2011 Ekim Anneleri

oje,makyaj hiç birini istemiyorlar diye biliyorum ben ,özelliklede sezeryan doğumlarda.Allah korusun ameliyatlık bir durum olursa diye.siz yinede doktorunuza sorarsınız arkadaşlar.

netten buldum fırında pişirdim 2 kaşık yogurt 3 kaşık süt k. biber kırmızı biber kekik kimyon karıştırıp sürdüm tavuga sonra aliminyum
folyoya sarıp 1 saat pişirdim açtım yemek için ama tavugun o kokusu hala geçmemişti midem almadı yiyemedim çok beceriksizmişim
hazırlarken nasılda güzel görünüyordu

Canım ben ayağını aldım havuzlu handan hakikaten çok kolaylaştırıyormuş banyoyu. Nette nereden bulabilirsin bilmiyorum ama bence mutlaka al ayağını

ilk 4 ay falan kullanılıyormuş ama yıkarken çok rahat oluyormuş.öyle söyledi arkadaşlareğilmeden rahat rahat yıkanıyormuş diye duydum bende.

aa evet ameliyat olduğu için yasak ama kendine gelince en azından bi dudak parlatıcısı ve göz altı kremi iyi gider : ) çok mu kokoşum ne

oje,makyaj hiç birini istemiyorlar diye biliyorum ben ,özelliklede sezeryan doğumlarda.Allah korusun ameliyatlık bir durum olursa diye.siz yinede doktorunuza sorarsınız arkadaşlar.

Özel mesaj atamıyormuşum henüz, bir soru sormuşsunuz sguven2007@gmail.com adresime mail atarsanız sorunuzu oradan yanıtlayabilirim.
sevgiler kolay doğumlar

sinem güven

amaaaa aliminyum sağlığa zararlı ,yağlı kağıt kullansaydın keşkeee!!yada şu fırın poşetinde yapılıyo ya ,elif geçende vemişti tarifini ondan yapaydın ,çok güzel oluyo ,onuda beceremedin hazır kızarmış alaydın yaaa,erol taş usulü yerdin ne güzeell

aa evet ameliyat olduğu için yasak ama kendine gelince en azından bi dudak parlatıcısı ve göz altı kremi iyi gider : ) çok mu kokoşum ne

canım ben doğum öncesinden bahsetmiştim. doğumdan çıkınca zaten bende yapacağım makyaj cantam hazır,arkadaşlara ve anneme de tembih ettim beni süsleyin ben istemesem bile dedim. fotoğraflar çektireceğiz gelen , giden olacak odaları süsleyeceğiz de kendimizimi süslemeyelim değilmi

anacım yaglı kagıdım kalmamış fırın poşetinde yapmıştım becerememiştim riske atmayayım dedim tavukcagızıbizim tavukçumuz ramazanda teeeeeeeeeeeeeee iftara 2 saat kala pişirmeye başlıyo tavuguu yapcek bişi yogg zati o kokuyu alınca istek mistek kalmadı
normalde limonla ovup haşlarım tavugu içine havuç falan koyup sonra fırına atardım ama illa üstü kızarmış olsun didim zaten ben istemedim oglum istedi

valla canım bır ara salonda dellenıp mutfaga gectım(bı yandan da zaten kıcımın ustune oturmamısım esım yok meyve hazırla yok tatlı koysana bıde ona bagırdım mutfakta )saate baktım daha 9 allahım dedım bunlar ya gıtmezse 11 den falan once...tam ben yerken kendı kenıdımı kocası kalkalım dedı yarım saat sonra..bır ara hıc bıtmıcek sandım...:95:
ben çok beceriksiz bir hatunummmm

gece 4 e kadar canım tavuk çekti öldüm öldüm dirildim resmen gittim alıp yaptım allahım nasıl kokuyoo yiyemedimmm
offf yaa canımın çektiği şeyleri yapıp yiyemiyorum bennnn

canom bende yenı bır tarıf kesfetteım su sıralar en sık yaptıgım ve yıyebıldıgım tavuk yemegıdır kendılerı...

butları kasapta mangallık actırıyorum..eve gelınce yıkayıp fazla derılerı yaglarını falan temızliyorum..bır kaba bıber salcası ,sıvıyag,tuz,karabıber,kekık,sarımsak,pulbıber koyup sos yapıyorum ve tavukları bu sosa yatırıyorum..ıcınede elma dilim patates soyup koyuyorum ..agzını sıtrecleyıp pısıracegım saate kadar dolapta marıne lıyorum..
yemege 1 saat kala cıkarıp fırın tepsısıne halka dogranmıs soganların ustune once butları yerlestırıyorum (derılerı uste gelecek sekılde)sonra yanlardakı bosluklarıda patateslerle kapatıyorum..ustune de marıneye yatırdıgım sosu dokuyorum bıraz daha sulandırarak..yaklasık 50 dk içinde pişmiş oluyoır..yanına bırde bol yesıllık salata ve pilav offf ne koku oluyor ne bısey(tavugu koktugu ıcın bende cok tuketemıyorum normalde)

yenı yapıyorum belkı herkes bılıyodur bu yemegı ama hem pratık hem kokusuz hem sterıl hem de lezzetlı..denemenı tavsıye ederım..

ohhh süslü kokonalar siziiiiii bak ben hiç bişi koymadım çantama diş macunu fırça tarak koymuştum saç duzleştiriciyi koyayım makyaj beceremem krem falan atayım çantanın köşesine

canım ordaki 49 gün yazına bakma sen. mesela benim sata göre doğumun 29 ekim olması gerekiyor ama doktorum sezeryan olursa 13 ekim, normal olursa 17 ekim haftası bekle bebeği diyor :44:

ya sana oyle dedıyse doktorun bende senden 1 hafta once ekımın ılk haftası falan dogururum heralde benımde 21 ekım gorunuyor dogum ma bısey demıyo benımkı..

ya kızlarrr sezeryanda 1 hafta önce alıyolarya bebişi bizim normal dogum günümüz 16 ekim de ama ben 14 ekimde istesem o zaman olurmu ki dogummmmm?????:44::44::44:

ohhh süslü kokonalar siziiiiii bak ben hiç bişi koymadım çantama diş macunu fırça tarak koymuştum saç duzleştiriciyi koyayım makyaj beceremem krem falan atayım çantanın köşesine

at kız at en azından açık renk bi rujla göz altı kapatıcı at, bir de şeftali tonlarında yada uçuk pembe bi allık attın mı tamam : ) bi sürü ziyaretçin olcak : )

ya sana oyle dedıyse doktorun bende senden 1 hafta once ekımın ılk haftası falan dogururum heralde benımde 21 ekım gorunuyor dogum ma bısey demıyo benımkı..

adamı çileden çıkardım galiba ben, her gittiğimde soruyordum en son geçen cumartesi gittiğimde bu tarihleri verdi

canım ordaki 49 gün yazına bakma sen. mesela benim sata göre doğumun 29 ekim olması gerekiyor ama doktorum sezeryan olursa 13 ekim, normal olursa 17 ekim haftası bekle bebeği diyor :44:

canım sezeryan için 16 gün öncesi çok fazla değilmi,sen bilirsin ama bence bunu doktorla konuş normal süreç 40 hafta ise 39.haftada falan alması gerekir,benim doktorum sezeryan gününü ona göre ayarladı çünkü.benimde sat'a göre 18 ekim , 10 ekim gibi alırız dedi.1 hafta önce yani. erkek çocuklar normal doğum olursa 40 haftayı tamamlıyor zaten kızlar 40 hafta öncesi doğuyor.onun için dayanabildiğimiz kadar dayanalım arkadaşlar. bebeklerimiz gelişimini içimizde tamamlasın. büyümeside kolay olur böylece

sezeryan istoyosan 14üne kadar beklemezler, kendiliğinden gelmesin diye 1 hafta önce yani 8-9 ekim gibi alırlar bence :44:

hadi yaaaaa oglumla dogum gunumuz aynı olmıcakmıııııııııııı:95::95::95::95::95::95::95::95::95:ama erkek bebekler bazen 41. haftaya kadar
dogmuyormuş al sana 1 hafta

bu sezeryan tarihlerini bende anlamıyorum, doktorlar boş günlerine göre mi veriyolar, bu çok tahlikeli değil mi?
arkadaşım söledi geçenlerde, bir tanıdğının sütü gelmemiş sezeryandan sonra, sonuçta bu bi doğum şekli değil müdahale ediliyo, hormonlarda çalışmamış ve sütü gelmemiş, allah korusun dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…