bende senn gibi düşünmüştüm ama o kurabiyeler hiç yenmiyo üzerindeki süsleme amaçlı yapılan şekerler çok sert bide kurabiye yapmıştı bi arkadaşım alel acele doğuma giderken kırılmıştı yarıya yakınıdaa ondan kurabiyeden vaz geçtim canım bennn ama sezeryan olursa tabee sakin sakin koruya koruya gidersinizzzz
çok yaptırmam...15-20 civarında
hımm iyi ama iyi korusunlar cnm dikkat edin cubuktan ayrılıyo kırılıyo çok sarsılıncaa hatta üstüne isimde yazdırr kızz çok güzel olurrrr
kızlar merhaba sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım ağrım baya geçmedi sonra tuvalete çıktım ishal öyle geçti...halsizlikde cabası yatıp duruyorum ALLAHTAN günde çok çıkmıyorum tuvalete o zaman tehlikeli oluyomuş..inş bayrama kadar geçer ya
isim bulsam aslında:)).......olmadı evde kurabiye veririm.....
gerçekten garipmiş ben senden 1 hafta geriden geliyorum önceki gidişimden beri 2 haftada bir muayene ediyo beni ama herkesin bir yöntemi var demekki.zaten ntsye girdiğinde sancı durumuna göre daha önceyede alabilir muayeneni.sıkma canını vardır bi bildiği.:44:
sibelcim ben vereyim sana direksiyon dersi hem istanbul şoförüyüm bak hem para da istemem:), izmire de geldim artık:)
Ver walla, artık bebişleri koyarız arkaya Alsancak benim, Karşıyaka senin gezerizBu arada tayinin nereye çıktı, Bornova'ya mı???
kızlar bi konu çok canımı sıkıyor. doktorum tatile çıkıyor. ayın 14 ne kadar yok ,acil bişey olursa diye konuştum hastanedeki başka doktor bakıyormuş.ben doktorum doğuma girsin diye 5000 tl ödemeyi göze aldım başka bi doktor ve hiç bilmediğim bi doktora 5000tl vermek istemiyorum.çok moralim bozuk.başka bi doktora daha mı başlasam.oda geç oldu gibi me geliyor. ne yapsam bilemiyorum.
Canının sıkılmasında haklısın canım. İnşallah birşey olmazda o vakte kadar da, ama insan yinede geriliyor. Bende biiyorsun Yakup 'a gidiyordum, parasal olaydan değiştirdim dr.u ama hala alışamadım yenisine. Pek kocişin yanında bişey söylemiyorumda keşke eski dr.uma devam edebilseydim. Sende o yüzden boşu boşuna başkasına gitme, zaten gitsende alışamazsın. Pozitif düşün, acil birşey olmaz inşallah...
merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
benim sağ göğsümün hemen altında yanma batma şeklinde mütiş bi acı oluyo, hiç böle bişi yaşayan var mı? ayrıca ağrı zaman zaman kaburgamada aynı şekild evuruyo tam arka tarafını, son kontrolde doktora sölemiştim ayakları var orda ondan dedi ama, bilmiyorum, bazende tam orası atıyo pıt pıt diye çok hızlı .
merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
benim sağ göğsümün hemen altında yanma batma şeklinde mütiş bi acı oluyo, hiç böle bişi yaşayan var mı? ayrıca ağrı zaman zaman kaburgamada aynı şekild evuruyo tam arka tarafını, son kontrolde doktora sölemiştim ayakları var orda ondan dedi ama, bilmiyorum, bazende tam orası atıyo pıt pıt diye çok hızlı .
bebek sekerleri ssleme aldığım siteden ekledim benim resim işi zor oluyor biliyorsunuz.buna tül ve lavanta eklendi
çok güzelmiş zeynep, çok beğendim ben.
Ya bende ondan alacaktım. Ablam ve bi kaç arkadaşa sordum. Sakın alıştırma dediler. Hatta bi arkadaşım 3 yaşına kadar dalan ile bebeğin çamaşırlarını yıkamış. Sonra büyüdü deyip, kendi deterjanını kullanınca çocuk alerji dökmüş. Dr da kızmış, niye alıştırır da çocuğun bünyesini hassaslaştırırsanız demiş.bak şimdi deterjan konusunda benimde kafam karıştııııııııııı:44::44::44::44::44::44:
işte bunlar minnoşumun şekerleri teyzelerii Eki Görüntüle 246898
birşey sorucam kaç aylık şuan bebegin bu nts ve çatı muayenesi ne zaman yapılıyo acaba
benim şuanda sezeryan görünüyor dogumum ve araştırdıgım kadarıyla bana alttan muayene tehlikeliymiş kanama yada erken dogum riski varmış
yani beni mıncıklamıcaklar bende mıncıklatmammmm :100::100:
bende hastanede dagıtıldıgını gordum ..mevlüt için belkı daha basıt bırseyler den faydalanılabılır..onca kalabalıga süslü sekerlerı nasıl yetıreceksınız..hastanede o kadar kalabalık olmaz en azından ..sahsı fıkrım..kızlar bu bebek şekerlerini ben hastaneye gelenler için yaptırmıştım aslında, öyle düşünüyordum
ama şimdi arkadaşlar diyorki mevlütde dağıtmalısın onları hastanede değil diyorlar.
ama ben bi kaç arkadaşıma gittiğimde hastanede dağıtmışlardı o şekerlerden.
siz nasıl yapacaksınız ?
canım haslanmıs papates yemeye devam et..bır kere yıyıp kesme..bende 1 hafta hastanede yattım ılac ıgne gecmedı ıshalım 3 gunde 9 kılo verdım ..artık yuruyemıyuordum bıle..sureklı patates yedım..bu arada lifli besınlerden de uzak dur..kabak,hurma,mısır,acı baharatlar,bol sıvı yaglı yıcekler falan ...ve bol su iç..ıshalde tuz kaybı cok oldugundan halsızlıgı ıshal deyıl vucuttan attıgın tuz yapıyor...o yuzden su ıcmezsen hastaneleık olıursun allah korusun..kızlar merhaba sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım ağrım baya geçmedi sonra tuvalete çıktım ishal öyle geçti...halsizlikde cabası yatıp duruyorum ALLAHTAN günde çok çıkmıyorum tuvalete o zaman tehlikeli oluyomuş..inş bayrama kadar geçer ya
kıyamam bitanem ama bencede ayaklarıdır
Normal canım vuruyordur, bası yapıyordur oraya o yüzden canın acıyordur. Bazılarında ağrı oluyormuş, bende olmadı ama arkadaşlarımdan duymuştum. Bendede sırt ağrısı başladı.
çok kararsız kaldım ama süslemesi lavantası falan 50 tanesi 65 e geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?