yaa canım ,ben aslında gerizekalı değilimdir ama ben gene anlamadım ,nasıl yani ,ilk rapora göre,ilk raporum hangisi???yani 32+5 te alırsam raporu,ileriye atacağım tatilden 5 gün azmı kullancam ,yada doktora söylesem 32+5 te 32 yazarmıı??ayyyy üff sıkıldıımmm....
kocacım horul horul uyuyor işten geldiğinden beri ya uyuyor yada ps oynuyor.delircem
eşinin işi ne bee?kürkmü giyiyonuz siiizzz
Canoooo bir poğaça dedin içimi erittin ne zaman gelelim oğlumla sana poğaça yemek istiyoruz bizzzzzzzzzz
kızzz canınmı çekti kıyamammm ne zaman istersen gel bacımburda yersin yanına yollukta yaparım
kocacım horul horul uyuyor işten geldiğinden beri ya uyuyor yada ps oynuyor.delircem
ay ya sanki bizim kocaları men ettiler ligden benimkide çıldırdı eve geldik aynı haberi tam 5 kanalda tekrar tekrar izledi ve şimdi yattı :100::100:Estağfurullah canımcım, bak şimdi ilk rapor dediğim 32de aldığın rapor. 37.haftada çalışamaz raporu almak zorundayız ya 32+5e göre alıp oradan 5 gün kazanabilirsin demek istedim. Yani 32+5 aldığın için çalışamaz raporunu 37+5te alma hakkın oluyor. Doktorunda 5 günün hesabı yapmaz herhalde. 5 gün kar edersen oradan yani 32+5te alırsan doğum sonrasına 5 gün daha fazladan eklersin demek istedim.
Sen mi delireceksin yoksa benmi, pofffffffff ya. Şu kocamı çok seviyorum ama bir de şu fener sevdası olmasa. Ligtenmi ne atacaklarmış adam yapıştı tvye. Allah'ım sanki ona bi yararı zararı var. Hiç anlayamıyorum futbola olan bu derece tutkunluğunu:84:
Valla çok canım istedi ama geceden halsizdim malum kusmalaryapamadım ben ciddiyim gelecem sana ya evde yoksan :))
ya bu erkeklerin hepsi aynı galiba.bizimkide işten geliyo hemen uyku.yemek yiyo sonra ps oynuyo ve şu son 1.5 aydır her forumda deli gibi fenerbahçe muhabbeti yapıyo.bizim evde kocişle birlkte 2 çocuk olcak işte.napcam bilmiyorum :100::100::100:
ay ya sanki bizim kocaları men ettiler ligden benimkide çıldırdı eve geldik aynı haberi tam 5 kanalda tekrar tekrar izledi ve şimdi yattı :100::100:
rexona bile arada dışarı çıkıyodur kız ben 7/24 evdeyim
eveeet hepsi aynı kızlar.benimki de uykuya hayran nasıl oluyo da o kadar çabuk ve kolay uyuyabiliyo anlamıyorum özeniyorum ondan ben de uyuyayım diyorum ama yokk dalamıyorum.ama bebek oluncaya kadar iice uyusunlar sonra biraz zorr uyurlar
anaaam ne güzel iş o kızz,bol bol pizza yersiniz sizz,keşke bizde sizin komşu olaydııkk
eşim pizzacıda çalışıyor bir iki kere komşumla eşimin yanına gitmiştik yemek yemege arada eşim paket getiriyordu bunlarda
dükkana gitmeye yüzleri olsun diye benimle iyi gecinmeye çalışıyolar şimdi eşim komşunun eşinin çalıştıgı avm de başladı işe
karısı beni kocası kocamı yakaladıgı yerde sıkıştırıyor bir gün gidelim diyeşimdi biz gittik ya haftaya komşum kapıya dayanır
hadi gidelim diyenasreddin hocanın fıkrası vardı ya hocayı kimse takmıyo hocada kürkünü giyip geliyo o hesap
ayy benim annamde ,biz havuzlu hana giderken aradı ,bizim içinde bak bişeyler dedi ,bende zannettimki ,bizde bebeğe bişeyler alalım sen bak diyo ,meğersen kendine penye neyin istiyomuşş..Ahhh anam ahhhhbayramda ne giycem diyodum artık almasam bişey doğuma az kaldı diyodum.annem almış bi tunik bol bol böyle rahat bişey.ben kıyamaıyorum o kıyıp alıyo annelik işte.ay özledim şimdi bi arayayımm anneciğimi
kızz ne yemesi zaten zornan çıkartcaz ordan bidaha yiyip miyemem beennnBenim minik ayaklarını (eskiden midem vardı orada şimdi nereye gitti bilmiyorum) midemin olduğu yere bir dikiyor, sonra hopppp kayıyor sağa, ne tuhaf, adım adım hissediyorum minik kuşumu. Bazen tık tık yapıyorum cevap veriyor bana :116: Yerim onu ben
ne zaman kaçta gelelim hehehehe ne yüzsüz oldum ben yaa
:eşinin işi ne bee?kürkmü giyiyonuz siiizzz
benimkide aynısını yapıyor sibelcim.ayağını dayadığı yere elimi koyuyorum çok hoşuma gidiyorr.Benim minik ayaklarını (eskiden midem vardı orada şimdi nereye gitti bilmiyorum) midemin olduğu yere bir dikiyor, sonra hopppp kayıyor sağa, ne tuhaf, adım adım hissediyorum minik kuşumu. Bazen tık tık yapıyorum cevap veriyor bana :116: Yerim onu ben
eveeet hepsi aynı kızlar.benimki de uykuya hayran nasıl oluyo da o kadar çabuk ve kolay uyuyabiliyo anlamıyorum özeniyorum ondan ben de uyuyayım diyorum ama yokk dalamıyorum.ama bebek oluncaya kadar iice uyusunlar sonra biraz zorr uyurlar
Kızlar benim dr. çok tuhaf ya, yarın 35 bitiyor 36ya giriyorum Allah nasip ederse, bugün kontrolüm vardı, dr.a artık daha sık kontrole geleceğim dimi dedim, o da 2 haftada bir nstye gireceksin kontrol bir ay sonra dedi1 ay sonra 39. haftamda olacağım ya doğurursam o ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?