2011 Ekim Anneleri

canım ben eylul annelerını okurken bır cok kısıye doktorlarının 37.+..?haftalara sezereyan gunu verıdgını okudum..38 den sayılıyorya 37+?sanırım o yuzden oyle tarıh verıyolar..sızınkıler neden sezeryan bı sorunmu var..daha bugunden bellı oluyormu nasıl olacagı..yada en basından mı bellıydı de ben kacırdım..ayy ne sordum

kızlar hani biz terlik alıcaz ya lohusa terliği onu dışarıya göremi yani hastane de giymek için mi yoksa ev terliği olarak mı alıcaz fikri olan var mı?

benim erken döllenme canım. zaten 28 gün değil 24 gün falandı adet döngüm de. o yüzden normalde hesaplandığı gibi hesaplamıyor benimki : )

kızlar hani biz terlik alıcaz ya lohusa terliği onu dışarıya göremi yani hastane de giymek için mi yoksa ev terliği olarak mı alıcaz fikri olan var mı?

çok bir bilgim yok ama, ben hastanede giymek için english home''dan eb babeti aldım çok güzel yumuk yumuk:) geceliğimide ordana aldım. beyaz beyaz...:)

hoş geldin Denizcim özlüyoruz sizi bir an önce ayrılın şu işten. gerçi sen evden de hiç girmiyosun. işten ayrılınca gelmemezlik etme emi :))

ya bi de kafamı karıştırdın ayın 29unda sen 31 haftalık oluyosun yani 32 den daha yeni gün alıyo oluyosun. e 32ye girmek gerekmiyo mu rapor için yani senin ayın 5inde 32 oluyo ozaman alman gerekmez mi
ben ayın 2sinde gidecem mesela çalışabilir raporu almak için. ki aslında 31 ağustosta 32 haftalık oluyorum ama tatil olduğu için 2sinde gel dedi doktorum

ay biri beni aydınlatsın kafam karıştı haa

selam kizlar ve bücükleri

Ahirette İki Kadın Karşılanır :)

Selam, benim adım Wanda .

- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?

- Donarak öldüm.

- Ne kadar... korkunç.

- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.

- Peki sen nasıl öldün?

- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.

- Sonra ne oldu?

- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.
Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık...

aman ha ilk once dondurucuya bakmayi unutmiyalim

çok bir bilgim yok ama, ben hastanede giymek için english home''dan eb babeti aldım çok güzel yumuk yumuk:) geceliğimide ordana aldım. beyaz beyaz...:)

orda nevresimler de uygun fiyata diyordun sen değil mi? kaça aldın geçeliğini onlarda da indirim var mı?
güle güle güzel günlerde giyin aldıklarını

kızlar yaaa benim ağzım hiç durmuyooo...sürekli bişeyler yemek istiyorum bennn

anaaaa benim gibi biri daha çıktııııı dünden beri dolaba git gel git gel artık koridorda ayak izlerim belirginleştiii dün üşenmeyip markete bilem gettim kopiş şahitben istemiyorum oglum zorluyoooooo

bu arada, geçen gün çok cici bi kız aldım işe, artık ofise gitmek istemediğim için. şimdilik çok çalışkan bi kız inşallah değişmez zamanla arkadaşımla aynı ofisi paylaştığımız için ondan alıyorum haberleri harıl harıl çalışıyormuş : ) artık hep evdeyim, belki haftada 1-2 defa baskına giderim

ben kaçayım şimdi, madem ev hanımlığına başladım hakkını vereyim, komşu ziyareti yapayım di mi

kuzucuklara iyi bakın, aç kalmayın, hepinizi öpüyoruz :79:

orda nevresimler de uygun fiyata diyordun sen değil mi? kaça aldın geçeliğini onlarda da indirim var mı?
güle güle güzel günlerde giyin aldıklarını

nevresimleri başka bi arkadaş indirimden almış uygun diyodu. ben 36 tl'ye aldım, uygun ama yinede,
gecelik 35 tl'ydi babetlerde 17 tl, çok yer gezdim bulamadım gecelik tesadüfen orda gördüm aldım.

hadi yaaaaa oglumla dogum gunumuz aynı olmıcakmıııııııııııı:95::95::95::95::95::95::95::95::95:ama erkek bebekler bazen 41. haftaya kadar
dogmuyormuş al sana 1 hafta

bence aynı gün olmasın zaten canom. sonra senin doğum günün arada kaynar,sana hediye falan gelmez farklı günler olsa daha iyi.

hem evlenince eşi seninle doğum günününü kutlamak istemeyebilir ben kocamla başbaşa kutlayacağım der senin doğum günün de de oğlun yanındda hiç olmaz. bunlarıda düşünmek gerekir değilmi sonuçta bizde kötü kaynana olacağız gelinlerin gözünde ince hesaplar yapmak lazım , bak ne kadar detay düşündüm bir anda ben şimdiden kötü kaynana olmaya başladım bile

ilahi fatma.. sen çok mu seviyorsun fıkra okumayı?
kızlar yaaa benim ağzım hiç durmuyooo...sürekli bişeyler yemek istiyorum bennn
belli...
dermişim sende beni kesermişin
ben de öyleyim abur cubur yemekten helak olucam yakında kuruyemiş yiyodum bi ara ondan da tiksindim
aman ye boş ver süt olur

benim tüp bebek + yaşdan dolayı sezeryan olacak,en başından belliydi yani. tüp bebek olduğunda doktorlar normal doğumu önermiyorlar malesef. risk almak istemiyorlar canım.

nevresimleri başka bi arkadaş indirimden almış uygun diyodu. ben 36 tl'ye aldım, uygun ama yinede,
gecelik 35 tl'ydi babetlerde 17 tl, çok yer gezdim bulamadım gecelik tesadüfen orda gördüm aldım.

iyi aklıma getirdin dur orayı da aldım listeye ayrıca oraya da gideyim teşekkür ederim canım..

ben 3 aylık hamileyken izmire annemin yanına gitmiştim bir akşam annemin çok sevdiği x ablayla x abi geldi hem beni görmeye hemde annemi özlemişler
neyse onlar gelene kadar benim her istediğim yapılıyodu yemek konusunda bende havalanmıştım annemin ilgisi komşuların ilgisi azcık şımarıyodum
burda yok kim bana mama yapıp getircek misafirler geldi işte bişiler falan hazırladık x abla demezmi ben hamileyim nasılll sevindik anlatamam
4.5 aylıkmış kızı olacakmış tabi bir anda butun ilgi x ablaya yöneldi bana bakan yok yemek yemek için masaya geçtik annem x ablanın sırtına yastık koyuyo servis yapıyo falan o kadar kıskandım ki anlatamammmmm :100::100::100:ben dış kapının mandalı oldum bir anda hatta kız rahat edemedi diye benim sandalyemi vermişti çok bozulmuştum gözlerim dolmuştu annem anlamadı neyse yedik içtik bunlar gittiler annem bana döndü baktı benim surat
5 karış ilgi göstermeye çalıştı bende başladım bagırınmaya hıııı milletin arkasına yastık koy sen kızını düşünme aman dogurunca gider bakarsın nede olsa biz el kızı olduk falan aşırı kıskanmıştım :şimdi annem aradı o kız dogum yapmış gene ilgiyi topladı üstüne anlatayım dedim çok kıskanmıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eğer istersen doktorun sana yarın verebilir raporunu, sorun olmaz. ben 31 haftalıkken 32.haftada diye rapor verdi ve ssk ya yolladık raporu sorun yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…