2011 Ekim Anneleri

Sansee pijamanın aynısını aldım, şimdi tekrar baktımda evet tamamen aynı :) Sabahlığım farklı gerçi eklicem şimdi ama ekleyemiyorum, bide ben kazık yedim sanırım pijama tk 50, sabahlık 50 toplamda 100-tl ödedim. Pijamaya 69 sabahlığa da 92 dedi. Kalsın dedim zor bela düz 100 yaptı. Ne kadar atıyolar yarabbim tutturabildiklerine... Bende aldım. pijama çok güzel ama gerçekten resimde tam çıkmamış şimdi bidaha baktımda benimde çok içime sindi.. Teşekkür ederim fikir için :)

kızlar nasıl foto eklicem?

konuya cvp verden girdiğinde yukardaki şekillerden videonun yanında image yazan bi resim var böyle fotoğraf karesi şeklinde.2. sırada.üstüne geldiğinde yazıyo image diye.oraya tıklayınca bilgisayardan dosya ekle dicen ve eklicek.büyük gelirse resmin paintten küçültüp tekrar denersin canım inş. anlatabilmişimdir.

iyi akşamlar canlarım sizlere işim düştü benim bebeklerim düştügü için yasin topluyorum 500 tane allah rızası için ne olur okuyan olursa sayılarınızı bildirin hacda dualanacak ne olur beni geri çevirmeyin düşük olmamaı için saglıklı bir gebelik geçirmek için la ilahe illallah çeken olursada kabulum onuda dualıcaz benim özelime iletsinler okuyanlar çünkü sayılıcak bayrama kadar okunması lazım dualanacak şimdiden teşekkeür ederiz bu iyiligi yaparsanız paşanız size minnettar olucak bir daha canımın yanmasını istemiyorum dile kolay 3 kayıp bende istiyorum anne olmayı herkeze şimdiden iyi akşamlar

Kızlar alıntı yapmayında silim...

kursağımda kaldı ekler eklemez, paşamı görünce bi yutkundum, dikkat ederim ederim tam eklerim gene olur. Neyse eklemicem daha
olmasın varsın yaa...

Son düzenleme:
amann Yarabim teyzesi yer onu yer maşalahh tebarekallah la havle vela kuvvete illa billahh oyy duruşunu yerim seninn maşalah annesinede kocamann
bu arada duana amin quzum
kıss maşalah çok güüsel gözüküyoo

evet canım maşalah çok çabuk toparlanıyolarr

evet kıslar sizlere yardımcı olur inşalah bana çok faydası olduu
hergün yarım sarımsak yeyin ben yutuyordum:)) sütü kaliteli yapıyoo
sütünüz olmazsa dereotu kaynatıp için
gaz için kimyon çörek otu yeyin
başkaaa hımmmm kıslar yardımcı olabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım paşamdan artık tecrübeliyimm

sadece 1 tane 1 kişi okucak haberiniz olsun ne olur beni geri çevirmeyin tek istedigim o

1 kişi sadece 1 tane okucak haberiniz olsun ne olur beni geri çevirmeyin şu 500 bir toplasamoruç bitene kadar

Paşam ben okurum tabiki hemde seve seve okurum 5 tane okurum ben eğer 1 şartı yoksa.. Daha fazla okursamda söylerim.. Bir kişinin illaki 1 tane okuma şartı mı var ki?

Anladım canım çok basitmiş ben eklenti ekle yazan yerden yaptım biraz uzun sürdü sıkıldım :) Gerçi sildim. Yinede teşekkür ederim..

Kızlar alıntı yapmayında silim...

kursağımda kaldı ekler eklemez, paşamı görünce bi yutkundum, dikkat ederim ederim tam eklerim gene olur. Neyse eklemicem daha
olmasın varsın yaa...

canım burda sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşıyoruz. çok hassassın bu konuda biliyorum ama Rabbim nasıl dilerse öyle olur. inş. paşamın da gönlüne göre olacak eli boş kalmayacak inş.

biz istiyoruz sizin cicileri hepimize moral oluyo fotolar bi de o yönden baksan

Doğru söylüyosun canım sen haklısında işte bende var sorun, suç kabahat değil elbette ki, paşamın hassasiyetini biliyorum ya, ne bilim işte of aman yaa... O yazdığığm msj da silemiyorum kız, silme süresi dolmuş kaldı öyle.. Düzenlenmiyoda... Çok inanıyorum onunda bebişinin olacağına canı gönülden, rabbimizin gücü her şeye yeter...

Kızlar esimi zorla ikna ettim yürüyüş yaPip geldik.sokaklar cıvıl cıvıl pastane kafeler oruç sonrası amca teyze patlaması yaşıyor.tatlıyı yiyen yürüyüşe başlıyor cok güldüm.bu arada bir sürü hamis gördüm.

Ne güzel, benim eşim yürüyüş yapmayı sevmiyor ben de karanlıkta tek çıkmak istemiyorum...

okadar yaniiii...amaaan napıyım yaww:76::76::76:veririm belki olmadı fitnısa giderim...:86::86:

yaaa canım ne üzülüyon ,benimde sadece eşimin ailesi var ve ben kimsenin ziyarete geleceğini düşünmüyorum ,gelmesinlerde ,ben evime geçeyim oraya gelsinler ,kapı süsü ,bebek şekeri fdalanda hazırlamıycam ,ama belki 40 mevlitinde yaparım öyle bişey ...
güle güle kullan canım ben ekstradan bide gecelik aldım seninkinin üstüne ve 110 verdim ,güle güle kullan canım .adamda baya inmiş hanii yuhh ,gerçi biliyomusun gelişleri ne ki bunların ,bende az önce bitane emzirme atkleti aldım 20 tl ,bana çok gibi geldi ,bide ben 85 aldım ,amzirme südyenlerimde 90 ,innşallah çok büyümez mamoşlarr...bide havuzlu handa 12,5 aldığım nbb emzirme südyeni burda 10 tl :84::84::84:sinirlendim

benımkıde devirdi totusunu uyuyor 2 saattir..:97:hergun beynımı yerdı hadı yuruyüs hadı dıye..gercı bugun gece 04:30 gıbı yatıp sabah 09:00 gııb kalkıp toplantıya gıttı..uykusunu alamadı ama bananeeeeeeeeeeee...:95::95::95:

kaldırıp cıksakmıkı dısarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…