ben hastaneye gelenlere dağıtacam.mevlüte gelenlere daha genel şekerler dağıtılacak.ben öyle yapmayı düşünüyorumkızlar bu bebek şekerlerini ben hastaneye gelenler için yaptırmıştım aslında, öyle düşünüyordum
ama şimdi arkadaşlar diyorki mevlütde dağıtmalısın onları hastanede değil diyorlar.
ama ben bi kaç arkadaşıma gittiğimde hastanede dağıtmışlardı o şekerlerden.
siz nasıl yapacaksınız ?
ayyy kuzum yaaa.. yazık onaa..dr a gidemiyosa söylermisin kuşburnunu bayaaa bi kaynatıp ezsin ve oraya koysun ,kanamayıda keser acıyıda azaltır ,damar büzücü etkisi var .sonra yıkıycak tabii.Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
canım benim annemde tupper almıştı ,80 tl ye bi kutu aldı ,ama çok memnun ,yapay kalp kapakçığından üretiliyomuş ,ama daha neysi var bilemedim ben onuuu??Kızlar yeşilliklerinizi buzdolabında nasıl saklıyorsunuz benimkiler hep kötü oluyor ya
slm kızlarr tarif yazmak için geldiiiim.
Deneyenlerin beğeneceğini umarak...
Muhallebili Tel Kadayıf
500 gr tel kadayıf
3 çorba kaşığı tereyağ
5 çorba kaşığı toz şeker
1,5 su bardağı dövülmüş fınfık
Muhallebisi
1 lt süt
4 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı mısır nişastası
2 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
1 paket hazır krema
Yapılışı
Kadayıfı 1 gün önceden buzlukta bekletiyoruz.
Daha sonra öfeleyerek geniş tavada Şeker ve tereyağını tavanın kenarından koyarak hafif kavur.
Muhallebi yapımı : Tencerede 3 su bardağı sütü ve şekeri kaynama noktasına gelene kadar ısıt. Kalan 2 bardak sütü ve kalan malzemeleri karıştırıp fokurdayana kadar kaynat.
Büyük borcamın altına kadayıf üstüne muhallebisini döküyoruz. Muhallebi üzerine ince bir tabaka halinde dövülmüş fındık ve fındıkların üzerine tekrar kavrulmuş kadayıfı serpiyoruz. Bu kadaaaar.
Afiyet Olsun...
Ben 500 gr kadayıfın hepsini kullanmıyorum. Dolapta da 1ay kadar kalmakta hiç bir sorun olmuyor. Hatta borcamınız çok büyük değilse muhallebininde hepsini tek borcama dökmeyebilirsiniz.
ben hastaneye gelenlere dağıtacam.mevlüte gelenlere daha genel şekerler dağıtılacak.ben öyle yapmayı düşünüyorum
kartopu seninkilerde çok şekermişşş, bayıldım.
evettt bendee hastaneye daha şaşalı tüylü çubuklu yaptımm çok güzel tanesi 3 tl ye geldi mevlüt için olanda ise buzdolabı magneti biblo aldım erkek melek var değişik değişikkkkkkk ama hastaneye gelenlere daha özendim çünkü o özel anında yanında olan insanlar arkadaşlar akrabalar falan filan kızlarrrrrr
zeynep sende ekle şekerlerini merak ettik
zehra, üçsanın modelini ekliyorum,bunlardan boy boy aldım ben sebze ve meyve için ama içi ızgaralı olanı alacaksın buharı ızgaranın altına aksın diye.tupperwarede ızgara olayı olmadığı için domates ve salatalıklar bir süre sonra yapışkanlı gibi oluyor o sebeple sevnedim ben. bu arada tupperware evlere gelen bayanlar aracılığı ile satılıyor. etrafında sor muhahhak biri vardır satan
Eki Görüntüle 246981
kızlar merhaba sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım ağrım baya geçmedi sonra tuvalete çıktım ishal öyle geçti...halsizlikde cabası yatıp duruyorum ALLAHTAN günde çok çıkmıyorum tuvalete o zaman tehlikeli oluyomuş..inş bayrama kadar geçer ya
zehra, üçsanın modelini ekliyorum,bunlardan boy boy aldım ben sebze ve meyve için ama içi ızgaralı olanı alacaksın buharı ızgaranın altına aksın diye.tupperwarede ızgara olayı olmadığı için domates ve salatalıklar bir süre sonra yapışkanlı gibi oluyor o sebeple sevnedim ben. bu arada tupperware evlere gelen bayanlar aracılığı ile satılıyor. etrafında sor muhahhak biri vardır satan
Eki Görüntüle 246981
geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol su tüket,uzan dinlen.inşallah biran önce geçer canım.
sağol canım yanıma 1 litre su koydum içip içip duuryorum..acayip halsiz yaptı beni yatıyorum
bende hastanede bebek kurabiyesi ikram ederim diyorum...evde de çikolata...mevlütte ise bebek şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?