canım ordaki 49 gün yazına bakma sen. mesela benim sata göre doğumun 29 ekim olması gerekiyor ama doktorum sezeryan olursa 13 ekim, normal olursa 17 ekim haftası bekle bebeği diyor :44:
benim tüp bebek + yaşdan dolayı sezeryan olacak,en başından belliydi yani. tüp bebek olduğunda doktorlar normal doğumu önermiyorlar malesef. risk almak istemiyorlar canım.
bence aynı gün olmasın zaten canom. sonra senin doğum günün arada kaynar,sana hediye falan gelmezfarklı günler olsa daha iyi.
hem evlenince eşi seninle doğum günününü kutlamak istemeyebilir ben kocamla başbaşa kutlayacağım der senin doğum günün de de oğlun yanındda hiç olmaz. bunlarıda düşünmek gerekir değilmi sonuçta bizde kötü kaynana olacağız gelinlerin gözündeince hesaplar yapmak lazım , bak ne kadar detay düşündüm bir anda ben şimdiden kötü kaynana olmaya başladım bile
ben 3 aylık hamileyken izmire annemin yanına gitmiştim bir akşam annemin çok sevdiği x ablayla x abi geldi hem beni görmeye hemde annemi özlemişler
neyse onlar gelene kadar benim her istediğim yapılıyodu yemek konusunda bende havalanmıştım annemin ilgisi komşuların ilgisi azcık şımarıyodum
burda yok kim bana mama yapıp getircekmisafirler geldi işte bişiler falan hazırladık x abla demezmi ben hamileyim nasılll sevindik anlatamam
4.5 aylıkmış kızı olacakmış tabi bir anda butun ilgi x ablaya yöneldi bana bakan yokyemek yemek için masaya geçtik annem x ablanın sırtına yastık koyuyo servis yapıyo falan o kadar kıskandım ki anlatamammmmm :100::100::100:ben dış kapının mandalı oldum bir anda hatta kız rahat edemedi diye benim sandalyemi vermişti çok bozulmuştum gözlerim dolmuştu annem anlamadı neyse yedik içtik bunlar gittiler annem bana döndü baktı benim surat
5 karış ilgi göstermeye çalıştı bende başladım bagırınmayahıııı milletin arkasına yastık koy sen kızını düşünme aman dogurunca gider bakarsın nede olsa biz el kızı olduk falan aşırı kıskanmıştım :şimdi annem aradı o kız dogum yapmış gene ilgiyi topladı üstüne anlatayım dedim çok kıskanmıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar dün size demiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon çıktı diye doktorum suprax verdi bende o kadar süre ilaç kullanmak istemedim sağlık ocağındaki doktor tek kullanımlık toz verdi onu içtim inş işe yarar kızlar ya sizde varmı enfeksiyon geçiren?
kızlar hani biz terlik alıcaz ya lohusa terliği onu dışarıya göremi yani hastane de giymek için mi yoksa ev terliği olarak mı alıcaz fikri olan var mı?
Şeyma bende tek kullanımlık monurol içtim şase dünde yazdım ama görmedin ondan sonra tamamen geçti hamdolsun mantardanda kurtuldum tabi fitille, hım bide sebamet jel kullanıyorum vajinal temizlik için canım.. Kokrma geçer suyuda bol iç, minietekti sanırım oda tek kullanımlık ilaç aldı onunda geçti bildiğim kadarı ile, geçmiş olsun sanada :)
Ben bugün terlik ve pijama sabahlık takımı aldım atlet ıvır zıvır şeyler, doğum çantasında olması gerekenleri.. Lohusa terliğide aldım ama geceliğimide terliğimide hastanede nasıl giyicem bilmiyorum wc ye filan gircez. Hatane ortamı ne kadar hijyenik olsada bir yandanda mikrobik.. Bu aldığımı evimde giyerim sanırım.. Yada sorucam ablama kardeşime ne yapayım diye.. Kafam karıştı, bi kere hastanede kulandıklarımızı eve geldiğimizde, kullanamayacağız... Ama hastaneyede yığınla gelenim olur benim. Ayhh daraldım bende :)
oooo bende diyorum hanzadee nirelerde hani haniii resimler nerdeeeeeee
Şeyma bende tek kullanımlık monurol içtim şase dünde yazdım ama görmedin ondan sonra tamamen geçti hamdolsun mantardanda kurtuldum tabi fitille, hım bide sebamet jel kullanıyorum vajinal temizlik için canım.. Kokrma geçer suyuda bol iç, minietekti sanırım oda tek kullanımlık ilaç aldı onunda geçti bildiğim kadarı ile, geçmiş olsun sanada :)
Ben bugün terlik ve pijama sabahlık takımı aldım atlet ıvır zıvır şeyler, doğum çantasında olması gerekenleri.. Lohusa terliğide aldım ama geceliğimide terliğimide hastanede nasıl giyicem bilmiyorum wc ye filan gircez. Hatane ortamı ne kadar hijyenik olsada bir yandanda mikrobik.. Bu aldığımı evimde giyerim sanırım.. Yada sorucam ablama kardeşime ne yapayım diye.. Kafam karıştı, bi kere hastanede kulandıklarımızı eve geldiğimizde, kullanamayacağız... Ama hastaneyede yığınla gelenim olur benim. Ayhh daraldım bende :)
sanse sen sinir oldun ben deli oldum ..benımde yegenlerım var bızde coocuk buyuttuk ama anasının rahatlıgına delırdım en cokta..kız en son tulden assagıya kendını sallandırınca one ya dedım erkek cocugundan farkın yok duz duvara tırmanıyorsun..ne sus esyalarım kaldı ortalıga sacılmadık,ne cay tabaklarım ne cay kasıklarım..hele benım 2 gundur temızledıgım evımın ıcıne etmesı ..kadın gelır gelmez daha yasına gırmemıs bebegınıun elıne dişi kasınıyor dıye ekmegı bır verdı un ufak ettı halılar battı..kızı tatlı yıcem dıye sactı doktu halılara..bebegıne tatlı yedırdı oda aldı agzını koltuklara sürdü..azız mubarek gun sabır ceke ceke halım kalmadı yemın edıyorum..
hayır sofrada ne yedıgımı bılemedım ..kızı ben bunu yemem dıyor bundan ıstıyorum dıyor degıstırıyorum yok yenı getırıyorum yokanasıda kızım ablam hamıle kaldırıp durma yazıktır demıyo kızı emır verdıkce ben ona hızmet ettım resmen ..bı arada dıger odaları karıstırıp ne bulduysa onu getıurdı...anası yastık ıstedı bebegını sallamak ıcın basımın yastıgını verdım ..gece boyunca kızın ayakları altında ezıldı offf daha anlatmak ıstemıyorum..kolay kolay tekrarlanmıcak bır geceydı velasılın..hala sinirim gecmedı..
allahtan yarınkı mısafırlerım cumaya gelecekmiş program degısmıs..persembede esımın erkek arkadasları kendısı hızmet edecek...cocukları sevmıyorum ıste ne yapıyım..byle olunca hele hıcc...ya bız hıc cocuk buyutmedık ya hıc cocuk olmadık..
bende daraldım şimdi:)= herşeyimi bembeyaz aldım, hastanede nasıl olucak bilmiyorum. benim gelen gidenim olurmu bilemiyorumburda 2 kişiyiz sadece. annem gelcek inş. hüzünlendim şimdi, yanlızlık çok kötü bi durum insan böle zamanlarda daha iyi anlıyo...
Bende pembe aldım üzülme canım ya inan ben hastanede çok kalabalık olsun istemiyorum zaten şapşal gibi olcaz doğum sonrası hani kendi ailelerimiz yeter, evim zaten 40 gün boşalmaz benim.. Bide insan hasta hasta o halde gelen giden kalabalık kaldırabilirmi bilmiyorumda ama benim sorunlu olduğu ve çok beklenen bebiş olduğu için bütün herkes yığılır eminim. Bide aldıklarım çok cicili ya hastanede giyip eve gelip yıkıyıp hemen kurutma makinasınamı atsam ki diye düşünüyorum... Pooof..
Bide ben sezeryan olcam gecelik giymek istemiyorum yaa ivrenç duruyo..... Sen napıcaksın?
arkadaşlar bu kızımın dolabı :) ekleyebilmişimdir inşallah. biz sadece dolap ve park yatak alıcaz yatağı daha alınmadı ama dolabı geldi çok şükürr.
Eki Görüntüle 245963
Bende pembe aldım üzülme canım ya inan ben hastanede çok kalabalık olsun istemiyorum zaten şapşal gibi olcaz doğum sonrası hani kendi ailelerimiz yeter, evim zaten 40 gün boşalmaz benim.. Bide insan hasta hasta o halde gelen giden kalabalık kaldırabilirmi bilmiyorumda ama benim sorunlu olduğu ve çok beklenen bebiş olduğu için bütün herkes yığılır eminim. Bide aldıklarım çok cicili ya hastanede giyip eve gelip yıkıyıp hemen kurutma makinasınamı atsam ki diye düşünüyorum... Pooof..
Bide ben sezeryan olcam gecelik giymek istemiyorum yaa ivrenç duruyo..... Sen napıcaksın?
Sağlıklı güzel günlerde kullansın canım. Gelen hediyelerle içi dolsun dolsun taşsın.
arkadaşlar bu kızımın dolabı :) ekleyebilmişimdir inşallah. biz sadece dolap ve park yatak alıcaz yatağı daha alınmadı ama dolabı geldi çok şükürr.
Eki Görüntüle 245963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?