canım sezeryan için 16 gün öncesi çok fazla değilmi,sen bilirsin ama bence bunu doktorla konuş normal süreç 40 hafta ise 39.haftada falan alması gerekir,benim doktorum sezeryan gününü ona göre ayarladı çünkü.benimde sat'a göre 18 ekim , 10 ekim gibi alırız dedi.1 hafta önce yani. erkek çocuklar normal doğum olursa 40 haftayı tamamlıyor zaten kızlar 40 hafta öncesi doğuyor.onun için dayanabildiğimiz kadar dayanalım arkadaşlar. bebeklerimiz gelişimini içimizde tamamlasın. büyümeside kolay olur böylece
canım sezeryan için 16 gün öncesi çok fazla değilmi,sen bilirsin ama bence bunu doktorla konuş normal süreç 40 hafta ise 39.haftada falan alması gerekir,benim doktorum sezeryan gününü ona göre ayarladı çünkü.benimde sat'a göre 18 ekim , 10 ekim gibi alırız dedi.1 hafta önce yani. erkek çocuklar normal doğum olursa 40 haftayı tamamlıyor zaten kızlar 40 hafta öncesi doğuyor.onun için dayanabildiğimiz kadar dayanalım arkadaşlar. bebeklerimiz gelişimini içimizde tamamlasın. büyümeside kolay olur böylece
kızlar hani biz terlik alıcaz ya lohusa terliği onu dışarıya göremi yani hastane de giymek için mi yoksa ev terliği olarak mı alıcaz fikri olan var mı?
hadi yaaaaa oglumla dogum gunumuz aynı olmıcakmıııııııııııı:95::95::95::95::95::95::95::95::95:ama erkek bebekler bazen 41. haftaya kadar
dogmuyormuş al sana 1 hafta
Huuu huuuu bizz gelldiikkkÖzledik sizi teyzoşşlarrr yaa çok ayrı kaldık.
Çok çalışıyoruz kızımla, çocuk işçi çalıştırıyorlar ama napalım, ekmek aslanın ağzında, alışsın yavrucum :) Son 2,5 günümüz. bu cuma ayyrılıyoruuzzz
Leyna sana bişey sorucam, 29 ağustosta 32. haftaya giriyoruz inşallah. O gün doktordan çalışabilir raporu alıp, 8 gün yıllık iznimi kullanıp (kullanmak istemiyorum ama kullanmaya zorluyo domuzlar) 34. haftada doğum izni için raporumu alıcam. 29 ağostus resmi tatil olmuş. bizim doktor da kendine tatil ilan etmiş, o gün hastanede yok. 27 ağustosta (32.haftaya girmeden) çalışabilir raporu alınıyo muydu? senin aldığın ondandı dimi? bi de carnation'a soracaktım ama o sık girmiyor galiba topikimize,beğenmiyo mu ki bizi (şaka canım şaka şakaaa :))
İşe başlayan arkadaşla vakit geçiriyorum, aynı pc de çalıştığımız için dip dibeyiz hala. o yüzden rahatlıkla giremiyorum, öğle tatilinde bi bakim, yemeğe öyle çıkayım dedim. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz, çok şükür. idare ediyoruz. Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın, hepinizi öpüyoruz mmuckks diye
kızlar hani biz terlik alıcaz ya lohusa terliği onu dışarıya göremi yani hastane de giymek için mi yoksa ev terliği olarak mı alıcaz fikri olan var mı?
çok bir bilgim yok ama, ben hastanede giymek için english home''dan eb babeti aldım çok güzel yumuk yumuk:) geceliğimide ordana aldım. beyaz beyaz...:)
selam kizlar ve bücükleri
Ahirette İki Kadın Karşılanır :)
Selam, benim adım Wanda .
- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar... korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.
Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık...
aman ha ilk once dondurucuya bakmayi unutmiyalim
kızlar yaaa benim ağzım hiç durmuyooo...sürekli bişeyler yemek istiyorum bennn
orda nevresimler de uygun fiyata diyordun sen değil mi? kaça aldın geçeliğini onlarda da indirim var mı?
güle güle güzel günlerde giyin aldıklarını
hadi yaaaaa oglumla dogum gunumuz aynı olmıcakmıııııııııııı:95::95::95::95::95::95::95::95::95:ama erkek bebekler bazen 41. haftaya kadar
dogmuyormuş al sana 1 hafta
selam kizlar ve bücükleri
Ahirette İki Kadın Karşılanır :)
Selam, benim adım Wanda .
- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar... korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.
Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık...
aman ha ilk once dondurucuya bakmayi unutmiyalim
belli...kızlar yaaa benim ağzım hiç durmuyooo...sürekli bişeyler yemek istiyorum bennn
canım ben eylul annelerını okurken bır cok kısıye doktorlarının 37.+..?haftalara sezereyan gunu verıdgını okudum..38 den sayılıyorya 37+?sanırım o yuzden oyle tarıh verıyolar..sızınkıler neden sezeryan bı sorunmu var..daha bugunden bellı oluyormu nasıl olacagı..yada en basından mı bellıydı de ben kacırdım..ayy ne sordum
nevresimleri başka bi arkadaş indirimden almış uygun diyodu. ben 36 tl'ye aldım, uygun ama yinede,
gecelik 35 tl'ydi babetlerde 17 tl, çok yer gezdim bulamadım gecelik tesadüfen orda gördüm aldım.
hoş geldin Denizcim özlüyoruz sizi bir an önce ayrılın şu işten. gerçi sen evden de hiç girmiyosun. işten ayrılınca gelmemezlik etme emi :))
ya bi de kafamı karıştırdın ayın 29unda sen 31 haftalık oluyosun yani 32 den daha yeni gün alıyo oluyosun. e 32ye girmek gerekmiyo mu rapor için yani senin ayın 5inde 32 oluyo ozaman alman gerekmez mi
ben ayın 2sinde gidecem mesela çalışabilir raporu almak için. ki aslında 31 ağustosta 32 haftalık oluyorum ama tatil olduğu için 2sinde gel dedi doktorum
ay biri beni aydınlatsın kafam karıştı haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?