2011 Ekim Anneleri

ben hastaneye gelenlere dağıtacam.mevlüte gelenlere daha genel şekerler dağıtılacak.ben öyle yapmayı düşünüyorum

Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
ayyy kuzum yaaa.. yazık onaa..dr a gidemiyosa söylermisin kuşburnunu bayaaa bi kaynatıp ezsin ve oraya koysun ,kanamayıda keser acıyıda azaltır ,damar büzücü etkisi var .sonra yıkıycak tabii.
Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya
canım benim annemde tupper almıştı ,80 tl ye bi kutu aldı ,ama çok memnun ,yapay kalp kapakçığından üretiliyomuş ,ama daha neysi var bilemedim ben onuuu??
kızlaaar az önce çok sinirlendim telefonun faturasını bulamadım diye kasığıma resmen kramplar girdi..amma hassaslaşmışız yaaaa
kızz rumuz ,keşke sende şu pasta tarifini özelden bana yollayabilsen ,yada hangi sayfaya eklemişsin ,onu söyleyebilirsen bende eklerim ..
canooom birazdan yapmaya başlıcam poaçayı ,ama margarinim yok ,buzluktan tereyağı çıkarcam ,tabi oda sıcaklığına kadar beklicem ama ,kötü olmaz dimii,biraz zeytinli birazda peynirli yapcamm karnım çok acıktı ama canım bişey istemiyo ,yetiştirebilsem keşkeee

kızlar bu çatı muayenesi 2 hafta sonra olucam topikte okudumdaa bazıları çok acıdı diyo bazılarıdaa eliyle bakıyo hiç bişi hissetmiyosun diyoo bende şimdi onu kafaya taktımm nolcakki acabaa

buda bebek şekeri modelim tabiki ben mavisini aldım. içine büyük beyaz ve mavi içi çikolatalı badem şekerlerinden koyacağım. üzerine hoşgeldin bebek etiketi yapıştırıp nazar boncuğu takacağım oldu size bebek şekeri hemde çok basit.

ben bunu hastaneye gelenlere vereceğim. ama mıknatıslı buzdolabı süsünü hem hastaneye hemde mevlüde gelenlere dağıtmayı düşünüyorum. genelde hastaneye daha çok iş arkadaşlarımız gelir , bizim akrabalar ise eve ve mevlüde gelirler o yüzden çok bir şey fark etmeyecek yani.

rumuzun muhallebi tarfi isteyenlere duyurulur

ben hastaneye gelenlere dağıtacam.mevlüte gelenlere daha genel şekerler dağıtılacak.ben öyle yapmayı düşünüyorum

evettt bendee hastaneye daha şaşalı tüylü çubuklu yaptımm çok güzel tanesi 3 tl ye geldi mevlüt için olanda ise buzdolabı magneti biblo aldım erkek melek var değişik değişikkkkkkk ama hastaneye gelenlere daha özendim çünkü o özel anında yanında olan insanlar arkadaşlar akrabalar falan filan kızlarrrrrr

kızlar merhaba sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım ağrım baya geçmedi sonra tuvalete çıktım ishal öyle geçti...halsizlikde cabası yatıp duruyorum ALLAHTAN günde çok çıkmıyorum tuvalete o zaman tehlikeli oluyomuş..inş bayrama kadar geçer ya

zeynep sende ekle şekerlerini merak ettik

merhaba kızlarr
buaralar sık olmasada arada bir girebiliyorum topiğe. Geçmişe bakmaya vaktim yok. umarım hepiniz iyisinizdir. Biz kızımla idare ediyoruz ama ben çokkk yorgunum. buara hem işyeri hemde ev yordu beni. Dünde misafirlerim vardı, Manisadan dayım ziyaretime gelmişti ondan önce iftar davetleri. Bu hafta bittim resmen. işten eve gidip bide iftar için hazırlık yapmak öldürüyor insanı. gerçi sağolsun eşim hep yardımcı oldu ama ben yinede yoruldum. bu hafta tek şikayeti,m elim şişiyor birde ayaklarım. şiş insede sonra tekrar şişmeye başlıyor. Yorulduğum için oluyor diye düşünüyorum ama yinede cumartesi randevumda doktoruma söyliycem. İdrarda protein falan olurmuki diye korkuyorum ellerim şişmiyordu şimdi tırstım ama çokk yorgunum hep yorgunum. şu cumartesi bitse bir hafta bayram tatilim var biraz toparlanırım. sonra 2 hafta daha işe gidicem veee sonra izne ayrılıcamm. nekadar uykum var bi bilseniz evdekilere çok imreniyorum ne güzel hiç bişey yapmadan sadece uyuyabilirsiniz :)) benim yerimede dinlenin kızlarr. Biri bana bikaç gündür neler olduğunu özet geçerse çok sevinirim.. :)

Üçsanın modelleri beni kullandığım Glasslock a benziyor çok sağol tatlım olmadı YKM den bir iki tane büyük boy Glasslock alıyım tekrardan

Cozutmuş Tupper ler ya hayatta vermem 80 lira benim eşim made in Kayseri öldürür valla plastiğe o kadar para verdiğimi duysa

Bu arada dün iş mevzusunu konuştuk, kafası çok karışık benimkinin. Bebeğe başkasının bakmasına içi sinmiyor ama bir yandan benim de çalışmak istediğimi biliyor önce bir olurunu düşünüyor sonra yok yok bebeğe en iyisi annesi bakar diyor napıcaz bakalım

Çalışan bayan olmak ne zor ya sürekli paralıyorsun kendini hem işte iyi olayım hem evi ihmal etmiyim diye. Bebek olunca bir de onu bırakmanın vicdan azabı olacak offf offf.

geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol su tüket,uzan dinlen.inşallah biran önce geçer canım.

canım tupperware ızgaralı modeli var...ben almıştım.ama şu an satılıyormu bilmiyorum

bende hastanede bebek kurabiyesi ikram ederim diyorum...evde de çikolata...mevlütte ise bebek şekeri

bende hastanede bebek kurabiyesi ikram ederim diyorum...evde de çikolata...mevlütte ise bebek şekeri

bende senn gibi düşünmüştüm ama o kurabiyeler hiç yenmiyo üzerindeki süsleme amaçlı yapılan şekerler çok sert bide kurabiye yapmıştı bi arkadaşım alel acele doğuma giderken kırılmıştı yarıya yakınıdaa ondan kurabiyeden vaz geçtim canım bennn ama sezeryan olursa tabee sakin sakin koruya koruya gidersinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…