- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar sizce nasıl bu pijama takımı
Hepsiburada.com : Elija Dantelli Pijama Takımı | Anne / Bebek / Çocuk
tabi teyzesi haklısın ama kafası büyük değince biraz korktum
kızlar sizce nasıl bu pijama takımı
Hepsiburada.com : Elija Dantelli Pijama Takımı | Anne / Bebek / Çocuk
yeterki sağlıklı sıhhatli olsunda ne yapalım ben yinede biraz zorlamaya çalışıcam hayırlısı bakalım sağol canımmaminnn.bin kere maşallah kızınaa canımbence zayıf deme her bebeğin yapısı farklı.benim görümcemin bebeği 2 buçuk kilo doğdu ama doğduktan sonra o kadar güzel kilo aldı ki şimdi çok tombişş yani doğduktan sonra da alcaklar bizi emerek inşallah bebeklerimiz.
teşekkürler teyzoş belki çikindir ama kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş derlerya vallahi doğruymuş aay ben aşık oldum bu kıza rabbim bizlere bağışlasın inşallah evlatlarımızıTeyzesi yesin onuuu maşallah ne tatlı çıkmış kızın, amiiin diyorum canım :)
canım yarın ben okuyayım bir tane fazla dersen alabilirim yine cevap yaz istersen bilelimiyi akşamlar canlarım sizlere işim düştü benim bebeklerim düştügü için yasin topluyorum 500 tane allah rızası için ne olur okuyan olursa sayılarınızı bildirin hacda dualanacak ne olur beni geri çevirmeyin düşük olmamaı için saglıklı bir gebelik geçirmek için la ilahe illallah çeken olursada kabulum onuda dualıcaz benim özelime iletsinler okuyanlar çünkü sayılıcak bayrama kadar okunması lazım dualanacak şimdiden teşekkeür ederiz bu iyiligi yaparsanız paşanız size minnettar olucak bir daha canımın yanmasını istemiyorum dile kolay 3 kayıp bende istiyorum anne olmayı herkeze şimdiden iyi akşamlar
meliş teyze bize dua et azıcık toparlanalım olurmu çok teşekkür ederiz şımarttın biziamann Yarabim teyzesi yer onu yer maşalahh tebarekallah la havle vela kuvvete illa billahh oyy duruşunu yerim seninn maşalah annesinede kocamann
bu arada duana amin quzum
kıss maşalah çok güüsel gözüküyoo
evet kıslar sizlere yardımcı olur inşalah bana çok faydası olduu
hergün yarım sarımsak yeyin ben yutuyordum:)) sütü kaliteli yapıyoo
sütünüz olmazsa dereotu kaynatıp için
gaz için kimyon çörek otu yeyin
başkaaa hımmmm kıslar yardımcı olabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım paşamdan artık tecrübeliyimm
büyük moral oldun bize şekey abla yeyiz biz seni teşekkürlercnm benimde kızım pek bi hareketli bazen resmen karnımı yırtıp çıkacağını düşünüyorum dr hareketli olmasının iyi olduğunu söylüyo bende geçen hafta dra gittiğimde (32 3 falandı galiba ) 2 kiloydu bence bebişinin kilosuda gayet iyi maşallah kuzuna
maşallah cnm ya şu dudaklara bak yerim ben onlarıbence kilosunu çok sorun etme drlar zamanında doğan 2 kilo bebek erken doğan 3 kilo bebekten daha sağlıklıdır diyo
inşallah canom ya ama esmerşekerin verdiği hafta ve kiloya bakılırsa aslında çokta fena değil bu kızın kilosu ne dersin esmerşekerinki 32 +3 te 2 kiloymuş biz ise 30+4 te 1620 neyse çok şişirdim sizleride ya bende şiştim zaten bulduğumu ağzıma tepicem artık iştahsızlık var ama artık zorla kızım için öğüre böğüre yemeliyimmmmtubişşş kızz dert etme kilosunuuu her bebekte degişiyor zayıf dogan bebeklerin çok cabuk ve hızla kilo aldıgını biliyorum sen tasalanmaa annesiiii pıtırcıgın daha dogmasına varr toparlar kendinii o
biz geldik ,özlediniz mi bakim bizi.oğluma 2250 dedi kafası bir hafta büyük dedi kafam karıştı bu nedemek şimdi.normal doğum yapamazsın durumunu riske atamayız dedi.eylül sonu ekim başı alcakmış bebeği inş
arkadaşlar aranızda bulantı kabusu geridöenn varmı benim iştahsızlık yetmiyo gibi birde bulantım başladı yine ve en kötüsü yediğimi 5 dk çinde afedersiniz çıkarmam başladı pöööf deyip yatmaya gidiyorumhayırlı geceler
KARTOPUyeterki sağlıklı sıhhatli olsunda ne yapalım ben yinede biraz zorlamaya çalışıcam hayırlısı bakalım sağol canımm
teşekkürler teyzoş belki çikindir ama kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş derlerya vallahi doğruymuş aay ben aşık oldum bu kıza rabbim bizlere bağışlasın inşallah evlatlarımızı
canım yarın ben okuyayım bir tane fazla dersen alabilirim yine cevap yaz istersen bilelim
meliş teyze bize dua et azıcık toparlanalım olurmu çok teşekkür ederiz şımarttın bizi
tecrübeler paylaşılmış desene sendne öğrenecek çok şeyim var alah paşanı sizlere bağışlasın canımm
sevsinler senin ilk göbüş resmini bebeğin de sen de çok güzel görünüyorsunuz maşallah sizeselam kızlar...
2 gündür girememiştim dün gece bi bakiim dedim hatta göbüşümün resmini çekmiştim onu koycaktım ama önce geçmişi okiim derken uyumuşum ..
bu arada foto patlaması yaşanmış topikte... bende hiçbirini görmemiştim ama içime doğmuş herhalde ki eşime çektirdim bi dene yeni telefonuyla... ilk göbüş resmim olacak ...
işte huzurlarınızda 32+6 haftalık oğluşumla ben
Eki Görüntüle 245997
kızz deme öyle bebeğe ne zayıfı gayet te iyi bebeğin herkesinki aynı olacak diye bişey yok karşılaştırma başka bebeklerle kızını tek sağlıklı olsunda zayıfmış kiloluymuş ne farkeder bir daha duymayalım zayıf dediğiniEki Görüntüle 246000 Eki Görüntüle 246001 Eki Görüntüle 246002
işte teyzoşlar buda benim zayıfta olsa güzeller güzelimmelinin birisi zaten belirgin yüzünde di,ğer eliylede yanağına bastırmış dudaklarınıda büzmüş zilloşum gözlerin üstündeki çizgiyi sordum doktor kaş yerleri dedi ne kadar gerçekbilemeidm ben onu öpermiş kızım hepinizi teyzoşlar bu arada ben bu kızı babasına benzettim inşallah onun gibi tosun olur amiin deyin yüüyfeeeeennn
o kadar da dağilokadar yaniiii...amaaan napıyım yaww:76::76::76:veririm belki olmadı fitnısa giderim...:86::86:
maşallah senin oğluna da annesi kocaman olmuşbiz geldik ,özlediniz mi bakim bizi.oğluma 2250 dedi kafası bir hafta büyük dedi kafam karıştı bu nedemek şimdi.normal doğum yapamazsın durumunu riske atamayız dedi.eylül sonu ekim başı alcakmış bebeği inş
İrem yanlış anlama canım ama dünden beri çocukların yaramazlığına demediğini bırakmamışsın. Bizde çocuk sahibi olucaz ne kadar kendimize göre iyi yetiştirsekte yaramazda olabilirler. Bunu şimdiden tayin edemeyiz. Biz çok iyi eğittiğimizi düşünürüz ama gittiği yerde şımarır dağıtabilir, herşey olabilir. Bence sende çok kızma çocuk de geç
selam kızlar...
2 gündür girememiştim dün gece bi bakiim dedim hatta göbüşümün resmini çekmiştim onu koycaktım ama önce geçmişi okiim derken uyumuşum ..
bu arada foto patlaması yaşanmış topikte... bende hiçbirini görmemiştim ama içime doğmuş herhalde ki eşime çektirdim bi dene yeni telefonuyla... ilk göbüş resmim olacak ...
işte huzurlarınızda 32+6 haftalık oğluşumla ben
Harikasınııız ikiniz dee kocaman öpücükler sizeee
Eki Görüntüle 245997
sevsinler senin ilk göbüş resmini bebeğin de sen de çok güzel görünüyorsunuz maşallah size
kızz deme öyle bebeğe ne zayıfı gayet te iyi bebeğin herkesinki aynı olacak diye bişey yok karşılaştırma başka bebeklerle kızını tek sağlıklı olsunda zayıfmış kiloluymuş ne farkeder bir daha duymayalım zayıf dediğini
ayrıca kızının eline de bir öpücük kondurdum maşallah
o kadar da dağil
kız şaka yapıyorum hiç bişeyciğin yok ye boşver canın istiyosa yarasın
maşallah senin oğluna da annesi kocaman olmuş
demek sende sezercik olcan bakalım bizim durumlar nasıl olcak
herkeslere günaydın
mutlu huzurlu ve çabucak mesaisi biten bir gün diliyorum
anım oldu leynacım malesef.ama çok tedirginim.bende 3 doktor vardı biliyosun biri beyşehirde,biri doğum yapmak istediğim özel hastanede diğeride tıpta prof. şimdi proftaydım dün dediki ben sana yansıtmadım ama bu günleri görmek beni rahatlatıyor.sana normal doğum yaptıramam riske girerim dedi.bide bu doktor sezeryana karşı biri.demekki durum ciddi ve beni prof doğurtturcak ama hastane berbat çok gerginim ne yapçam bilmiyorum
cnm dr daha önemli bence süper lux bir hastanede o anda müdahale edemeycek biri olursa bir esprisi olmaz hastanenin. prof iyidir bence inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)
anım oldu leynacım malesef.ama çok tedirginim.bende 3 doktor vardı biliyosun biri beyşehirde,biri doğum yapmak istediğim özel hastanede diğeride tıpta prof. şimdi proftaydım dün dediki ben sana yansıtmadım ama bu günleri görmek beni rahatlatıyor.sana normal doğum yaptıramam riske girerim dedi.bide bu doktor sezeryana karşı biri.demekki durum ciddi ve beni prof doğurtturcak ama hastane berbat çok gerginim ne yapçam bilmiyorum
günaydın kızlarrr....bugün oğluma isim bulma savaşım var.....bayramda herkezden fikir çıksın istemiyorum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?