2011 Ekim Anneleri

paşam bende 5 tane almıştım özelden yazın demişsin ama özele mesaj atma hakkım yok. o yüzden foruma yazdım. inş yazımı okursun. okursan beğenirsen sevinirim en azından saydığını bilmiş olurum.

eşim ve bende birer tane okucaz sevgicimm ben özelden msj atamıyorum hakkım yokmu inşllh görrsünn görrsen begen yada cevap yaz olurmuu rabbim dualarını kabul etsın inşllhh tez zamanda 400 toparlarsın..

nasılsınız kızlar... bugun hıc ıyı degılım ben mıdem bı bulanıyo bı yanıyo... cok kotu oldum ya... bıde bugun cok sancım oldu bı arada doguruyorum zannettım ama yanlancıymıs... 37. haftadan once dogum yapmaktan korkuyorummm

canım bizde eşimle manisalıyız:)

hardisc,
seninle aynı günlerde doğumumuz sen ne zaman ayrılacaksın izne? bana dr 5 eylülde çalışabilir verecek ben 19 ey. ayrılmayı düşünüyorum.

allaalalal benim dr geçen hafta 6 saat yolculuk yaptım sorun yok dedi hatta 37.haftada doğum için izmirden ist agidebileceğimi söyledi millet amerikaya gidiyor doğum için, sorunlu bir gebelik yoksa yapılır bence yolculuk, sonuçta kısmet bu işler benim yengem erken doğum yaptı ve kendi dr u yurt dışında idi 2 günlüğüne ve giremedi doğuma kısmet artık ne kadar planlasak da olmuyor bazen..

canom pek güzel olmuş , bizde bugün hastane çantası hazırladık yıkadım koydum pijamaları, pijamadaşız biliyorsun:))) sen de manisa da okumuşsun merkezde mi?

Son düzenleme:
hardisc,
seninle aynı günlerde doğumumuz sen ne zaman ayrılacaksın izne? bana dr 5 eylülde çalışabilir verecek ben 19 ey. ayrılmayı düşünüyorum.

Ben de senin gibi yapmayı düşünüyordum, çalışabilir raporumu alıp seminer döneminde gidip 19 eylül pazartesi de doğum iznine ayrılmayı planlıyordum, ama bu ödenekteki kesinti işi biraz düşündürdü... Belki kendimi iyi hissedersem eylül ayını bitirip öyle ayrılırım, hem doğum sonrasına daha çok izin aktarılmış olur...

Son düzenleme:
merhaba ekim anneleri
nasil gidiyo hamilelikler?? :)
benim kasiklarimda agri var gittikce cogaliyor doktora gittim bebekten dolayi dedi
dogum hazirliklarima gelince bebisimin kiyafetlerini yikadim utuledim onun cantasi kismen hazir gibi fakat benim cantam hiic hazir degil cok uyusuk davraniyorum aniden dogum gelirse ne yapicam bilmiyorum her is bana bakiyor o yuzden olsa gerek annem turkiyede ben fransadayim kayinvalidem desen o zaten diger torununun derdine dusmus hic sormuyo bile ne gerekiyo neyiniz eksik diye neyse ben yine acilmadan konuyu kapatiym :18::18:

merhaba canım.çok şükür iyi gidiyo kendi adıma ama ağrılar sızılar herkeste var.bgn ben de gittim kontrole ve doktor normal dedi. çantaya gelince ben de erteleyip duruyodum ama en sonunda hazırladık içim rahat etti bence sende hazırla nolur nolmaz.kaç haftalık senin bebeğin ?

biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuş çok güzel pozlar verdi oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…