biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuşçok güzel pozlar verdi oğlum
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuşçok güzel pozlar verdi oğlum
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
nasılsınız kızlar... bugun hıc ıyı degılım ben mıdem bı bulanıyo bı yanıyo... cok kotu oldum ya... bıde bugun cok sancım oldu bı arada doguruyorum zannettım ama yanlancıymıs... 37. haftadan once dogum yapmaktan korkuyorummm
bu da 30+3 lük göbek ve bebek:)
Eki Görüntüle 246606
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
merhaba canım.çok şükür iyi gidiyo kendi adıma ama ağrılar sızılar herkeste var.bgn ben de gittim kontrole ve doktor normal dedi. çantaya gelince ben de erteleyip duruyodum ama en sonunda hazırladık içim rahat etti bence sende hazırla nolur nolmaz.kaç haftalık senin bebeğin ?
ooooooo maşallah bebişe onu bi lokmada yeriz biz
Allah yardımcınız olsun canım hayırlısıyla vaktinde kolay bi şekilde gelsin inş
maşallah canım bebeğinee
Maşallah tatlım...Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Hiç aklına getirme öyle şeyleri. Neden öyle şeyleri düşünüyorsun ki?
Allah korusun yani, ben hiç düşünmüyotum bile öyle bir ihtimali bence sende düşünme...:96:
Ay maşallah sana, hiç kilo almamışsın göbiş möbiş yok.Kaç kilo aldın ?
Seninki kız mıydı erkek miydi canım?
Ay annesi çok tatlı bir bebişin var, Allah özene bözene yaratmış resmen. Gerçekten çok çok tatlı
Canom pijama takımın çok güzelmiş güle güle kullan
Allah hepinizden razı olsun kızlar kötü bir gece geçirdim kusmalarla yanmalarla ama bu pozları görünce herşeyi unuttum ARHAN EMİR im aşık etti kendine benii resimleri atamıyorum elimden rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallahhoyyy annesi pek güzel poz vermiş prensin..ben onun o dolgun dudakları yerim yer.pek mi yakışıklı olacakmış bu kuzu.Allah nazarlardan saklasın inşallah.
Öğretmen arkadaşlar, tekrardan bilgi aldım ödenekle ilgili olaraktan, önceki mesajımda bahsettiğim kesintilerden etkilenmiyoruz galiba; "doğum izninde özlük haklarına dokunulmaz" ibaresi varmış...
kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
Maşallah tatlım çok şirin bir bebek olacak yanakları falan tam sıkmalık
Bugün Meydan'a gittim küçücük bebekler hep dışarıdaydı bizim bebekler kötü zamanda doğuyorlar önleri kış neyse yaza ele avuca gelecekler en azından
maşallahhh canımmmm eee kilo falan yok vallaa
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
komşuu biz geleli de 1 - 1.5 saat falan oldu ama reale gidemedik ikeada idik hep, meydanıda gezemedik
Teşekkür ederim. Tek duam bi an önce iyileşmesi zaten çok zor valla bu halde peşinde dolanmakgeçmiş olsun duygu.inş. biran önce iyileşir eşin.e hamile olunca bütün ilgi hep bizde
Sesi çıkmıyo canım dudakları yüzü gözü hep şişti çok kötü oldu. dalga geçiyodum ama böyle olucağını hiç düşünmemiştim. Dün akşam ben yattım o saat 6ya kadar oturucaktı sonra o yatıcaktı ben onu bekliycektim, yüz üstü yatmasın elini burnuna vurmasın diye yavrum dayanamamış yarım saat daha 5 buçukta uyandırdı beni kalktım ki nasıl inliyo Allahım yardım et diye. İçim gitti öyle görünce. Ben yatarken şişlik yoktu buz koymuştum ama benden sonra o koymamış gözleri kapanma noktasına geldi nerdeyse. Benden önce kendini yatağa attığına bin pişman oldueşinin yüz ifadesini merak ettim, Allah yardımcın olsun duygu, susmaz artık eşin şahsen benimki öyle hemen başlar "oooff, ölüyom beeen, bittim, şuram, buram, cart, curt"... bir naz, bir naz aman yarabbim :) Geçmişler olsun senden önce attı kendini yatağa bravo valla :)))))))))))))))
Teşekkür ederim. Kuru kuru gitmedim kız çantamda acıkırsam diye kremelı bisküvi, çubuk kraker, kuru yemiş, top kek vardı. Ziyaretede gelen olmadı ikram edemedim eşimede 2 buçuğa kadar yemek yasaktı 2 buçuktan sonrada sadece çorba verdiler. Eeeeee artık çantadakilerin akıbetinin ne olduğu anlatmama gerek yok sanırımgeçmiş olsun cnm eşine ama böyle kuru kurumu gittin hastaneye insan bi estetik şekeri falan yaptırır kocasına geçmiş olsuna gelenlere hatıra olarak verirdiniz bak demedi deme senin bebek şekerlerine çok bozulacak senin kociş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?