2011 Ekim Anneleri

Öğretmen arkadaşlar, tekrardan bilgi aldım ödenekle ilgili olaraktan, önceki mesajımda bahsettiğim kesintilerden etkilenmiyoruz galiba; "doğum izninde özlük haklarına dokunulmaz" ibaresi varmış...

Hiç aklına getirme öyle şeyleri. Neden öyle şeyleri düşünüyorsun ki?
Allah korusun yani, ben hiç düşünmüyotum bile öyle bir ihtimali bence sende düşünme...:96:

bu da 30+3 lük göbek ve bebek:)
Eki Görüntüle 246606

Ay maşallah sana, hiç kilo almamışsın göbiş möbiş yok. Kaç kilo aldın ?
Seninki kız mıydı erkek miydi canım?

biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuş çok güzel pozlar verdi oğlum

Eki Görüntüle 246627

Eki Görüntüle 246628

Ay annesi çok tatlı bir bebişin var, Allah özene bözene yaratmış resmen. Gerçekten çok çok tatlı

Canom pijama takımın çok güzelmiş güle güle kullan

Bende bugün kendime pijama aldım hastane için, hemde pembiş aldııııııım
Birde ona uygun terlik aldım. Tacım vardı almama gerek kalmadı yani

Aslında kırmızı alıcaktım ama güzelini bulamadım. Birde loya mağazasında loğusa takımları bitmişti hiç kalmamıştı
Bayramdan sonra yeni ürün gelicek dedi oradaki kız ama ben bayrama burada yokum kiiii
Anneciğimin yanına gidicem Bende pazardan aldım pijamamı, ama çok beğendim tatlı birşey aşırı kadınsı değil

Uygun bir zamanda resim yüklerim inşallah, daha doğrusu halim olduğunda

Ve bugün kocişi çeşmeye gönderdim arkadaşlarıyla stres atsın diye. Yazık hep çalışıyo hep çalışıyo. Biraz stres atsın kocacım.
Keşke bende gidebilseydim ama arkadaşları hep bekar işte, onların eşi olmayınca bende gidemiyorummmm

Bu arada İzmirdeki arkadaşlara sesleniyorum, yakın bir tarihte İzmir Şirinyerde buluşma olucak hayırlısıyla. Katılmak isteyenler özelden mesaj atabilirler
Şimdilik 4 kişiyiz

dun 34. haftaya girdik canim sen kac haftalik hamilesin ?

ooooooo maşallah bebişe onu bi lokmada yeriz biz
Allah yardımcınız olsun canım hayırlısıyla vaktinde kolay bi şekilde gelsin inş

maşallah canım bebeğinee

Maşallah tatlım... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

oyyy annesi pek güzel poz vermiş prensin..ben onun o dolgun dudakları yerim yer.pek mi yakışıklı olacakmış bu kuzu.Allah nazarlardan saklasın inşallah.
Allah hepinizden razı olsun kızlar kötü bir gece geçirdim kusmalarla yanmalarla ama bu pozları görünce herşeyi unuttum ARHAN EMİR im aşık etti kendine benii resimleri atamıyorum elimden rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallahh

Öğretmen arkadaşlar, tekrardan bilgi aldım ödenekle ilgili olaraktan, önceki mesajımda bahsettiğim kesintilerden etkilenmiyoruz galiba; "doğum izninde özlük haklarına dokunulmaz" ibaresi varmış...

Ay inşallah hadi. O parayla direksiyon dersi alacağım, kesmesinlerrrrrrr yaaaaaaa... :84:

kızlar sümeyye ismi mi daha güzel aybüke mi.aslında bi de esra var ama onu ben eledim.

Ben oyumu Aybüke'den yana kullanıyorum canım.

biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuş çok güzel pozlar verdi oğlum

Eki Görüntüle 246627

Eki Görüntüle 246628

Maşallah tatlım çok şirin bir bebek olacak yanakları falan tam sıkmalık

Bugün Meydan'a gittim küçücük bebekler hep dışarıdaydı bizim bebekler kötü zamanda doğuyorlar önleri kış neyse yaza ele avuca gelecekler en azından

komşuu biz geleli de 1 - 1.5 saat falan oldu ama reale gidemedik ikeada idik hep, meydanıda gezemedik

bu da 30+3 lük göbek ve bebek:)

Eki Görüntüle 246606
maşallahhh canımmmm eee kilo falan yok vallaa

canım ben saruhanlıda okudum üniv.

Eki Görüntüle 246627

Eki Görüntüle 246628

kızzzzzzzzzz eşime gösterdim adam inanamadı maşallahne tatlı bişey buuuu bizim bebegimizde böylemi görünüyo didiiii

maşallahh canım çok güzellll

galiba yarın buluşma olmayacakkk:100::100::100:hadi onu geçtim hanzadeyi merak ettim yaaa teli olan varsa arayıversin kızı iyimi aceppp:26::26:

geçmiş olsun duygu.inş. biran önce iyileşir eşin.e hamile olunca bütün ilgi hep bizde
Teşekkür ederim. Tek duam bi an önce iyileşmesi zaten çok zor valla bu halde peşinde dolanmak
Sesi çıkmıyo canım dudakları yüzü gözü hep şişti çok kötü oldu. dalga geçiyodum ama böyle olucağını hiç düşünmemiştim. Dün akşam ben yattım o saat 6ya kadar oturucaktı sonra o yatıcaktı ben onu bekliycektim, yüz üstü yatmasın elini burnuna vurmasın diye yavrum dayanamamış yarım saat daha 5 buçukta uyandırdı beni kalktım ki nasıl inliyo Allahım yardım et diye. İçim gitti öyle görünce. Ben yatarken şişlik yoktu buz koymuştum ama benden sonra o koymamış gözleri kapanma noktasına geldi nerdeyse. Benden önce kendini yatağa attığına bin pişman oldu
Teşekkür ederim. Kuru kuru gitmedim kız çantamda acıkırsam diye kremelı bisküvi, çubuk kraker, kuru yemiş, top kek vardı. Ziyaretede gelen olmadı ikram edemedim eşimede 2 buçuğa kadar yemek yasaktı 2 buçuktan sonrada sadece çorba verdiler. Eeeeee artık çantadakilerin akıbetinin ne olduğu anlatmama gerek yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…