2011 Ekim Anneleri

canım ordaki 49 gün yazına bakma sen. mesela benim sata göre doğumun 29 ekim olması gerekiyor ama doktorum sezeryan olursa 13 ekim, normal olursa 17 ekim haftası bekle bebeği diyor :44:

Günlerimiz aynı canım, benim doktorum sezeryan olursa 22 ekim demişti... Gerçi bunlar tahmini tarihler, ekim ayına dek doğumu konuşmayacağız dedi bir de...

anaaaa demi yaaa ama ben gelinime yardım ederim yemekler yaparıssss ben evime çıkarım onlar başbaşa evde yada dışarda kutlarlar ertesi akşamda
bizim eve davet ederim ogluşumuuuu gelinimii ben anlayışlı kayınvalide olurum yaaaallahımmmm cadaloz gelin düşmesin benim prensimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:100::100:

bak bakkk nasıl anneyim heee kendi dogum gunumu unuttummmmmmmmmm

Son düzenleme:

ben de ablama diyodum hep ben hamile kalınca sakın 2.yi yapmaya kalkmayın.ilgi sadece bende olsun diyee tipik akrep burcuyum benn

Şeyma bende tek kullanımlık monurol içtim şase dünde yazdım ama görmedin ondan sonra tamamen geçti hamdolsun mantardanda kurtuldum tabi fitille, hım bide sebamet jel kullanıyorum vajinal temizlik için canım.. Kokrma geçer suyuda bol iç, minietekti sanırım oda tek kullanımlık ilaç aldı onunda geçti bildiğim kadarı ile, geçmiş olsun sanada :)

kızlar hani biz terlik alıcaz ya lohusa terliği onu dışarıya göremi yani hastane de giymek için mi yoksa ev terliği olarak mı alıcaz fikri olan var mı?

Ben bugün terlik ve pijama sabahlık takımı aldım atlet ıvır zıvır şeyler, doğum çantasında olması gerekenleri.. Lohusa terliğide aldım ama geceliğimide terliğimide hastanede nasıl giyicem bilmiyorum wc ye filan gircez. Hatane ortamı ne kadar hijyenik olsada bir yandanda mikrobik.. Bu aldığımı evimde giyerim sanırım.. Yada sorucam ablama kardeşime ne yapayım diye.. Kafam karıştı, bi kere hastanede kulandıklarımızı eve geldiğimizde, kullanamayacağız... Ama hastaneyede yığınla gelenim olur benim. Ayhh daraldım bende :)

oooo bende diyorum hanzadee nirelerde hani haniii resimler nerdeeeeeee

bende daraldım şimdi:)= herşeyimi bembeyaz aldım, hastanede nasıl olucak bilmiyorum. benim gelen gidenim olurmu bilemiyorum burda 2 kişiyiz sadece. annem gelcek inş. hüzünlendim şimdi, yanlızlık çok kötü bi durum insan böle zamanlarda daha iyi anlıyo...

ooo ben de diyorum nerelerde bu kız ben hala oturduğum yerden oraya baksam buraya baksam derken hatun almış pijamaları kurtulmuş allah bilir nasıl güzelse evde giymeyi düşündüğüne göre ben çok merak ederim şimdi fotoğrafını çekip koyamaz mısın hanzadeee:109:

İrem yanlış anlama canım ama dünden beri çocukların yaramazlığına demediğini bırakmamışsın. Bizde çocuk sahibi olucaz ne kadar kendimize göre iyi yetiştirsekte yaramazda olabilirler. Bunu şimdiden tayin edemeyiz. Biz çok iyi eğittiğimizi düşünürüz ama gittiği yerde şımarır dağıtabilir, herşey olabilir. Bence sende çok kızma çocuk de geç

ooo ben de diyorum nerelerde bu kız ben hala oturduğum yerden oraya baksam buraya baksam derken hatun almış pijamaları kurtulmuş allah bilir nasıl güzelse evde giymeyi düşündüğüne göre ben çok merak ederim şimdi fotoğrafını çekip koyamaz mısın hanzadeee:109:

Bende pembe aldım üzülme canım ya inan ben hastanede çok kalabalık olsun istemiyorum zaten şapşal gibi olcaz doğum sonrası hani kendi ailelerimiz yeter, evim zaten 40 gün boşalmaz benim.. Bide insan hasta hasta o halde gelen giden kalabalık kaldırabilirmi bilmiyorumda ama benim sorunlu olduğu ve çok beklenen bebiş olduğu için bütün herkes yığılır eminim. Bide aldıklarım çok cicili ya hastanede giyip eve gelip yıkıyıp hemen kurutma makinasınamı atsam ki diye düşünüyorum... Pooof..

Bide ben sezeryan olcam gecelik giymek istemiyorum yaa bende ivrenç duruyo..... Sen napıcaksın?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu kızımın dolabı :) ekleyebilmişimdir inşallah. biz sadece dolap ve park yatak alıcaz yatağı daha alınmadı ama dolabı geldi çok şükürr.

benim misafirlik bi durumum olmayacağı için kirlensede eve gelince yıkarım, sende okadar takılma bence, gerçi benimki düz bir gecelik yakası açık baya beyaz uzun bol ve rahat, birde hamilelikte giymek için pijama takımı almıştım oda kolsuz açık yakalı,(emzirmek için uygun olması açısından açık hem benimkiler dekolteli), sezeryan olacaksan gecelikle daha rahat edersin, niye kötü dursun ki, bence çok daha iyi, hemde kullanışlı olur.

canım o zaman 2 yada 3 takım alsan daha mı iyi olur ki yada alt esofman falan 40 gün evim boşalmaz diyorsun ya ondan dedim
hastanede başka evde başka giyersin zaten bir kaç hafta evde pijamalı esofmanlı dolaşıcaz mecbur sezeryan olan kadınlar 6
haftada iyileşiyormu az önce kaan kocatepede dinledim ben bir iki takım daha alıcam ama çok pahalı degil evde kullanmalık

Sağlıklı güzel günlerde kullansın canım. Gelen hediyelerle içi dolsun dolsun taşsın.

çook teşekkürler teyzesi.inşallah ne güzel temenni de bulunmuşssun.hepimiz inşallah en güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…