sabaha kadar oturup öğlene kadar yattım, bebeğin de dengesi kaydı valla : ( offf akşam oldu bile
makyaj neden yasak anlamadım ben?
joker falan gibi bebek mağazalarında altı ayrı olarak satıyorlar diye biliyorum ben
kızartma yada haşlama yaptınsa bir tabakta kırmızı biber,karabiber,kekik ve köri (yoksa kimyonda olabilir) baharatlarını karıştır,tavuğun hertarafına serp tadı çok güzel olur,koku mokuda kalmaz canom
Canım ben ayağını aldım havuzlu handan hakikaten çok kolaylaştırıyormuş banyoyu. Nette nereden bulabilirsin bilmiyorum ama bence mutlaka al ayağını
oje,makyaj hiç birini istemiyorlar diye biliyorum ben ,özelliklede sezeryan doğumlarda.Allah korusun ameliyatlık bir durum olursa diye.siz yinede doktorunuza sorarsınız arkadaşlar.
alıştım sayılır heralde :) deli dana gibi gezip duruom..bide bi halt bilmeden salak salak geziorum komik durumdayım anlıycağın :) hee bide bişe daha sorcam yaa..doğum fotoğrafçısı düşünüo musun??düşünüosan var mı biri kafanda..biz kararsızız bu konuda..dün ışın hnm.a sorduk alıyorum fotoğrafçı isterseniz dedi eşim direk atladı beni alıomusunuz diye o da kaçmazsan korkmazsan saklanmazsan alırım belki dedi senin haline göre dedi =D
netten buldum fırında pişirdim 2 kaşık yogurt 3 kaşık süt k. biber kırmızı biber kekik kimyon karıştırıp sürdüm tavuga sonra aliminyum
folyoya sarıp 1 saat pişirdim açtım yemek için ama tavugun o kokusu hala geçmemişti midem almadı yiyemedim çok beceriksizmişim
hazırlarken nasılda güzel görünüyordu
aa evet ameliyat olduğu için yasak ama kendine gelince en azından bi dudak parlatıcısı ve göz altı kremi iyi gider : ) çok mu kokoşum ne
amaaaa aliminyum sağlığa zararlı ,yağlı kağıt kullansaydın keşkeee!!yada şu fırın poşetinde yapılıyo ya ,elif geçende vemişti tarifini ondan yapaydın ,çok güzel oluyo ,onuda beceremedin hazır kızarmış alaydın yaaa,erol taş usulü yerdin ne güzeell
34.haftamıza girmişiz ve sooon 49 gün
valla canım bır ara salonda dellenıp mutfaga gectım(bı yandan da zaten kıcımın ustune oturmamısım esım yok meyve hazırla yok tatlı koysana bıde ona bagırdım mutfakta )saate baktım daha 9sen anlattıkça ben sinir oldum canım valla.Allah büyük konuşturmasın bizim de çocuğumuz olcak ama anne asıl problemmiş bence.kendi evi olsa böyle yaptırmaz kesin.bide sen hamilesin ya hiç mi demez insan kızım ne isteyip duruyosun teyze hamile falan diye.acaip bu insanlar.Allahtan atlatmışsın.
ben çok beceriksiz bir hatunummmm
gece 4 e kadar canım tavuk çekti öldüm öldüm dirildim resmen gittim alıp yaptım allahım nasıl kokuyoo yiyemedimmm
offf yaa canımın çektiği şeyleri yapıp yiyemiyorum bennnn
canım ordaki 49 gün yazına bakma sen. mesela benim sata göre doğumun 29 ekim olması gerekiyor ama doktorum sezeryan olursa 13 ekim, normal olursa 17 ekim haftası bekle bebeği diyor :44:
ohhh süslü kokonalar siziiiiii bak ben hiç bişi koymadım çantama diş macunu fırça tarak koymuştum saç duzleştiriciyi koyayım makyaj beceremem krem falan atayım çantanın köşesine
ya sana oyle dedıyse doktorun bende senden 1 hafta once ekımın ılk haftası falan dogururum heraldebenımde 21 ekım gorunuyor dogum ma bısey demıyo benımkı..
canım ordaki 49 gün yazına bakma sen. mesela benim sata göre doğumun 29 ekim olması gerekiyor ama doktorum sezeryan olursa 13 ekim, normal olursa 17 ekim haftası bekle bebeği diyor :44:
ya kızlarrr sezeryanda 1 hafta önce alıyolarya bebişi bizim normal dogum günümüz 16 ekim de ama ben 14 ekimde istesem o zaman olurmu ki dogummmmm?????:44::44::44:
kent konutlarda canım. 1.etap
sezeryan istoyosan 14üne kadar beklemezler, kendiliğinden gelmesin diye 1 hafta önce yani 8-9 ekim gibi alırlar bence :44:
canım sezeryan için 16 gün öncesi çok fazla değilmi,sen bilirsin ama bence bunu doktorla konuş normal süreç 40 hafta ise 39.haftada falan alması gerekir,benim doktorum sezeryan gününü ona göre ayarladı çünkü.benimde sat'a göre 18 ekim , 10 ekim gibi alırız dedi.1 hafta önce yani. erkek çocuklar normal doğum olursa 40 haftayı tamamlıyor zaten kızlar 40 hafta öncesi doğuyor.onun için dayanabildiğimiz kadar dayanalım arkadaşlar. bebeklerimiz gelişimini içimizde tamamlasın. büyümeside kolay olur böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?