2011 Ekim Anneleri

olabilir canım bende hiç öyle bişey olmadı.demek ki senin süt bezeleri güzel çalışıyo.benden bi maşallah göğüslerine böyle giderse senin bebiş hemen doyuracak karnını

olabilir canım bende hiç öyle bişey olmadı.demek ki senin süt bezeleri güzel çalışıyo.benden bi maşallah göğüslerine böyle giderse senin bebiş hemen doyuracak karnını

sağol canım inşallah öyledir çünkü uç falan yok gaz yapıyor diye bulguru çok tüketmiyordum ben tüketince süt bezlerim coştu

tünaydın güzel anneler biz bugün 31 olduk oleyyyyyyy. büyüyoruz iyiden iyiye :)))
sabah 9 gibi uyandım kan ilacımı içtim biraz daha yatayım dedim ama oğlum oynadı da oynadı 1saat boyunca onu sevdim konuştum o uyuyunca anca uyaybildim ben de :)) galiba başı göbek deliğimin altında ellerini gezdiriyodu orda ay yumuk yumuk elime geldi çoook güzeldi yaa

yani şimdi biz 30 eylülden önce ayrılırsak eksik mi yatacak. e bi de eylülün ortalarında veriyolar genelde dönüşümüze göre mi verecekler şimde ne karışık yaa

canom çok güzel cicilerin güle güle kullan canım.
bulguru ben de duymuştum süt yapıyo diye ben de dün yedim sebzeli bulgur pilavı ama süt neyim gelmedi
sen de maş. pınar pınar

slm kızlar nasılsınız ??? kabus gibi bi gece geçirdim desem yeridir şuan kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum....
gece 1.30 gibi yatağa gittim ama uyumak ne mümkün karnım çok sertti eşim baya bi masaj yaptı biraz yumuşadı ama sonrada sudenaz hareketlenmeye başladı (gün içindede baya hareketliydi) bizde seviyoruz falan şirinlik yapıyo bize diye..... ama gittikçe tekmeleri sertleşti ve hiç durmadı desem yeridir başıyla sürekli kendini aşağı doğru ittirip durdu tekmeleri o kadar sert ve kuvvetliydiki çok canımı yaktı adam bile şaşırdı ne oluyo buna diye artık karnımı yırtıp çıkacağını falan düşünmeye başladık bu arada saat 5 i geçmişti o kadar saat hiç durmadı ve uyumadı bi ara uyu kızım artık diye resmen yalvardım kalktım bi duş aldım sonra bişeyler okudum sonrada tv izledik biraz 6.30 gibi artık uyudummu yorgunluktan bayıldımmı bilmiyorum dr hareketli olması çok iyi diyo ama bu kadar hareket gece canıma yetti gerçekten.....

maşallah bebişe.büyür annesi daha kocaman olur yakışıklın.ayrıca ben onun o yumuk yumuk ellerini yerimmm.

canım bence cok dert etme..burda bıcogumuz aynı durumda..ayrıca tepkı gosterecekler once dönsünlerde kendılerıne bır baksınlar
canommmmm kıs maasaallah..baya baya kadın gıbı olmussun yanı hamıs bır kadın gıbı..kımse ınanmıyor benım 8 aylık hamıle olduguma..goren 5 aylıkmı dıyo..
Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah
kızlar odenek ten esımde alıcak..500 lıra cıvarıymıs mıktarı haberınız olsun az bır para degıl yanı..:92:

canım bulgur zaten sut yapan bır besın..bızde yenı dogum yapmıs annelere bol bol yedırılır..benımde gelıyor gogsumden sıktıkca...endıselıyım aslında yetmıcek dıye acaba dogum cantasına bır kutu bebek mamasımı alıp koysam dıye de dusunuyorum..agustos annelerınden nerdeyse bebegını sadece kendı sutuyle besleyen yada sutu yeten kımse yok...:97:sız ne yapacaksınız...yazık benım yegenım 2 gun hastaneyı karıstırdı cıglıklarıyla kızkardesım..lohusalık sendromuna gırdı meme vermedı(ha verseydı de sutu yoktu zaten )sonrada hep mama yedı..:44:

Canım geçmiş olsun benimki de arada çok canımı yakıyor hareket ederken yerleri azaldığı için hareketlerde sert oluyor haliyle. Yatmadan önce duş almayı dene bir de mesanen fazla dolu olmasın daha rahat uyuyorsun ben akşam 10 dan sonra su dahi içmemeye çalışıyorum.

ben logusa kadına irmik helvası yedirilir diye biliyorum süt yaparmış ben günüm belli olunca logusa serbeti yapıp dolaba koymayı düşünüyorum
eve gelince bol bol içicem süt yaparmış bol su içmekte sütü arttırıyormuş ayrıca dogumdan sonra günde 2 kere ılık suyla duş almak sütü arttırıyormuş
bilgilerinizeeee

ah canım nasıl bir gecedir o tahmin edebiliyorum çünkü bende uyuyamadım dün gece burdan uyurum diye çıktım ama saat 3:30 da yattım bebegimin hareketleri o kadar sertki anlatamam canımı yakıyor ah uhh sesleri çıkarmaktan eşimi bile uyutmadım az kaldı daha 2 ay varken bu kadar rahatsız oluyorsak son günlerde maalesef daha beter olucaz demektir ben gene şükrediyorum hareket etmediği zamanlarda aklım çıkıyor ama hareket ettiğindede canıma okuyor allah yardımcımız olsun canım

hanzade gene alışverişe gitti galiba kızzz gelince bir msj at yarın kaçta buluşma olacakkk
biz bu akşam iftara davetliyizzz yemek yapma derdim yok 110:

sıkma canını hepimize oluyo arada.bu kızlar accık cadı oluyo herhalde.bizim yaramazda geceleri durdurmuyo hatta bazen horon tepiyo içerde ama sabretmemiz lazım bu zamanlarda geçecek.ne kaldı şunun şurasında annesi.Allah sağlıklarını eksik etmesinde bizim azcık canımız yansın problem değil.zaten doğduklarındada uyumayacaz sürekli ellerine geçecez onların.aslında şimdiden alıştıralım kendimizi.daha zor zamanlar bizi bekliyo.annelik kolay değil.Allah yardımcımız olsun hepimizinde.

selamlar guzel insanlar

Kimi bakar elbisenin rengine , kimi bakar yüzüne ve gözüne ,kimi de bakar cebindekine . Gerçek dost ise ;bakar sadece yüreğine. cok gozel

canoom eveet dediğin doğru bulgur süt yaparmış daha dün eşim geldi oda arkadaşlarının ikisininde yeni bebeği oldu bulgurun sütü arttırdığını söylemişler doğru tespit tebrik ediorum seniii

Bence deeee.

Bu arada benden hiç süt gelmedi şu ana kadar acaba sütüm olmayacak mı zaten ucu da yok
bendende hiç gelmedi canım ,üstelik ben paso bulgur yerim , köftesi ,olsun ,pilavı olsun bizim mutfak kültüründe baya boldur bulgur yemekleri,ama yok anacım yok ,belki bana yarayan şeybaşkadır ,doğmadan önce buldam keşke o şeyiii
geçmiş olsun canım yaa,inşallah daha hafifi ,yani enazından fazla canını yanını yakmadan hareket etsin prensesimiz ,benimkide hiç hareket etmiyodu ,şimdi bikaçtane ben tekme atıyorum ona dışardan oda bana tepki veriyo ,artık beni anlamaya başladı sanırım ,bazen hareket etmiyo diye şöyle bi söyleniyorum bakıyorum ,tıkır tıkır hareket ediyo minişiimmsen uyumaya çalışcanım ,şimdi yorgunsun yaa ,akşama gene sertleşip canını yakmasın.

Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah

canım cok su(yanı olması gerekenden fazla su sütün kalıtesını azaltıyormus..yanı besın degerlerını azaltıyor ve sütü seyreltıyor..bıde dogumdan sonra memısler sutle sertlestıgı ıcın ılık dus anındakı masaj hem yumusatıyormus hemde sütü artırıyormus(bunuda agustos analarından ogrendım)bol yesıllık yenmelı ve komposto ıcılmelı bırde hem vıtamınlı(sutten cocugada gececgı ıcn hemde seker oranını az yaparsan kılo aldırmaz)lohusa serbetı bıraz kılo yapar sanırım..

bız kuzen dogum yapınca 5 kıloluk tencerelerde kompostolar kaynatıp surahılerle bas ucuna koyduk hep susadıkca onlardan ıctı..bırde bol baklagıl(bulgur mercımek falan )ve yesıllık yedırdık..mamasız besledı bebegını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…