çoook şekermiiiş.hayırlı olsun ne kadara aldın ?
arkadaşlar bu kızımın dolabı :) ekleyebilmişimdir inşallah. biz sadece dolap ve park yatak alıcaz yatağı daha alınmadı ama dolabı geldi çok şükürr.
Eki Görüntüle 245963
canım o zaman 2 yada 3 takım alsan daha mı iyi olur ki yada alt esofman falan 40 gün evim boşalmaz diyorsun ya ondan dedim
hastanede başka evde başka giyersin zaten bir kaç hafta evde pijamalı esofmanlı dolaşıcaz mecbur sezeryan olan kadınlar 6
haftada iyileşiyormu az önce kaan kocatepede dinledim ben bir iki takım daha alıcam ama çok pahalı degil evde kullanmalık
benim misafirlik bi durumum olmayacağı için kirlensede eve gelince yıkarım, sende okadar takılma bence, gerçi benimki düz bir gecelik yakası açık baya beyaz uzun bol ve rahat, birde hamilelikte giymek için pijama takımı almıştım oda kolsuz açık yakalı,(emzirmek için uygun olması açısından açık hem benimkiler dekolteli), sezeryan olacaksan gecelikle daha rahat edersin, niye kötü dursun ki, bence çok daha iyi, hemde kullanışlı olur.
anaaaa demi yaaa ama ben gelinime yardım ederim yemekler yaparıssss ben evime çıkarım onlar başbaşa evde yada dışarda kutlarlar ertesi akşamda
bizim eve davet ederim ogluşumuuuu gelinimii ben anlayışlı kayınvalide olurum yaaaallahımmmm cadaloz gelin düşmesin benim prensimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:100::100:
bak bakkk nasıl anneyim heee kendi dogum gunumu unuttummmmmmmmmm
gule gule kullansın canım..cok amaclı bır dolab yaptırmıssın ..bende park yatak alıcaktım ama mdf den ıstedıgım gıbı bır besıgı ve 5 cekmecelı ıstedıgım olculerde sıfonyerı yaptırmak daha cok ısıme geldıgınden yaptırıcam ınsaallah..saol canım daha güzelleri sizlerin olsun :) 225 liraya yaptılar.
gule gule kullansın canım..cok amaclı bır dolab yaptırmıssın ..bende park yatak alıcaktım ama mdf den ıstedıgım gıbı bır besıgı ve 5 cekmecelı ıstedıgım olculerde sıfonyerı yaptırmak daha cok ısıme geldıgınden yaptırıcam ınsaallah..
kac gunde teslım edıyolar acaba..:26:
bebeğim 33+2 günlük 2300 gr, çok ama çok hareketli bebeği bu kadar kilo almışken hala çok hareketli olan var mı kızlar? bu arada kasılmalarım da olmaya başladı rahmimde geceleri uyandırıyor
kızlar bi cevap veren yok mu?
gerçekten maşallahlıkmı sence canom üzüldüm ben ya zayıf bi bebek olucak aslında endişelenmemin sebebi ben yalnızım doğumdan sonra en fazl abir hafta kalabilirmiş annem çalıştığı için çok zayıf küçük bi bebek olursa ben nasıl bakarım ondan çok korkuyorum tabi sağlıklı olsunda allah yardım eder deyip telkin etmeyide unutmuyorum kendimi sağol canımm çok öptüm çoktubişşş masallahhh bebişinee canımmmm
[QUOTE
korkmaa kızz benimde 30+0 ken 1650 ydi doktor gayet iyi hatta 4 gün önde dedi
237 gram üstü ve altı olabilir demek yani bizim bebiklerimizz 3650kg falan doğar dördün üstüne çıkmaz en sağlıklı olanıda bu zatennnnnnn yani bebekin çok sağlıklııııı kendine ii bakkkk
bak gene kendine hakaret etmiş yaaaben çok beceriksiz bir hatunummmm
sen gönder ben yerim anneeeeeemmmgece 4 e kadar canım tavuk çekti öldüm öldüm dirildim resmen gittim alıp yaptım allahım nasıl kokuyoo yiyemedimmm
offf yaa canımın çektiği şeyleri yapıp yiyemiyorum bennnn
at kız at en azından açık renk bi rujla göz altı kapatıcı at, bir de şeftali tonlarında yada uçuk pembe bi allık attın mı tamam : ) bi sürü ziyaretçin olcak : )
[/QUOTE
bakımlı annem benim
oof ama ya neden buradaki doktorlar benim durumumu göz ardı ediyorlar sen yalnızca tüp bebek olduğunumu bildiriyosun kartopucuk yoksa kendi isteğimmi diyosunbenim tüp bebek + yaşdan dolayı sezeryan olacak,en başından belliydi yani. tüp bebek olduğunda doktorlar normal doğumu önermiyorlar malesef. risk almak istemiyorlar canım.
Eki Görüntüle 246000 Eki Görüntüle 246001 Eki Görüntüle 246002
işte teyzoşlar buda benim zayıfta olsa güzeller güzelimmelinin birisi zaten belirgin yüzünde di,ğer eliylede yanağına bastırmış dudaklarınıda büzmüş zilloşum gözlerin üstündeki çizgiyi sordum doktor kaş yerleri dedi ne kadar gerçekbilemeidm ben onu öpermiş kızım hepinizi teyzoşlar bu arada ben bu kızı babasına benzettim inşallah onun gibi tosun olur amiin deyin yüüyfeeeeennn
eşinin ameliyatı bugunmüydüüü geçmiş olsun canımmmm
günaydın annısler
canom bu gun kendıne bı tavuk zıyafet ver bende aksam kola dıye tuturdum adam aldı geldı ıcmedım :) neysekı o uyumustu gormedı ıcmedıgımı :26:
bende bıara cok kabus gormeye baslamıstım bununla gecmıs olsun esın yanındaymıs neysekı sırınlerınızı ızleyıp kafanızı dagıtın sız
duygucum esın amleyat oluyormus benım bılgım yoktu kacırmıs olmalıyım gecmıs olsuncanım saglıkla gelın ınsallah
bızde ıslerımızı yaptık kahvaltımızı yaptık 12 1 gıı oglusu bahceye cıkarıcam sonra ne yaparız bılmıyorum yemekte yapmıycam bugun gun gecmıyor erken kalkınca yarın mısafırlerım gelıcek kararsızım salonamı balkonamı sofra hazırlasam mısafır kendı aılem ayrıca dedem dayım yabancı deıl salona usenıyorum nedense sofra kurmaya balkon ayıp olurmu kı ? ıftar mısafırı ya mutfak masamıda cıkarıcam oraya balkon masamla aynı mutfak masam tembelım mısafırkonusunda
ben dün yoktum geçmişte gözüme ilişen bi sağlık sorun olmadı inşallah sağlık sorunuda değildir zaten fazlalığımı varki berbere filanmı götürcen eniştemi
Teşekkür ederim kızlar
Burnunda kemik vardı onu aldırdık Sabah 7den beri ayaktayım ilk defa ayaklarım şişti.Gerçi benim ayaklarımın şişmiş hali normal insn ayakları boyutuna gelmesi demek. Çok yoruldum bugün bide mızmızlanıyo offffffffff. Ameliyathaneyle doğumhaneye aynı kapıdan giriliyo oturdum bekliyorum her gelen suratıma bakıp gülüyo felan en son bi tanesi geldi doğumamı girmek için bekliyosun dediYatış için kayıt yaptırırkende eşim kimliğini verdi kız diyoki doğum yapıcak olanın kimliği lazım 60:
selam kızlar...
2 gündür girememiştim dün gece bi bakiim dedim hatta göbüşümün resmini çekmiştim onu koycaktım ama önce geçmişi okiim derken uyumuşum ..
bu arada foto patlaması yaşanmış topikte... bende hiçbirini görmemiştim ama içime doğmuş herhalde ki eşime çektirdim bi dene yeni telefonuyla... ilk göbüş resmim olacak ...
işte huzurlarınızda 32+6 haftalık oğluşumla ben
maşallah canım çok güzel çıkmışsın, 33 haftaya göre fit duruyosun :)
Eki Görüntüle 245997
kızlar bi cevap veren yok mu?
Eki Görüntüle 246000 Eki Görüntüle 246001 Eki Görüntüle 246002
işte teyzoşlar buda benim zayıfta olsa güzeller güzelimmelinin birisi zaten belirgin yüzünde di,ğer eliylede yanağına bastırmış dudaklarınıda büzmüş zilloşum gözlerin üstündeki çizgiyi sordum doktor kaş yerleri dedi ne kadar gerçekbilemeidm ben onu öpermiş kızım hepinizi teyzoşlar bu arada ben bu kızı babasına benzettim inşallah onun gibi tosun olur amiin deyin yüüyfeeeeennn
Teşekkür ederim kızlar
Burnunda kemik vardı onu aldırdık Sabah 7den beri ayaktayım ilk defa ayaklarım şişti.Gerçi benim ayaklarımın şişmiş hali normal insn ayakları boyutuna gelmesi demek. Çok yoruldum bugün bide mızmızlanıyo offffffffff. Ameliyathaneyle doğumhaneye aynı kapıdan giriliyo oturdum bekliyorum her gelen suratıma bakıp gülüyo felan en son bi tanesi geldi doğumamı girmek için bekliyosun dediYatış için kayıt yaptırırkende eşim kimliğini verdi kız diyoki doğum yapıcak olanın kimliği lazım 60:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?