2011 Ekim Anneleri

Son düzenleme:
merhaba kızlar.ancak okudum geçmişi bgn geç kalktım gene.ama gece sırt ağrısından zor uyudum.off bu geceler zor geçiyo.

benden de hic süt gelmedi. bunun dogum sonrası süt gelmesiyle ilgisi var mı cidden??? endiselenelim mi?

benden de hiç süt gelmedi daha.ama onun dışında çatlaklar olsun büyüme olsun tam gaz maşallah.sanmıyorum herkes bir değil bizim de bol bol olcak inşallah sütümüz bebekler doğunca

kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşına canım.

bak şimdi deterjan konusunda benimde kafam karıştııııııııııı:44::44::44::44::44::44:

benim de karıştı valla.ama ben de dalinin granüllü deterjanını aldım çünkü çok hassas olcaklar.sonra büyüyünce normale geçeriz.inş. alerji falan olmaz.

canım maşallah bebeğinehayırlısı olsun hepimizin hakkında.

deme yaaaa.... bana da son kontrolümde 28 haftalıkken başı 1 hafta önde gösteriyo demişti... 3 yer saydı biri de göbüşüydü galiba ordanda 1 hafta geri bilmem nerden de tam haftasında gösteriyomşşşş.... ama normal dedi erkek bebeklerde başın büyük olması... eee şimdi sezeryan mı olcez kızzzzz

merhaba kızlar, şöyle bir selam verip çıkıcaz biz. işten ayrılmak yaramadı bana 2 saat totomun üstünde oturamadım yani. ya birileri geliyor ya da ben bir yerlere gidiyorum

geçmişe üstün körü bakabildim, maşallah bebişlere ve cicilerinize

hanzadecim geçmiş olsun

avrupa yakası kızları buluşmak için gelecek olan varsa lütfen en azından özelden mesajlaşalım, bayramdan sonra hafta içi buluşalımmmmmm

kendinize ve güzel kuzulara iyi bakın, öptük :79:

Son düzenleme:

bende avrupa yakaasındayım canım nezamn buluşcaksınız ve nerde?ben güneşlide oturuyorum

deterjan konusunda bende bebegın alıstırılmaması gerektıgını dusunuyorum..sahsen kendı camasırlarımızı neyle yıkıyosam onunkınıde onunla yıkıcam...ablam kızının kılerı oyle yapıyor mısler gıbı kokuyor bebek..

cok guzelmıs..cok zevklısın ..guzel anlarda kullanın ınsaallah..

sanırım bu nst ve atltan muayene meselesı doktorun ınsıyatıfıne kalmıs bır mesele..o muayene anında kı duruma gore bu ıkı seklı devreye sokuyor..onceden su gun de olur denmesı pek mumkun degıl anladıgım kadarıyla...

canım kuzenımın de bebegının kafası fazladan 1 cm buyuk oldugu ıcın doktor sezeryan olucak dedı(bana catı muayenesı yapmadan dırek sezeryan demesı cok mantıklı gelmedı ama)belkıde catısı genıs tı ve o 1 cm sıkıntı yaratmıcaktı...ama suda varkı kuzenım 7 sene sonra bebik sahıbı olunca sanırım rıske atmak ıstemedı...sezeryan olucagı kesınse alttan muayene ye gerek kalmadıgı ıcın yapmıyolar...

bende hastanede dagıtıldıgını gordum ..mevlüt için belkı daha basıt bırseyler den faydalanılabılır..onca kalabalıga süslü sekerlerı nasıl yetıreceksınız..hastanede o kadar kalabalık olmaz en azından ..sahsı fıkrım..

canım haslanmıs papates yemeye devam et..bır kere yıyıp kesme..bende 1 hafta hastanede yattım ılac ıgne gecmedı ıshalım 3 gunde 9 kılo verdım ..artık yuruyemıyuordum bıle..sureklı patates yedım..bu arada lifli besınlerden de uzak dur..kabak,hurma,mısır,acı baharatlar,bol sıvı yaglı yıcekler falan ...ve bol su iç..ıshalde tuz kaybı cok oldugundan halsızlıgı ıshal deyıl vucuttan attıgın tuz yapıyor...o yuzden su ıcmezsen hastaneleık olıursun allah korusun..

bu arada bugun bende nıyetlıyım..baktım oglenden once kalkmıyorum zaten ..kalktıktan 5 6 saat sonrada ıftar oluyor burda..yedıgım zaten bısey yok su dısında...tutuyum dedım...sımdılık sıkıntı yok..aksama mısafırlerım var...bırazdan yemek ısıne gırıcem...gercı fırın yemegı yapıp fırına yollıcam o kolay,yanına pilav ,corba,salata ve zeytınyaglı yemegımde hazır...hızmetıde esımm gorcek rahatım yanı ...

bızden de bole kızlar..benım cadaloz kızımda tepınır durur ıcımde...

bu arada hanzade gıbı hemaroıd sorunu ceken arkadaslar...sonunun onun gıubı olana kadar gecer dıye beklemeyın..ıllet bısey oldugunu tahmın edebılıyorum..ınsan ıkı gun vc ye cıkamayınca mahfoluyor...
aksamdan bır bardak sütle beraber 3 4 tane kuru ıncır yıyın(yası fayda etmıyor)sabaha kesın cıkarsınız vc ye..
kuru kayısı yeyın ama herkeste aynı etkıyı gostermıyor bunuda unutmayın..
gecen de ıbrahım saracoglundan duydum sansenin de dedıgı gıbı kusburnunu az suda kaynatıp pelte halıne getırıp o kısma surun buzusturup rahatlatıyormus...ama mesele rahatlamaktan zıyade ıcerdekılerın bosaltımı...oda var yanı...uzun sure katı yıcekler yemeyın(hep sıvı alın ve zeytınyaglı bıseyler yıyın ..hatta dırekt ıcın)bunlar kendımde fayda gorudugum seylerdır he bırde karpuz yerken cekırdeklerıyle yıyın,yutmayın ısıra ısıra yıyın..ertesı gune cıkarsınız allahında ıznıyle..[/QUOTE]

sen çokmu çıkıyodun tuvaleteki o kadar çok kilo verdin ben günde en fazla 3 kez çıkıyom..patates haşlamasına devam edeyim o zaman

seninle aynıyız.aynı tarif ettiğin ağrılar bende de var.ayaklarını geriyor bazen o zaman çok acıtıyor ondandır.ben de demiştim o batmadan dolayı yamuk yumuk yürüyom diyebatmasın diye dikiliyom öbür tarafa doğru eğiliyom falan ama gene de fayda etmiyo.normal yani.

ben bu sepetlerden 15 liraya almıştım pembesini.içine bebek şekeri koyarım diye.ama daha bakmadım bile şekerlere

rumuzun muhallebi tarfi isteyenlere duyurulur

Teşekkürler canımm. Bende nasıl bulacağımı düşünüyordum

Hamurumuzda var demek ki Bende hayatta vermem o parayı o plastiğe.
Bizim ofiste bi arkadaş var. Amway ve tupper satışı yapıyor. Bana bişey satamadı daha LOC dışında. Onu da hatrı kalmasın diye aldım 1 tane. Senin gibi birini daha görmedim diyor. Hem para kazanıp hem bu kadar idareli olmazmış bi insan.
Yani içinde 3 kuruşluk yeşillik saklayacağım diye, 80 tl veremiyorum ben. Onun yerine böyle klasik usül şeylerle saklıyorum. Az alıp, hemen tüketmeye çalışıyorum. Gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünsem gözüm görmez veririm o parayı yoksa.

ayyy kocamı gorur gıbı oldum bıan .. gelır bırazdan ben cıkıyorum kızlar...soylenmeye baslar sımdı pilavı yaptınmı..hanıu salata..corba nerde sen hala oturuyon....üfffff düdügggggggg

ayyy kocamı gorur gıbı oldum bıan .. gelır bırazdan ben cıkıyorum kızlar...soylenmeye baslar sımdı pilavı yaptınmı..hanıu salata..corba nerde sen hala oturuyon....üfffff düdügggggggg

rumuzun muhallebi tarfi isteyenlere duyurulur

Teşekkürler canımm. Bende nasıl bulacağımı düşünüyordum

Hamurumuzda var demek ki Bende hayatta vermem o parayı o plastiğe.
Bizim ofiste bi arkadaş var. Amway ve tupper satışı yapıyor. Bana bişey satamadı daha LOC dışında. Onu da hatrı kalmasın diye aldım 1 tane. Senin gibi birini daha görmedim diyor. Hem para kazanıp hem bu kadar idareli olmazmış bi insan.
Yani içinde 3 kuruşluk yeşillik saklayacağım diye, 80 tl veremiyorum ben. Onun yerine böyle klasik usül şeylerle saklıyorum. Az alıp, hemen tüketmeye çalışıyorum. Gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünsem gözüm görmez veririm o parayı yoksa.

Mesela ben oda yapmayacaktım. Dolabımdan 2 göz boşaltır yerleştiririm, beşiğinde çekmeceleri yeter diyordum. Baktım sadece benim aldıklarım dolabı doldurdu. Daha annemden gelecekler, hediye gelecekler derken dolabın yetişmeyeceğine kanaat getirdim. Sonra baktım dolaba para vericem 3-4 yıl sonra tekrar oda alırken de dolaba para vericem, mantıksız geldi oda yapmaya karar verdim. Bi kç model beğendim, bayramdan sonra kısmetse babasıyla gidip alıcaz. Benim her işim böyle, gerçekten ihtiyacım olmadan hiçbişeye lazım olur diyerek para veremem.

nazar değdi topiğimize herhalde kimse muhabbet etmiyor kızlar

bende sabahtan beri bakıyorum ,bi konu olsada konuşsam diyyeee...
zaten sinielrim bozuk telefonum gitti serviise ve 15-ila 30 gün arası haber gelcekmiş kendisindennnapcam ben opzamana kadar telefonumsuz,idareten bulurum ama yok benimki gibi yaaa,rahat rahat resim çekiyodum yolluyodum bilgisayaraaa..büssürü özelliğini kullanıyodum ,o gelene kadar doğururum ben beeee!!!!
buarada canom yaptı m poaçaları ,çok güzel oldu tarif için teşekkürlerr
o aradada düşünüyorum,senin gerçekten ismin canom du galiba 2. si,diyoruki kızı sevmeyen biri bile çağırırken canooom ,canooom diye çağırcak...

sepet 15 tl ise 45 adet kurabiye indirim kuponuyla birlikte 60 tl ye geliyor. yani kurabiyenin tanesi 1,33 tl. bu tip kurabiyeleri nette 4 tl den aşağı satmıyorlar. o zaman acayip ucuza geliyor demektir. ben kayserili değilim ama bende hesabımı biliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…