kızlar günaydın.berbat bir gece geçirdik.felaket bir sancı 10 kere lavoboya gittim birde orada baskı var damla damla çok sıkıştım sanıyorum sancıyla gidiyorum sadece iki damla çatlıycam sandım.birde bulantıyla miğde yanması başladı.çok zor bir geçeydi.
canım hem heyecan hem korku var.pek rahat değilim artık hareketlerim iyice zorlaştı bacaklarım ağrıyor.geceleri uykuda sıkıntım yok şükür.neclacım 35,haftan bitiyo neler hissediyosun rahatmısın geceleri uyuyabiliyomusun
heyecan varmı???*
günaydınnn arkadaşlar,
geçmişi bitireceğim inş,herkes iyidir umarım, dün yeni dr umuza gittik 30+2 yim 31+2 verdi, bebeğin lehine bir durum dedi,1550 gr olmuş oğlum, çalışabilir raporunu da 5 eylülde alacağım, buarada yeni yerim cuma günü belli olacak bakalım ,bayramdan sonrada eşyalarım gelecek,
çok geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaştık ya rahat uyku yok mide yanmaları felaket allah yardımcımız olsunnnkızlar günaydın.berbat bir gece geçirdik.felaket bir sancı 10 kere lavoboya gittim birde orada baskı var damla damla çok sıkıştım sanıyorum sancıyla gidiyorum sadece iki damla çatlıycam sandım.birde bulantıyla miğde yanması başladı.çok zor bir geçeydi.
kızlar idrar yolu enfeksiyonu için içtiğim toz beni ishal yaptı off off..inş biran önce geçer ya
canım hem heyecan hem korku var.pek rahat değilim artık hareketlerim iyice zorlaştı bacaklarım ağrıyor.geceleri uykuda sıkıntım yok şükür.
sen nasılsın biz bir taneyle zorlanıyoruz?
gene karnım acıktııı..kahvaltıda secede sütlaç yedim ondanmıkii acabaaa..ee ne yicem ben şimdii...canooom sen gene yapmışındır bişeyler azcık getirsen noluurdu yaniii
günaydın kızlarrrrr gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum bir zamanlar yattımmı uyurdummbu sancılar insanı sinir ediyor
sanki içim ayrılıyor yaaaaaaa:100::100::100::100:
maşallah canım bebişineee
çok geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaştık ya rahat uyku yok mide yanmaları felaket allah yardımcımız olsunnn
canım ishal için patates hasla ye ve çamlıca gazoz varya ondan iç ishale iyi geliyorgeçmiş olsunnnnnnn
bacım bende dün zeytinli pogaca yaptım yanınada 1 bardak süt yani biri hazırlasa masada ne var ne yok yerdimmm ama 1 tane pogacayla duruyorummmm
kalk kalk bişiler yee öyle sütlaçla olmazzzz
ayyy nasıl olmuştu kıızz gevrekmiydiii ,ben okadar çırpınıyorum hiiç istediğim gibi olmuyoo ,hele dün doktorlardaki kız evde sürekli poaça yapıyodu
canım çok istedi ama yapamam ,yaparımda istediğim gibi olmaz diye yapmadımm
aaaaaa benim pogacam süper olur izmirde mahalleli tarif için annemi sıkıştırırlarıdaaaa kimselere virmedimmmm
aslında iş tarifte değil ellerdeeeçatlak komşum bile benim kadan güzel yapamıyyyy
vereyim tarifi yap canım
göz kararı unu ele içine 1 bardak yogurt yarım paket yumuşamış margarin 2 çay kaşıgı tuz 2 tane kabartma tozu yarım çay bardagıda sıvı yag koyup
mıncıklamaya başlıyosun hamur yumuşak olmalı kulak memesi kıvamından çok az daha yımşak olacak sonra içine istediğin malzemeyi koyup üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam ekle 150 derecede üstü kızarana kadar pişir ama çok tutma çoksa taşlaişmış pogacalar çıkar karşına
AMA KESİNLİKLE UNU ELEMELİSİNNNN
Bu aralar hamurişinden bıktım yaa eşim sağolsunBir Kayserili ve bir Egeli'nin evliliği çok zormuş yemek kültürü açısından Bu arada Burcu sen İzmir'li misin?
günaydınnn arkadaşlar,
geçmişi bitireceğim inş,herkes iyidir umarım, dün yeni dr umuza gittik 30+2 yim 31+2 verdi, bebeğin lehine bir durum dedi,1550 gr olmuş oğlum, çalışabilir raporunu da 5 eylülde alacağım, buarada yeni yerim cuma günü belli olacak bakalım ,bayramdan sonrada eşyalarım gelecek,
v
valla aslında liste yok:))
göbek adı allah kısmet ederse Ahmet
benim sevdiklerim Berat, Kayra, Ali, Yalın, Can, Kıvanç, Doruk......
tünaydın kızlarr.biz bgn kontrolümüze gittikk.ve ilk kez nst denen alete bağlandık.kızım maşallah iyi. 2150 gr. olmuşş ve 43 cm.normal doğum pozisyonundaymış ve artık dönmez dedi doktorum.normal doğum istediğimi biliyo ve böyle giderse normal olur dedi Allahın izniyle tabi gene de hayırlısı.
canım maşallah bebeğineeAllah daha da sağlık versin.
bencee kayra çok güzel bi erkek ismi :))
,merhabalarrr
dün buralardaydım ama hiç yazmak gelmedi içimden dün bi tuhaftım sabah resmen mutsuz uyandım bütün günde öyleydim, resmen günlük depresyona girdimen son pazar günü dışarı çıkmıştım sanırım ben evde olmaktan sıkıldım 2 ay böyle nasıl geçicek bilmiyorum çok şükür akşam kocacım gelince geçti bugünde iyim evle ilgilendim biraz süpür sil vs... akşamda mutfak için alışverişe çıkıcaz kocamla dışarda olmak iyi gelicek
bende yiyemiyordum uzun zamandır attım kendimi mutfaga yapıverdimvalla keske yemek işinden anlasaydı kocacık ilk 3 ay aç kalmazdım :100:
yok canım ben çanakkaleliyim üniv. manisa kazanmıştım annemlerde peşimden izmire taşındılar onlar orda kaldı ben ist. geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?