2011 Ekim Anneleri

tünaydın kıssslaarrrrayy geceleri bende uyuyamıyorummyaa,bide test ettim ,soluma yatınca tisim daha sık geliyo,sağa yatınca baya uyuyorum öyle geliyo,acaba bizim mesaneler soldamıymışkiii???sırt üstüde rahat yarıyorum ,sonra üzülüyorum kısıma soluma yatmaya çalışıyorum...

geçmiş olsun canım,Allaha şükürki bende mideyle ilgili sıkıntı yok ,ama oturduğum yerden kalkıp wc ye giderken accayip kasık ağrısı oluyo ,bide klozete normal oturunca gelmiyo meret biraz dik oturmak gerekiyooo..Amaniiin kendi yöntem ve tekniklerimden oluşan bi kitapmı yayımlasam kııızzz

Son düzenleme:
neclacım 35,haftan bitiyo neler hissediyosun rahatmısın geceleri uyuyabiliyomusun

heyecan varmı???*
canım hem heyecan hem korku var.pek rahat değilim artık hareketlerim iyice zorlaştı bacaklarım ağrıyor.geceleri uykuda sıkıntım yok şükür.
sen nasılsın biz bir taneyle zorlanıyoruz?

günaydın kızlarrrrr gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum bir zamanlar yattımmı uyurdumm bu sancılar insanı sinir ediyor
sanki içim ayrılıyor yaaaaaaa:100::100::100::100:

maşallah canım bebişineee
çok geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaştık ya rahat uyku yok mide yanmaları felaket allah yardımcımız olsunnn
kızlar idrar yolu enfeksiyonu için içtiğim toz beni ishal yaptı off off..inş biran önce geçer ya

canım ishal için patates hasla ye ve çamlıca gazoz varya ondan iç ishale iyi geliyorgeçmiş olsunnnnnnn

canım hem heyecan hem korku var.pek rahat değilim artık hareketlerim iyice zorlaştı bacaklarım ağrıyor.geceleri uykuda sıkıntım yok şükür.
sen nasılsın biz bir taneyle zorlanıyoruz?

evet canım sanırım size göre göbiş daha gergin ve sert şükür bende uyuyabiliyorum ama sağa sola çok zor dönüyorum cuma gidicem doktora inşallah 2 kilo olmuşlardıe en azından rahat bi nefes alırım çünkü göbişim aşağı indi doğal olara korkuyorum Allah yardımcımız olsun

gene karnım acıktııı..kahvaltıda secede sütlaç yedim ondanmıkii acabaaa..ee ne yicem ben şimdii...canooom sen gene yapmışındır bişeyler azcık getirsen noluurdu yaniii

gene karnım acıktııı..kahvaltıda secede sütlaç yedim ondanmıkii acabaaa..ee ne yicem ben şimdii...canooom sen gene yapmışındır bişeyler azcık getirsen noluurdu yaniii

bacım bende dün zeytinli pogaca yaptım yanınada 1 bardak süt yani biri hazırlasa masada ne var ne yok yerdimmm ama 1 tane pogacayla duruyorummmm
kalk kalk bişiler yee öyle sütlaçla olmazzzz

sağol patates haşlayıp yedim ama çamlıca evde yok akşam eşime söyleyeyimde alsın..çok halsizim yatıp duruyorum

bacım bende dün zeytinli pogaca yaptım yanınada 1 bardak süt yani biri hazırlasa masada ne var ne yok yerdimmm ama 1 tane pogacayla duruyorummmm
kalk kalk bişiler yee öyle sütlaçla olmazzzz

ayyy nasıl olmuştu kıızz gevrekmiydiii ,ben okadar çırpınıyorum hiiç istediğim gibi olmuyoo ,hele dün doktorlardaki kız evde sürekli poaça yapıyodu
canım çok istedi ama yapamam ,yaparımda istediğim gibi olmaz diye yapmadımm

aaaaaa benim pogacam süper olur izmirde mahalleli tarif için annemi sıkıştırırlarıdaaaa kimselere virmedimmmm
aslında iş tarifte değil ellerdeeeçatlak komşum bile benim kadan güzel yapamıyyyy
vereyim tarifi yap canım

göz kararı unu ele içine 1 bardak yogurt yarım paket yumuşamış margarin 2 çay kaşıgı tuz 2 tane kabartma tozu yarım çay bardagıda sıvı yag koyup
mıncıklamaya başlıyosun hamur yumuşak olmalı kulak memesi kıvamından çok az daha yımşak olacak sonra içine istediğin malzemeyi koyup üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam ekle 150 derecede üstü kızarana kadar pişir ama çok tutma çoksa taşlaişmış pogacalar çıkar karşına

AMA KESİNLİKLE UNU ELEMELİSİNNNN

Son düzenleme:
Oyhh sabahtan beri ne yoruldum yaa ara ara okuyabiliyorum ancak. Bu sabah çeneler düşmemiş aferin Kızımın mobilyalarını sildik teyzeleri resim eklicem ama USB kablosunu bulamıyorum bluetoothla da gönderemedim anlamadım ya. Sabahtan beri temizlik vardı abla yaptı ben yoruldum vallahi bir de dolapların temizliği güzel olsun diye 3 defa geçtik ama parladı maşallah

Kızlar ya bayramdan sonra kardeşimin sözü olacak hem bayram hem sözü aradan çıkarayım istiyorum kıyafet açısından. Şöyle çiçeksiz böceksiz şık hamile kıyafeti satan bir yer var mı bildiğiniz (mümkünse İstanbul Anadolu Yakası'nda)? İnsanların içine paçoz paçoz çıkmıyım

Bu aralar hamurişinden bıktım yaa eşim sağolsun Bir Kayserili ve bir Egeli'nin evliliği çok zormuş yemek kültürü açısından Bu arada Burcu sen İzmir'li misin?

merhabalarrr
dün buralardaydım ama hiç yazmak gelmedi içimden dün bi tuhaftım sabah resmen mutsuz uyandım bütün günde öyleydim, resmen günlük depresyona girdim en son pazar günü dışarı çıkmıştım sanırım ben evde olmaktan sıkıldım 2 ay böyle nasıl geçicek bilmiyorum çok şükür akşam kocacım gelince geçti bugünde iyim evle ilgilendim biraz süpür sil vs... akşamda mutfak için alışverişe çıkıcaz kocamla dışarda olmak iyi gelicek

Bu aralar hamurişinden bıktım yaa eşim sağolsun Bir Kayserili ve bir Egeli'nin evliliği çok zormuş yemek kültürü açısından Bu arada Burcu sen İzmir'li misin?

bende yiyemiyordum uzun zamandır attım kendimi mutfaga yapıverdim valla keske yemek işinden anlasaydı kocacık ilk 3 ay aç kalmazdım :100:

yok canım ben çanakkaleliyim üniv. manisa kazanmıştım annemlerde peşimden izmire taşındılar onlar orda kaldı ben ist. geldim

gunaydın annişler..
biz daha sımdı kalktık..

ramazan bıtınce nasıl eskı sısteme dönucez bılemıyorum ..sımdı sahura kadar oturup oglenleyın kalkmak dert degılde..
bu arada haslanması ıcın cezveye koydugum bitecik yumurtam patladı ve ocaga dagıldı ve ınanılmaz derecede koktu...off facıa gıbı bır koku kızlar ya..içim kalktı bır yımırta yuzunden..

kociş evde yok askama gelır gelmez bellı degıl kendımı uzun zamandır yapmadıgım bır kahvaltı hazırlayıp cayımı yudumlarkene gecmıse bakıyım madem ...

Sevgili Annem ve Babam,

Sevgili Annem ve Babam,

Bu mektubu, ben gelmeden önce ebeveynliğe yaklaşımınızı gözden geçirmeniz umuduyla yazıyorum. Ben sevinçli bir çocuğum. Sevgiye, saygıya, düzene ve tutarlılığa çok düşkünüm. Yanınıza geldiğimde, gözünüze oldukça küçük görünebilirim. Yetişkin biri olmayabilirim, ama benim de insan olduğumu gözardı etmeyin.

Bir müddet sizinle konuşamayacağım, ama sizi kalben tanıdığımdan emin olabilirsiniz. Duygularınızı hissediyor, düşüncelerinizi özümsüyorum. Sizi sizden daha iyi tanımaya başlayacağım. Sessizliğim sizi yanıltmasın. Ben sizin hayal edebileceğinizden daha hızlı büyüyor ve öğreniyorum.

Gördüğüm her şeyi hafızama alıyorum. Bu yüzden bana gözümü dinlendirebilecek güzellikleri sunun. Duyduğum her şeyi kaydediyorum.

Bu yüzden bana ne kadar sevildiğimi gösterir hoş müzikler dinletin ve güzel sözcükler söyleyin. Kulaklarımın yorulmaması için sessiz bir ortam hazırlayın. Ben hissettiklerimin hepsini özümserim, o yüzden bana hayatı sevgiyle paketleyin.

Sabırsızlıkla sizin olacağım günü bekliyorum. Yaşama fırsatım yakaladığım için çok mutluyum. Belki siz de beni görünce hayatın ne kadar değerli olduğunu hatırlayacaksınız.

Sevinçli çocuğunuz...

tünaydın kızlarr.biz bgn kontrolümüze gittikk.ve ilk kez nst denen alete bağlandık.kızım maşallah iyi. 2150 gr. olmuşş ve 43 cm. normal doğum pozisyonundaymış ve artık dönmez dedi doktorum.normal doğum istediğimi biliyo ve böyle giderse normal olur dedi Allahın izniyle tabi gene de hayırlısı.

canım maşallah bebeğinee Allah daha da sağlık versin.

v

valla aslında liste yok:))

göbek adı allah kısmet ederse Ahmet

benim sevdiklerim Berat, Kayra, Ali, Yalın, Can, Kıvanç, Doruk......

bencee kayra çok güzel bi erkek ismi :))

makarnacım maşallah kızçene kocaman olmuş herşeyde yolunda ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah

,

Ay sorma al benden de o kadar izine ayrılıcam diye çıldırıyordum şimdi de sıkılıyorum hep evde. Ama yok halime şükür bu karnımla daha hala çalıştığımı düşünmek bile istemiyorum Akşam biz de kocişle Meydan'a gidicez iftarı orada yapıcaz bir de bir kaç bişey bakıcaz

Ben de Manisalıyım, Salihli'li. Gerçi aslen Kütahya'lıyım ama tüm akraba orada. Bayramda da doktor yolculuğa izin verirse gitmeyi düşünüyorum inşallah kaç senedir gitmedim nasıl özledim gevreğini, üzümünü, her şeyini

Öğretmen arkadaşlar eğitim - öğretim ödeneği ile ilgili olarak eski müdür yardımcıma sordum; sorumu ve gelen yanıtı yazıyorum aşağıya...

Benim sorum:

"Hocam merhabalar, bir konuda bilginize başvurmak istiyorum: Ben seminer döneminden sonra doğum iznine ayrılacağım, bu durum eğitim & öğretim ödeneğinde sorun çıkarır mı?"

Gelen yanıt:

"hayır çıkarmaz, 30 eylülden sonra ayrılırsan tamamını, yok 30 eylülden önce ayrılıp birinci dönemin dönemin bittiği gün(en geç karne günü) göreve başlarsan ödeneğin %75'i sonraki dönem başlarsan %50 si ödenir.
zaten eylül ayı içerisinde genelge yayınlanır. ha bide göreve başladığın gün dilekçe yaz, sözle benim ödeneğimi yapın deme kulak arkası ederler"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…