2011 Ekim Anneleri

Benim bi arkadaşım 37 haftalık hamile. Doktoru izne gidiyormuş. Arefeye kadar doğurdun doğurdun yoksasuni ile doğurturum demiş. Eee napcan dedim, bol bol yürüyüş yapıyom sancım gelsin diye dedi. Gelmezse suni ile zorla doğurackmış. kızım başka dr a gitsene dedim, göze alamıyormuş, doktoruna alışmış falan.
Ben o yüzden 2 dr a gittim 30 dan itibaren. Ne olur ne olmaz. Sende araştırsan, iyi bi dr varsa 1-2 kez de ona muayene olsan doğuma kadar? Hem alternatifin olur.

Ya bende wc de zorlanıyorum. Neyse bizde evde sıkılmayalım da sonra eda ile Zehra gibi

bebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.

Ya bende ondan alacaktım. Ablam ve bi kaç arkadaşa sordum. Sakın alıştırma dediler. Hatta bi arkadaşım 3 yaşına kadar dalan ile bebeğin çamaşırlarını yıkamış. Sonra büyüdü deyip, kendi deterjanını kullanınca çocuk alerji dökmüş. Dr da kızmış, niye alıştırır da çocuğun bünyesini hassaslaştırırsanız demiş.
Ablam da ilk bebeğinde ne detarjan kullanıyorsa onu kullanmış. Alıştırma gerek yok dediler. Kararsız kaldım ne yapsam ki:97:

ben ataşehirde oturuyorumhayatım, gerçi Migros ve Carrefour a bakmadım daha , işyerinin orada ufak marketlere baktım göremedim. hafta sonu migrosa bakayım herhalde vardır.

Bu arada Rumuz, Titiz ve Deniz ( kafiyeli oldu sankim ) tatilde ne kadar zaman zaman sıkılsan da dinleniyor olmak çok çok iyi geliyor sandalyede iki büklüm bebek vurur işler bekler, stres bir yandan çok zorlaşmıştı çalışmak ben izne ayrıldığıma hiç pişman değilim

bak bunu bende duydum, bakalım bende şimdi kararsızım, ama en azından 1 yaşına kadar bunlarla yıkayalım derim. neyse Zehra bir babasına sorsun bakalım.

günaydın kızlaaarrrr...sabah sabah sinir oldum ,telefonum sarj olmuyooo ,üstelik reseltiyim diye uğraştım şimdide kapandı açılmıyo ,servise gitcek mecburrr

[QUOTE=rumuz17;

Ya bende wc de zorlanıyorum. Neyse bizde evde sıkılmayalım da sonra eda ile Zehra gibi

Çalışmaya alışık olduğumuz için sıkılacağımız garanti.her hafta soruyo kaynanam ne zaman işten çıkıcan diye bende diyorum hamilelikle ilgili yada bebekle ilgili hiçbirşeyi sormadı ilgilenmedi,bunu niye soruyo :26:.sonra anlaşıldı canı sıkılmışta gelip bende kalcakmış benimde canım sıkılmayacakmış

herkese günaydın günaydın...
doktordan geldik şimdi nst ye bağlandık bebeğim çok hareketli olduğu için kalp atışları biraz yavaş çıktı sonra doktor alttan muayene etti herşey çok normal hareketli olduğu için kalp atışları yavaşlamış dedi...birde bebeğim birazcık tombul sanırım 1967 gr olmuş çatın normal doğuma çok müsait ama 4 kiloyu bulursa sezeryan olabilir dedi....artık hayırlısı olsun hee en önemlisi benim kiloma ilk kez bişey demedi hatta çok iyi dedi çünkü 300 gr almışım sadece

Canım, benim önümüzdeki pazartesi doktor randevum var 31 + 2 oluyorum o gün, son gittiğimde "bir dahaki randevunda izinlerini konuşuruz" demişti, sorar öğrenirim, buradan da yazarım...

selam kızlar
bende dalan roxy ile yıkadım, migrosdan almıştım ben
ancak çift duruluma yaptırın, yoksa toz parçacıkları kalıyo , oyüzden ben sevmedim, hemde iki paket almıştım, bitsin dalin sıvı deterjana geçicem.

bu arada bebek şekerlerimiz dün geldi kargo ile, birazdan eklicem resimlerini.

oyy masallahhh 31. haftada 2 kiloya dayanmışş alttan ellemi muayene etti:26::26::26:

benimkide 2 hafta önde...baya korktum ama doktorum çok sakin normal dedi

seninki hangi hastane cidden? benim gittigim boyle bisey vermiyor. hala 2 boyutlu ((
Beylikdüzü medicana canım
bebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.

ben dalan roxy ile yıkadım çok menun kaldım kokusu süper bebek gibi kokuyo ben kipa dan ve migrostan aldım

evet ama okuldada böyle son günlerde cee deyip kaçmak istemiyorumzaten 10- 15 gün kalıyor rapora rapor alıp kapatırız dönemi, bakalım artık:)

Canım, ben de kesinti olursa giderim bir hafta daha diyordum ama kesinti yokmuş ödenekte, eşim de pek taraftar değil seminerden sonra gitmeme, bakalım sağlık ve dinçlik durumuma da bağlı tabii... Dediğin gibi 2 hafta falan kalıyor dönemi kapatmaya onu da sağlık ocağından rapor alıp kapatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…