- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canım yaa saolasım mutlu oldum 10 kilo tam 52 ile başladım 62 yim boyum 167canim cok guzel bir gobusbence hic kilo almamisin fit gorunuyorsun kac kilo aldin toplam?
saol canım arkadaş mavi jeans demiş ama ben bakırköy pazraından aldım 5 tl:) biz merkezdeniz ikimiz de yerli:)Göbek de bebek de tişört de çok güzelTişört nereden çok beğendim Bu arada hemşeri çıktık sen neresindensin tam olarak?
saol canım doğru tahmin 10 kilo aldım:)çok hoş görünüyosun canım...kaç kilo aldın sorusu yanlış olur sana:)biz seninle aynıyız ben 10 kilo aldım
Ay maşallah sana, hiç kilo almamışsın göbiş möbiş yok.Kaç kilo aldın ?
Seninki kız mıydı erkek miydi canım?
yok fıstık aldım ya erkek benimkisi:)
Canom pijama takımın çok güzelmiş güle güle kullan
Ay inşallah hadi. O parayla direksiyon dersi alacağım, kesmesinlerrrrrrr yaaaaaaa... :84:
sibelcim ben vereyim sana direksiyon dersi hem istanbul şoförüyüm bak hem para da istemem:), izmire de geldim artık:)
arkadaşım maşallahağzım açık kaldı senin göbek sırtına doğrumu çıktı ne tövbe tövbe
benim hamile kalmadan önceki göbeğimle aynı, aramızda 1 gün var benim göbek burnuma deymek üzere
yok canım ya demeyin öyle aldım kilo baya:) pilates yapıyorum ben belkim ondandır, kol, bacak popo surat aynı göbek var sadece:9
maşallahhh canımmmm eee kilo falan yok vallaa
canım ben saruhanlıda okudum üniv. saol canım benim:)
amaaa amaa sen hamilemisinn ,eminmisin ,bence bi test yaptır canım ,edanın dediği gibi benim doğum öncesi halim buuuumaşşallah canım ,göbüşede bebişedee
saolasın canım :)
Ben de senin gibi yapmayı düşünüyordum, çalışabilir raporumu alıp seminer döneminde gidip 19 eylül pazartesi de doğum iznine ayrılmayı planlıyordum, ama bu ödenekteki kesinti işi biraz düşündürdü... Belki kendimi iyi hissedersem eylül ayını bitirip öyle ayrılırım, hem doğum sonrasına daha çok izin aktarılmış olur...
bebeğim 33+2 günlük 2300 gr, çok ama çok hareketli bebeği bu kadar kilo almışken hala çok hareketli olan var mı kızlar? bu arada kasılmalarım da olmaya başladı rahmimde geceleri uyandırıyor
eveeet hepsi aynı kızlar.benimki de uykuya hayran nasıl oluyo da o kadar çabuk ve kolay uyuyabiliyo anlamıyorum özeniyorum ondan ben de uyuyayım diyorum ama yokk dalamıyorum.ama bebek oluncaya kadar iice uyusunlar sonra biraz zorr uyurlar
Arhan dan bu çiçekler sana teyzesievet bana benzeyecek galiba ben biraz eşime benzettim ama bakalım nasıl bişey çıkıcak
Sorma teyzesi bittim o yanaklara dr seve seve bir hal oldu ben gözümü alamadım ekrandan
SAol cano teyzesi emin ol sizinkide böyledir artık ağzını açması falan bitirdi beni
Nidacım teşekkür ederim normalde tüm dr lar artık 4 boyutluda bakıyor bizim hastanede heleki bu haftalarda daha çok resim veriyorlar ve ücretsiz
Bence deeee.
Bu arada benden hiç süt gelmedi şu ana kadar acaba sütüm olmayacak mı zaten ucu da yok
benden de hic süt gelmedi. bunun dogum sonrası süt gelmesiyle ilgisi var mı cidden??? endiselenelim mi?
genelde yapısından kaynaklanıyomuş yani baba yada annenin yapısal özelliklerinden dolayı diye okumuştum biyerde.ve de usg ölçümlerinin yanılma payı da var.benim halamın oğlunun kafası ilerde gidiyodu ama doğduğunda maşallah bi sorun yoktu.korkma bence sadece doğum şeklini etkiliyo demekki.biz de yrn gitcez kontrole merak ediyorum çok.
kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin
Allah yardımcısı olsun,hayırlısı ile sağ sağlim kucağına alsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?