2011 Ekim Anneleri

maşallah cnm ne güzel olmuş göbişin geçen akşam hayıflanıyordun birde çok kilo aldım bilmem ne diye bence çok iyi görünüyorsun

kızlar bi cevap veren yok mu?
cnm benimde kızım pek bi hareketli bazen resmen karnımı yırtıp çıkacağını düşünüyorum dr hareketli olmasının iyi olduğunu söylüyo bende geçen hafta dra gittiğimde (32 3 falandı galiba ) 2 kiloydu bence bebişinin kilosuda gayet iyi maşallah kuzuna
maşallah cnm ya şu dudaklara bak yerim ben onları bence kilosunu çok sorun etme drlar zamanında doğan 2 kilo bebek erken doğan 3 kilo bebekten daha sağlıklıdır diyo

geçmiş olsun cnm eşine ama böyle kuru kurumu gittin hastaneye insan bi estetik şekeri falan yaptırır kocasına geçmiş olsuna gelenlere hatıra olarak verirdiniz bak demedi deme senin bebek şekerlerine çok bozulacak senin kociş

biz bugun bollll bolll uyuduk valla iftar sonrası bir yattık 22:30 da uyandıkeşime dedim ki dondurma yemeye gidelimmii
ses çıkmadı sinir oldum gidip marketten aldı geldii :100::100::100:

haa bu arada ne ögrendim buyuk kaynımın tam bir öküz oldugunu ögrendim bugun eşime demişki gel seni köye götüreyim
eşimde gelemem demiş bana soruyo eşim iyi demişim dimi diye bende zahmet olmuş didim hanımını yanıma yollayacaksa alsın götürsün
seni dedim gitmeye kalksa yollamamda ben kızdıgımı belirtmek için öyle dedim danaya bak ulan biz burada karnımız burnumuzda
dogursam evde koca yok nerde abisinin canı sıkılmış köye götürmüş burcu ne yapıyo amaaann burcuyu takan kim paket gibi
kapısını kitlesin evinde otursun insan yerine koyan yok insanın yanlız olması çok üzücüü gerçektenn

HANZADEEE başka gelecek olan yok sanırsam canım perşembe gunu buluşalım duu ben sana telimi yazam

maşallah oglusuna ve sanaa canım benimm

tubişşş kızz dert etme kilosunuuu her bebekte degişiyor zayıf dogan bebeklerin çok cabuk ve hızla kilo aldıgını biliyorum sen tasalanmaa annesiiii pıtırcıgın daha dogmasına varr toparlar kendinii o

canlarım 1 kişi bir tane okucak ,işin kötüsü o öyle oluyomuş ban kaynanam öle dedi oda herkeze demiş yasini topluyorum 500 kişi nasıl bulucam ben çok zor işim çok zor ne olur ne kadar okunursa benim için iyi zorlama yok içinden gelenler okusun lütfen allah razı olsun siz kızıma okudunuz 66 tane yanlış hatırlamıyosam tek temennim 500 tamamlamakne yapayım herşey allahtam diyorum ama ne yapalım herşeye başvuruyo insan sizlerin arasına katılmak istiyorum ama ne sıfatla bebegim ölmeseydi ömürüm 30 hafta 1 günlük olucaktı eltimin oglunu ni hayet gördüm benim ölen oglanla içim acıdı dedim allahım bu nasıl acı sizleride üzmek istemiyorum ama ne olur duacınız olurum ölene kadar eltim gene yaptı yapıcagını çok üzülüyorum ne yapayım elimden bunlar geliyo ne yapıyosam evlat hasretiyle yanmamdır biliyosunuz özele bildirin bende yazarım bayrama kadar okunması lazımmış benimki hayal ama sizin gibi arkladaşlarım oldugu sürece mukabeleye gidenler ne olur desinler ben 2 hatim bitiricem allah nasip ederse 2 tarafada dedim ama okuyan olursa diye bakalım yarın şansımı denicem ne olucak kaç kişi çıkıcakallahım yardım etsinde 500 yasini topluyum bu arada adım sevgi adıma okuyum makbulmuşşimdiden allah razı olsun hepinizden sagolun okuyanda sag olsun okumayanda bayrama kadar okunup kabede dualanacak

şimdi gelelim benim yaşadıklarıma hafta sonu şimdiden kusura bakmayın üzdügüm için duygularımı aktarıyorum size hakkınızı helal edin benden yana helal olsun

canlarım namazı kıldım düştüm yola bindim otobüse başladım düşünmeye dedim sen güçlüsün kuvvetli kadınsın sakın aglama eve girdim kaynanam açtı kapıyı hanım yemek odasında çocugu doyuruyomuş neyse görmemiştim dedimya kilo almış diye yeminle görünce böle oldum aynı şu şekil 90 kilo olmuş bense 87 kiloyum aman allahım ne ne kilo öyle böyle degil ne çirkin olmuş bana dediki günü birinde senin gibi olsam kendimi atardım camdan dedi bende o lafı sattın ne atıcakmışım dedi lafınıda bir güzel sattım hatunun ay dedi nasıl kilo verdin şöyle oluyo dedim evlatlarını peş peşe kaybedince böle oluyosun dedim oglunu gördüm yemek yediriyodu sıkıyorum kendimi oglum aklıma geldi dedim paşa yapma gül yapmacık davrandım dert yanıyo hiç yemiyo biberonla yediriyorum dedi emmeyi çoktan bırakmış neyse içerde kaynanam börekleri yapıyo girdim içeri baktım bebegide aldım kucagıma kendi, yavrumun yerine koydum öptüm sarıldım kokladım çok kötü oldum bir bilseniz dedim ben içeri giriyim oglanı yatırıyım onlar mutfakta ayagıma yastıgı aldım koydum oglanı hem ninni söylüyorum hemde bir yandan gözyaşlarımı tutamıyorum bende bir aglama varmış sormayın nasıl sıkıyorum kendimi sesim içeri gitmesin diye agzımı kapadım sevdim elimi tuttu ah yavrum dedim keşke dursaydım oglum dedim çok kıskandım allah biliyoya allahım affetsin içim acıdı onu görünce ilk defa gördüm bu kadar kötü olucagımı bilemiyodum çok koydu anlıcagınızhabira geliyo içeri dedi ben ayagımda sallamıyorum dedi sinir oldum bıraktım dedi boşver salla gitsin sonra dediki kızdınmı ben öyle dedim diye yok dedim incindim ama içeri gitti ben bebekle tek kaldım hem agladım hem öptüm sarıldım sanki oglumun yerine koydugumdanmı nedir öptüm kokladım ah umudum yavrum dedim annen kurban olsun sana neden bırakıp gittinki beni dedim keşke ak sütümle emzireseydim bu bebegi bagrıma soktugum gibi senide yavrum diye bagrıma soksaydım dedim umudum içimi yaktın kavurdun be oglum dedim içim acıyooooo acısı nasıl geçer nasıl dinerrr nasıl kalbime ferahlık gelirrrr allahım ne olur içimim acısını dindir biliyorum sen hiç bişeyi sebepsiz vermezsin ama canım yanıyo dedim çok agladım içimden dedim dursaydı yavrum aynı babasına benziyo olucaktı dedim çok kötüyüm öyle böyle degilbebegi bıraktım yere dedi ne oldu çok kötü oldum kusura bakma dedim banyoya gittim klozetin üstüne oturdum suyu iyice açtım sesimi duymasınlar diye agzımı kapatım bir agladım içim dışıma çıktı içeri girdim yüzümü yıkadım neyse namazı kıldım içeri girince bu öpüp duruyo yavrum diye suratını kolunu vs işte sinirlerim oynadı sanki inadıma yaptı rabbim sen sabır ver dedim millet geldi onlarla ugraş makinaya bulaşıkları koydum gerisini elimde meyva çay vs anam agladıkal dedi kaynanam paşayı öne sürdüm oglum evde gidiyorum ben dedim geldik eve işin kötüsü eltimden sonra 2 kişi daha vardı aynı ayda dogum olucaktı aralarda 1 ay filan var diyorum içimden herkezin bebegi var benimkide yok herkez öpüyo emzireiyo yatırıyo nasılda güzeller allahım öpe öpe doyamadım ya allahım bende istiyorum sesimi duy ne olur içimin acısı gitsin bana acıyarak bakmalarını istemiyorum artık içim acıyo içimmmmmmmmbayramdan sonra gidicem doktora genetik testlerim ozaman yapılıcak ne yapıcan kendimi nerelere atıcam bilemiyorum işşallah testlerim ve muayenem güzel geçer sizlere derim işallah sonuşlarım çıkınca unutmadan kaynanam yanındaki siteden ev aldı eve götürdü bizi bakmaya aman allahım kocaman ev nasılda büyük 2 gelinine 130 mk ev banada 75 kr ev verdi revamı bu size soruyorumbenim çıkmam lazım eşim kızıyo allah hepinizden razı olsun rabbime emanet olun tek istedigim ben yapamadım 3 kere hamile kaldım içimde ukde oldu ne olur benim yerimede bebeklerinizi ilk görünce sevin öpün koklayın ben yapamadım hiç canım ondan acıyo galiba her an aklımdasınız bunu bilin ama elim tuşlara gitmiyo kızım aklıma geliyo zannetmeyinki paşanın işi düştüde geldi ne yapıyım sizlerden başka kimim var ilk aklıma burası geldi burdan hariç 3 yere daha yazdım tek istedigim saglıklı hayırlı bir bebek hiç 20 haftasının üstünü görmedim ben rabbim sabır diyorum ama nereye kadar zaman herşeyin ilacı diyolara ama yalan diyorlar iyi olucagıma dahada kötülüyorum

biz geldik ,özlediniz mi bakim bizi.oğluma 2250 dedi kafası bir hafta büyük dedi kafam karıştı bu nedemek şimdi.normal doğum yapamazsın durumunu riske atamayız dedi.eylül sonu ekim başı alcakmış bebeği inş

maşallah canım oglunaaa sende zorunlu sezercikler arasına katıldınhakkında hayırlısı olsun canım

maşallah canım bebeğinee hayırlısı olsun yeterki sağlıklı doğsunlar.

oo maş Murat Batu'ya büyümüş annesi. kız desen ilk kucağına alanlardan olacaksın. Sağlıkla inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…