2011 Ekim Anneleri

Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah

canım cok su(yanı olması gerekenden fazla su sütün kalıtesını azaltıyormus..yanı besın degerlerını azaltıyor ve sütü seyreltıyor..bıde dogumdan sonra memısler sutle sertlestıgı ıcın ılık dus anındakı masaj hem yumusatıyormus hemde sütü artırıyormus(bunuda agustos analarından ogrendım)bol yesıllık yenmelı ve komposto ıcılmelı bırde hem vıtamınlı(sutten cocugada gececgı ıcn hemde seker oranını az yaparsan kılo aldırmaz)lohusa serbetı bıraz kılo yapar sanırım..

bız kuzen dogum yapınca 5 kıloluk tencerelerde kompostolar kaynatıp surahılerle bas ucuna koyduk hep susadıkca onlardan ıctı..bırde bol baklagıl(bulgur mercımek falan )ve yesıllık yedırdık..mamasız besledı bebegını..

teyzesi yesin yaramaz sudenazı costu demek akşam akşam babayı uzaklaştırsaydın tatlım yanından dururdu hemen babacııı cadııı :)
bu arada elifim dün babamın sonuçları geldi temiz çıktı çok şükür 3 ay sonra bir daha çekilecekmiş ...

canoooom çok güzelmiş takımın bende böyle bişi almayı planlıyorum güle güle kullan tatlım

zehracım rarifine bende uygunum canım boydan ötürü yavru fil gibi görünüyorum o kadar

filizcim maşallah oğluşuna okurken oğluma diyorum bak sende böyle yap anneye tamam mı diye dün akşamdan beri azaldı da hareketleri gaza getirmeye çalışıyorum

ben bişey duydum çok üzüldüm valla dogumdan sonra emzirme dönemi boyunca mercimek,sarma,nohut,kuru fasülye yenilmiyormuş gaz yaptıgı için bebege zarar veriyomuş şimdiden bol bol ye dedi komşum dogumdan sonra yemek mümkün olmuyormuşşş

irem canım bol su derken günde en az 8 bardak içilmesi gerekiyormuş tabi bebegi beslemek için düzenli yemek yemek gerekiyormuş şerbet olayıda zaten o tatlı oldugu için 2 bardaktan fazlası bunaltıyormuş gelen giden misafire veririz

canııııım bu bugün aldığım en güzel haber oldu allah uzak etsin o günleri gitsin bi daha geri gelmesin çok sevindim cnm benim içinde sarılıp öp babişkonu

Kardeşim de öğretmen sordum ne kadar bu ödenek diye baya da paraymış kızlar. Takipçisi olun sorun çıkmasın inşallah

570 lira bu sene... 20 Eylül'de itibaren 1 Ekim'e kadar ödenecekmiş...

yani şimdi biz 30 eylülden önce ayrılırsak eksik mi yatacak. e bi de eylülün ortalarında veriyolar genelde dönüşümüze göre mi verecekler şimde ne karışık yaa

Valla bana gelen cevaba göre böyle tatlım... Sansee canım, senden de alıntı yapmıştım ama çıkmamış, zaten aynı olacaktı yanıt...

Bir de şöyle bir açıklama buldum; "2011 yılı yönetim bütçe kanuna göre; 657 sayılı Kanunun ek 32 ncı maddesi uyarınca verilecek öğretim yılına hazırlık ödeneği Bakanlar Kurulu karan aranmaksızın 570 Türk Lirası olarak ödenir. Bu ödeme: Öğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci dönem ders yılının sonundan önce göreve başlayanlara %75 i. binnci dönem ders yılından sonra ve ikinci dönem ders yılının sona ermesinden önce göreve başlayanlara ise %50 si oranında yapılır."

Biz hali hazırda görevdeyiz zaten ama, bir de milli eğitime e-bilgi edinme sistemi ile sorayım...

Elif, geçmiş olsun tatlım, son çeyrekte uyku sorunlarımız olacak hepimizin sanırım...

Canom, hayırlı olsun cicilerin... Güle güle giy...

Eda tatlım, babanın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, Allah sağlık versin büyüklerimize...

Son düzenleme:

amin canım Allah razı olsun

canım dicekki bu yasini sevgi kuluna okuyorum rabbim saglıklı saatli dogursun günüde 9 ayı doldursun saglıklı saatli dogursun anneligi tatsın diceksiniz hamiellerin duası kabul olur aklınıza geldikçe benide hatırlayın olurmu okumak isteyenler özele yazsın ekliyorum şidiye kadar 10 anca buldı kaldı 400 nasıl biter bilemiyorum rabbim yardım etsin işallah ban rabbim evlatlarınızı kucagına aldıgınız günleri göstersin bu mubarek oruçta herkez hakkını helal etsin şimdiden teşekkürler bunuda unutmayım siz çok şanslısınız içinizde bir varlık var bende ne yapayım rabbime güvendig,im için bunu düşündüm işin kötüsü sadece 1 yasin bir kişi okuyo oruç bitene kadar şimdiden teşşekürler burayada yazıyosun atlayabilirim onun için teylikeye atmayalım duayı özele bildiriseniz iyi olur aklım hep burda inanın bazen girip okuyorum yazdıklarınızı

adin behech tesettür otel var alanyada oraya

Zeynep gidip geldikten sonra mutlaka beni bilgilendir nasıl olduğu hakkında biz bu yaz gidecektik ama cesaret edemedik bir türlü yeni olduğu için seneye düşünüyoruz ama gidip gelen birinin yorumunu almak harika olur Bu arada Alanya Konya baya yakındı değil mi Mevlana'ya gelmiştik Bera'dan. Sanki çok virajlıydı diye hatırlıyorum ama

kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.

Sümeyye kardeşimin ismi ama ben Aybike ismini seviyorum (Aybüke halini sevmiyorum)

Edacım babana çok geçmiş olsun tatlım.

kızlar biz çıkıyoruz öpüldünüz tekkk tekkkk oglumda arkadaşlarını öpüyomuşşş görüşürüz akşama gelebilirsemm

ay çıkmadan su smili yapammm

:100::100::100::100::100::100::100::100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…