o zaman doğyumdan sonra sık sık yiyelim bulgur pilavını. yada en azından bulguru haşlayıp üzerine yoğur koyup öyle yiyelim,hem süt olur bize hemde diyet yemeği yerine geçer
kızlar ben bişey farkettim dün akşam bulgur pilavı vardı ve ben koca bir tabak yedimm
ve bunlan 1 ay öncede bulgur pilavı yapıp yemiştim gögsümden sıvı gelmişti dün akşamda sıvı geldi
duyduguma göre bulgur süt yaparmış acep onunla alakalı bişimi buuuu:26::26::26::26:yani bulgur yedikçe gögsüm coşuyoo
olabilir canım bende hiç öyle bişey olmadı.demek ki senin süt bezeleri güzel çalışıyo.benden bi maşallah göğüslerineböyle giderse senin bebiş hemen doyuracak karnını
Öğretmen arkadaşlar eğitim - öğretim ödeneği ile ilgili olarak eski müdür yardımcıma sordum; sorumu ve gelen yanıtı yazıyorum aşağıya...
Benim sorum:
"Hocam merhabalar, bir konuda bilginize başvurmak istiyorum: Ben seminer döneminden sonra doğum iznine ayrılacağım, bu durum eğitim & öğretim ödeneğinde sorun çıkarır mı?"
Gelen yanıt:
"hayır çıkarmaz, 30 eylülden sonra ayrılırsan tamamını, yok 30 eylülden önce ayrılıp birinci dönemin dönemin bittiği gün(en geç karne günü) göreve başlarsan ödeneğin %75'i sonraki dönem başlarsan %50 si ödenir.
zaten eylül ayı içerisinde genelge yayınlanır. ha bide göreve başladığın gün dilekçe yaz, sözle benim ödeneğimi yapın deme kulak arkası ederler"
kızlar ben bişey farkettim dün akşam bulgur pilavı vardı ve ben koca bir tabak yedimm
ve bunlan 1 ay öncede bulgur pilavı yapıp yemiştim gögsümden sıvı gelmişti dün akşamda sıvı geldi
duyduguma göre bulgur süt yaparmış acep onunla alakalı bişimi buuuu:26::26::26::26:yani bulgur yedikçe gögsüm coşuyoo
tünaydın güzel anneler biz bugün 31 olduk oleyyyyyyy. büyüyoruz iyiden iyiye :)))
sabah 9 gibi uyandım kan ilacımı içtim biraz daha yatayım dedim ama oğlum oynadı da oynadı 1saat boyunca onu sevdim konuştum o uyuyunca anca uyaybildim ben de :)) galiba başı göbek deliğimin altında ellerini gezdiriyodu orda ay yumuk yumuk elime geldi çoook güzeldi yaa
yani şimdi biz 30 eylülden önce ayrılırsak eksik mi yatacak. e bi de eylülün ortalarında veriyolar genelde dönüşümüze göre mi verecekler şimde ne karışık yaa
canom çok güzel cicilerin güle güle kullan canım.
bulguru ben de duymuştum süt yapıyo diye ben de dün yedim sebzeli bulgur pilavı ama süt neyim gelmedi
sen de maş. pınar pınar
canım bence cok dert etme..burda bıcogumuz aynı durumda..ayrıca tepkı gosterecekler once dönsünlerde kendılerıne bır baksınlarslm arkadaşlar. bi kaç gündür muhabbet resimler çok güzeldi.ama anca okumakla yetinebildim.çünkü benim kısçe bana dayandıkça dayanıyor.hiç pc başında oturmıyorum.gerçi bi yerde oturamıyorum.bi yandan göğüs kafesi kemiklerim batıyo bi yandan o dayandıkça dayanıyo.yamuk yumuk geziyorum artık.geri git diye yalvarıyom ama gitcek yeri yok galiba garibimin.bi tek özenip pijamamı giydim bi ara.abooov tostoparlak bi şey gördüm aynada en son.siz sıfır beden kalırsınız yanımda.ne kadar kiloları vereceğimi bilsemde canım sıkıldı.bayramda beni ilk kez hamile olarak görcek olan kuzenlerimin tepkisini hayal edebiliyorum.vahide abla nolmuş sanaa diycekler
canommmmm kıs maasaallah..baya baya kadın gıbı olmussunEki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Eki Görüntüle 246449 Eki Görüntüle 246450
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didim
kızlar odenek ten esımde alıcak..500 lıra cıvarıymıs mıktarı haberınız olsun az bır para degıl yanı..:92:Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah
Canom çok güzelmiş cicilerin ,gile gile giyin inşallah ,ağrızıs sızısız,kaça aldın bu takımı ayıptır sormasıı??
slm kızlar nasılsınız ??? kabus gibi bi gece geçirdim desem yeridir şuan kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum....
gece 1.30 gibi yatağa gittim ama uyumak ne mümkün karnım çok sertti eşim baya bi masaj yaptı biraz yumuşadı ama sonrada sudenaz hareketlenmeye başladı (gün içindede baya hareketliydi) bizde seviyoruz falan şirinlik yapıyo bize diye..... ama gittikçe tekmeleri sertleşti ve hiç durmadı desem yeridir başıyla sürekli kendini aşağı doğru ittirip durdu tekmeleri o kadar sert ve kuvvetliydiki çok canımı yaktı adam bile şaşırdı ne oluyo buna diye artık karnımı yırtıp çıkacağını falan düşünmeye başladık bu arada saat 5 i geçmişti o kadar saat hiç durmadı ve uyumadı bi ara uyu kızım artık diye resmen yalvardım kalktım bi duş aldım sonra bişeyler okudum sonrada tv izledik biraz 6.30 gibi artık uyudummu yorgunluktan bayıldımmı bilmiyorum dr hareketli olması çok iyi diyo ama bu kadar hareket gece canıma yetti gerçekten.....
canım bence cok dert etme..burda bıcogumuz aynı durumda..ayrıca tepkı gosterecekler once dönsünlerde kendılerıne bır baksınlar
canommmmm kıs maasaallah..baya baya kadın gıbı olmussunyanı hamıs bır kadın gıbı..kımse ınanmıyor benım 8 aylık hamıle olduguma.. goren 5 aylıkmı dıyo..
kızlar odenek ten esımde alıcak..500 lıra cıvarıymıs mıktarı haberınız olsun az bır para degıl yanı..:92:
canım bulgur zaten sut yapan bır besın..bızde yenı dogum yapmıs annelere bol bol yedırılır..benımde gelıyor gogsumden sıktıkca...endıselıyım aslında yetmıcek dıye acaba dogum cantasına bır kutu bebek mamasımı alıp koysam dıye de dusunuyorum..agustos annelerınden nerdeyse bebegını sadece kendı sutuyle besleyen yada sutu yeten kımse yok...:97:sız ne yapacaksınız...yazık benım yegenım 2 gun hastaneyı karıstırdı cıglıklarıyla kızkardesım..lohusalık sendromuna gırdı meme vermedı(ha verseydı de sutu yoktu zaten )sonrada hep mama yedı..:44:
slm kızlar nasılsınız ??? kabus gibi bi gece geçirdim desem yeridir şuan kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum....
gece 1.30 gibi yatağa gittim ama uyumak ne mümkün karnım çok sertti eşim baya bi masaj yaptı biraz yumuşadı ama sonrada sudenaz hareketlenmeye başladı (gün içindede baya hareketliydi) bizde seviyoruz falan şirinlik yapıyo bize diye..... ama gittikçe tekmeleri sertleşti ve hiç durmadı desem yeridir başıyla sürekli kendini aşağı doğru ittirip durdu tekmeleri o kadar sert ve kuvvetliydiki çok canımı yaktı adam bile şaşırdı ne oluyo buna diye artık karnımı yırtıp çıkacağını falan düşünmeye başladık bu arada saat 5 i geçmişti o kadar saat hiç durmadı ve uyumadı bi ara uyu kızım artık diye resmen yalvardım kalktım bi duş aldım sonra bişeyler okudum sonrada tv izledik biraz 6.30 gibi artık uyudummu yorgunluktan bayıldımmı bilmiyorum dr hareketli olması çok iyi diyo ama bu kadar hareket gece canıma yetti gerçekten.....
maşallah canım bebişineee
saol canom teşekkür ederizz :)
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didim
sana da maşallah tabi oğluşuna da çok güzelmiş cicilerin çoktayakışmış
bendende hiç gelmedi canım ,üstelik ben paso bulgur yerim , köftesi ,olsun ,pilavı olsun bizim mutfak kültüründe baya boldur bulgur yemekleri,ama yok anacım yok ,belki bana yarayan şeybaşkadır ,doğmadan önce buldam keşke o şeyiiiBence deeee.
Bu arada benden hiç süt gelmedi şu ana kadar acaba sütüm olmayacak mı zaten ucu da yok
geçmiş olsun canım yaa,inşallah daha hafifi ,yani enazından fazla canını yanını yakmadan hareket etsin prensesimiz ,benimkide hiç hareket etmiyodu ,şimdi bikaçtane ben tekme atıyorum ona dışardan oda bana tepki veriyo ,artık beni anlamaya başladı sanırım ,bazen hareket etmiyo diye şöyle bi söyleniyorum bakıyorum ,tıkır tıkır hareket ediyo minişiimmslm kızlar nasılsınız ??? kabus gibi bi gece geçirdim desem yeridir şuan kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum....
slm arkadaşlar. bi kaç gündür muhabbet resimler çok güzeldi.ama anca okumakla yetinebildim.çünkü benim kısçe bana dayandıkça dayanıyor.hiç pc başında oturmıyorum.gerçi bi yerde oturamıyorum.bi yandan göğüs kafesi kemiklerim batıyo bi yandan o dayandıkça dayanıyo.yamuk yumuk geziyorum artık.geri git diye yalvarıyom ama gitcek yeri yok galiba garibimin.bi tek özenip pijamamı giydim bi ara.abooov tostoparlak bi şey gördüm aynada en son.siz sıfır beden kalırsınız yanımda.ne kadar kiloları vereceğimi bilsemde canım sıkıldı.bayramda beni ilk kez hamile olarak görcek olan kuzenlerimin tepkisini hayal edebiliyorum.vahide abla nolmuş sanaa diycekler
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah
ben logusa kadına irmik helvası yedirilir diye biliyorum süt yaparmış ben günüm belli olunca logusa serbeti yapıp dolaba koymayı düşünüyorum
eve gelince bol bol içicem süt yaparmış bol su içmekte sütü arttırıyormuş ayrıca dogumdan sonra günde 2 kere ılık suyla duş almak sütü arttırıyormuş
bilgilerinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?