- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.
canım dicekki bu yasini sevgi kuluna okuyorum rabbim saglıklı saatli dogursun günüde 9 ayı doldursun saglıklı saatli dogursun anneligi tatsın diceksiniz hamiellerin duası kabul olur aklınıza geldikçe benide hatırlayın olurmuokumak isteyenler özele yazsın ekliyorum şidiye kadar 10 anca buldı kaldı 400 nasıl biter bilemiyorum rabbim yardım etsin işallah ban rabbim evlatlarınızı kucagına aldıgınız günleri göstersin bu mubarek oruçta herkez hakkını helal etsin şimdiden teşekkürler bunuda unutmayım siz çok şanslısınız içinizde bir varlık var bende ne yapayım rabbime güvendig,im için bunu düşündüm işin kötüsü sadece 1 yasin bir kişi okuyo oruç bitene kadar şimdiden teşşekürler burayada yazıyosun atlayabilirim onun için teylikeye atmayalım duayı özele bildiriseniz iyi olur aklım hep burda inanın bazen girip okuyorum yazdıklarınızı
canım aybüke daha güzel bencede.:93:kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.
kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.
,
Ay sorma al benden de o kadar izine ayrılıcam diye çıldırıyordum şimdi de sıkılıyorum hep evde. Ama yok halime şükür bu karnımla daha hala çalıştığımı düşünmek bile istemiyorumAkşam biz de kocişle Meydan'a gidicez iftarı orada yapıcaz bir de bir kaç bişey bakıcaz
Ben de Manisalıyım, Salihli'li. Gerçi aslen Kütahya'lıyım ama tüm akraba orada. Bayramda da doktor yolculuğa izin verirse gitmeyi düşünüyorum inşallah kaç senedir gitmedim nasıl özledim gevreğini, üzümünü, her şeyini
Öğretmen arkadaşlar eğitim - öğretim ödeneği ile ilgili olarak eski müdür yardımcıma sordum; sorumu ve gelen yanıtı yazıyorum aşağıya...
Benim sorum:
"Hocam merhabalar, bir konuda bilginize başvurmak istiyorum: Ben seminer döneminden sonra doğum iznine ayrılacağım, bu durum eğitim & öğretim ödeneğinde sorun çıkarır mı?"
Gelen yanıt:
"hayır çıkarmaz, 30 eylülden sonra ayrılırsan tamamını, yok 30 eylülden önce ayrılıp birinci dönemin dönemin bittiği gün(en geç karne günü) göreve başlarsan ödeneğin %75'i sonraki dönem başlarsan %50 si ödenir.
zaten eylül ayı içerisinde genelge yayınlanır. ha bide göreve başladığın gün dilekçe yaz, sözle benim ödeneğimi yapın deme kulak arkası ederler"
doktorunun izin vereceğini zannetmiyorum ben zehra. bana temmuz sonuna kadar biryere gideceksen git demişti,sonra bir daha yola çıkamazsın dedi. bende izinler doğum sonrasına kalsın diye kullanmamıştım. bayram tatili güzel olunca geçen hafta bende sordum ,kendimi iyi hissediyorum gidebilirmiyim uçak veya araba ile dedim,oralarda doğum yapmayı göze alıyorsan git dedi bana
belki benim doktorun düşüncesi böyledir,sen yinede doktoruna bir sor arkadaşım.
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Eki Görüntüle 246449 Eki Görüntüle 246450
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didim
hardisc,
seninle aynı günlerde doğumumuz sen ne zaman ayrılacaksın izne? bana dr 5 eylülde çalışabilir verecek ben 19 ey. ayrılmayı düşünüyorum.
merhaba ekim anneleri
nasil gidiyo hamilelikler?? :)
benim kasiklarimda agri var gittikce cogaliyor doktora gittim bebekten dolayi dedi
dogum hazirliklarima gelince bebisimin kiyafetlerini yikadim utuledim onun cantasi kismen hazir gibi fakat benim cantam hiic hazir degilcok uyusuk davraniyorum aniden dogum gelirse ne yapicam bilmiyorum her is bana bakiyor o yuzden olsa gerek annem turkiyede ben fransadayim kayinvalidem desen o zaten diger torununun derdine dusmus hic sormuyo bile ne gerekiyo neyiniz eksik diye neyse ben yine acilmadan konuyu kapatiym :18::18:
biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuşçok güzel pozlar verdi oğlum
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?