slm arkadaşlar. bi kaç gündür muhabbet resimler çok güzeldi.ama anca okumakla yetinebildim.çünkü benim kısçe bana dayandıkça dayanıyor.hiç pc başında oturmıyorum.gerçi bi yerde oturamıyorum.bi yandan göğüs kafesi kemiklerim batıyo bi yandan o dayandıkça dayanıyo.yamuk yumuk geziyorum artık.geri git diye yalvarıyom ama gitcek yeri yok galiba garibimin.bi tek özenip pijamamı giydim bi ara.abooov tostoparlak bi şey gördüm aynada en son.siz sıfır beden kalırsınız yanımda.ne kadar kiloları vereceğimi bilsemde canım sıkıldı.bayramda beni ilk kez hamile olarak görcek olan kuzenlerimin tepkisini hayal edebiliyorum.vahide abla nolmuş sanaa diycekler
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Eki Görüntüle 246449 Eki Görüntüle 246450
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didim
Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah
kızlar ben bişey farkettim dün akşam bulgur pilavı vardı ve ben koca bir tabak yedimm
ve bunlan 1 ay öncede bulgur pilavı yapıp yemiştim gögsümden sıvı gelmişti dün akşamda sıvı geldi
duyduguma göre bulgur süt yaparmış acep onunla alakalı bişimi buuuu:26::26::26::26:yani bulgur yedikçe gögsüm coşuyoo
ben logusa kadına irmik helvası yedirilir diye biliyorum süt yaparmış ben günüm belli olunca logusa serbeti yapıp dolaba koymayı düşünüyorum
eve gelince bol bol içicem süt yaparmış bol su içmekte sütü arttırıyormuş ayrıca dogumdan sonra günde 2 kere ılık suyla duş almak sütü arttırıyormuş
bilgilerinizeeee
slm kızlar nasılsınız ??? kabus gibi bi gece geçirdim desem yeridir şuan kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum....
gece 1.30 gibi yatağa gittim ama uyumak ne mümkün karnım çok sertti eşim baya bi masaj yaptı biraz yumuşadı ama sonrada sudenaz hareketlenmeye başladı (gün içindede baya hareketliydi) bizde seviyoruz falan şirinlik yapıyo bize diye..... ama gittikçe tekmeleri sertleşti ve hiç durmadı desem yeridir başıyla sürekli kendini aşağı doğru ittirip durdu tekmeleri o kadar sert ve kuvvetliydiki çok canımı yaktı adam bile şaşırdı ne oluyo buna diye artık karnımı yırtıp çıkacağını falan düşünmeye başladık bu arada saat 5 i geçmişti o kadar saat hiç durmadı ve uyumadı bi ara uyu kızım artık diye resmen yalvardım kalktım bi duş aldım sonra bişeyler okudum sonrada tv izledik biraz 6.30 gibi artık uyudummu yorgunluktan bayıldımmı bilmiyorum dr hareketli olması çok iyi diyo ama bu kadar hareket gece canıma yetti gerçekten.....
kızlar otelde yer ayarladım tatile gidiyoruzzzz
teyzesi yesin yaramaz sudenazı costu demek akşam akşam babayı uzaklaştırsaydın tatlım yanından dururdu hemen babacııı cadııı :)
bu arada elifim dün babamın sonuçları geldi temiz çıktı çok şükür 3 ay sonra bir daha çekilecekmiş ...
canoooom çok güzelmiş takımın bende böyle bişi almayı planlıyorum güle güle kullan tatlım
zehracım rarifine bende uygunum canım boydan ötürü yavru fil gibi görünüyorum o kadar
filizcim maşallah oğluşunaokurken oğluma diyorum bak sende böyle yap anneye tamam mı diye dün akşamdan beri azaldı da hareketleri gaza getirmeye çalışıyorum
canom buluşma detaylarını burayada yazarmısın tatlım belki dahil olabilirim :26:
canııııım bu bugün aldığım en güzel haber oldu allah uzak etsin o günleri gitsin bi daha geri gelmesin çok sevindim cnm benim içinde sarılıp öp babişkonu
ohhh ne güzelll nereye gidiyonuz bakiimmmmmm keske bizde gidebilsek ama eşim bayramda çalışıyor :100:
canım yarın bakırköyde buluşma olacak şimdiye kadar domatesli pilav hanzade ve ben onayladık hanzade olsaydı saati kararlaştıracaktık ama gelmedi
mesaj kutusuda dolu
Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah
yani şimdi biz 30 eylülden önce ayrılırsak eksik mi yatacak. e bi de eylülün ortalarında veriyolar genelde dönüşümüze göre mi verecekler şimde ne karışık yaa
570 lira bu sene... 20 Eylül'de itibaren 1 Ekim'e kadar ödenecekmiş...
Valla bana gelen cevaba göre böyle tatlım... Sansee canım, senden de alıntı yapmıştım ama çıkmamış, zaten aynı olacaktı yanıt...
Bir de şöyle bir açıklama buldum; "2011 yılı yönetim bütçe kanuna göre; 657 sayılı Kanunun ek 32 ncı maddesi uyarınca verilecek öğretim yılına hazırlık ödeneği Bakanlar Kurulu karan aranmaksızın 570 Türk Lirası olarak ödenir. Bu ödeme: Öğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci dönem ders yılının sonundan önce göreve başlayanlara %75 i. binnci dönem ders yılından sonra ve ikinci dönem ders yılının sona ermesinden önce göreve başlayanlara ise %50 si oranında yapılır."
Biz hali hazırda görevdeyiz zaten ama, bir de milli eğitime e-bilgi edinme sistemi ile sorayım...
Elif, geçmiş olsun tatlım, son çeyrekte uyku sorunlarımız olacak hepimizin sanırım...
Canom, hayırlı olsun cicilerin... Güle güle giy...
Eda tatlım, babanın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, Allah sağlık versin büyüklerimize...
amin canım Allah razı olsun
canım geçmiş olsun sonuçların güzel çıkmasına sevindim allahım bir daha yasatmasınnnnnn
adin behech tesettür otel var alanyada oraya
kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?