Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
Zehracım teşekkürler. O zaman dalin ya da dalan alıyoz demekkiii.
Ben önce Dalan almayı düşünüyordum ama parçacık kalıyo dendi. Dalin sıvı mı alsam ki? Napıcaz kızlar??
Ay aman Allahım çok ama çok şirinler. Nereden aldın, kaça aldın? Çikolataları içindemi yoksa magnet tarzında mı bunlarr?
İlk yaptığının fotosunu isterim. Bende hazır mı alsam, evde mi yapsam karar veremedim. Evde zaman geçirmiş olurum hem de eğlenceli olur diye düşünüyorum ama...
Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
Zehracım teşekkürler. O zaman dalin ya da dalan alıyoz demekkiii.
Ben önce Dalan almayı düşünüyordum ama parçacık kalıyo dendi. Dalin sıvı mı alsam ki? Napıcaz kızlar??
Ay aman Allahım çok ama çok şirinler. Nereden aldın, kaça aldın? Çikolataları içindemi yoksa magnet tarzında mı bunlarr?
İlk yaptığının fotosunu isterim. Bende hazır mı alsam, evde mi yapsam karar veremedim. Evde zaman geçirmiş olurum hem de eğlenceli olur diye düşünüyorum ama...
Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya
Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya
yıka kurut tuppere koy
Doğrayarak mı doğramadan mı?
tupperware saklama kabı aldım ben onlar gayet iyi. birde üçsan plastiğin büyük saklama kabları var sebzeler için pazardan almıştım onlardanda çok memnunum. salatalık ,marul,domates,maydonoz 15 gün kalsa hiç birşey olmuyor. hatta tupperware den daha iyi bile diyebilirim. hemde çok daha ucuz. tavsiye ederim. artık hiç birşey atmıyorum.meyveleri bile ona koyup öyle buzdolabına koyuyorum. hemde buzdolabının içide daha düzgün duruyor.
ama kahvaltılık birşeyler saklamak istersen onun içinde tupperwareler mükemmel. hele şarküteri ürünleri hiç bozulmuyor.
kızlar bu bebek şekerlerini ben hastaneye gelenler için yaptırmıştım aslında, öyle düşünüyordum
ama şimdi arkadaşlar diyorki mevlütde dağıtmalısın onları hastanede değil diyorlar.
ama ben bi kaç arkadaşıma gittiğimde hastanede dağıtmışlardı o şekerlerden.
siz nasıl yapacaksınız ?
ayyy kuzum yaaa.. yazık onaa..dr a gidemiyosa söylermisin kuşburnunu bayaaa bi kaynatıp ezsin ve oraya koysun ,kanamayıda keser acıyıda azaltır ,damar büzücü etkisi var .sonra yıkıycak tabii.Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
canım benim annemde tupper almıştı ,80 tl ye bi kutu aldı ,ama çok memnun ,yapay kalp kapakçığından üretiliyomuş ,ama daha neysi var bilemedim ben onuuu??Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?