2011 Ekim Anneleri

aman zeynepcim sana bakınca diyorum bende para olsa bi dert olmasa bi dert sen benden daha fazla sıkıyorsun canının... aslında bziim sorunumuz gurbette olmak... ben mesela burda kendime göre bi sosyalitem yok, eğitim ve kültür açısından zengin insanlar yok çevremde... ne biliyim oturup bi güncel olaylardan, edebiyat dünyasından sohbet edebileceğim kimse yok... günlük tipik kadınsal eylemlerde çok sıkıcı geliyor bana...

ne biliyim en azından şöyle güzel sofralar kurup hoş sohbet eşliğinde çay içebileceğim hem zihnime hem gönlüme uygun dost eksikliği yaşıyorum... bulunduğum yere bi türlü adapte olamıyorum.....

benimde çevrem aynı ya protokol yada sosyetik saçma sapan dedikoducu tipler kafama hiç yatmıyor.sadece doktor için dışarı çıkıyorum evimdeki yardımcıdan başka kimseyi görmüyorum boğuldum.eşim şimdi fabrikada gelince ya uyur yada ps3 oynar çok yanlızım ve ilgiye ihtiyacım var

aytencim geçen bi kaç akşam sana rastladım ama yazdığım msjlar kk tarafından gönderilemdi benimde canım sıkıldı yazmadım öyle bakıp çıktım... biz mecburen gittik diyet ne durumda diye yoksa senin gideceğin tarihi biliyordum süpriz olurduk

ben nevresim aldığımda da zaten belli desenler kalmıştı yeni indirime girmesine rağmen... benim yatağa da her nevresim uymuyor kamyon gibi mübarek battal çarşaf ve normal nevresim baza fırfırı filan derken kendime bi takım yaptım..

bu arada efordan aldığın pijama çok hoştu, güle güle giy canım... yakışmıştı da
o gün herkese yazmıştım ama msj gitmeyince bende deli oldum kkk yı protesto edip tekrar yazmadım:103:

bu arada sizin dr amcanı çok sevdik, ne hastalarını kapıdan uğurluyor:82:

herkese merhaba.. şu sıralar forumu okumakla yetiniyorum normalde de çok aktif değilim ama yarın ben de oruç tutmayı düşünüyorum dayanabilirsem ki dayanırım sanırım...

canım ben herhangi bir sorunumuz olmazsa inşAllah 37. haftaya kadar çalışcam, 5 - 30 eylül arası yani... gerçi 2 hafta seminer dönemi yarım gün okulda oturup gelcez, kalan 2 haftada okul açılcak ama öğlenci olcam ilk 2 haftada çok yorucu olmaz zaten... okulumda evime 5 dakka eşimle yürüyerek gidip gelcez trafik derdim yok şükür.. geçen sene tam gündü okulum ist. trafiğinde hergün 3 saat yol çekiyordum aynı okulda kalsaydım okulların açıldığı gün izne ayrılcaktım...öğretmenler biraz daha rahat diğer çalışanlara göre, Allah kolaylık versin size tam gün çalışsaydım dayanamazdım sanırım...

ya inan ki bazen kocanın ilgisi bile yetmiyor... yani ne biliyim biz dip dibeyiz her gün emsela evet hoş bişey ama hep kocaylada olmuyor ki :97:
benim kültürden maksadım protokol değil caım biraz şöyle yazıp çizen okuyan insanlar olması.... neyse amöan çok şükür deyip oturalım yerimize, yarın inş murat batu ve yusuf kerem bize yeter de artar

ömrümü yediniz siz adana dedikçe çatlıyorum burada ama kurban bayramına falan gelirsem kesin buluşalım

Hiç deme forum deli etti milleti, düzeldi sanırım bu aralar... Pijama almayacaktım ama fiyatı iyiydi ben de çeşit olsun diye aldım doğrusu... Kısa kollum yoktu bir de benim...

İyi adam çok pozitif birisi Ferat Bey, biz ilk gittiğimizde eşim tartışmıştı adamla ama, sonraki gidişlerde hep eşimle de konuştu...
Son gidişimizde, tahlil sonucumu göstermek için muayeneden bir gün sonra gitmiştik; merdivenlerden inerken kendisi de aşağıya iniyordu, ben de eşimin koluna girdim, ayağım kayar korkusundan, "adamı bir bırak da rahat rahat yürüsün" diye takılmıştı bize... ))

inş bitanem bebeklerimiz sağ salim doğar

kız zeynep benimde hayallerimi ankara süslüyor:103:

o zamana dek doğurmassak inş görüşelim canım..

geçen gün eşim de diyor acaba ekim hamişlerinden ilk kim doğuracak diyee

Son düzenleme:
kız yediğim içtiğimden ishal olmuyorum bundan kaç ay önce antibiyotik iğne yedim o ishal yaptı..şimdiki ise benimde idrarımda lökasit 10.15 çıkmış tek içimlik toz olarak antibiyotik içtim bu sefer oyaptı bende bundan sonra antibiyotiğe tövbe ettim..beni antibiyotikler ishal yapıyolar anlamış oldum...

kız bende e.homeden bebeğime trenli nevresim bide kendime mavi kareli nevresim takımı yaptım aldım..sonra anneme dedim onunda ihtiyacı varmış tam 4 takım ona aldım 120 falan tuttu ne kadar uyguna geldi valla..bence bundan sonra e.home takip edelim diyorum böyle şeyleri söyleyelim birbirimize valla...

ömrümü yediniz siz adana dedikçe çatlıyorum burada ama kurban bayramına falan gelirsem kesin buluşalım

Kurbana doğurmuş oluruz nasıl gelecen lohusa halinle bacım...

Sen bırak Konyayı Adanaya kutsal topraklara dön...
Bugün menderes bulvarında baraj kenarında durup Adanamıza özgü yaz tatlımızdan yedik bilirsin sen ne olduğunu, aklıma Adana dışında olan arkadaşlarım geldi, "keşke burda olsalar da bu keyfi onlar da yaşasalar" diye geçirdim içimden...

iyi yapmışsın bende kısa kollu düşünmüyordum ama bi tane alırım belki sizin pembeleri görünce hoşuma gitti
eve t çok cana yakın görünüyordu, biz drumuzu beklerken o bütün hastalarına aynı muameleyi yapıyordu hoşuma gitti doğrusu mütevazi görünüyordu:82:

olsun ben sık gelirim adanaya bakma şimdi riskliyim gelince bulurum sizi.yediğiniz şeyide biliyorum oyyy oyyyyyyyyy

hımm anladım canım ama bak işin ucu gene sana dokunuyor kendimize dikkkat etsek antibiyotik almıcaz... annemde diyordu bugün sen ayakalrını üşüt, üstüne bişi giyme sonra ilaçla tedavi ol:))

sende güle güle kullan ganişmetlerinide, sonuçta pamuk saten değil normal pamuklu nevresimler... ama bu tarz şeylerde birbirimize haber versek gayet güzel olur

selam canım sende mi konak hastanesine gidiyosun doktorun kim?

selam canım sende mi konak hastanesine gidiyosun doktorun kim?
naber canım nasılsın geçen cevap yazmıyosun demişin ben birara giremedim geçmişi okuyamadım ondan canım kusura bakma..

evet çok güzel nevresimler bende tesadüfen ordan geçerken gördüm indirimi valla...ben dikkat etmek konusunda gerçekten dikkat ediyorum yazın gece cam açık diye bazen hasta olmayayım diye uzun kollu giyip yattım ve asla buz gibi soğuk su içmiyorum ama yinede olucaksa oluyor...he buarada kızlar bende hastahanede bunu giymek için almıştım sizce nasıl

makarnaa geçenlerde bebeğine aldığın dolabı eklemişsin içini merak ettm hazır mı aldın yaptırdın mı? içinin de fotosunu koyarsan çok sevinirim. Sormamın sebebi bende bi dolap çizdirdim yaptıralım dedik suntaleme 450 MDF'ye 550 mebrana 800 lakeye de 1200 dedi bi dolap yani yazık günah boyutlarıda senin bu dolap kadardır çünkü bebek takımlarına bakıp ölçüyü ona göre verdik ama böle fiyat çıktı... seninki neyden yapıldı? 225 tl idi demi?

makarnaa geçenlerde bebeğine aldığın dolabı eklemişsin içini merak ettm hazır mı aldın yaptırdın mı? içinin de fotosunu koyarsan çok sevinirim. Sormamın sebebi bende bi dolap çizdirdim yaptıralım dedik suntaleme 450 MDF'ye 550 mebrana 800 lakeye de 1200 dedi bi dolap yani yazık günah boyutlarıda senin bu dolap kadardır çünkü bebek takımlarına bakıp ölçüyü ona göre verdik ama böle fiyat çıktı... seninki neyden yapıldı? 225 tl idi demi?

aferin o zaman canım:82:... işte ne kadar dikkat etsen de olacağı var demek ki.. pijaman çok hoşmuş, güle güle giy fiyatı ne kadar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…