selam kızlar...
2 gündür girememiştim dün gece bi bakiim dedim hatta göbüşümün resmini çekmiştim onu koycaktım ama önce geçmişi okiim derken uyumuşum ..
bu arada foto patlaması yaşanmış topikte... bende hiçbirini görmemiştim ama içime doğmuş herhalde ki eşime çektirdim bi dene yeni telefonuyla... ilk göbüş resmim olacak ...
işte huzurlarınızda 32+6 haftalık oğluşumla ben
Eki Görüntüle 245997
cnm benimde kızım pek bi hareketli bazen resmen karnımı yırtıp çıkacağını düşünüyorum dr hareketli olmasının iyi olduğunu söylüyo bende geçen hafta dra gittiğimde (32 3 falandı galiba ) 2 kiloydu bence bebişinin kilosuda gayet iyi maşallah kuzunakızlar bi cevap veren yok mu?
maşallah cnm ya şu dudaklara bak yerim ben onlarıEki Görüntüle 246000 Eki Görüntüle 246001 Eki Görüntüle 246002
işte teyzoşlar buda benim zayıfta olsa güzeller güzelimmelinin birisi zaten belirgin yüzünde di,ğer eliylede yanağına bastırmış dudaklarınıda büzmüş zilloşum gözlerin üstündeki çizgiyi sordum doktor kaş yerleri dedi ne kadar gerçekbilemeidm ben onu öpermiş kızım hepinizi teyzoşlar bu arada ben bu kızı babasına benzettim inşallah onun gibi tosun olur amiin deyin yüüyfeeeeennn
Teşekkür ederim kızlar
Burnunda kemik vardı onu aldırdık Sabah 7den beri ayaktayım ilk defa ayaklarım şişti.Gerçi benim ayaklarımın şişmiş hali normal insn ayakları boyutuna gelmesi demek. Çok yoruldum bugün bide mızmızlanıyo offffffffff. Ameliyathaneyle doğumhaneye aynı kapıdan giriliyo oturdum bekliyorum her gelen suratıma bakıp gülüyo felan en son bi tanesi geldi doğumamı girmek için bekliyosun dediYatış için kayıt yaptırırkende eşim kimliğini verdi kız diyoki doğum yapıcak olanın kimliği lazım 60:
kızzlaaarr benim canım gene bişeyler yemek istiyoooone halt yesem napsam yaaaaa
bu arada benim kız çok az hareket ediyo kızlar yaaa,neden acabaaaaa??
selam kızlar...
2 gündür girememiştim dün gece bi bakiim dedim hatta göbüşümün resmini çekmiştim onu koycaktım ama önce geçmişi okiim derken uyumuşum ..
bu arada foto patlaması yaşanmış topikte... bende hiçbirini görmemiştim ama içime doğmuş herhalde ki eşime çektirdim bi dene yeni telefonuyla... ilk göbüş resmim olacak ...
işte huzurlarınızda 32+6 haftalık oğluşumla ben
Eki Görüntüle 245997
biz geldik ,özlediniz mi bakim bizi.oğluma 2250 dedi kafası bir hafta büyük dedi kafam karıştı bu nedemek şimdi.normal doğum yapamazsın durumunu riske atamayız dedi.eylül sonu ekim başı alcakmış bebeği inş
maşallah canım oglunaaa sende zorunlu sezercikler arasına katıldın hakkında hayırlısı olsun canım
amin canım allah hakkımda hayırlısını versin
biz geldik ,özlediniz mi bakim bizi.oğluma 2250 dedi kafası bir hafta büyük dedi kafam karıştı bu nedemek şimdi.normal doğum yapamazsın durumunu riske atamayız dedi.eylül sonu ekim başı alcakmış bebeği inş
maşallah canım oglunaaa sende zorunlu sezercikler arasına katıldın hakkında hayırlısı olsun canım
kızz seninle aramızda 1 güncük var bende sezeryan olucam sezercikdaş olcezzz
öyle gözüküyo ama kısmet bu işler her an biri sollayıp öne geçebiliroo maş Murat Batu'ya büyümüş annesi. kız desen ilk kucağına alanlardan olacaksın. Sağlıkla inş....
maşallah canım bebeğineehayırlısı olsun yeterki sağlıklı doğsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?