2011 Ekim Anneleri

ya beni niye bağlamıyolar nts ye.

birşey sorucam kaç aylık şuan bebegin bu nts ve çatı muayenesi ne zaman yapılıyo acaba

bekliyoruz resimleri canım, bende malzemeleri aldım kendim evde süleyeceğim, ama daha başlamadım. bitince koyarım bende resimleri

birşey sorucam kaç aylık şuan bebegin bu nts ve çatı muayenesi ne zaman yapılıyo acaba

30+4 deyiz canım 7,5 aylık sayılır ben bugün ilk kez girdim nst ye çatı muayeneside bebeğin kalp atışlarını yavaş gördüğü için yaptı erken doğum riskmi var diye ama herşey normal çıktı

Canlarım sordum sabun tozu ile yıkayın dedi. Mantıklı düşününce zaten deterjanlar içerdiği kimyasallar nedeniyle yetişkinler için bile zararlı küçücük bebeğin cildine temas retmesini düşünemiyorum bile. Annem de bizi yetiştirirken hep böyle yapmış alerji olmamışız. Bebeğin bünyesiyle alakalı belki de. Alerjik bir bünyesi varsa ilk günden deterjan kullandığında ilk günden alerji olur.

Zehracım teşekkürler. O zaman dalin ya da dalan alıyoz demekkiii.
Ben önce Dalan almayı düşünüyordum ama parçacık kalıyo dendi. Dalin sıvı mı alsam ki? Napıcaz kızlar??

işte bunlar minnoşumun şekerleri teyzelerii Eki Görüntüle 246898

Ay aman Allahım çok ama çok şirinler. Nereden aldın, kaça aldın? Çikolataları içindemi yoksa magnet tarzında mı bunlarr?

bekliyoruz resimleri canım, bende malzemeleri aldım kendim evde süleyeceğim, ama daha başlamadım. bitince koyarım bende resimleri

İlk yaptığının fotosunu isterim. Bende hazır mı alsam, evde mi yapsam karar veremedim. Evde zaman geçirmiş olurum hem de eğlenceli olur diye düşünüyorum ama...

hımmm benimkide 34+5 ama çatı da nts de olmadı 36 haftalıkken nts dedi ama çatıyı bilmiyorumm
yani alttan muayene kadar itici bişi yok ama dogum şekli için okadar çok merak edip istiyorum ki korksamda çekinsemde ...

tünaydın güzel anneler.maşallah bugün herkes erkenci.gece tam yatacaz koca ben seni bi daha hamile bırakmam dedi çok nazlıymışım,göbüşü sev diyomuşum,arada gezdir beni diyomuşum,bana biraz ilgi göster diyomuşum.adama bak ya 8 aydır kızını taşıyorum dedim azcık ilgi göstermek zoruna mı gitti,insan kaç kere hamile kalıyo ki hayatta dedim.anne olmak zor ama kusura bakma sen bu süreci 5 dakikalık işle atlatamazsın dedim öyle yok haybeden baba olmak bi de hiç uyuyamadım bizim fıstığın eli ayağı hiç durmadı cadı mı olacak bu kız ne :96: Allahtan uyku huyum güzel hemen uyanırım ama hemende uyurum.kalktıkça okşadım göbüşü sonra elim göbüşte hemen dalıverdim uykuya.öyle bir uyur bir uyanık geçirdik geceyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…