyo.ben eskidim eşya neymiş

Alırım canım sen gel yeter ki
Resimde koymaya niyetim vardı zaten yemeğim bitsin diye uğraşıyodum
benide almak istermisiiinnnn????:86::86::86::87::78:bu simileler benim ,ikna edci oldumuuu??

ayy ne güzell yaaa...keşke bende bi ev alsam nekadar mutlu olurduuuummm:86::86::86::86: güle güle kullancanım ,güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah...

ay ay ay pek nazlı anasıyla pek nazlı kızı gelmiş hoşgelmişşş
canım benim seni çok beyendim hiçç şişmemişsin hımm bide neydi heh çok fitsin seni seviyorum tam öğrettiğin gibi yaptım
şaka bi yana maşallah kız size

ohh hayırlı olsun canım... gule gule kullanın... mıs gıbı tertemız esyalar bayılırım:):):)

hayırlı olsuncanım iyi günlerde kullan.bende 3 yıllık evliyim en iyiside olsa bişeyler eskiyo.ben eskidim eşya neymiş

ayy teşekkür ederim kızlar evlenirken o kadar az bütçeyle apar topar aldık ki (4 ayda tanışıp nişanlanıp evlendik) herşeyimizi yeni yeni ev düzüyorum vallahi koltuk taksitlerim geçen ay bitti kanım bitlendi şimdi beyaz eşyada sıra diyee kocamın başının etini yedim seneyede yatak odası takımı aldırcam bi yatağım 2 öğrenci dolabım var hala
kız nida ev almadım beyaz eşya aldım 3 parça
zeynepçim bebelerimiz gelsin tam bakıma giricez topikcek hiçç merak etme

ya napıyım ,Allah ın işine karışılmaz ben büyük oynamak istdim birdenn

Başka bahara artık ne diyelim hehehhe seni tanıştırırdık pendikle yabancı kalmazdın
Güle güle mutlu günlerde kullan canım

bu arada hassasiyetinden ve ilginden öötürü teşekkür ederim canım ,bende seni seviyoruuummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…