2011 Ekim Anneleri

slm kızlar nasılsınız dün pek bi keyifsiz ve halsizdim bugünde öyle sayılırım ama şükür düne göre dahi iyiyim dün markete çıkmıştım sağlık ocağıyla arası 1 dak. gitmişken cadımın kalp atışlarına bi bakayım falan dedim bide karnım gene çok sertti gittim ebe karnıma baktı kalp atışlarına göre sana dra git yada gitme diyeceğim dedi kalp atışı 140 çıktı bu iyi dedi zor bi durumda falan olsa ya 180in üstü yada 120nin altı olur kızın gayet iyi durumda hareketli olmasıda çok iyi dedi ama bu kız 8 ekimi beklemez dedi bende banada öyle geliyo dedim bide görünüşe göre kızın 3 kilonun altında doğmaz dedi sağlıkla gelsinde kuzum kilosuna çok takmıyorum bide dün dra gidenlerin bebişlerine maşallah
canom takımın çok güzeldi güle güle giy
zehracım odanız hayırlı olsun...
unuttuklarım varsa kusura bakmayın ne olur dün okuyup geçmiştim sadece aklımda bunlar kalmış daha bugün ki konulara bakamadık.....
bizden haberler şimdilik bu kadar hepinizi kocaman öpüyoruz

çok yaptırmam...15-20 civarında

ya net gitti gelemedim bir türlüüüü:100::100::100:uzanayım dedim biraz veeeeeeeeeee inanılmaz bir olay yaşadımmm yan
yatmıştım oglumun iki ayagınıda yanyana hissettimmm çok güzeldi karnımın yan kısmından o kadar sert ittirdikiii süperdiii
ama anladıgım kadarıyla bebişim yan duruyordu gerçi dogum pozisyonuna gelmese bile sorun teşkil etmez sezercik olcez yaa

geçmiş olsun canım suyu eksik etme ishal su kaybına neden oluyor bol bol su iç

isim bulsam aslında:)).......olmadı evde kurabiye veririm.....

bende bulamadımdaaa aslındaaa aynı senn gibiyimm ama kaynanamların dediği olmasın diye efe salladımm eşimde efeyi beğendi ölece kaldıı sırf kaynanamların dediği olmasın diye çocuun adı efe oluceekk

Merhaba hatunlar... Hanzade ve Şeymaya geçmişler olsun öncelikle... Bugünde misafirim var :97: Artık çok yoruluyorum bende, yerimden kalkmak içimden gelmiyor. İzmir'de oturduğumuz için tatile giden yada tatil dönüşü mutlaka bize uğruyorlar sağolsunlar ama işte eski Sibel değilim, sorun orda...

Artık bende bir bildiği vardır demek zorundayım, yapacak başka bişey yok. Nstde sorun çıkarsa muayne edecekmiş. Neyse inşallah çıkmaz.

merhaba arkadaşlar,

umarım herkes iyidir.

benim sağ göğsümün hemen altında yanma batma şeklinde mütiş bi acı oluyo, hiç böle bişi yaşayan var mı? ayrıca ağrı zaman zaman kaburgamada aynı şekild evuruyo tam arka tarafını, son kontrolde doktora sölemiştim ayakları var orda ondan dedi ama, bilmiyorum, bazende tam orası atıyo pıt pıt diye çok hızlı .

kıyamam bitanem ama bencede ayaklarıdır

Tekrar mrb arkadaslar :)
Kizimla birlikte sizin yazdiklarinizi okuduk bende pijamalarimi sizle paylasmak istiyorum ama resim nasil yuklenir bilemedim

Normal canım vuruyordur, bası yapıyordur oraya o yüzden canın acıyordur. Bazılarında ağrı oluyormuş, bende olmadı ama arkadaşlarımdan duymuştum. Bendede sırt ağrısı başladı.

Allahım ınanamıyorum sonunda tam 1.5 saat sonra bıttı gecmısı okuma mucadelem....

bak şimdi deterjan konusunda benimde kafam karıştııııııııııı:44::44::44::44::44::44:
Ya bende ondan alacaktım. Ablam ve bi kaç arkadaşa sordum. Sakın alıştırma dediler. Hatta bi arkadaşım 3 yaşına kadar dalan ile bebeğin çamaşırlarını yıkamış. Sonra büyüdü deyip, kendi deterjanını kullanınca çocuk alerji dökmüş. Dr da kızmış, niye alıştırır da çocuğun bünyesini hassaslaştırırsanız demiş.
Ablam da ilk bebeğinde ne detarjan kullanıyorsa onu kullanmış. Alıştırma gerek yok dediler. Kararsız kaldım ne yapsam ki:97:[/QUOTE]

deterjan konusunda bende bebegın alıstırılmaması gerektıgını dusunuyorum..sahsen kendı camasırlarımızı neyle yıkıyosam onunkınıde onunla yıkıcam...ablam kızının kılerı oyle yapıyor mısler gıbı kokuyor bebek..

işte bunlar minnoşumun şekerleri teyzelerii Eki Görüntüle 246898

cok guzelmıs..cok zevklısın ..guzel anlarda kullanın ınsaallah..
birşey sorucam kaç aylık şuan bebegin bu nts ve çatı muayenesi ne zaman yapılıyo acaba

sanırım bu nst ve atltan muayene meselesı doktorun ınsıyatıfıne kalmıs bır mesele..o muayene anında kı duruma gore bu ıkı seklı devreye sokuyor..onceden su gun de olur denmesı pek mumkun degıl anladıgım kadarıyla...

canım kuzenımın de bebegının kafası fazladan 1 cm buyuk oldugu ıcın doktor sezeryan olucak dedı(bana catı muayenesı yapmadan dırek sezeryan demesı cok mantıklı gelmedı ama)belkıde catısı genıs tı ve o 1 cm sıkıntı yaratmıcaktı...ama suda varkı kuzenım 7 sene sonra bebik sahıbı olunca sanırım rıske atmak ıstemedı...sezeryan olucagı kesınse alttan muayene ye gerek kalmadıgı ıcın yapmıyolar...

bende hastanede dagıtıldıgını gordum ..mevlüt için belkı daha basıt bırseyler den faydalanılabılır..onca kalabalıga süslü sekerlerı nasıl yetıreceksınız..hastanede o kadar kalabalık olmaz en azından ..sahsı fıkrım..
canım haslanmıs papates yemeye devam et..bır kere yıyıp kesme..bende 1 hafta hastanede yattım ılac ıgne gecmedı ıshalım 3 gunde 9 kılo verdım ..artık yuruyemıyuordum bıle..sureklı patates yedım..bu arada lifli besınlerden de uzak dur..kabak,hurma,mısır,acı baharatlar,bol sıvı yaglı yıcekler falan ...ve bol su iç..ıshalde tuz kaybı cok oldugundan halsızlıgı ıshal deyıl vucuttan attıgın tuz yapıyor...o yuzden su ıcmezsen hastaneleık olıursun allah korusun..

bu arada bugun bende nıyetlıyım..baktım oglenden once kalkmıyorum zaten ..kalktıktan 5 6 saat sonrada ıftar oluyor burda..yedıgım zaten bısey yok su dısında...tutuyum dedım...sımdılık sıkıntı yok..aksama mısafırlerım var...bırazdan yemek ısıne gırıcem...gercı fırın yemegı yapıp fırına yollıcam o kolay,yanına pilav ,corba,salata ve zeytınyaglı yemegımde hazır...hızmetıde esımm gorcek rahatım yanı ...

bızden de bole kızlar..benım cadaloz kızımda tepınır durur ıcımde...

bu arada hanzade gıbı hemaroıd sorunu ceken arkadaslar...sonunun onun gıubı olana kadar gecer dıye beklemeyın..ıllet bısey oldugunu tahmın edebılıyorum..ınsan ıkı gun vc ye cıkamayınca mahfoluyor...
aksamdan bır bardak sütle beraber 3 4 tane kuru ıncır yıyın(yası fayda etmıyor)sabaha kesın cıkarsınız vc ye..
kuru kayısı yeyın ama herkeste aynı etkıyı gostermıyor bunuda unutmayın..
gecen de ıbrahım saracoglundan duydum sansenin de dedıgı gıbı kusburnunu az suda kaynatıp pelte halıne getırıp o kısma surun buzusturup rahatlatıyormus...ama mesele rahatlamaktan zıyade ıcerdekılerın bosaltımı...oda var yanı...uzun sure katı yıcekler yemeyın(hep sıvı alın ve zeytınyaglı bıseyler yıyın ..hatta dırekt ıcın)bunlar kendımde fayda gorudugum seylerdır he bırde karpuz yerken cekırdeklerıyle yıyın,yutmayın ısıra ısıra yıyın..ertesı gune cıkarsınız allahında ıznıyle..

bebek kurabiyesi yaptıracak arkadaşlar size bir önerim olacak. bonyfood da böyle kurabiyeler var. ben çok beğendim. hemde arabası ile satılıyor. 97,94 tl. 45 adet. 2,18 kr. geliyor tanesi diğer yerlere göre çok uygun. kmavi ve pembesi var. hatta kız için olanı biraz daha ucuz. sezeryan olacaklar için nasılsa tarih belli . 1 gün önce eve istersiniz. hastanye giderken yanınızda hazır olur. yada direk hastanye istersiniz ama saat konusunda tam söz vermiyorlar. en garantisi 1 gün önce eve ısmarlamak. ayrıca size bir tüyo daha vereyim bazı indirim yapan sitelerde bu sitenin indirimini veriyor. mesela geçen gün 25 tl lik alım için 3 tlödüyorsunuz. ve indirim kuponu alıyorsunuz. böylece bu kurabiyeler size 75 tl ye geliyor. bir çok şehirdede bayiliği var. bir araştırın derim.

Normal canım vuruyordur, bası yapıyordur oraya o yüzden canın acıyordur. Bazılarında ağrı oluyormuş, bende olmadı ama arkadaşlarımdan duymuştum. Bendede sırt ağrısı başladı.

ben duymadım canım , burdada rastalamadım, otururken çok şiddetleniyo, ancak sol tarafıma yatınca geçiyo. sırt ağrısı başlarda olmuştu benim 4-5 aylıkken, o bitti bu başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…