işteee,eşimin tel inin çekimini pek beğenmedim ,pijama takımı pembe ve kollarının ucu büzgülü dantelliii
diğeride ekru ,o biraz fazla sade ama olsun ,pek giyceğimi sanmıyorum zaten ,bulunsun diye aldım,umarım beğenirsiniz ,içime daha çok sinerrEki Görüntüle 244411 Eki Görüntüle 244410 Eki Görüntüle 244412 Eki Görüntüle 244413 Eki Görüntüle 244414
Sansee pijamanın aynısını aldım, şimdi tekrar baktımda evet tamamen aynı :) Sabahlığım farklı gerçi eklicem şimdi ama ekleyemiyorum, bide ben kazık yedim sanırım pijama tk 50, sabahlık 50 toplamda 100-tl ödedim. Pijamaya 69 sabahlığa da 92 dedi. Kalsın dedim zor bela düz 100 yaptı. Ne kadar atıyolar yarabbim tutturabildiklerine... Bende aldım. pijama çok güzel ama gerçekten resimde tam çıkmamış şimdi bidaha baktımda benimde çok içime sindi.. Teşekkür ederim fikir için :)
kızlar nasıl foto eklicem?
amann Yarabim teyzesi yer onu yer maşalahh tebarekallah la havle vela kuvvete illa billahh oyy duruşunu yerim seninn maşalah annesinede kocamannEki Görüntüle 246000 Eki Görüntüle 246001 Eki Görüntüle 246002
işte teyzoşlar buda benim zayıfta olsa güzeller güzelimmelinin birisi zaten belirgin yüzünde di,ğer eliylede yanağına bastırmış dudaklarınıda büzmüş zilloşum gözlerin üstündeki çizgiyi sordum doktor kaş yerleri dedi ne kadar gerçekbilemeidm ben onu öpermiş kızım hepinizi teyzoşlar bu arada ben bu kızı babasına benzettim inşallah onun gibi tosun olur amiin deyin yüüyfeeeeennn
aminnn.bin kere maşallah kızınaa canımbence zayıf deme her bebeğin yapısı farklı.benim görümcemin bebeği 2 buçuk kilo doğdu ama doğduktan sonra o kadar güzel kilo aldı ki şimdi çok tombişş yani doğduktan sonra da alcaklar bizi emerek inşallah bebeklerimiz.
sadece 1 tane 1 kişi okucak haberiniz olsun ne olur beni geri çevirmeyin tek istedigim o
1 kişi sadece 1 tane okucak haberiniz olsun ne olur beni geri çevirmeyin şu 500 bir toplasamoruç bitene kadar
konuya cvp verden girdiğinde yukardaki şekillerden videonun yanında image yazan bi resim var böyle fotoğraf karesi şeklinde.2. sırada.üstüne geldiğinde yazıyo image diye.oraya tıklayınca bilgisayardan dosya ekle dicen ve eklicek.büyük gelirse resmin paintten küçültüp tekrar denersin canım inş. anlatabilmişimdir.
Kızlar alıntı yapmayında silim...
kursağımda kaldı ekler eklemez, paşamı görünce bi yutkundum, dikkat ederim ederim tam eklerim gene olur. Neyse eklemicem daha
olmasın varsın yaa...
canım burda sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşıyoruz. çok hassassın bu konuda biliyorum ama Rabbim nasıl dilerse öyle olur. inş. paşamın da gönlüne göre olacak eli boş kalmayacak inş.
biz istiyoruz sizin cicileri hepimize moral oluyo fotolar bi de o yönden baksan
Kızlar esimi zorla ikna ettim yürüyüş yaPip geldik.sokaklar cıvıl cıvıl pastane kafeler oruç sonrası amca teyze patlaması yaşıyor.tatlıyı yiyen yürüyüşe başlıyor cok güldüm.bu arada bir sürü hamis gördüm.
ilahi fatma.. sen çok mu seviyorsun fıkra okumayı?
belli...
dermişim sende beni kesermişin
ben de öyleyim abur cubur yemekten helak olucam yakında kuruyemiş yiyodum bi ara ondan da tiksindim
aman ye boş ver süt olur
yaaa canım ne üzülüyon ,benimde sadece eşimin ailesi var ve ben kimsenin ziyarete geleceğini düşünmüyorum ,gelmesinlerde ,ben evime geçeyim oraya gelsinler ,kapı süsü ,bebek şekeri fdalanda hazırlamıycam ,ama belki 40 mevlitinde yaparım öyle bişey ...bende daraldım şimdi:)= herşeyimi bembeyaz aldım, hastanede nasıl olucak bilmiyorum. benim gelen gidenim olurmu bilemiyorumburda 2 kişiyiz sadece. annem gelcek inş. hüzünlendim şimdi, yanlızlık çok kötü bi durum insan böle zamanlarda daha iyi anlıyo...
güle güle kullan canım ben ekstradan bide gecelik aldım seninkinin üstüne ve 110 verdim ,güle güle kullan canım .adamda baya inmiş hanii yuhh ,gerçi biliyomusun gelişleri ne ki bunların ,bende az önce bitane emzirme atkleti aldım 20 tl ,bana çok gibi geldi ,bide ben 85 aldım ,amzirme südyenlerimde 90 ,innşallah çok büyümez mamoşlarr...bide havuzlu handa 12,5 aldığım nbb emzirme südyeni burda 10 tl :84::84::84:sinirlendimSansee pijamanın aynısını aldım, şimdi tekrar baktımda evet tamamen aynı :) Sabahlığım farklı gerçi eklicem şimdi ama ekleyemiyorum, bide ben kazık yedim sanırım pijama tk 50, sabahlık 50 toplamda 100-tl ödedim. Pijamaya 69 sabahlığa da 92 dedi. Kalsın dedim zor bela düz 100 yaptı. Ne kadar atıyolar yarabbim tutturabildiklerine... Bende aldım. pijama çok güzel ama gerçekten resimde tam çıkmamış şimdi bidaha baktımda benimde çok içime sindi.. Teşekkür ederim fikir için :)
Kızlar esimi zorla ikna ettim yürüyüş yaPip geldik.sokaklar cıvıl cıvıl pastane kafeler oruç sonrası amca teyze patlaması yaşıyor.tatlıyı yiyen yürüyüşe başlıyor cok güldüm.bu arada bir sürü hamis gördüm.
gerçekten maşallahlıkmı sence canom üzüldüm ben ya zayıf bi bebek olucak aslında endişelenmemin sebebi ben yalnızım doğumdan sonra en fazl abir hafta kalabilirmiş annem çalıştığı için çok zayıf küçük bi bebek olursa ben nasıl bakarım ondan çok korkuyorum tabi sağlıklı olsunda allah yardım eder deyip telkin etmeyide unutmuyorum kendimi sağol canımm çok öptüm çok
umarım öyledir canım ya bu arada 237 üstü ve altı olabilrse ve allah esirgesin altıysa daha zayıf demek değilmi aaaaaayy biri beni tutsun ağlamak sonrada bayılmak istiyoruuum:111: teşekkür ederim canım bayram sonrasını bekliyorum sabırsızlıkla
bak gene kendine hakaret etmiş yaaa
sen gönder ben yerim anneeeeeemmmdur ağlama yemen şart değil canın çekmiş tadına bak nefsin doysun yeter bunamı üzülüyosun paşamızıda üzüyosun aşkol canom
at kız at en azından açık renk bi rujla göz altı kapatıcı at, bir de şeftali tonlarında yada uçuk pembe bi allık attın mı tamam : ) bi sürü ziyaretçin olcak : )
[/QUOTE
bakımlı annem benim
oof ama ya neden buradaki doktorlar benim durumumu göz ardı ediyorlar sen yalnızca tüp bebek olduğunumu bildiriyosun kartopucuk yoksa kendi isteğimmi diyosun
doktorum zaten başından beri bliyor tüp bebek olduğunu onun için en baştan belliydi sezeryan olacağı. ben sezeryan istiyorum demedim zaten. tıp literatüründe böyle bir şey varmış, % 99 tüp bebek = sezeryan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?