2011 Ekim Anneleri

canom sağolasın,bende arıyordum güzel bir poğaca tarifi,bayram için yapayım.belki gelen gidende olursa çayla ikram ederim hem.

bende sıkılıcağımı tahmin ediyodum ama bu kadar hızlı olucağını düşünmemiştim komşuu birde biz eşimle beraber izne ayrıldık geçen hafta hep beraberdik hiç sıkılmadım bu hafta işbaşı yapınca kendimi terk edilmiş hissettim
bizde meydana gidicez tatlım önce ikea sonra real belki karşılaşırız ben senin yüzünü görmedim görsem tanımamda sen beri görürsen çeviriver heee

hımmm pastanedekiler gibi oluyomu pekii ,böyle efil efil kokuyomuu ,çatlıyomu dışısıııayyy evde margarin varmıkii ,ee teryağıylan yaparım daha güzel olur belkimmm ,azcıkta şeker atınca çok güzel oluyomuş ondanda koyuyummuu?? peyniri hamurla yoğursammı yoksa arasınamı koysaaamm ..ayy çok heves ettim:)

canım bence hiç hamile giyimcilere bakma ,normal mağazalarda bulmaya çalış ,ben geçengün aldığım elbiseyi kii ,dğün için uygun olurmu bilmem SLN mağazasından almıştım .pendikte maltepede var bildiğim kadarıyla başka yerlerdede olabilir bi bakın herşey 29 tl kampanyası var ,

doktorunun izin vereceğini zannetmiyorum ben zehra. bana temmuz sonuna kadar biryere gideceksen git demişti,sonra bir daha yola çıkamazsın dedi. bende izinler doğum sonrasına kalsın diye kullanmamıştım. bayram tatili güzel olunca geçen hafta bende sordum ,kendimi iyi hissediyorum gidebilirmiyim uçak veya araba ile dedim,oralarda doğum yapmayı göze alıyorsan git dedi bana
belki benim doktorun düşüncesi böyledir,sen yinede doktoruna bir sor arkadaşım.

maşallah canım bebişineee
canım valla pastanedekiler halt etmiş yani o kadar güzel oluyoo ama tutturabilirsen çok un koyup sıkma hamuru canın nasıl istiyorsa öyle yap canının çektiği gibiii

hımmm ,şimdi biz okul başlayınca dilekçeyi vermiş olcaz yaaa ona göre ayarlıycaklar ozamaaann ..benim tatil aralık sonu biter muhtemeler ,ee sonrada ücretsiz alcam ,nasıl olcak acabaaa??amaaan hiç anlamıyorum bu işlerden ,sıkılıyorum ,bu hesaplar bana göre değill

slm arkadaşlar. bi kaç gündür muhabbet resimler çok güzeldi.ama anca okumakla yetinebildim.çünkü benim kısçe bana dayandıkça dayanıyor.hiç pc başında oturmıyorum.gerçi bi yerde oturamıyorum.bi yandan göğüs kafesi kemiklerim batıyo bi yandan o dayandıkça dayanıyo.yamuk yumuk geziyorum artık.geri git diye yalvarıyom ama gitcek yeri yok galiba garibimin.bi tek özenip pijamamı giydim bi ara.abooov tostoparlak bi şey gördüm aynada en son.siz sıfır beden kalırsınız yanımda.ne kadar kiloları vereceğimi bilsemde canım sıkıldı.bayramda beni ilk kez hamile olarak görcek olan kuzenlerimin tepkisini hayal edebiliyorum.vahide abla nolmuş sanaa diycekler

Biz de İkea'ya gidebiliriz ama iftar saati ve sonrasında orada olucaz böyle fil gibim hamile kapalı bir bayan görürsen o da benim ama ben seni tanırım görürsem selam veririm

Ben de telefonda sordum doktora son kontrolde karar veririz eğer herhangi bir kanama sancı gibi bir durum yoksa 4 saatlik yol çok uzak değil dedi. Yalovadan sonra başlıyor zaten yol Pendik'te binip Yalova'da iniyosun feribotla ama bilmiyorum son anda çark eder mi Gerçi ben oralarda doğursam da amcam yengem babam ilk tıbbi müdahaleyi yaparlar (Aman Allah korusun)

Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah

nasılsa ailende yanında olacaksa sorun yok o zaman

kızlar ben bişey farkettim dün akşam bulgur pilavı vardı ve ben koca bir tabak yedimm
ve bunlan 1 ay öncede bulgur pilavı yapıp yemiştim gögsümden sıvı gelmişti dün akşamda sıvı geldi
duyduguma göre bulgur süt yaparmış acep onunla alakalı bişimi buuuu:26::26::26::26:yani bulgur yedikçe gögsüm coşuyoo

o zaman doğyumdan sonra sık sık yiyelim bulgur pilavını. yada en azından bulguru haşlayıp üzerine yoğur koyup öyle yiyelim,hem süt olur bize hemde diyet yemeği yerine geçer

aa ben de dün bulgur yemiştim ama hiç bakmak aklımın ucuna gelmedi.bi da yersem aklımda olsun.bakim

annem bana Ankara dan Mineden almış ama anadolu yakasında istanbulda varmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…