2011 Ekim Anneleri

bende izmiteyim ama daha o mağazalara gidemedim biliyormusun...nerdeyse herşeyi ya ebebekten yada istanbuldan aldım

naber nasıl gidiyor hamilelik sende 2 haftada birmi giidyon doktora doğumla ilgili konuştunmu?

selam,

iyi gidiyo allaha çok şükür, çok az kaldı artık, en son yine 1 ayı buldu doktor tatildeydi,
15 ağustosta gittimi şimdi 29.unda gitçem 2 haftaya düştü yani. doğumla ilgili şu an normal doğum gözüküyo, doğum pzisyonunu almış, dönme falan olmassa bi tesslik normal olcak, birde doğum fiyatlarını sordum 750-1000 tl miş.

anladım canım. benim de satım 15 ocak. :).. bende 3-4 hafta kalana kadar çalışmayı planlıyorum kısmetse..hayırlısı artık. sen yinede cuma günü hastaneye gittiğinde danış. yanlış bişi yapmayalım..

bende izmiteyim ama daha o mağazalara gidemedim biliyormusun...nerdeyse herşeyi ya ebebekten yada istanbuldan aldım

bende burda tek başımayım insan karar veremiyo, birde bilmediği ilk kez aldığı şeylere
bende anneme gittim 15 günlüğüne herşeyimi ordan aldım nerdeyse, hastane çıkışlarını burdan aldım 2 tane, birini bücürükten birini kanzdan, kanzdan olanı daha çok beyendim. e-bebeğe gitmiştim yine anakucağı için fiyatlar çok pahalı geldi geldi bana, anakucağı 320 tl den fazlaydı, oto koltuğu şeklinde ve çok ağır şeylerde, ben aziz bebeden pier cardin 100 tl ye aldım, annem aldı daha doğrusu:)

sezeryan olup 37. haftaya kadar çalışacak arkadaşlar, 32. hafta raporunuzu 1 hafta önceden alın. yani 31.haftanızda doktorunuz 32.hafta raporu versin. çünkü sezeryan en az 1 hafta öncesi oluyor.yani 39 .haftada doğum gerçekleşiyor.dolayısı ile siz 37.haftada izne çıkarsanız 39. haftada da doğurursanız 2 hafta izin kullanıp doğum yapmış oluyorsunuz 1 haftanız yanıyor.çünkü doğumdan önceki 37-40 hafta arasındaki izinler doğum sonrasına eklenmiyor. en azından özel sektörde böyle. doğum sonrasına eklenen izin süresi 32-37 hafta arasında kullanmadığınız 5 hafta. inşallah anlatabilmişimdir. biraz karışık oldu galiba

kanzdan hastene çıkışlarını kaça aldın canım, bu arada hepsini güle güle iyi günlerde kullan.

Son düzenleme:
senin kaç çıkmıştı idrarda lökasitin?
niye test yapmadılarki sana normalde doktor sık sık yapıyor idrar tahlili?
canım tam hatırlamıyorum ama bayyaaaa yüksek çıkmıştı ,hatta doktorum bile bude nidacım ,hemen bu sorunu halletmemiz gerek ,erken doğuma bile sebep olabilir demişti ,üst üste 4-5 kere idrar tahlili ve kültürü yaptırdım ,Allaha şükür kurtuldum.

ayyy ben hiç anlamadım ,keşke bi öğretmen arkadaş benim için bi takvime bakıversee ,niyeyse kafam basmıyo bu ara hiçç ,özellikle bu konularaa...
Eda nereledrekiii hala gelmedi hatunn ..kız buzdolabınamı sarıldın ,kopamıyonmu yeni eşyalardann

nerde oturoyorsun

memuriyette özellikle öğretmenlerde nasıl oluyor bende bilmiyorum,siz seminer falan diyorsunuz bende onlardan hiç anlamıyorum canım,en iyisi siz daha önce doğum yapmış birilerine sormanız herhalde

arkadaşlar bebek kuvetlerinin altına ayak aldınızmı siz. ben kuveti havuzlu handan aldım ama aklıma ayak falan gelmedi. yeni doğum yapan arkadaşlar ayak çok rahat falan dediler.internetten bulabilirmiyim acaba,bir ayak için ataşehirden eminönüne gitmek çok cazip gelmiyor açıkcası :26:

gece 4 e kadar canım tavuk çekti öldüm öldüm dirildim resmen gittim alıp yaptım allahım nasıl kokuyoo yiyemedimmm
offf yaa canımın çektiği şeyleri yapıp yiyemiyorum bennnn

kızartma yada haşlama yaptınsa bir tabakta kırmızı biber,karabiber,kekik ve köri (yoksa kimyonda olabilir) baharatlarını karıştır,tavuğun hertarafına serp tadı çok güzel olur,koku mokuda kalmaz canom

sabaha kadar oturup öğlene kadar yattım, bebeğin de dengesi kaydı valla : ( offf akşam oldu bile

saç tamam ama makyaj yasak canım

makyaj neden yasak anlamadım ben?

joker falan gibi bebek mağazalarında altı ayrı olarak satıyorlar diye biliyorum ben

bende ayaklı almadım, ama gördüm, alacağın ayak her küvete uygun oluyomu onu öğrenmen lazım, çokta önemli gelmedi bana açıkçası, masam var onun üzerine koyarım kullanacağım zaman diye düşündüm, miniçoda vardı ayaklı.

Canım ben ayağını aldım havuzlu handan hakikaten çok kolaylaştırıyormuş banyoyu. Nette nereden bulabilirsin bilmiyorum ama bence mutlaka al ayağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…