2011 Ekim Anneleri

titiz2010 kullanıcısından alıntı
canım merhaba
eğer bir kişi bir tane okuyacaksa ben 1 eşim 1 annem 1 tane olarak (üç kişi)kaydet istersen listene.oku dersen cevap yaz olurmu.

tamam canım allah razı olsun sagolasın allah ne muratlarınız varsa versin işşallah topigede teşekkür ettigimi söyle şuan giremiyorum eşim evde malum kızıyo üzülüyorum diye ama eşim gitsin ilk fırsatta inan bu benim için çok önemli 3 kere hamile kaldım yavrularıma kavuşamadıom içim acıyo aklıma geldikçe herseferinde özelime mesaj yolluyolar onları topluyorum sanazahmet özele gelenleri yazıyomuş dermisin teşekkürlerimide sun.

zeynep aynısı bendede oldu gece uyuyamadım.sancımıydı bilmiyorum ama sanki midemde gaz vardı yatınca bi baskı bi baskı.kalkınca iyi yatınca baskıdan uyuyamadım.baskı ayağa kalkınca bendede oluyor.midemde bulandı durdu bütün gece sanki ev çöp kokuyordu.eşim bişey kokmuyor deyip durdu ama acaip bi koku geldi gece gece.

günaydın kızlarrr....bugün oğluma isim bulma savaşım var.....bayramda herkezden fikir çıksın istemiyorum yaaaaaa

canım eymen koy ismini çok güzel anlamı var bu arada özele mesaj yollayan arkadaşlarım allah hepinizden razı olsun şimdilik 30 oldu faceyede yazdım nekadar sevinim varmış meyersegönül isterdiki yavrum dursunda sizlerle muhabbet ediyim ama ne biliyim mutlulugum kısa sürdü malesefokadar eziyetime ragmen yatmama ragmen olmadı olamadı dogumuma ne kalmıştı şimdi demeyi kendimden buluyorum gene dün eşime dedim canım dursaydı 30 haftalık olucaktı kızlarıda özledim yazışmayı dedi dedi sen oraya grince muslukları açıyosun dedi aklıma ilk burası geldi dedim yazıyım kızımdadad allah razı olsun çok okudular dedim aklıma geldikçe vallahi gözlerim dolarcennete 3 melegimde beni bekliyo işşallah buluşucaz zamanı gelincesizde evlatlarınız kıymetini bilin iyi bakın yavrularıma inanın ne kadar çok zor düşük yaparsın dersinki allahtan ama benim gibi büyük düşük yaparsın eziyet eziyet eziyet bu arada yavrumun bütün kıyafetlerini topladım bir hurçta evden çıkardım içim acıyodu herseferinde geçen tülbentlerimi yıkıyım ütülüyüm dedim temizleri bile yıkadım bir tane çorabı geldi elime hediye etmişti ban kızenim çok kötü oldum bende anne olurmuyum acaba bir şansın varmıki onu düşünüyorum herkezin bebegi var diyorum benim yokodasını bile hazırlamıştım ama olmadı herzamanki gibi hevesim kursagımda kaldı ya ben yanlış yapğtım doktor seçiminde yada vs işte boşverin canınızı üzmeye deymez bu arada özelime yazın canlarım ordan ekliyorum buraya giremezsem gözümden kaçar bir 500 tamamlasam şükür namazı kılıcam inanınbeni unutmadıgınız için sagolun allah hepinizden razı olsun evlatlarınızın mevlam acısını göstermesin işşallah gelinliklerinizi damatlıklarını görürüsünüz işşallahbenim yerimede sevin yavrularınızı öpün koklayın benim içimde ukte kaldı çünkü dicektim dogsaydı ah ömürüm 10 senedir nerelerdeydin hayatımın en mutlu anı olucaktı ama nerden bilirdimki beni bununda bırakıp gidicegini neyse canınızı sıkmayım bu arada herkeze şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum rabbim yasinlerinizi kabul etsin işşallah

paşam canım benim inş iyisindir aklımdan hiç gitmiyorsun.bende okurum inş

paşam bende 3 tane canıgönülen okumak istiyorum benide ekleyin. rabbim birdaha böyle acı yaşatmadan bebişini kucana almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım zaman zaman benimde oluyor.az kaldı artık sorunsuz atlatalım şu son dönemi.

merhabalar... paşam benide eklersen sevinirim. bayrama kadar okuncak demiştin sanırım banada 5 tane yaz annemlerede okuturum inş. en kısa zamanda Allah yeniden bu mutluluğu sana nasip eder.Söylemek kolay belki ama bence kendini bu kadar hırpalama unutmadki bizim şer gördüğümüz her şeyde bir hayır vardır. Allah gönlüne göre versin.

bacım bende okurum 1 tane.....sen benide yaz

paşam bende 3 tane canıgönülen okumak istiyorum benide ekleyin. rabbim birdaha böyle acı yaşatmadan bebişini kucana almayı nasip etsin

canım 1 kişi bir tane okuya malesef okutursan başka özle yolla sizlere bişey paylaşmak istiyorum bu şarkıyı çok sevdim açın dinleyin insanı bir yerlere götürüyo ömürüme gelsin bu şarkı şiirini paylasıyım yavuz bingöl çok güzel yorumlamış bekle kar tanesi ne güzel yorumlamış insanı biryerlere götürüyo vallahi

Bekle kar altında kalan buğday tanesi
Yine onun sularıyla yeşereceksin
Gözyaşların çare değil ağlama büyü
Başını dik tutabilirsen boy vereceksin

Her yanımda allı morlu
Güller açar türlü türlü
Bu fırtına dünden belli
Başedeceksin

Korku kâr eylemez bir kez yolla düşene
Sen bir aşkın içindesin yaşayacaksın
Dört yanını börtü böcek sarsa ne çıkar
Toprağa sıkıca sarıl başedeceksin

v

valla aslında liste yok:))

göbek adı allah kısmet ederse Ahmet

benim sevdiklerim Berat, Kayra, Ali, Yalın, Can, Kıvanç, Doruk......
yazdığın isimlerden en güzeli berat bence ahmet berat çok güzel olur...

aycam yasini 1 kişi sadece 1 tane okuyabilirmiş 3 tane okumak yerine çevrendekilere dağıt herkes 1 tane okusun allah kabul etsin inşallah

pişşt pişşt fıstık ağlamayı kes artık umutluyuz senden sağlıklı bir bebek haberi alıcaz karaları bağlamak yok sürekli ağlamak yok yaşadıkların kolay değil ama gül bakıyım

tamam canım bir tanede anneme söylerim o zaman iki tane olur şimdilik.

paşam bendende 1 tane yasin al canım..ALLAHIN izniyle sende kavuşacaksın bebeğine dualar sayesinde..kadir gecesindede özellikle sana dua edicem inş...

tünaydın anneler ve melekleri.hepinize çok güzel bir gün diliyoruz kızımla.göbüşler,bebişler eklenmiş maşallah hepsine
paşam benide yaz okurum canım ama ne niyetine okuyacağımıda yaz

günaydın kızlarrr....bugün oğluma isim bulma savaşım var.....bayramda herkezden fikir çıksın istemiyorum yaaaaaa

canım ben oğlum olsa adını uras koycaktım (mutluluk,şans,talih)anlamına geliyor.umarım beğenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…