selam,
bende izmitteyim, fetiye caddesinde bi ğasaj vardı karşılıklı iki bebek mağazası var alt katıda komple ürün dolu, ordan bakabilirisn , ben anakucağı bakmıştım gerçi sonra istanbuldan aldım ama,ürün çeşidi fazlaydı,
naber nasıl gidiyor hamilelik sende 2 haftada birmi giidyon doktora doğumla ilgili konuştunmu?
benim satım 16 Ocak, muhtemel doğum tarihim 23 Ekim, Ben de senin gibi düşünüyordum ve pzt. günü yazımı alırım diyordum, malum devlette, özel de pzt. günü yazıyı vermiyor, hemşire arkadaşım özellikle pzt. günü hesaplamamı yaptı ve haftaya dolacağı için boş boşuna 1 haftanı yeme diyor, bayramdan sonraki pzt. günü yazını alırsın diyor ama yine de çapaya gidince iyice hesaplattır diyor. Biz bir de 37. haftaya girince çalışamaz yazısı alıp 3 haftayı evde bekliyoruz ve kullanamadığımız haftayı doğumdan sonra kullanabiliyoruz. Anlayacağın kafam karışık, bakalım cuma günü ne olacak.
bende izmiteyim ama daha o mağazalara gidemedim biliyormusun...nerdeyse herşeyi ya ebebekten yada istanbuldan aldım
bende burda tek başımayım insan karar veremiyo, birde bilmediği ilk kez aldığı şeylere
bende anneme gittim 15 günlüğüne herşeyimi ordan aldım nerdeyse, hastane çıkışlarını burdan aldım 2 tane, birini bücürükten birini kanzdan, kanzdan olanı daha çok beyendim. e-bebeğe gitmiştim yine anakucağı için fiyatlar çok pahalı geldi geldi bana, anakucağı 320 tl den fazlaydı, oto koltuğu şeklinde ve çok ağır şeylerde, ben aziz bebeden pier cardin 100 tl ye aldım, annem aldı daha doğrusu:)
kanzdan hastene çıkışlarını kaça aldın canım
canım tam hatırlamıyorum ama bayyaaaa yüksek çıkmıştı ,hatta doktorum bile bude nidacım ,hemen bu sorunu halletmemiz gerek ,erken doğuma bile sebep olabilir demişti ,üst üste 4-5 kere idrar tahlili ve kültürü yaptırdım ,Allaha şükür kurtuldum.senin kaç çıkmıştı idrarda lökasitin?
niye test yapmadılarki sana normalde doktor sık sık yapıyor idrar tahlili?
sezeryan olup 37. haftaya kadar çalışacak arkadaşlar, 32. hafta raporunuzu 1 hafta önceden alın. yani 31.haftanızda doktorunuz 32.hafta raporu versin. çünkü sezeryan en az 1 hafta öncesi oluyor.yani 39 .haftada doğum gerçekleşiyor.dolayısı ile siz 37.haftada izne çıkarsanız 39. haftada da doğurursanız 2 hafta izin kullanıp doğum yapmış oluyorsunuz 1 haftanız yanıyor.çünkü doğumdan önceki 37-40 hafta arasındaki izinler doğum sonrasına eklenmiyor. en azından özel sektörde böyle. doğum sonrasına eklenen izin süresi 32-37 hafta arasında kullanmadığınız 5 hafta. inşallah anlatabilmişimdir. biraz karışık oldu galiba
bende burda tek başımayım insan karar veremiyo, birde bilmediği ilk kez aldığı şeylere
bende anneme gittim 15 günlüğüne herşeyimi ordan aldım nerdeyse, hastane çıkışlarını burdan aldım 2 tane, birini bücürükten birini kanzdan, kanzdan olanı daha çok beyendim. e-bebeğe gitmiştim yine anakucağı için fiyatlar çok pahalı geldi geldi bana, anakucağı 320 tl den fazlaydı, oto koltuğu şeklinde ve çok ağır şeylerde, ben aziz bebeden pier cardin 100 tl ye aldım, annem aldı daha doğrusu:)
75 tl , ama 5 li olanlardan , küçük takım, 10'lu olanlar da 100 tl sanırım , ben bücürükten almıştım orda 10'lusu 65 tl idi indirimdeydi, ama kanzın daha güzel.
canım tam hatırlamıyorum ama bayyaaaa yüksek çıkmıştı ,hatta doktorum bile bude nidacım ,hemen bu sorunu halletmemiz gerek ,erken doğuma bile sebep olabilir demişti ,üst üste 4-5 kere idrar tahlili ve kültürü yaptırdım ,Allaha şükür kurtuldum.
ayyy ben hiç anlamadım ,keşke bi öğretmen arkadaş benim için bi takvime bakıversee ,niyeyse kafam basmıyo bu ara hiçç ,özellikle bu konularaa...
Eda nereledrekiii hala gelmedi hatunn ..kız buzdolabınamı sarıldın ,kopamıyonmu yeni eşyalardann
ben çok beceriksiz bir hatunummmm
????????????????????????
gece 4 e kadar canım tavuk çekti öldüm öldüm dirildim resmen gittim alıp yaptım allahım nasıl kokuyoo yiyemedimmm
offf yaa canımın çektiği şeyleri yapıp yiyemiyorum bennnn
saç tamam ama makyaj yasak canım
arkadaşlar bebek kuvetlerinin altına ayak aldınızmı siz. ben kuveti havuzlu handan aldım ama aklıma ayak falan gelmedi. yeni doğum yapan arkadaşlar ayak çok rahat falan dediler.internetten bulabilirmiyim acaba,bir ayak için ataşehirden eminönüne gitmek çok cazip gelmiyor açıkcası :26:
arkadaşlar bebek kuvetlerinin altına ayak aldınızmı siz. ben kuveti havuzlu handan aldım ama aklıma ayak falan gelmedi. yeni doğum yapan arkadaşlar ayak çok rahat falan dediler.internetten bulabilirmiyim acaba,bir ayak için ataşehirden eminönüne gitmek çok cazip gelmiyor açıkcası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?