kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin
Bu aralar hamurişinden bıktım yaa eşim sağolsunBir Kayserili ve bir Egeli'nin evliliği çok zormuş yemek kültürü açısından Bu arada Burcu sen İzmir'li misin?
aaaaaa benim pogacam süper olur izmirde mahalleli tarif için annemi sıkıştırırlarıdaaaa kimselere virmedimmmm
aslında iş tarifte değil ellerdeeeçatlak komşum bile benim kadan güzel yapamıyyyy
vereyim tarifi yap canım
göz kararı unu ele içine 1 bardak yogurt yarım paket yumuşamış margarin 2 çay kaşıgı tuz 2 tane kabartma tozu yarım çay bardagıda sıvı yag koyup
mıncıklamaya başlıyosun hamur yumuşak olmalı kulak memesi kıvamından çok az daha yımşak olacak sonra içine istediğin malzemeyi koyup üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam ekle 150 derecede üstü kızarana kadar pişir ama çok tutma çoksa taşlaişmış pogacalar çıkar karşına
AMA KESİNLİKLE UNU ELEMELİSİNNNN
Günaydın canlarrrr.
Amanın nasıl sevindiriğim nasıl sormayınKısmetse yarın son iş günüm olcaaaak
Bugünü saymıyorum zati. 1 dosyam kaldı, onunda bi çoğunu bitirdim sayılır. Artık dosya mosya koymasınlar önümeee.
Aman oğlumda bir tepiniyor içerde bir tepiniyor teyzoşlar sormayın. Karnım güm pat çat olup, bi o tarafa bi bu tarafa yamuluyor. "Neeee , bıdığım sende mi seviniyon anne evde totoşu devirip yatacak diye " dedim, okşadım göbükümü:76:
günaydın. herkeze .tatilin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin diyelim ozaman.ben senden almıştım dimi tel kadayıflı muhallebi tarifini.dün iftara kayınvaldemler vardı yaptım çok güzel oldu.herkez çok beğendi.hatta benden tarifini istediler tekrar teşekkür ederim
ben bayramda hic bi yere gitmiycektim. annem rahatsızlanınca ankaraya gitme kararı almıstık. esimin de guya 6 gun tatili vardı. tren dısında rahat edemeyecegim icin dun tren bileti aldim sevincle. ailemi gorucem diye.dr umda onay verdi gidebilirsin dedi. ancak eismin gıcık patronu tatil her an kısabilir cok heveslenmeyin moduna girmiş. biletleri geri iade edebilriiz. bugun ogleden sonra belli olacak her sye. sonucta bayramın 2. gunu gidip cumartesi doncuektik. ama bu sekilde cuma cumartesi calısırsa gitmemizin hic bi anlamı olmayacak. canım cok sıkıldı. dun cok enerjiktim bi suru sey yapma planım vard birden bunu duyunca çöktüm eve nasıl geldim bilemiyorum.
benden baska mesaj yazan yok galiba. gerci 1 saatten falan siz cosarsınız. ben sizin gecmisinizi okurum sonra :))) bakırköy bulusması olucakmıs iptal eidlmiş felan bunları gec okudum. olcaksa katılmak isterdim ama sanırım artık yok. kısmet artık.
Ya arkadaşlar geçmişe ordan burdan dalınca bi arkadaşın bebeğinin kafasının önde gittiğini okudum. Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama benim bebikin baş çevresi de 2 hafta öndeee.
Araştırdığıma göre gayet normalmiş. Yani olabilirmiş böyle şeyler. Genetiğe bağlıymış. Eşim diyoki çevrene bak herkesin kafası bir mi, herkesin baş çevresi aynı çapta mı diyor. Bana mantıklı geldi ama bir sonraki randevumda doktorum sorucam. Ctesi rapor almaya gidince fırsat bulursam sorayım diyorum hatta.
bende bayrama , canomun poğacası ile duygunun muhallebili kadayıfını yapacağım. gelen giden olmaz fazla ama elimin altında olsun,işyerinden falan arkadaşlarımız gelir belki onlara ikram ederiz.
günaydın. herkeze .tatilin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin diyelim ozaman.ben senden almıştım dimi tel kadayıflı muhallebi tarifini.dün iftara kayınvaldemler vardı yaptım çok güzel oldu.herkez çok beğendi.hatta benden tarifini istediler tekrar teşekkür ederim
Günaydın canlarrrr.
Amanın nasıl sevindiriğim nasıl sormayınKısmetse yarın son iş günüm olcaaaak
Bugünü saymıyorum zati. 1 dosyam kaldı, onunda bi çoğunu bitirdim sayılır. Artık dosya mosya koymasınlar önümeee.
Aman oğlumda bir tepiniyor içerde bir tepiniyor teyzoşlar sormayın. Karnım güm pat çat olup, bi o tarafa bi bu tarafa yamuluyor. "Neeee , bıdığım sende mi seviniyon anne evde totoşu devirip yatacak diye " dedim, okşadım göbükümü:76:
utandım şimdi, tatlı tarifi duygunun değil Rumuzun tarifiydi. Rumuz özür dilerim canım. senin tarifini başkasına mal ettim. bayram için yapacağım mutlaka kimse gelmesede oturur kendim yerim hepsini
kızlar bi konu çok canımı sıkıyor. doktorum tatile çıkıyor. ayın 14 ne kadar yok ,acil bişey olursa diye konuştum hastanedeki başka doktor bakıyormuş.ben doktorum doğuma girsin diye 5000 tl ödemeyi göze aldım başka bi doktor ve hiç bilmediğim bi doktora 5000tl vermek istemiyorum.çok moralim bozuk.başka bi doktora daha mı başlasam.oda geç oldu gibi me geliyor. ne yapsam bilemiyorum.
Bende diyorum ki Duygu da bu tatlının tarifini vermiş demek ki. Acaba onunki nasıl, nereden bulsam da denesem diye.
Ben geçen sene bayrama yapmıştım da millet hapur hupur götürmştü. Önce kadayıf sanıyorlar, "ayy tatlı yemeyelim,ağır geliyo diyolar." Eşim "yok bu tavuk göğsü gibi bişey, üstüne uyduruktan kadayıf döküyo bizimki. Tatlı diye millete yutturuyo" diyo
Kısmetse bayrama yine yapayım diyorum.Yanına da kandil simiti, ay halim olursa yaprak da sararım.
kızlar bi konu çok canımı sıkıyor. doktorum tatile çıkıyor. ayın 14 ne kadar yok ,acil bişey olursa diye konuştum hastanedeki başka doktor bakıyormuş.ben doktorum doğuma girsin diye 5000 tl ödemeyi göze aldım başka bi doktor ve hiç bilmediğim bi doktora 5000tl vermek istemiyorum.çok moralim bozuk.başka bi doktora daha mı başlasam.oda geç oldu gibi me geliyor. ne yapsam bilemiyorum.
benden de hic süt gelmedi. bunun dogum sonrası süt gelmesiyle ilgisi var mı cidden??? endiselenelim mi?
kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin
bebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?