irem bende yarın tutmayı düşünüyorum ama herkes olmaz diyor doktorm dahil. ben çalışıyorum sabah 6:30 da kalkıyorum işe gelmek için burada iftar 20:00 da oluyor. açlık neysede susuz kalmak olmaz diyorlar. karar veremedim yani. zaten bu sene tutamadık içim hiç rahat etmedi. emzirmeyi keser kesmek tutmaya çalışacağım ben bu seneki tutamadıklarımı Allah nasip ederse.
benden de hic süt gelmedi. bunun dogum sonrası süt gelmesiyle ilgisi var mı cidden??? endiselenelim mi?
kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin
bak şimdi deterjan konusunda benimde kafam karıştııııııııııı:44::44::44::44::44::44:
herkese günaydın günaydın...
doktordan geldik şimdi nst ye bağlandık bebeğim çok hareketli olduğu için kalp atışları biraz yavaş çıktı sonra doktor alttan muayene etti herşey çok normal hareketli olduğu için kalp atışları yavaşlamış dedi...birde bebeğim birazcık tombul sanırım 1967 gr olmuş çatın normal doğuma çok müsait ama 4 kiloyu bulursa sezeryan olabilir dedi....artık hayırlısı olsun hee en önemlisi benim kiloma ilk kez bişey demedi hatta çok iyi dedi çünkü 300 gr almışım sadece
biz geldik ,özlediniz mi bakim bizi.oğluma 2250 dedi kafası bir hafta büyük dedi kafam karıştı bu nedemek şimdi.normal doğum yapamazsın durumunu riske atamayız dedi.eylül sonu ekim başı alcakmış bebeği inş
irem bende yarın tutmayı düşünüyorum ama herkes olmaz diyor doktorm dahil. ben çalışıyorum sabah 6:30 da kalkıyorum işe gelmek için burada iftar 20:00 da oluyor. açlık neysede susuz kalmak olmaz diyorlar. karar veremedim yani. zaten bu sene tutamadık içim hiç rahat etmedi. emzirmeyi keser kesmek tutmaya çalışacağım ben bu seneki tutamadıklarımı Allah nasip ederse.
canım sen tutma ..hem cok erken kalkıyosun hem aksama kadar aclık zaten mesele degılde susuzluk cana yetıyor..ben gec kalkmama ragmen susuzluk tavan yaptı suan ..bızım burda ıftar 19:06 gıbı fakat sıcagı felaket..kupkuru bır sıcak ınsanı çöle düşmüş gıb hıssettırıyor..bundan sonra olabıldıgınce tutmaya calısıcam ınsaallah benımde kalbım razı gelmıyor bır turlu...
bu arada sinirlerim tavan yapmıs durumda..hatta cıldırmak uzereyım...şu esımın sana yerdım edeyım hayatım sozunden nefret eder oldum yemek meselesınde kızlar..cunku ne zaman boyle dıyerek yanıma gelse bır felaket pesınden gelıyor..benı telasladırıyor sıtrese sokuyor,acele ettırıyor..ne yapacagımı sasırıyorum o ayagım altında gezerken ..oglen namazı kılarken ben mutfak tasının ustune patates cıkarmıstım namazdan sonra soyuyum dıye fırın yemegı ıcın..ben namazdayken soymus ve dogramıs ya dedım nıye karısıyosun ben oyle dogramıcaktım onları(tepsıyı odun fırınına verecegım ıcın kücük dograyınca erıyor resmen oda oyle dogramıs)neyse sustum sabır cektım..neyse askım onuda dograyım mı askım soganları boylemı dograsak ya basıma master seff kesıldı uyuzzz..sabır dıye dıye yemegı yaptık dıyodum kııııı gazeteye sardı fırına ındırmek ıcın..askım dedım ıcı su dolu yemegın(hemde salcalı yaglı baharatlı su )aman dıkkat et ustune basına dokme goturene kadar..agzımdamıydı aney mubarek..elıne aldı tepsıyı once mutfak tasına sonra mutfak dolablarına ve halıya allahım saca saca goturuyor nasıl nagırdıgımı bılemedım..aglayamadım sinirden ..ben mısafır gelecek bır ısım onden bıtsın dıye tasalanırken esımın maharetı sayesınde dunya kadar ıs cıktı bana..benım elımde buyuk su bıdonları vardı arıtıcıdan doldurdum buzluga atıcaktım..nasıl tepsıyı getırıp mutfak tasına koyuyum derken elıme vurduysa onlarda yagın ıcıne dustu....allahımmmmmmmmmmmm..
yerlerı sıldım..halıyı sıldım,dolabları mutfak tasını bıdonları....artık bugun onlar gıdene kadar beynımı yer,tatlı getır,meyve soy hazırla,cayı demledınmı... annem de sıkayet eder babamdan mutfakla hıc ılışiği yok bu adamın bır yardım edeyım falan demıyor dıye..edıncede goruyoruz ıste..
bununla kalsın n olurrrrr...
merhaba kızlar, şöyle bir selam verip çıkıcaz biz. işten ayrılmak yaramadı bana 2 saat totomun üstünde oturamadım yani. ya birileri geliyor ya da ben bir yerlere gidiyorum
geçmişe üstün körü bakabildim, maşallah bebişlere ve cicilerinize
hanzadecim geçmiş olsun
avrupa yakası kızları buluşmak için gelecek olan varsa lütfen en azından özelden mesajlaşalım, bayramdan sonra hafta içi buluşalımmmmmm
kendinize ve güzel kuzulara iyi bakın, öptük :79:
canım sen tutma ..hem cok erken kalkıyosun hem aksama kadar aclık zaten mesele degılde susuzluk cana yetıyor..ben gec kalkmama ragmen susuzluk tavan yaptı suan ..bızım burda ıftar 19:06 gıbı fakat sıcagı felaket..kupkuru bır sıcak ınsanı çöle düşmüş gıb hıssettırıyor..bundan sonra olabıldıgınce tutmaya calısıcam ınsaallah benımde kalbım razı gelmıyor bır turlu...
bu arada sinirlerim tavan yapmıs durumda..hatta cıldırmak uzereyım...şu esımın sana yerdım edeyım hayatım sozunden nefret eder oldum yemek meselesınde kızlar..cunku ne zaman boyle dıyerek yanıma gelse bır felaket pesınden gelıyor..benı telasladırıyor sıtrese sokuyor,acele ettırıyor..ne yapacagımı sasırıyorum o ayagım altında gezerken ..oglen namazı kılarken ben mutfak tasının ustune patates cıkarmıstım namazdan sonra soyuyum dıye fırın yemegı ıcın..ben namazdayken soymus ve dogramıs ya dedım nıye karısıyosun ben oyle dogramıcaktım onları(tepsıyı odun fırınına verecegım ıcın kücük dograyınca erıyor resmen oda oyle dogramıs)neyse sustum sabır cektım..neyse askım onuda dograyım mı askım soganları boylemı dograsak ya basıma master seff kesıldı uyuzzz..sabır dıye dıye yemegı yaptık dıyodum kııııı gazeteye sardı fırına ındırmek ıcın..askım dedım ıcı su dolu yemegın(hemde salcalı yaglı baharatlı su )aman dıkkat et ustune basına dokme goturene kadar..agzımdamıydı aney mubarek..elıne aldı tepsıyı once mutfak tasına sonra mutfak dolablarına ve halıya allahım saca saca goturuyor nasıl nagırdıgımı bılemedım..aglayamadım sinirden ..ben mısafır gelecek bır ısım onden bıtsın dıye tasalanırken esımın maharetı sayesınde dunya kadar ıs cıktı bana..benım elımde buyuk su bıdonları vardı arıtıcıdan doldurdum buzluga atıcaktım..nasıl tepsıyı getırıp mutfak tasına koyuyum derken elıme vurduysa onlarda yagın ıcıne dustu....allahımmmmmmmmmmmm..
yerlerı sıldım..halıyı sıldım,dolabları mutfak tasını bıdonları....artık bugun onlar gıdene kadar beynımı yer,tatlı getır,meyve soy hazırla,cayı demledınmı... annem de sıkayet eder babamdan mutfakla hıc ılışiği yok bu adamın bır yardım edeyım falan demıyor dıye..edıncede goruyoruz ıste..
bununla kalsın n olurrrrr...
bende yardım etmemesini tercih ediyorum.diyelim bi salata yapıcak bıçak nerde,domates nerde,kesme tahtası nerde,onu ver bunu ver.sonrada mutfak o biçim oluyo.sanki 10 çeşit yemek yapmış gibi heryer batıyo.bide ağızları açılınca yardım ediyolar.
Allahım ınanamıyorum sonunda tam 1.5 saat sonra bıttı gecmısı okuma mucadelem....
Ya bende ondan alacaktım. Ablam ve bi kaç arkadaşa sordum. Sakın alıştırma dediler. Hatta bi arkadaşım 3 yaşına kadar dalan ile bebeğin çamaşırlarını yıkamış. Sonra büyüdü deyip, kendi deterjanını kullanınca çocuk alerji dökmüş. Dr da kızmış, niye alıştırır da çocuğun bünyesini hassaslaştırırsanız demiş.
Ablam da ilk bebeğinde ne detarjan kullanıyorsa onu kullanmış. Alıştırma gerek yok dediler. Kararsız kaldım ne yapsam ki:97:
seninle aynıyız.aynı tarif ettiğin ağrılar bende de var.ayaklarını geriyor bazen o zaman çok acıtıyor ondandır.ben de demiştim o batmadan dolayı yamuk yumuk yürüyom diyebatmasın diye dikiliyom öbür tarafa doğru eğiliyom falan ama gene de fayda etmiyo.normal yani.merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
benim sağ göğsümün hemen altında yanma batma şeklinde mütiş bi acı oluyo, hiç böle bişi yaşayan var mı? ayrıca ağrı zaman zaman kaburgamada aynı şekild evuruyo tam arka tarafını, son kontrolde doktora sölemiştim ayakları var orda ondan dedi ama, bilmiyorum, bazende tam orası atıyo pıt pıt diye çok hızlı .
Eki Görüntüle 247019 bebek kurabiyesi yaptıracak arkadaşlar size bir önerim olacak. bonyfood da böyle kurabiyeler var. ben çok beğendim. hemde arabası ile satılıyor. 97,94 tl. 45 adet. 2,18 kr. geliyor tanesi diğer yerlere göre çok uygun. kmavi ve pembesi var. hatta kız için olanı biraz daha ucuz. sezeryan olacaklar için nasılsa tarih belli . 1 gün önce eve istersiniz. hastanye giderken yanınızda hazır olur. yada direk hastanye istersiniz ama saat konusunda tam söz vermiyorlar. en garantisi 1 gün önce eve ısmarlamak. ayrıca size bir tüyo daha vereyim bazı indirim yapan sitelerde bu sitenin indirimini veriyor. mesela geçen gün 25 tl lik alım için 3 tlödüyorsunuz. ve indirim kuponu alıyorsunuz. böylece bu kurabiyeler size 75 tl ye geliyor. bir çok şehirdede bayiliği var. bir araştırın derim.
rumuzun muhallebi tarfi isteyenlere duyurulur
Üçsanın modelleri beni kullandığım Glasslock a benziyor çok sağol tatlım olmadı YKM den bir iki tane büyük boy Glasslock alıyım tekrardan
Cozutmuş Tupper ler ya hayatta vermem 80 lira benim eşim made in Kayseri öldürür valla plastiğe o kadar para verdiğimi duysa
Bu arada dün iş mevzusunu konuştuk, kafası çok karışık benimkinin. Bebeğe başkasının bakmasına içi sinmiyor ama bir yandan benim de çalışmak istediğimi biliyor önce bir olurunu düşünüyor sonra yok yok bebeğe en iyisi annesi bakar diyor napıcaz bakalım
Çalışan bayan olmak ne zor ya sürekli paralıyorsun kendini hem işte iyi olayım hem evi ihmal etmiyim diye. Bebek olunca bir de onu bırakmanın vicdan azabı olacak offf offf.
bende yardım etmemesini tercih ediyorum.diyelim bi salata yapıcak bıçak nerde,domates nerde,kesme tahtası nerde,onu ver bunu ver.sonrada mutfak o biçim oluyo.sanki 10 çeşit yemek yapmış gibi heryer batıyo.bide ağızları açılınca yardım ediyolar.
rumuzun muhallebi tarfi isteyenlere duyurulur
Üçsanın modelleri beni kullandığım Glasslock a benziyor çok sağol tatlım olmadı YKM den bir iki tane büyük boy Glasslock alıyım tekrardan
Cozutmuş Tupper ler ya hayatta vermem 80 lira benim eşim made in Kayseri öldürür valla plastiğe o kadar para verdiğimi duysa
Bu arada dün iş mevzusunu konuştuk, kafası çok karışık benimkinin. Bebeğe başkasının bakmasına içi sinmiyor ama bir yandan benim de çalışmak istediğimi biliyor önce bir olurunu düşünüyor sonra yok yok bebeğe en iyisi annesi bakar diyor napıcaz bakalım
Çalışan bayan olmak ne zor ya sürekli paralıyorsun kendini hem işte iyi olayım hem evi ihmal etmiyim diye. Bebek olunca bir de onu bırakmanın vicdan azabı olacak offf offf.
kocacım horul horul uyuyor işten geldiğinden beri ya uyuyor yada ps oynuyor.delircem
sorma valla benimkide yeni aldığı telefonunu elinden düşürmüyo... bilseydim bu kadar gazlayıp aldırmazdım yaa
yanlışlıkla düşürüversem balkondan falan aşağıya noolurkine
nazar değdi topiğimize herhalde kimse muhabbet etmiyor kızlar
seninle aynıyız.aynı tarif ettiğin ağrılar bende de var.ayaklarını geriyor bazen o zaman çok acıtıyor ondandır.ben de demiştim o batmadan dolayı yamuk yumuk yürüyom diyebatmasın diye dikiliyom öbür tarafa doğru eğiliyom falan ama gene de fayda etmiyo.normal yani.
ben bu sepetlerden 15 liraya almıştım pembesini.içine bebek şekeri koyarım diye.ama daha bakmadım bile şekerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?