2011 Ekim Anneleri

canim cok guzel bir gobus bence hic kilo almamisin fit gorunuyorsun kac kilo aldin toplam?
canım yaa saolasım mutlu oldum 10 kilo tam 52 ile başladım 62 yim boyum 167

Göbek de bebek de tişört de çok güzel Tişört nereden çok beğendim Bu arada hemşeri çıktık sen neresindensin tam olarak?
saol canım arkadaş mavi jeans demiş ama ben bakırköy pazraından aldım 5 tl:) biz merkezdeniz ikimiz de yerli:)

çok hoş görünüyosun canım...kaç kilo aldın sorusu yanlış olur sana:)biz seninle aynıyız ben 10 kilo aldım
saol canım doğru tahmin 10 kilo aldım:)

güzel anneler bizde yatıyoruz kızımla.hepinize iyi geceler.o güzel göbüşlerinizi öpüyoruz kocaman

evet ama okuldada böyle son günlerde cee deyip kaçmak istemiyorumzaten 10- 15 gün kalıyor rapora rapor alıp kapatırız dönemi, bakalım artık:)

bizimki de gun boyu cok fazla masa bası ve bilgisiyara cep telefonu gorsumesi derken zihnen yoruluyor. eve geldiginde pestili cıkmıs radyasyonu yutmus geliyor bi de ramazan simdi. iftarı edip yatıyor. iki kelam edelim bebek olayına ısındırayım adamı diyorum ama nafile. eliniz orla göbişime 3-4 sn koyduruyorum. sonrası tık
bu hali beni korkutuyor nasıl baba olucak merak ediyorum??? ((

seninki hangi hastane cidden? benim gittigim boyle bisey vermiyor. hala 2 boyutlu ((

kızlar english home daki indirimli bebek nevresimlerini kacırdım diye cok üzülüyordm. metroporttakine 3 kez gidip giidp soprmustum dun öylesine tekar iceriye girdim ki ne göreyim nevresim takımları orda girişte. hemen bir tane aldım :))) cok mutlu oldum

ben bayramda hic bi yere gitmiycektim. annem rahatsızlanınca ankaraya gitme kararı almıstık. esimin de guya 6 gun tatili vardı. tren dısında rahat edemeyecegim icin dun tren bileti aldim sevincle. ailemi gorucem diye.dr umda onay verdi gidebilirsin dedi. ancak eismin gıcık patronu tatil her an kısabilir cok heveslenmeyin moduna girmiş. biletleri geri iade edebilriiz. bugun ogleden sonra belli olacak her sye. sonucta bayramın 2. gunu gidip cumartesi doncuektik. ama bu sekilde cuma cumartesi calısırsa gitmemizin hic bi anlamı olmayacak. canım cok sıkıldı. dun cok enerjiktim bi suru sey yapma planım vard birden bunu duyunca çöktüm eve nasıl geldim bilemiyorum.

benden baska mesaj yazan yok galiba. gerci 1 saatten falan siz cosarsınız. ben sizin gecmisinizi okurum sonra :))) bakırköy bulusması olucakmıs iptal eidlmiş felan bunları gec okudum. olcaksa katılmak isterdim ama sanırım artık yok. kısmet artık.

kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin

duygu , geçmiş olsun eşine. inşallah biran önce sağlığına kavuşsun.senin lohusalığına kadar iyileşsin,sonrada sana baksın canım.

kızlar biizmkide 2-3 hafta önden gidiyo ben endisleenmiyrm bunlar cok net ölçümler deil sonucta. no panic... bebişler artık her seyi hissediyorlar onları ve kendimizi üzmeyelim...

Günaydın canlarrrr.
Amanın nasıl sevindiriğim nasıl sormayın Kısmetse yarın son iş günüm olcaaaak
Bugünü saymıyorum zati. 1 dosyam kaldı, onunda bi çoğunu bitirdim sayılır. Artık dosya mosya koymasınlar önümeee.
Aman oğlumda bir tepiniyor içerde bir tepiniyor teyzoşlar sormayın. Karnım güm pat çat olup, bi o tarafa bi bu tarafa yamuluyor. "Neeee , bıdığım sende mi seviniyon anne evde totoşu devirip yatacak diye " dedim, okşadım göbükümü:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…