2011 Ekim Anneleri

tabi teyzesi haklısın ama kafası büyük değince biraz korktum

genelde yapısından kaynaklanıyomuş yani baba yada annenin yapısal özelliklerinden dolayı diye okumuştum biyerde.ve de usg ölçümlerinin yanılma payı da var.benim halamın oğlunun kafası ilerde gidiyodu ama doğduğunda maşallah bi sorun yoktu.korkma bence sadece doğum şeklini etkiliyo demekki.biz de yrn gitcez kontrole merak ediyorum çok.

yeterki sağlıklı sıhhatli olsunda ne yapalım ben yinede biraz zorlamaya çalışıcam hayırlısı bakalım sağol canımm

Teyzesi yesin onuuu maşallah ne tatlı çıkmış kızın, amiiin diyorum canım :)
teşekkürler teyzoş belki çikindir ama kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş derlerya vallahi doğruymuş aay ben aşık oldum bu kıza rabbim bizlere bağışlasın inşallah evlatlarımızı

canım yarın ben okuyayım bir tane fazla dersen alabilirim yine cevap yaz istersen bilelim
meliş teyze bize dua et azıcık toparlanalım olurmu çok teşekkür ederiz şımarttın bizi

tecrübeler paylaşılmış desene sendne öğrenecek çok şeyim var alah paşanı sizlere bağışlasın canımm

[/QUOTE]KARTOPU

doktorum zaten başından beri bliyor tüp bebek olduğunu onun için en baştan belliydi sezeryan olacağı. ben sezeryan istiyorum demedim zaten. tıp literatüründe böyle bir şey varmış, % 99 tüp bebek = sezeryan :26:[/QUOTE]

işte burda öle diyen olmadı bana normal doğumdan bahsediyolar ki tüp bebk olmasından geçtim böbrek rahatsızlığı ilerlemiş bi gebeyim ama anlatamadım doktora bi türlü hayırlısı neyse o olsun bakalım neler olucak
büyük moral oldun bize şekey abla yeyiz biz seni teşekkürler

tubişşş kızz dert etme kilosunuuu her bebekte degişiyor zayıf dogan bebeklerin çok cabuk ve hızla kilo aldıgını biliyorum sen tasalanmaa annesiiii pıtırcıgın daha dogmasına varr toparlar kendinii o
inşallah canom ya ama esmerşekerin verdiği hafta ve kiloya bakılırsa aslında çokta fena değil bu kızın kilosu ne dersin esmerşekerinki 32 +3 te 2 kiloymuş biz ise 30+4 te 1620 neyse çok şişirdim sizleride ya bende şiştim zaten bulduğumu ağzıma tepicem artık iştahsızlık var ama artık zorla kızım için öğüre böğüre yemeliyimmmm

arkadaşlar aranızda bulantı kabusu geridöenn varmı benim iştahsızlık yetmiyo gibi birde bulantım başladı yine ve en kötüsü yediğimi 5 dk çinde afedersiniz çıkarmam başladı pöööf deyip yatmaya gidiyorum hayırlı geceler

zeynepcim maaşallah muart batu ya
hakkında hayırlısı olsun canım sezeryan veya normal olsun farketmez bebişler sağlıklı olsun önemli olan o.

KARTOPU

doktorum zaten başından beri bliyor tüp bebek olduğunu onun için en baştan belliydi sezeryan olacağı. ben sezeryan istiyorum demedim zaten. tıp literatüründe böyle bir şey varmış, % 99 tüp bebek = sezeryan :26:[/QUOTE]

işte burda öle diyen olmadı bana normal doğumdan bahsediyolar ki tüp bebk olmasından geçtim böbrek rahatsızlığı ilerlemiş bi gebeyim ama anlatamadım doktora bi türlü hayırlısı neyse o olsun bakalım neler olucak

büyük moral oldun bize şekey abla yeyiz biz seni teşekkürler

inşallah canom ya ama esmerşekerin verdiği hafta ve kiloya bakılırsa aslında çokta fena değil bu kızın kilosu ne dersin esmerşekerinki 32 +3 te 2 kiloymuş biz ise 30+4 te 1620 neyse çok şişirdim sizleride ya bende şiştim zaten bulduğumu ağzıma tepicem artık iştahsızlık var ama artık zorla kızım için öğüre böğüre yemeliyimmmm[/QUOTE]
her zaman dualarımdasın datlımm benimm fıstığımızz hayırlıısyla güsel bi kiloyla vaktinde annesini üzmeden gelsin inşalahhh
teldede dedimya aplamm inş gelmez zayıf ama gelse bile o kadar güsel toparlanıyolarki maşalahh
birde eline alınca tepe taklak oluyo bütün duygularr nasıl sahipleniyosun kimse senin gibi bakamaz aklına bu geliyo herkesten kıskanıyosun eşinden bilee:))

Günaydın canlarrrr.
Umarım herkesler iyidir.
Ce deyip kaçacam. Yerime alınan arkadaş bugünde yok. Bugün akşama bitirmem gereken 1 dosya var ki ne dosya. Herkesin ii olduğunu öğreneyim, bizim de iyi olduğumuzu haber vereyim dedim deee.
Hepinizi önce göbüklerinden sonra yanaklarından öptmmm

günaydınnn arkadaşlar,

geçmişi bitireceğim inş,herkes iyidir umarım, dün yeni dr umuza gittik 30+2 yim 31+2 verdi, bebeğin lehine bir durum dedi,1550 gr olmuş oğlum, çalışabilir raporunu da 5 eylülde alacağım, buarada yeni yerim cuma günü belli olacak bakalım ,bayramdan sonrada eşyalarım gelecek,

kızlar günaydın.berbat bir gece geçirdik.felaket bir sancı 10 kere lavoboya gittim birde orada baskı var damla damla çok sıkıştım sanıyorum sancıyla gidiyorum sadece iki damla çatlıycam sandım.birde bulantıyla miğde yanması başladı.çok zor bir geçeydi.

sevsinler senin ilk göbüş resmini bebeğin de sen de çok güzel görünüyorsunuz maşallah size
kızz deme öyle bebeğe ne zayıfı gayet te iyi bebeğin herkesinki aynı olacak diye bişey yok karşılaştırma başka bebeklerle kızını tek sağlıklı olsunda zayıfmış kiloluymuş ne farkeder bir daha duymayalım zayıf dediğini
ayrıca kızının eline de bir öpücük kondurdum maşallah
okadar yaniiii...amaaan napıyım yaww:76::76::76:veririm belki olmadı fitnısa giderim...:86::86:
o kadar da dağil
kız şaka yapıyorum hiç bişeyciğin yok ye boşver canın istiyosa yarasın
maşallah senin oğluna da annesi kocaman olmuş
demek sende sezercik olcan bakalım bizim durumlar nasıl olcak

herkeslere günaydın
mutlu huzurlu ve çabucak mesaisi biten bir gün diliyorum

Ben de hem İrem e üzüldüm hem de çocuklara. Dün de beni kardeşlerim vardı her yeri ellediler ettiler ama ben onları öyle görünce mutlu oluyorum İleride bizim çocuğumuzda yaramaz olabilir arkamdan biri böyle konuşsa üzülürüm. Ben genelde çocuklu misafirlerimi oyalamak için miniklere çizgi film açarım, cips dondurma stoğu yaparım eve olmadı önlerine puzzle koyarım genelde de eğlenirler Biz de 5 çocuk büyüdüğümüz için çocukların afacanlığından annenin ne kadar sıkıntıya girdiğini bilirim annelere kıyamam

anım oldu leynacım malesef.ama çok tedirginim.bende 3 doktor vardı biliyosun biri beyşehirde,biri doğum yapmak istediğim özel hastanede diğeride tıpta prof. şimdi proftaydım dün dediki ben sana yansıtmadım ama bu günleri görmek beni rahatlatıyor.sana normal doğum yaptıramam riske girerim dedi.bide bu doktor sezeryana karşı biri.demekki durum ciddi ve beni prof doğurtturcak ama hastane berbat çok gerginim ne yapçam bilmiyorum

cnm dr daha önemli bence süper lux bir hastanede o anda müdahale edemeycek biri olursa bir esprisi olmaz hastanenin. prof iyidir bence inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)

cnm dr daha önemli bence süper lux bir hastanede o anda müdahale edemeycek biri olursa bir esprisi olmaz hastanenin. prof iyidir bence inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)

öyle canımda ben lüks takıntısı olan biri değilimdir ama.tıpta çok kötüü davranıyorlar ve canımı çok yakıyorlar düşün clexsanı ayakta saplıyolar resmen ölüyosun acıdan.asistanların zaten burnu bir karış bir alttan bakıyolar kan içinde kalıyosun.offfş hafta sonra doğuruyorum ama depresyondayım.bide unnododan crezy ürünlerini almıştım hiç beyenmedim haberiniz olsun

günaydın kızlarrr....bugün oğluma isim bulma savaşım var.....bayramda herkezden fikir çıksın istemiyorum yaaaaaa

doktoruna güveniyorsan gerisini düşünme bence o seni normal de olsa sezeryan da olsa doğurtur ve memnun kalırsın normal senin için risk se tabii ki sezeryan olucak bence bunu hiç kafana takma bebeğin sağlıklı olsunda sezeryan olan bir sen değilsin ki

günaydınlaaarrr herkese kızlar
kaç gündür okuuyp çıkıyoum sadece hiç keyfim yoktu cnm hiçbişey yapmak istemodu birde 2 gün boyunca diş ağrısı çektim şükürler olssun iyiyim şimdi
herkes göbişlerini cicişlerini koymuş herkesin ayrı güzel hepinize maaşallah :

tubişim bebeğine maaşallah kızçenin yüzü çok belli değil ama göstermiyolar zaten

paşam banada 2 tane yazabilirsin kayınvalidemede okuturum daha bulabilirsem bikaç kişi ben sana hbr veririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…