herkese günaydın günaydın...
doktordan geldik şimdi nst ye bağlandık bebeğim çok hareketli olduğu için kalp atışları biraz yavaş çıktı sonra doktor alttan muayene etti herşey çok normal hareketli olduğu için kalp atışları yavaşlamış dedi...birde bebeğim birazcık tombul sanırım 1967 gr olmuş çatın normal doğuma çok müsait ama 4 kiloyu bulursa sezeryan olabilir dedi....artık hayırlısı olsun hee en önemlisi benim kiloma ilk kez bişey demedi hatta çok iyi dedi çünkü 300 gr almışım sadece
herkese günaydın günaydın...
doktordan geldik şimdi nst ye bağlandık bebeğim çok hareketli olduğu için kalp atışları biraz yavaş çıktı sonra doktor alttan muayene etti herşey çok normal hareketli olduğu için kalp atışları yavaşlamış dedi...birde bebeğim birazcık tombul sanırım 1967 gr olmuş çatın normal doğuma çok müsait ama 4 kiloyu bulursa sezeryan olabilir dedi....artık hayırlısı olsun hee en önemlisi benim kiloma ilk kez bişey demedi hatta çok iyi dedi çünkü 300 gr almışım sadece
işte bunlar minnoşumun şekerleri teyzelerii Eki Görüntüle 246898
selam kızlar
bende dalan roxy ile yıkadım, migrosdan almıştım ben
ancak çift duruluma yaptırın, yoksa toz parçacıkları kalıyo , oyüzden ben sevmedim, hemde iki paket almıştım, bitsin dalin sıvı deterjana geçicem.
bu arada bebek şekerlerimiz dün geldi kargo ile, birazdan eklicem resimlerini.
birşey sorucam kaç aylık şuan bebegin bu nts ve çatı muayenesi ne zaman yapılıyo acaba
birşey sorucam kaç aylık şuan bebegin bu nts ve çatı muayenesi ne zaman yapılıyo acaba
ya beni niye bağlamıyolar nts ye.
Çok güzeller... Fiyatı nedir acaba? Netten mi şipariş verdin?
ya beni niye bağlamıyolar nts ye.
bekliyoruz resimleri canım, bende malzemeleri aldım kendim evde süleyeceğim, ama daha başlamadım. bitince koyarım bende resimleri
30+4 deyiz canım 7,5 aylık sayılır ben bugün ilk kez girdim nst ye çatı muayeneside bebeğin kalp atışlarını yavaş gördüğü için yaptı erken doğum riskmi var diye ama herşey normal çıktı
benide hiç bağlamadılar şimdiye kadar
bakalım cumartesi bağlıcaklarmı
alttan muaynenin sebebi ne? çatı muaynesi için erken diilmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?