2011 Ekim Anneleri

Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.

geçmiş olsun.bu hemeroid derdi ne kötü bi derttir.Allah yardımcısı olsun.inşalla biran önce iyileşir.

tamam canım eklerim

Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.

rumuz bizde haberdar ettiğin için teşekkürler,

hanzade çok geçmiş olsun , biran önce iyileşirsin inşallah. evde yat dinlen canım.

çatı muayenesi nasıl oluyo acaba acıyo mu elle mi yoksa bi aletle mi
çok korkuyorum ama meraklada bekliyorum ne dicek die dogum konusunda kararsızım

rumuzcuğum benim şekerim çok basit esasında.ayakkabı şeklinde şekeri koyacağım şey. içinede renkli içi çikolatalı bademleri alıp koyacağım, birde nazar boncuğu takacağım al sana şeker. bilgisayardanda etiket hazırladım,fotoğraf baskı kağıtlarına onu basıp şekere zımbalayacağım. birde ben değişik avuç içi byüklüğünde buzdolabı süsleri aldım magnetli onlarıda kristalize tülden yapılmış keselere koyacağım kesenin üzerinede uğurböcekleri aldım onları yapıştırıp yine etiket zımbalayacağım. buda oğluşumun gelenlere hatırası olacak.

ayakkabı şeklindeki şkeri netten bulabilirsem ekleyeyim burada.

Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya

Canım ben yıkadıktan sonra şu elle çevrilen sebze kurutucuları varya onunla kurutup, buzdolabı poşetine koyarım. Epey gider bozulmadan. Ama ıslak olarak koyarsan çürüyor, poşetin ağzını açık bırakırsan da sararıyor. Dolabında yerin varsa buzdolabı poşetinin havasını almadan dolaba attığında daha uzun süre dayanıyor.

Oy oy oyyy hemoroiddd miii. off çok fena. geçen ay çektim, bilirim acısını. hemen bir genel cerraha görünüp, mümkünse bayan tercih edip, garip bir pozisyonda muayene olup, Proctolog fitil ve merhem kullanmaya başlıyoruz hanzadecim :) bir ayda nerdeyse tamamen geçti benimki.

Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya

tupperware saklama kabı aldım ben onlar gayet iyi. birde üçsan plastiğin büyük saklama kabları var sebzeler için pazardan almıştım onlardanda çok memnunum. salatalık ,marul,domates,maydonoz 15 gün kalsa hiç birşey olmuyor. hatta tupperware den daha iyi bile diyebilirim. hemde çok daha ucuz. tavsiye ederim. artık hiç birşey atmıyorum.meyveleri bile ona koyup öyle buzdolabına koyuyorum. hemde buzdolabının içide daha düzgün duruyor.

ama kahvaltılık birşeyler saklamak istersen onun içinde tupperwareler mükemmel. hele şarküteri ürünleri hiç bozulmuyor.

Bu Tupperware lerin olayı ne yaa O değil de aklıma geldi kayınvalidemde bu markanın sürahisi vardı ben de aaa ne tatlı Tuppevare mi demiştim beni düzeltmişti hayır tapırver diye tabi o zaman nişanlıydık bozmamıştım kadını Bir de nerede satılıyor bu ürünler bende hep Glasslock un saklama kapları var. Bu kadar güzelse alayım ben de.

Son düzenleme:
kızlar bu bebek şekerlerini ben hastaneye gelenler için yaptırmıştım aslında, öyle düşünüyordum
ama şimdi arkadaşlar diyorki mevlütde dağıtmalısın onları hastanede değil diyorlar.

ama ben bi kaç arkadaşıma gittiğimde hastanede dağıtmışlardı o şekerlerden.

siz nasıl yapacaksınız ?

Canım ben hastanede hazır bebekli çikolotalardan dağıtmayı düşünüyorum. Cicilileri ise mevlütte dağıtıcam

ayyy kuzum yaaa.. yazık onaa..dr a gidemiyosa söylermisin kuşburnunu bayaaa bi kaynatıp ezsin ve oraya koysun ,kanamayıda keser acıyıda azaltır ,damar büzücü etkisi var .sonra yıkıycak tabii.
canım benim annemde tupper almıştı ,80 tl ye bi kutu aldı ,ama çok memnun ,yapay kalp kapakçığından üretiliyomuş ,ama daha neysi var bilemedim ben onuuu??

zehra, üçsanın modelini ekliyorum,bunlardan boy boy aldım ben sebze ve meyve için ama içi ızgaralı olanı alacaksın buharı ızgaranın altına aksın diye.tupperwarede ızgara olayı olmadığı için domates ve salatalıklar bir süre sonra yapışkanlı gibi oluyor o sebeple sevnedim ben. bu arada tupperware evlere gelen bayanlar aracılığı ile satılıyor. etrafında sor muhahhak biri vardır satan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…