Mesela ben oda yapmayacaktım. Dolabımdan 2 göz boşaltır yerleştiririm, beşiğinde çekmeceleri yeter diyordum. Baktım sadece benim aldıklarım dolabı doldurdu.Daha annemden gelecekler, hediye gelecekler derken dolabın yetişmeyeceğine kanaat getirdim. Sonra baktım dolaba para vericem 3-4 yıl sonra tekrar oda alırken de dolaba para vericem, mantıksız geldi oda yapmaya karar verdim. Bi kç model beğendim, bayramdan sonra kısmetse babasıyla gidip alıcaz. Benim her işim böyle, gerçekten ihtiyacım olmadan hiçbişeye lazım olur diyerek para veremem.
Kızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Eki Görüntüle 247126 Eki Görüntüle 247127 Eki Görüntüle 247128 Eki Görüntüle 247129 Eki Görüntüle 247130 Eki Görüntüle 247131
kızz deme öyle bebeğe ne zayıfı gayet te iyi bebeğin herkesinki aynı olacak diye bişey yok karşılaştırma başka bebeklerle kızını tek sağlıklı olsunda zayıfmış kiloluymuş ne farkeder bir daha duymayalım zayıf dediğini
ayrıca kızının eline de bir öpücük kondurdum maşallah
o/QUOTE]
tamam demiyorum sustum kızma bizde senin göbüşündeki kelebeği öpüyoruz çok... tşk.ler
berat ismi çook güzeeelv
valla aslında liste yok:))
göbek adı allah kısmet ederse Ahmet
benim sevdiklerim Berat, Kayra, Ali, Yalın, Can, Kıvanç, Doruk......
Eki Görüntüle 246447 Eki Görüntüle 246448
Eki Görüntüle 246449 Eki Görüntüle 246450
ayy kendim çekince boydan alamadım :100::100:işte benimmm cicilerimmm aklıma yeni geldi çekeyim didimmaşallah özgürünede sanada canımm pijamalarında pek güzelmiş çokta yakışmış sağlıklı günlerde mutlulukla kullan
ama ben bunun ağzını yerimmmmmbiz geldikkkk dr dan oğluşum normal doğum pozisyonuna gelmiş çok şükür 2750 gr olmuşçok güzel pozlar verdi oğlum
Eki Görüntüle 246627
Eki Görüntüle 246628maşallahh varekallahhh allah nazadan korusun maşallah bebişimizeeee sanada maşallah annesi yeğene iyi bakmışsın sağlıkla kucaklamak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallahhh
erken değilmi canım şuanki durum nedir haber alabildinmi bebek nasıl anne nasıl doğum nasıl olmuş çokmu sordum ben ya:26:kızlar benden 1 hafta önde olan arkadaşım doğum yapacak...şimdi hastanede...Allah yardım etsin
ben yıkadım canım çok memnun kaldım çok güzel kokuyo temiz ürrünlerdi zaten onun için tertemiz yaptı diyemicem kirli ürünlerde denemek lazım ama iki defa durulamak daha mantıklı çünkü köpüren bi sabun tozubebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.
ı ııııı olmazzz özellikle sabahları yememiz lazımm zorlaaa özgürcük içinnya kahvaltı olayını sevmiyorum artık çünkü yiyemiyorummmmm:100::100::100:kıyamazsın ona demi annesi aç bekler sonra bebikler
maşallah bebeğine sağlıkla kolay doğumla gelsin inşallahherkese günaydın günaydın...
doktordan geldik şimdi nst ye bağlandık bebeğim çok hareketli olduğu için kalp atışları biraz yavaş çıktı sonra doktor alttan muayene etti herşey çok normal hareketli olduğu için kalp atışları yavaşlamış dedi...birde bebeğim birazcık tombul sanırım 1967 gr olmuş çatın normal doğuma çok müsait ama 4 kiloyu bulursa sezeryan olabilir dedi....artık hayırlısı olsun hee en önemlisi benim kiloma ilk kez bişey demedi hatta çok iyi dedi çünkü 300 gr almışım sadece
senin minnoşunun şekeyleyini yeyimm benn çok güzeller çook keşke ziyaretine gelebilsemde bende bi tane kapsam bunlardanişte bunlar minnoşumun şekerleri teyzelerii Eki Görüntüle 246898
Kızlar tabiri caizse Hanzadenin hemeroidi azmış, hemeroid kaynaklı kanaması olmuş. Evde dinlenmeye çalışıyor. Dünde işe gidememiş, bugünde.. Durumu çok iyi değildi yaa.
geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bebişi iyidir umarım
geçmiş olsun canımm bol sıvı tüketmeye bak muz yiyebilirsin inşallah bir an önce düzelirsinkızlar merhaba sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım ağrım baya geçmedi sonra tuvalete çıktım ishal öyle geçti...halsizlikde cabası yatıp duruyorum ALLAHTAN günde çok çıkmıyorum tuvalete o zaman tehlikeli oluyomuş..inş bayrama kadar geçer ya
galiba aynı durumları yaşıyoruz bend eöyle nefes almak oturmak yürümek öyle zor geliyoki ne yapsam batıyo resmenn az kaldı az daha dayanıcazmerhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
benim sağ göğsümün hemen altında yanma batma şeklinde mütiş bi acı oluyo, hiç böle bişi yaşayan var mı? ayrıca ağrı zaman zaman kaburgamada aynı şekild evuruyo tam arka tarafını, son kontrolde doktora sölemiştim ayakları var orda ondan dedi ama, bilmiyorum, bazende tam orası atıyo pıt pıt diye çok hızlı .
çook güzelll güze güle kullanın herşey çok güzel görünüyo beyzamızda sağlık mutluluk içinde neşeli neşeli büyüsün odasında inşallahhKızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Eki Görüntüle 247126 Eki Görüntüle 247127 Eki Görüntüle 247128 Eki Görüntüle 247129 Eki Görüntüle 247130 Eki Görüntüle 247131
English Home'dan iki tane bebk nevresim takımı aldım, ikisi 35 lira tuttu...
Adana'daki arkadaşlar, Real'deki English Home da yok indirimli ürünler, Optimum'daki mağazaya göndermişler hepsini ben de oradan aldım...
üzerimdeki halsizlik ve garip depresyon halleirnden çıkıpta sürekli düzenli gremiyorum sonrada geçmişle boğuşuyorum bitirdim nihayet aaa selam vermeyide unuttum selamlar şükür hanzade ve şeyma dışında herkes iyi allah onlarad acilen şifa versinn bana gelince ölüyorum şuan gözleirmden yaşlar süzülüyo hemn yazıp çıkıcam mideme girmiş bu bebek sanki kaburgalaırmsa ayrı batıyo nefes alamıyorum fenalık geçiricem ilk kez bu kadar canım acıyooo yok yok dayanmak çok zor kızlar kaçtım allaha emanet olun ara arada münüşe ince sancı girip çıkıyo yani ağrımı sancımı anlayamadım inşallah kötü bi sürpriz olmaz iyi hissetmiyorum kendimi :18::18::18::18:
English Home'dan iki tane bebk nevresim takımı aldım, ikisi 35 lira tuttu...
Adana'daki arkadaşlar, Real'deki English Home da yok indirimli ürünler, Optimum'daki mağazaya göndermişler hepsini ben de oradan aldım...
canımm çok güzel prensesin odası.gülücükler saça saça yaşasın içinde inşallah.herşey çok güzel.halısı,perdesi ve şimdilik minik prensesi eksik.yakında hepsi tam olsun inşallah canımKızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Canım maşallah çok güzel hepside meleğin sağlıkla huzurla büyüsün içinde inşallahhKızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Allah razı olsun tuğbacım bugünlere gelmek için çok uğraştık sende bende ve tüm tüp bebek sahipleri Allah kimseyi yarı yolda bırakmadan evlatlarına kavuştursun inşallahhama ben bunun ağzını yerimmmmmmaşallahh varekallahhh allah nazadan korusun maşallah bebişimizeeee sanada maşallah annesi yeğene iyi bakmışsın sağlıkla kucaklamak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallahhh
Güle güle kullansın Utku Ayten cimEnglish Home'dan iki tane bebk nevresim takımı aldım, ikisi 35 lira tuttu...
Kızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
canım oda çok güzel.ama bebek arabasını da çok beyendim markası ne
Canım maşallah çok güzel hepside meleğin sağlıkla huzurla büyüsün içinde inşallahh
Allah razı olsun tuğbacım bugünlere gelmek için çok uğraştık sende bende ve tüm tüp bebek sahipleri Allah kimseyi yarı yolda bırakmadan evlatlarına kavuştursun inşallahh
Güle güle kullansın Utku Ayten cim
canımm çok güzel prensesin odası.gülücükler saça saça yaşasın içinde inşallah.herşey çok güzel.halısı,perdesi ve şimdilik minik prensesi eksik.yakında hepsi tam olsun inşallah canım:97:
Çok teşekkür ederiz teyzeleri, İrem Tugba size de çok teşekkürlerZeynep bebek arabası Graco Signature tavsiye ederim henüz almadıysan çok kullanışlı ve kullanımı rahat
selam kızlar
dün bizim kontrolümüz vardı... şkerim biraz düşmüş, açlık 113-tokluk 176 çıktı:97: ayrıca idrarda 8-10 lökosit görüldü.. yarın dr teyzemizle bi görüşcez bakalım..... ayrıca benim kuzucuk 3oo gramcık almış şükür diyet ona yaramış 2 kilo olmuş yavrum fazla kilo almamış... zeynep cnım bizimde kafa gelişimi önde gidiyormuş ama bu haftalarda normalmiş.. fakat kemik yapısından dolayı sezeryan olabilir dedi dr ayrıca başımız yukardaydı durdu dur son dönemlerde döndü benim sıpa ama annem daha zamanı var düzelir dedi... yine eli yüzünde poz verdi kuzucukum benimbunun dışında bizde bişey yok.... kendimi hayli yorgun ve miskin ve depresyona meyilli olarak görüyorum ayrıca evim berbat halde ve durumdan memenun olmasamda canım sürekli yatmak istiyor... çok bunaldım herşey üstüme geliyor sanki, acayip stres basıyor beni yaaaa:84:
bu arada zehracım beyzanız odasını tam prenses işi olmuş...darısı bize inş, bizde bi düzenimizi oturtalımda bende istiyorum kereme oda... herşey derli toplu disiplinli olunca daha iyi oluyor...
aytencim ben geçen pazar E. home den aldım Kereme nevresim, sadece vak vaklı olan hoşuma gitti ama fiyatı güzeldi diğerlerini beğenseydim bende iki tane alıcaktım gerçekten uygun dimi.. bende kendimize aldım bi takım, desenler kalmamış ama fena değil benimkide:) Utku yavrumda güle güle kullanır inş
ayy hanzade rahatsızmıymış, canımcım çok geçmiş olsun ya Rabbim sizi korusun...
Şeymanın ishalide sık tekrarlar oldu, güzelim kendine dikkkat biraz yediğine içtiğine emi.. geçmiş olsun
Güle güle kullansın Utku Ayten cim
selam kızlar
dün bizim kontrolümüz vardı... şekerim biraz düşmüş, açlık 113-tokluk 176 çıktı:97: ayrıca idrarda 8-10 lökosit görüldü.. yarın dr teyzemizle bi görüşcez bakalım..... ayrıca benim kuzucuk 3oo gramcık almış şükür diyet ona yaramış 2 kilo olmuş yavrum fazla kilo almamış... zeynep cnım bizimde kafa gelişimi önde gidiyormuş ama bu haftalarda normalmiş.. fakat kemik yapısından dolayı sezeryan olabilir dedi dr ayrıca başımız yukardaydı durdu durdu son dönemlerde döndü benim sıpa ama annem daha zamanı var düzelir dedi... yine eli yüzünde poz verdi kuzucukum benimbunun dışında bizde bişey yok.... kendimi hayli yorgun ve miskin ve depresyona meyilli olarak görüyorum ayrıca evim berbat halde ve bu durumdan memnun olmasamda canım sürekli yatmak istiyor... çok bunaldım herşey üstüme geliyor sanki, acayip stres basıyor beni yaaaa:84:
bu arada zehracım beyzanız odasını tam prenses işi olmuş...darısı bize inş, bizde bi düzenimizi oturtalımda bende istiyorum kereme oda... herşey derli toplu disiplinli olunca daha iyi oluyor...
aytencim ben geçen pazar E. home den aldım Kereme nevresim, sadece vak vaklı olan hoşuma gitti ama fiyatı güzeldi diğerlerini beğenseydim bende iki tane alıcaktım gerçekten uygun dimi.. bende kendimize aldım bi takım, desenler kalmamış ama fena değil benimkide:) Utku yavrumda güle güle kullanır inş
ayy hanzade rahatsızmıymış, canımcım çok geçmiş olsun ya Rabbim sizi korusun...
Şeymanın ishalide sık tekrarlar oldu, güzelim kendine dikkkat biraz yediğine içtiğine emi.. geçmiş olsun
ayy bugun realde baktım vıtrıne bende acaba var mı ındırım dıye... ne zamana kadarmıs ındırım canım peki???
Geçmiş olsun Tuba'cığım, yat dinlen. Takatin varsa bir duş al öyle istirahat et.
Bende buradaki E.H.a gittim ama bebek için hiçbirşey yok indirimde, bitti mi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?