- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar bi konu çok canımı sıkıyor. doktorum tatile çıkıyor. ayın 14 ne kadar yok ,acil bişey olursa diye konuştum hastanedeki başka doktor bakıyormuş.ben doktorum doğuma girsin diye 5000 tl ödemeyi göze aldım başka bi doktor ve hiç bilmediğim bi doktora 5000tl vermek istemiyorum.çok moralim bozuk.başka bi doktora daha mı başlasam.oda geç oldu gibi me geliyor. ne yapsam bilemiyorum.
günaydın rumuz benimde 2 günüm kaldı.az kaldıya günlerde geçmiyo.bıdıkların hareketleri dediğin gibi ben sandalyede oturamıyorum o kadar hareketliki sıkışıyo gibi geliyo bana sanki.artık evde rahat rahat uzanırız.
bebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.
ya kahvaltı olayını sevmiyorum artık çünkü yiyemiyorummmmm:100::100::100:
Bilmiyorum ki acaba yarın doktoruma sorsam mı muayenede?
Allah yardımcısı olsun sağ salim kucağına alsın inşallah bebeğiniGeçen babama naz yapıyordum karnım ağrıyor diye viabilite sınırını geçti bir şey olmaz artık Allah ın izniyle diyor
Canım ben aldım 2 gün önce Çekmeköy'de Sağdıçlar diye bir marketten ama sen tam olarak neredesin yakın mısın bilmiyorum. Bir çok yerde varmış diye okumuştum. Bu arada dün nasıl kokuyor diye bir koklayayım dedim koklarken deterjan burnuma kaçtı mahvoldum yaaÇok güzel kokuyor ama ben beğendim nasipse bugün bebeğin kıyafetlerinin bir kısmını da yıkıcam
Benim bi arkadaşım 37 haftalık hamile. Doktoru izne gidiyormuş. Arefeye kadar doğurdun doğurdun yoksasuni ile doğurturum demiş.Eee napcan dedim, bol bol yürüyüş yapıyom sancım gelsin diye dedi. Gelmezse suni ile zorla doğurackmış. kızım başka dr a gitsene dedim, göze alamıyormuş, doktoruna alışmış falan.
Ben o yüzden 2 dr a gittim 30 dan itibaren. Ne olur ne olmaz. Sende araştırsan, iyi bi dr varsa 1-2 kez de ona muayene olsan doğuma kadar? Hem alternatifin olur.
Ya bende wc de zorlanıyorum. Neyse bizde evde sıkılmayalım da sonra eda ile Zehra gibi
Ya bende ondan alacaktım. Ablam ve bi kaç arkadaşa sordum. Sakın alıştırma dediler. Hatta bi arkadaşım 3 yaşına kadar dalan ile bebeğin çamaşırlarını yıkamış. Sonra büyüdü deyip, kendi deterjanını kullanınca çocuk alerji dökmüş. Dr da kızmış, niye alıştırır da çocuğun bünyesini hassaslaştırırsanız demiş.
Ablam da ilk bebeğinde ne detarjan kullanıyorsa onu kullanmış. Alıştırma gerek yok dediler. Kararsız kaldım ne yapsam ki:97:
çok sevindim ,helede bu 4 ay ek ders almıycaz ya ,hiç değilse son tesellim olur ,gerçi sonrada ücretsize geççem maaşta olmucak ama napalım canım saolsun ,yaa canım sen bu konularda baya bilgi edinmişin şimdi sana bişi sorcam ,benim 32. hafta önümüzdeki salı ,bayramın 1. günü doluyo ,doktorum ,3. yada 4. günü gel bayramın raporunu yazalım dedi ,şimdi benim doktor 32. haftayı doldurduğumu pazartesiye yazabilirmii??eğer böyle olursa ekim sonu 36 hafta dolmuş oluyo ,zaten ekim 15 -20 gibi de doğum olur ,neyse bunları geçelim ,yani doktorum böyle bişey yapabilirmi acaba ,ve sence hangisi daha mantıklı olur ,pazartesi almakmıı,yoksa bayramın 3.-4. günümüü??
oyy masallahhh 31. haftada 2 kiloya dayanmışşherkese günaydın günaydın...
doktordan geldik şimdi nst ye bağlandık bebeğim çok hareketli olduğu için kalp atışları biraz yavaş çıktı sonra doktor alttan muayene etti herşey çok normal hareketli olduğu için kalp atışları yavaşlamış dedi...birde bebeğim birazcık tombul sanırım 1967 gr olmuş çatın normal doğuma çok müsait ama 4 kiloyu bulursa sezeryan olabilir dedi....artık hayırlısı olsun hee en önemlisi benim kiloma ilk kez bişey demedi hatta çok iyi dedi çünkü 300 gr almışım sadece
Ya arkadaşlar geçmişe ordan burdan dalınca bi arkadaşın bebeğinin kafasının önde gittiğini okudum. Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama benim bebikin baş çevresi de 2 hafta öndeee.
Araştırdığıma göre gayet normalmiş. Yani olabilirmiş böyle şeyler. Genetiğe bağlıymış. Eşim diyoki çevrene bak herkesin kafası bir mi, herkesin baş çevresi aynı çapta mı diyor. Bana mantıklı geldi ama bir sonraki randevumda doktorum sorucam. Ctesi rapor almaya gidince fırsat bulursam sorayım diyorum hatta.
Beylikdüzü medicana canımseninki hangi hastane cidden? benim gittigim boyle bisey vermiyor. hala 2 boyutlu((
bebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.
oyy masallahhh 31. haftada 2 kiloya dayanmışşalttan ellemi muayene etti:26::26::26:
evet ama okuldada böyle son günlerde cee deyip kaçmak istemiyorumzaten 10- 15 gün kalıyor rapora rapor alıp kapatırız dönemi, bakalım artık:)
işte bunlar minnoşumun şekerleri teyzelerii Eki Görüntüle 246898
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?