aaaaaa benim pogacam süper olur izmirde mahalleli tarif için annemi sıkıştırırlarıdaaaa kimselere virmedimmmm
aslında iş tarifte değil ellerdeeeçatlak komşum bile benim kadan güzel yapamıyyyy
vereyim tarifi yap canım
göz kararı unu ele içine 1 bardak yogurt yarım paket yumuşamış margarin 2 çay kaşıgı tuz 2 tane kabartma tozu yarım çay bardagıda sıvı yag koyup
mıncıklamaya başlıyosun hamur yumuşak olmalı kulak memesi kıvamından çok az daha yımşak olacak sonra içine istediğin malzemeyi koyup üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam ekle 150 derecede üstü kızarana kadar pişir ama çok tutma çoksa taşlaişmış pogacalar çıkar karşına
AMA KESİNLİKLE UNU ELEMELİSİNNNN
makarnacım maşallah kızçene kocaman olmuşherşeyde yolunda ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah
,
Ay sorma al benden de o kadar izine ayrılıcam diye çıldırıyordum şimdi de sıkılıyorum hep evde. Ama yok halime şükür bu karnımla daha hala çalıştığımı düşünmek bile istemiyorumAkşam biz de kocişle Meydan'a gidicez iftarı orada yapıcaz bir de bir kaç bişey bakıcaz
Ben de Manisalıyım, Salihli'li. Gerçi aslen Kütahya'lıyım ama tüm akraba orada. Bayramda da doktor yolculuğa izin verirse gitmeyi düşünüyorum inşallah kaç senedir gitmedim nasıl özledim gevreğini, üzümünü, her şeyini
hımmm pastanedekiler gibi oluyomu pekii ,böyle efil efil kokuyomuu ,çatlıyomu dışısıııaaaaaa benim pogacam süper olur izmirde mahalleli tarif için annemi sıkıştırırlarıdaaaa kimselere virmedimmmm
aslında iş tarifte değil ellerdeeeçatlak komşum bile benim kadan güzel yapamıyyyy
vereyim tarifi yap canım
göz kararı unu ele içine 1 bardak yogurt yarım paket yumuşamış margarin 2 çay kaşıgı tuz 2 tane kabartma tozu yarım çay bardagıda sıvı yag koyup
mıncıklamaya başlıyosun hamur yumuşak olmalı kulak memesi kıvamından çok az daha yımşak olacak sonra içine istediğin malzemeyi koyup üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam ekle 150 derecede üstü kızarana kadar pişir ama çok tutma çoksa taşlaişmış pogacalar çıkar karşına
AMA KESİNLİKLE UNU ELEMELİSİNNNN
Oyhh sabahtan beri ne yoruldum yaa ara ara okuyabiliyorum ancak. Bu sabah çeneler düşmemiş aferinKızımın mobilyalarını sildik teyzeleri resim eklicem ama USB kablosunu bulamıyorum bluetoothla da gönderemedim anlamadım ya. Sabahtan beri temizlik vardı abla yaptı ben yoruldum vallahi bir de dolapların temizliği güzel olsun diye 3 defa geçtik ama parladı maşallah
Kızlar ya bayramdan sonra kardeşimin sözü olacak hem bayram hem sözü aradan çıkarayım istiyorum kıyafet açısından. Şöyle çiçeksiz böceksiz şık hamile kıyafeti satan bir yer var mı bildiğiniz (mümkünse İstanbul Anadolu Yakası'nda)? İnsanların içine paçoz paçoz çıkmıyım
,
Ay sorma al benden de o kadar izine ayrılıcam diye çıldırıyordum şimdi de sıkılıyorum hep evde. Ama yok halime şükür bu karnımla daha hala çalıştığımı düşünmek bile istemiyorumAkşam biz de kocişle Meydan'a gidicez iftarı orada yapıcaz bir de bir kaç bişey bakıcaz
Ben de Manisalıyım, Salihli'li. Gerçi aslen Kütahya'lıyım ama tüm akraba orada. Bayramda da doktor yolculuğa izin verirse gitmeyi düşünüyorum inşallah kaç senedir gitmedim nasıl özledim gevreğini, üzümünü, her şeyini
maşallah canım bebişineeetünaydın kızlarr.biz bgn kontrolümüze gittikk.ve ilk kez nst denen alete bağlandık.kızım maşallah iyi. 2150 gr. olmuşş ve 43 cm.normal doğum pozisyonundaymış ve artık dönmez dedi doktorum.normal doğum istediğimi biliyo ve böyle giderse normal olur dedi Allahın izniyle tabi gene de hayırlısı.
canım maşallah bebeğineeAllah daha da sağlık versin.
bencee kayra çok güzel bi erkek ismi :))
canım valla pastanedekiler halt etmiş yani o kadar güzel oluyoo ama tutturabilirsen çok un koyup sıkma hamuru canın nasıl istiyorsa öyle yap canının çektiği gibiiihımmm pastanedekiler gibi oluyomu pekii ,böyle efil efil kokuyomuu ,çatlıyomu dışısıııayyy evde margarin varmıkii ,ee teryağıylan yaparım daha güzel olur belkimmm ,azcıkta şeker atınca çok güzel oluyomuş ondanda koyuyummuu?? peyniri hamurla yoğursammı yoksa arasınamı koysaaamm ..ayy çok heves ettim:):))
Öğretmen arkadaşlar eğitim - öğretim ödeneği ile ilgili olarak eski müdür yardımcıma sordum; sorumu ve gelen yanıtı yazıyorum aşağıya...
Benim sorum:
"Hocam merhabalar, bir konuda bilginize başvurmak istiyorum: Ben seminer döneminden sonra doğum iznine ayrılacağım, bu durum eğitim & öğretim ödeneğinde sorun çıkarır mı?"
Gelen yanıt:
"hayır çıkarmaz, 30 eylülden sonra ayrılırsan tamamını, yok 30 eylülden önce ayrılıp birinci dönemin dönemin bittiği gün(en geç karne günü) göreve başlarsan ödeneğin %75'i sonraki dönem başlarsan %50 si ödenir.
zaten eylül ayı içerisinde genelge yayınlanır. ha bide göreve başladığın gün dilekçe yaz, sözle benim ödeneğimi yapın deme kulak arkası ederler"
bende sıkılıcağımı tahmin ediyodum ama bu kadar hızlı olucağını düşünmemiştim komşuubirde biz eşimle beraber izne ayrıldık geçen hafta hep beraberdik hiç sıkılmadım bu hafta işbaşı yapınca kendimi terk edilmiş hissettim
bizde meydana gidicez tatlım önce ikea sonra real belki karşılaşırız ben senin yüzünü görmedim görsem tanımamda sen beri görürsen çeviriver heee
doktorunun izin vereceğini zannetmiyorum ben zehra. bana temmuz sonuna kadar biryere gideceksen git demişti,sonra bir daha yola çıkamazsın dedi. bende izinler doğum sonrasına kalsın diye kullanmamıştım. bayram tatili güzel olunca geçen hafta bende sordum ,kendimi iyi hissediyorum gidebilirmiyim uçak veya araba ile dedim,oralarda doğum yapmayı göze alıyorsan git dedi bana
belki benim doktorun düşüncesi böyledir,sen yinede doktoruna bir sor arkadaşım.
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Eki Görüntüle 246449 Eki Görüntüle 246450
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didim
hımmm ,şimdi biz okul başlayınca dilekçeyi vermiş olcaz yaaa ona göre ayarlıycaklar ozamaaann ..benim tatil aralık sonu biter muhtemeler ,ee sonrada ücretsiz alcam ,nasıl olcak acabaaa??amaaan hiç anlamıyorum bu işlerden ,sıkılıyorum ,bu hesaplar bana göre değill
ohhh göbüşe maşallahcicilerinde pek bi güzelmiş,sanada çok yakışmış güle güle giy canım :129:
güle güle kullan canom.
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Eki Görüntüle 246449 Eki Görüntüle 246450
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didim
Biz de İkea'ya gidebiliriz ama iftar saati ve sonrasında orada olucaz böyle fil gibim hamile kapalı bir bayan görürsen o da benim ama ben seni tanırım görürsem selam veririm
Ben de telefonda sordum doktora son kontrolde karar veririz eğer herhangi bir kanama sancı gibi bir durum yoksa 4 saatlik yol çok uzak değil dedi. Yalovadan sonra başlıyor zaten yol Pendik'te binip Yalova'da iniyosun feribotla ama bilmiyorum son anda çark eder miGerçi ben oralarda doğursam da amcam yengem babam ilk tıbbi müdahaleyi yaparlar (Aman Allah korusun)
kızlar ben bişey farkettim dün akşam bulgur pilavı vardı ve ben koca bir tabak yedimm
ve bunlan 1 ay öncede bulgur pilavı yapıp yemiştim gögsümden sıvı gelmişti dün akşamda sıvı geldi
duyduguma göre bulgur süt yaparmış acep onunla alakalı bişimi buuuu:26::26::26::26:yani bulgur yedikçe gögsüm coşuyoo
kızlar ben bişey farkettim dün akşam bulgur pilavı vardı ve ben koca bir tabak yedimm
ve bunlan 1 ay öncede bulgur pilavı yapıp yemiştim gögsümden sıvı gelmişti dün akşamda sıvı geldi
duyduguma göre bulgur süt yaparmış acep onunla alakalı bişimi buuuu:26::26::26::26:yani bulgur yedikçe gögsüm coşuyoo
Oyhh sabahtan beri ne yoruldum yaa ara ara okuyabiliyorum ancak. Bu sabah çeneler düşmemiş aferinKızımın mobilyalarını sildik teyzeleri resim eklicem ama USB kablosunu bulamıyorum bluetoothla da gönderemedim anlamadım ya. Sabahtan beri temizlik vardı abla yaptı ben yoruldum vallahi bir de dolapların temizliği güzel olsun diye 3 defa geçtik ama parladı maşallah
Kızlar ya bayramdan sonra kardeşimin sözü olacak hem bayram hem sözü aradan çıkarayım istiyorum kıyafet açısından. Şöyle çiçeksiz böceksiz şık hamile kıyafeti satan bir yer var mı bildiğiniz (mümkünse İstanbul Anadolu Yakası'nda)? İnsanların içine paçoz paçoz çıkmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?