2011 Ekim Anneleri

bu da 30+3 lük göbek ve bebek:)

Eki Görüntüle 246606
amaaa amaa sen hamilemisinn ,eminmisin ,bence bi test yaptır canım ,edanın dediği gibi benim doğum öncesi halim buuuumaşşallah canım ,göbüşede bebişedee

biz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuş çok güzel pozlar verdi oğlum

Eki Görüntüle 246627

Eki Görüntüle 246628
aaa çok güzel yaaa.maşşallahh oğluşumuzaaa...benim hastanede bu resimler biraz fiyatlı galiba ,yani siz her normal muayenede böyle resimlermi alıyosunuz ,benimkiler hep siyah beyaz ve 2 boyutluu
Öğretmen arkadaşlar, tekrardan bilgi aldım ödenekle ilgili olaraktan, önceki mesajımda bahsettiğim kesintilerden etkilenmiyoruz galiba; "doğum izninde özlük haklarına dokunulmaz" ibaresi varmış...
çok sevindim ,helede bu 4 ay ek ders almıycaz ya ,hiç değilse son tesellim olur ,gerçi sonrada ücretsize geççem maaşta olmucak ama napalım canım saolsun ,yaa canım sen bu konularda baya bilgi edinmişin şimdi sana bişi sorcam ,benim 32. hafta önümüzdeki salı ,bayramın 1. günü doluyo ,doktorum ,3. yada 4. günü gel bayramın raporunu yazalım dedi ,şimdi benim doktor 32. haftayı doldurduğumu pazartesiye yazabilirmii??eğer böyle olursa ekim sonu 36 hafta dolmuş oluyo ,zaten ekim 15 -20 gibi de doğum olur ,neyse bunları geçelim ,yani doktorum böyle bişey yapabilirmi acaba ,ve sence hangisi daha mantıklı olur ,pazartesi almakmıı,yoksa bayramın 3.-4. günümüü??

aa buarada bende hamilelik hödüğümle karşılaştım kızlar ,yolda yürüyodum görümcemle ,kızın biride bi tükanın önünde otururrken ,karnımı gösterip kızmı dedi ,kız dedim ,ben tam onun önünden geçerken ,burnunu gösterdiiiiisanırım burnumun şiştiğini ima ettiii..ama ben bunu biliyomkii salak kıızzzzkomşuma ameliyat mı oldun dediğimin acısı çıkıyoo...ayy çok sinir oldum ama anlık bişeydi ,kızın önünden geçme anım kadar yaniii...uyuuzzzz

2-3 tane hamile gördüm ama sana hiç benzemiyorlardı İkea ne kalabalıktı öyle yaaa öldüm

bende çok hamile gördümm bebeler hamilelerr patlama yaşanmış gibi
nppd miydi tişortünü çok beyenmişsin ya beyoğlu mavi jeanste gördüm ben tatlım her mavide vardır heralde :26:

ayyy çok geçmiş olsun yazık kızz canı nasıl yanmıştır allah acil şifalar versin tekrar canım

duygucum geçmiş olsun eşine ,bende bikaç yıl önce et aldırmak için burun ameliyatı olmuştum ,kii dr kemikte alalım dedi ben yok dedim iestetiğe girer diye ,günahtır dedimmama buna rağmen o gece narkozdan dolayı ciğerlerimdeki şeysileri (içte anlayın)öksürmek suretiyle attım ,ki sürekli gıcık yapıyodu ,allahtan tamponun silikondıu ve azda olsa nefes alabiliyodum ,ve surekli bi sarı akıntı oluyo onu hep temizledim ,böylede tampon çıkarılırkende çok sorun yaşamadım ,ama eşinde kemik kırıldıysa ,2-3 hafta morartısı sarartısı ,ağrısı bol olcak demektir ,bide nefes alamamak ,koku alamamak cabası resmen ot gibi oluyosun ...inşallah tez zamanda iyileşir.

İyleşmek diyinceee EDAAAA babanın durumuna çok sevindim canım ,geçmiş olsun inşlallah ,daha daha iyiye gider ve atlatır şu hastalığı canım ...

3-4 günden hiçbirşey olmaz canım. Önemli olan 37. hft çalışamaz raporu aldığında ilk raporuna göre hesaplayacaksın.

Duygucuğum ben kaçırmışım canım çok geçmiş olsun, ne ameliyatı oldu eşin, merak ettim, tekrar sormak ayıp olur mu

teyzesi yesin arhan emir in o dolgun dudaklarınııııı maşallah özlemcim çok tatlı oğluşun aynı sen bu arada enişteye benzetemedim kusura bakmasın hele duduşlar aynı sennn maşallah sübhanallah
Arhan dan bu çiçekler sana teyzesi evet bana benzeyecek galiba ben biraz eşime benzettim ama bakalım nasıl bişey çıkıcak
Sorma teyzesi bittim o yanaklara dr seve seve bir hal oldu ben gözümü alamadım ekrandan
SAol cano teyzesi emin ol sizinkide böyledir artık ağzını açması falan bitirdi beni

Nidacım teşekkür ederim normalde tüm dr lar artık 4 boyutluda bakıyor bizim hastanede heleki bu haftalarda daha çok resim veriyorlar ve ücretsiz

3-4 günden hiçbirşey olmaz canım. Önemli olan 37. hft çalışamaz raporu aldığında ilk raporuna göre hesaplayacaksın.
yaa canım ,ben aslında gerizekalı değilimdir ama ben gene anlamadım ,nasıl yani ,ilk rapora göre,ilk raporum hangisi???yani 32+5 te alırsam raporu,ileriye atacağım tatilden 5 gün azmı kullancam ,yada doktora söylesem 32+5 te 32 yazarmıı??ayyyy üff sıkıldıımmm....

kocacım horul horul uyuyor işten geldiğinden beri ya uyuyor yada ps oynuyor.delircem

benimkide solidworks te dolap çizimi falan yapcaktı ,masa üstü bilgisayarı bi açtı ,siztem çökmüş ,onu kurtarmaya çalışıyo 2 saattir ,hepsini geçtim dinlenemedi zavallı ,gerçi o böyle işleri sever ama bırak gel diyincede bitonlaf söylüyo ..aman otursun bende tv izliyom ohh:)

bu akşam çatlak komşuma iftara davetliydik 1 hafta sürekli gelinnnn gelinnn diye başımın etini yedi bizde tacizlerine dayanamayıp gittik ama sohbete hiç dail olamadım butun gece karı koca eşimin işini konuştular o nasıl bu nasıl diye arada laf attım ama beni takan olmadı :100::100::100:eşimle eve çıkarken eşim aynen şunu didi ye kürküm yee

tahmin ettiimm sende oraya buraya düşecek göz varmı???:86::86::86::86:

dimi dimiiiiii ayak bileklerim çürümüş egilip bakamıyom ya bugun oramı buramı yoklarken farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…