amaaa amaa sen hamilemisinn ,eminmisin ,bence bi test yaptır canım ,edanın dediği gibi benim doğum öncesi halim buuuu
aaa çok güzel yaaa.maşşallahh oğluşumuzaaa...benim hastanede bu resimler biraz fiyatlı galiba ,yani siz her normal muayenede böyle resimlermi alıyosunuz ,benimkiler hep siyah beyaz ve 2 boyutluubiz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuşçok güzel pozlar verdi oğlum
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628
Öğretmen arkadaşlar, tekrardan bilgi aldım ödenekle ilgili olaraktan, önceki mesajımda bahsettiğim kesintilerden etkilenmiyoruz galiba; "doğum izninde özlük haklarına dokunulmaz" ibaresi varmış...
2-3 tane hamile gördüm ama sana hiç benzemiyorlardıİkea ne kalabalıktı öyle yaaa öldüm
Teşekkür ederim. Tek duam bi an önce iyileşmesi zaten çok zor valla bu halde peşinde dolanmak
Sesi çıkmıyo canım dudakları yüzü gözü hep şişti çok kötü oldu. dalga geçiyodum ama böyle olucağını hiç düşünmemiştim. Dün akşam ben yattım o saat 6ya kadar oturucaktı sonra o yatıcaktı ben onu bekliycektim, yüz üstü yatmasın elini burnuna vurmasın diye yavrum dayanamamış yarım saat daha 5 buçukta uyandırdı beni kalktım ki nasıl inliyo Allahım yardım et diye. İçim gitti öyle görünce. Ben yatarken şişlik yoktu buz koymuştum ama benden sonra o koymamış gözleri kapanma noktasına geldi nerdeyse. Benden önce kendini yatağa attığına bin pişman oldu
Teşekkür ederim. Kuru kuru gitmedim kız çantamda acıkırsam diye kremelı bisküvi, çubuk kraker, kuru yemiş, top kek vardı. Ziyaretede gelen olmadı ikram edemedim eşimede 2 buçuğa kadar yemek yasaktı 2 buçuktan sonrada sadece çorba verdiler. Eeeeee artık çantadakilerin akıbetinin ne olduğu anlatmama gerek yok sanırım
amaaa amaa sen hamilemisinn ,eminmisin ,bence bi test yaptır canım ,edanın dediği gibi benim doğum öncesi halim buuuumaşşallah canım ,göbüşede bebişedee
aaa çok güzel yaaa.maşşallahh oğluşumuzaaa...benim hastanede bu resimler biraz fiyatlı galiba ,yani siz her normal muayenede böyle resimlermi alıyosunuz ,benimkiler hep siyah beyaz ve 2 boyutluu
çok sevindim ,helede bu 4 ay ek ders almıycaz ya ,hiç değilse son tesellim olur ,gerçi sonrada ücretsize geççem maaşta olmucak ama napalım canım saolsun ,yaa canım sen bu konularda baya bilgi edinmişin şimdi sana bişi sorcam ,benim 32. hafta önümüzdeki salı ,bayramın 1. günü doluyo ,doktorum ,3. yada 4. günü gel bayramın raporunu yazalım dedi ,şimdi benim doktor 32. haftayı doldurduğumu pazartesiye yazabilirmii??eğer böyle olursa ekim sonu 36 hafta dolmuş oluyo ,zaten ekim 15 -20 gibi de doğum olur ,neyse bunları geçelim ,yani doktorum böyle bişey yapabilirmi acaba ,ve sence hangisi daha mantıklı olur ,pazartesi almakmıı,yoksa bayramın 3.-4. günümüü??
Teşekkür ederim. Tek duam bi an önce iyileşmesi zaten çok zor valla bu halde peşinde dolanmak
Sesi çıkmıyo canım dudakları yüzü gözü hep şişti çok kötü oldu. dalga geçiyodum ama böyle olucağını hiç düşünmemiştim. Dün akşam ben yattım o saat 6ya kadar oturucaktı sonra o yatıcaktı ben onu bekliycektim, yüz üstü yatmasın elini burnuna vurmasın diye yavrum dayanamamış yarım saat daha 5 buçukta uyandırdı beni kalktım ki nasıl inliyo Allahım yardım et diye. İçim gitti öyle görünce. Ben yatarken şişlik yoktu buz koymuştum ama benden sonra o koymamış gözleri kapanma noktasına geldi nerdeyse. Benden önce kendini yatağa attığına bin pişman oldu
Arhan dan bu çiçekler sana teyzesiteyzesi yesin arhan emir in o dolgun dudaklarınııııımaşallah özlemcim çok tatlı oğluşun aynı sen bu arada enişteye benzetemedim kusura bakmasın hele duduşlar aynı sennn maşallah sübhanallah
Sorma teyzesi bittim o yanaklara dr seve seve bir hal oldu ben gözümü alamadım ekrandanMaşallah tatlım çok şirin bir bebek olacak yanakları falan tam sıkmalık
Bugün Meydan'a gittim küçücük bebekler hep dışarıdaydı bizim bebekler kötü zamanda doğuyorlar önleri kış neyse yaza ele avuca gelecekler en azından
SAol cano teyzesi emin ol sizinkide böyledir artık ağzını açması falan bitirdi benimaşallahhh canımmmm eee kilo falan yok vallaa
canım ben saruhanlıda okudum üniv.
kızzzzzzzzzz eşime gösterdim adam inanamadı maşallahne tatlı bişey buuuu bizim bebegimizde böylemi görünüyo didiiii
maşallahh canım çok güzellll
amaaa amaa sen hamilemisinn ,eminmisin ,bence bi test yaptır canım ,edanın dediği gibi benim doğum öncesi halim buuuumaşşallah canım ,göbüşede bebişedee
aaa çok güzel yaaa.maşşallahh oğluşumuzaaa...benim hastanede bu resimler biraz fiyatlı galiba ,yani siz her normal muayenede böyle resimlermi alıyosunuz ,benimkiler hep siyah beyaz ve 2 boyutluu
çok sevindim ,helede bu 4 ay ek ders almıycaz ya ,hiç değilse son tesellim olur ,gerçi sonrada ücretsize geççem maaşta olmucak ama napalım canım saolsun ,yaa canım sen bu konularda baya bilgi edinmişin şimdi sana bişi sorcam ,benim 32. hafta önümüzdeki salı ,bayramın 1. günü doluyo ,doktorum ,3. yada 4. günü gel bayramın raporunu yazalım dedi ,şimdi benim doktor 32. haftayı doldurduğumu pazartesiye yazabilirmii??eğer böyle olursa ekim sonu 36 hafta dolmuş oluyo ,zaten ekim 15 -20 gibi de doğum olur ,neyse bunları geçelim ,yani doktorum böyle bişey yapabilirmi acaba ,ve sence hangisi daha mantıklı olur ,pazartesi almakmıı,yoksa bayramın 3.-4. günümüü??
aa buarada bende hamilelik hödüğümle karşılaştım kızlar ,yolda yürüyodum görümcemle ,kızın biride bi tükanın önünde otururrken ,karnımı gösterip kızmı dedi ,kız dedim ,ben tam onun önünden geçerken ,burnunu gösterdiiiiisanırım burnumun şiştiğini ima ettiii..ama ben bunu biliyomkii salak kıızzzz komşuma ameliyat mı oldun dediğimin acısı çıkıyoo...ayy çok sinir oldum ama anlık bişeydi ,kızın önünden geçme anım kadar yaniii... uyuuzzzz
yaa canım ,ben aslında gerizekalı değilimdir ama ben gene anlamadım ,nasıl yani ,ilk rapora göre,ilk raporum hangisi???yani 32+5 te alırsam raporu,ileriye atacağım tatilden 5 gün azmı kullancam ,yada doktora söylesem 32+5 te 32 yazarmıı??ayyyy üff sıkıldıımmm....3-4 günden hiçbirşey olmaz canım. Önemli olan 37. hft çalışamaz raporu aldığında ilk raporuna göre hesaplayacaksın.
ayy düştümmmm:100::100::100::100:
ayy düştümmmm:100::100::100::100:
aferin canım nasıl becerdin
yok bacım netten düştümkendimi öyle korumaya almışım ki saga sola çarpma potansiyelimi ayaklarıma verdim
yok bacım netten düştümkendimi öyle korumaya almışım ki saga sola çarpma potansiyelimi ayaklarıma verdim
kocacım horul horul uyuyor işten geldiğinden beri ya uyuyor yada ps oynuyor.delircem
tahmin ettiimm sende oraya buraya düşecek göz varmı???:86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?