2011 Ekim Anneleri

benim şuanda sezeryan görünüyor dogumum ve araştırdıgım kadarıyla bana alttan muayene tehlikeliymiş kanama yada erken dogum riski varmış

yani beni mıncıklamıcaklar bende mıncıklatmammmm :100::100:

ay cidden çok güzeller... ya kaç tane yaptırdın bacım....

20+20 yaptırdım canım

içlerinde lavanta keseleri var canım, hırka olanın arkası magnetli.

Canım nereden aldın bunları sakıncası yoksa öğrenebilir miyim çok güzellermiş

havuzlu handan canım

valla bacım inşallah nst te sancın çıkmaz, yada sen sancılanmazsın...açılmayı kontrol eddrler o zaman

slm fıstıklar bişey sorcam cahilliğime verin pek alışık değilim de:78::78::78: yeni doğmuş 15 günlük bebeğe hediye olarak zıbın takımı verilir mi

ay o alttan muayene olayından tırsıyorum ben.hem çok iğrenç,hem de acılı olsa gerek.ben nasıl yaptıracam doktor 36. haftada doğum şeklini kararlaştıracaz dedi.galiba o zaman yapacak alttan muayeneyi.off ya normal doğum istiyorum ama bu iğrençlikleri insanı itmiyo değil :100:

yok canım tarih konuşmadık ama yarın 12 de randevum var sorucam bileyim artık yawwwww

ben korkarım çok acıyooo
bendeeeeeeeeeee:83::83::83::83::83::83::83::83:
Kızlar Hanzade ortalıkta yok mu bana mı öyle geliyor? Dün ben yoktum. Geldi mi hiç?

dün sabah girmiş nete sonra hiç gelmedi valla bende merak ettim :26:

slm fıstıklar bişey sorcam cahilliğime verin pek alışık değilim de:78::78::78: yeni doğmuş 15 günlük bebeğe hediye olarak zıbın takımı verilir mi

canım yeni dogan kıyafeti alma biraz buyuk bişi al ben 1 yıl önce dogum yapan arkadaşın bebişine almıştım

gecenlerde gittiğimde evin kızı anlattı daha kutusundan çıkmamış yani çok çabuk buyuyorlar ya kullanmak nasip olmamış

3-6 ay arası bişey alman daha mantıklı

ben kendimi çok kasmadım o yüzden çok canım acımadı ama iğrenç tabi utanıyo insan

ama çatının normal doğuma müsait olduğunu doymakda hoşuna gidiyor

ben kendimi çok kasmadım o yüzden çok canım acımadı ama iğrenç tabi utanıyo insan

ama çatının normal doğuma müsait olduğunu doymakda hoşuna gidiyor
utanılmaz mı canım ama dediğin gibi normal doğumu duymak uğruna mecburen katlanacam.çabucak yapsın bitsin,bende kurtulayım

Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.

Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun Hanzade'cim dinlen dikkat et kendine oturmak falan zor gelir şimdi mümkün olduğunca uzan.

Sağol Rumuzcum haber verdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…