2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar bu kızımın dolabı :) ekleyebilmişimdir inşallah. biz sadece dolap ve park yatak alıcaz yatağı daha alınmadı ama dolabı geldi çok şükürr.

Eki Görüntüle 245963

Güle güle kullan canımi, en güzelini yapmışsın derli toplu durur herşeyi dolabında.. Ben beşik yada dolapta almadım onları en son alırım heralde.. :)

Bitane aldım öyle aslında, akşam eklerim onuda, zaten mecbur almak lazım canom, terlicez kirlencek leke olcak ne kadar dikkat etsekte... Bu arada perşembe geliyomusunuz kararlaştırdınızmı burcuyla?

Ya anlamadığım rahatları hastanede giyceksek lohusalıkları niye alıyoruz... Kafam karışık benim bu konuda, gecelik almam lazım benimde aslında.. Dekolteli derken kendinden emzirme yeri olanları diyosun sanırım benimde bakmam lazım..

valla seni tebrik ederim canom.

saol canım daha güzelleri sizlerin olsun :) 225 liraya yaptılar.
gule gule kullansın canım..cok amaclı bır dolab yaptırmıssın ..bende park yatak alıcaktım ama mdf den ıstedıgım gıbı bır besıgı ve 5 cekmecelı ıstedıgım olculerde sıfonyerı yaptırmak daha cok ısıme geldıgınden yaptırıcam ınsaallah..

kac gunde teslım edıyolar acaba..:26:

teşekkür ederiz hanzade teyzesi evet bebek odasını takım olarak almadık ev zaten kira ilerde büyüyünce çocuk odası alırız dedik.dolap şart tabi.yoksa kızımın giyeceklerini koycak yer bulamıcaktım.:26:

saol canım teşekkür ederiz.yaptırmak bence de avantajlı istediğin herşeyi uygulatabiliyorsun.bize 3- 4 gün içinde teslim ettiler :)

İyi akşamlar kızlar ben kaçar... Evime gitmek istiyorum keşkem ışınlansam 1 saat yok kim çekicek şimdi. Hadi öptüm hepinizi.

selam kızlar...
2 gündür girememiştim dün gece bi bakiim dedim hatta göbüşümün resmini çekmiştim onu koycaktım ama önce geçmişi okiim derken uyumuşum ..
bu arada foto patlaması yaşanmış topikte... bende hiçbirini görmemiştim ama içime doğmuş herhalde ki eşime çektirdim bi dene yeni telefonuyla... ilk göbüş resmim olacak ...

işte huzurlarınızda 32+6 haftalık oğluşumla ben

kızlar bi cevap veren yok mu?

canım benim bebeğim de hareketli ama öyle abartı derecede değil yani herkesinki gibi. bide doktorum benim kızıma da tombiş diyo gene de hareketli.ama hareketli bebek sağlıklı demektir.tombiş olması da gelişmesi iyi demekki ondan.bence kafana takma.

tubişşş masallahhh bebişinee canımmmm
gerçekten maşallahlıkmı sence canom üzüldüm ben ya zayıf bi bebek olucak aslında endişelenmemin sebebi ben yalnızım doğumdan sonra en fazl abir hafta kalabilirmiş annem çalıştığı için çok zayıf küçük bi bebek olursa ben nasıl bakarım ondan çok korkuyorum tabi sağlıklı olsunda allah yardım eder deyip telkin etmeyide unutmuyorum kendimi sağol canımm çok öptüm çok

umarım öyledir canım ya bu arada 237 üstü ve altı olabilrse ve allah esirgesin altıysa daha zayıf demek değilmi aaaaaayy biri beni tutsun ağlamak sonrada bayılmak istiyoruuum:111: teşekkür ederim canım bayram sonrasını bekliyorum sabırsızlıkla
ben çok beceriksiz bir hatunummmm
bak gene kendine hakaret etmiş yaaa

gece 4 e kadar canım tavuk çekti öldüm öldüm dirildim resmen gittim alıp yaptım allahım nasıl kokuyoo yiyemedimmm
offf yaa canımın çektiği şeyleri yapıp yiyemiyorum bennnn
sen gönder ben yerim anneeeeeemmm dur ağlama yemen şart değil canın çekmiş tadına bak nefsin doysun yeter bunamı üzülüyosun paşamızıda üzüyosun aşkol canom

işte teyzoşlar buda benim zayıfta olsa güzeller güzelimm elinin birisi zaten belirgin yüzünde di,ğer eliylede yanağına bastırmış dudaklarınıda büzmüş zilloşum gözlerin üstündeki çizgiyi sordum doktor kaş yerleri dedi ne kadar gerçekbilemeidm ben onu öpermiş kızım hepinizi teyzoşlar bu arada ben bu kızı babasına benzettim inşallah onun gibi tosun olur amiin deyin yüüyfeeeeennn

önceki mesajın tekrarı......................

Son düzenleme:

aminnn.bin kere maşallah kızınaa canım bence zayıf deme her bebeğin yapısı farklı.benim görümcemin bebeği 2 buçuk kilo doğdu ama doğduktan sonra o kadar güzel kilo aldı ki şimdi çok tombişş yani doğduktan sonra da alcaklar bizi emerek inşallah bebeklerimiz.

eşinin ameliyatı bugunmüydüüü geçmiş olsun canımmmm

ben dün yoktum geçmişte gözüme ilişen bi sağlık sorun olmadı inşallah sağlık sorunuda değildir zaten fazlalığımı varki berbere filanmı götürcen eniştemi

Teşekkür ederim kızlar
Burnunda kemik vardı onu aldırdık Sabah 7den beri ayaktayım ilk defa ayaklarım şişti.Gerçi benim ayaklarımın şişmiş hali normal insn ayakları boyutuna gelmesi demek. Çok yoruldum bugün bide mızmızlanıyo offffffffff. Ameliyathaneyle doğumhaneye aynı kapıdan giriliyo oturdum bekliyorum her gelen suratıma bakıp gülüyo felan en son bi tanesi geldi doğumamı girmek için bekliyosun dedi Yatış için kayıt yaptırırkende eşim kimliğini verdi kız diyoki doğum yapıcak olanın kimliği lazım 60:

geçmiş olsun duygu.inş. biran önce iyileşir eşin.e hamile olunca bütün ilgi hep bizde

kızlar bi cevap veren yok mu?

Vaaar, hareketli olması iyi bişi canım korkma artık büyüdü 35 ten sonra daralcak yerleri 33 demiştin dimi sen? kramplara gelince çoğumuz magnezyum kullanıyoruz iyi de geliyor ama ona rağmen kramp oluyor sancı oluyor... Kullanmıyorsan doktoruna bir sor, bide artık ay sancıları başlıyo canım yalancı doğum sancıları, bundanda kaynaklanabilir bi kaç defa bendede oldu.. Ama çok huzursuzsan bi doktoruna görün için rahatlar en azından , geçmiş olsun :)

Teyzesi yesin onuuu maşallah ne tatlı çıkmış kızın, amiiin diyorum canım :)

eşinin yüz ifadesini merak ettim, Allah yardımcın olsun duygu, susmaz artık eşin şahsen benimki öyle hemen başlar "oooff, ölüyom beeen, bittim, şuram, buram, cart, curt"... bir naz, bir naz aman yarabbim :) Geçmişler olsun senden önce attı kendini yatağa bravo valla :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…