- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ay cidden çok güzeller... ya kaç tane yaptırdın bacım....
Zehracım teşekkürler. O zaman dalin ya da dalan alıyoz demekkiii.
Ben önce Dalan almayı düşünüyordum ama parçacık kalıyo dendi. Dalin sıvı mı alsam ki? Napıcaz kızlar??
Ay aman Allahım çok ama çok şirinler. Nereden aldın, kaça aldın? Çikolataları içindemi yoksa magnet tarzında mı bunlarr?
İlk yaptığının fotosunu isterim. Bende hazır mı alsam, evde mi yapsam karar veremedim. Evde zaman geçirmiş olurum hem de eğlenceli olur diye düşünüyorum ama...
Canım nereden aldın bunları sakıncası yoksa öğrenebilir miyim çok güzellermiş
benim şuanda sezeryan görünüyor dogumum ve araştırdıgım kadarıyla bana alttan muayene tehlikeliymiş kanama yada erken dogum riski varmış
yani beni mıncıklamıcaklar bende mıncıklatmammmm :100::100:
benim şuanda sezeryan görünüyor dogumum ve araştırdıgım kadarıyla bana alttan muayene tehlikeliymiş kanama yada erken dogum riski varmış
yani beni mıncıklamıcaklar bende mıncıklatmammmm :100::100:[/
aman iyi bari hiç hoş olmuyo ama herşey bebiş için yapcak bişey yok
hayırlısı olsun canom benimde bebk çok kilolu olursa sezeryan dedi ama çok kilolu olmaz heralde diye düşünğyorum:97:
senin tarih verdimi doktor sezeryan için?
ay o alttan muayene olayından tırsıyorum ben.hem çok iğrenç,hem de acılı olsa gerek.ben nasıl yaptıracambenim şuanda sezeryan görünüyor dogumum ve araştırdıgım kadarıyla bana alttan muayene tehlikeliymiş kanama yada erken dogum riski varmış
slm fıstıklar bişey sorcam cahilliğime verin pek alışık değilim de:78::78::78: yeni doğmuş 15 günlük bebeğe hediye olarak zıbın takımı verilir mi
yok canım tarih konuşmadık ama yarın 12 de randevum var sorucam bileyim artık yawwwwwaman iyi bari hiç hoş olmuyo ama herşey bebiş için yapcak bişey yok
hayırlısı olsun canom benimde bebk çok kilolu olursa sezeryan dedi ama çok kilolu olmaz heralde diye düşünğyorum:97:
senin tarih verdimi doktor sezeryan için?
bendeeeeeeeeeee:83::83::83::83::83::83::83::83:ben korkarım çok acıyooo
Kızlar Hanzade ortalıkta yok mu bana mı öyle geliyor? Dün ben yoktum. Geldi mi hiç?
verilir tabi canım neden verilmesin maksat elin boş olmasın:93:
slm fıstıklar bişey sorcam cahilliğime verin pek alışık değilim de:78::78::78: yeni doğmuş 15 günlük bebeğe hediye olarak zıbın takımı verilir mi
ay o alttan muayene olayından tırsıyorum ben.hem çok iğrenç,hem de acılı olsa gerek.ben nasıl yaptıracamdoktor 36. haftada doğum şeklini kararlaştıracaz dedi.galiba o zaman yapacak alttan muayeneyi.off ya normal doğum istiyorum ama bu iğrençlikleri insanı itmiyo değil :100:
utanılmaz mı canımben kendimi çok kasmadım o yüzden çok canım acımadı ama iğrenç tabi utanıyo insan
ama çatının normal doğuma müsait olduğunu doymakda hoşuna gidiyor
Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?