aheste duygularıma tercuman olmuşsun.bu bebeği çok istiyorum onun için çok acılar çektim ama mutsuzum ciddi depresyondayım fiks ağlıyorum hayata küsüm bakalım ne olcak sonumuz.eşim bana adanadan yeni daire alıyor ama devamlı başıma kalkacak ödemeler burnumdan gelcek biliyorum.cidden destek almam lazım
aman zeynepcim sana bakınca diyorum bende para olsa bi dert olmasa bi dert sen benden daha fazla sıkıyorsun canının... aslında bziim sorunumuz gurbette olmak... ben mesela burda kendime göre bi sosyalitem yok, eğitim ve kültür açısından zengin insanlar yok çevremde... ne biliyim oturup bi güncel olaylardan, edebiyat dünyasından sohbet edebileceğim kimse yok... günlük tipik kadınsal eylemlerde çok sıkıcı geliyor bana...
ne biliyim en azından şöyle güzel sofralar kurup hoş sohbet eşliğinde çay içebileceğim hem zihnime hem gönlüme uygun dost eksikliği yaşıyorum... bulunduğum yere bi türlü adapte olamıyorum.....
Teşekkür ederim tatlım...
Ben de ördekli olanı ve trenli olanı aldım... Kendimize almadım, sadece battal boy 220 x 240 kalmıştı, o da büyük benim eşyalarıma göre... Tek kişilik alacaktım o da kalmamıştı...
Gün içinde göremedim seni forumda, benim de pazartesi 11:30 da randevum var senin ne zaman diye, malum aynı hastaneye gidiyoruz karşılaşırız belki diye düşünmüştüm... Kısmet değilmiş...
Canım, realdeki tüm indirimli ürünleri optimumdaki mağazaya göndermişler, dün gelseydiniz vardı dediler, süresini bilmiyorum ürün stoklarıyla sınırlıdır sanırım... Tüm ürünlerde yok ama indirim gene de güzel fiyaflar var indirimli ürünlerde...
Kalmamıştır belki canım indirimli ürünlerden...
kızlar
özellikle 32.hafta sonrası çalışabilir raporu alacak olan kızlar
kaç hafta alacaksınız ?
bugün iş dönüşü dehşet trafik vardı bel ağrısından öldüm arabanın içinde
bayramdan sonra 2 haftasonrada okullar açılacak gene trafik olacak
eylül sonuna kadar çalışayım diyordum ama yok ben bayramdan sonra 2 hafta çalışıp bırakıcam galiba
benimde çevrem aynı ya protokol yada sosyetik saçma sapan dedikoducu tipler kafama hiç yatmıyor.sadece doktor için dışarı çıkıyorum evimdeki yardımcıdan başka kimseyi görmüyorum boğuldum.eşim şimdi fabrikada gelince ya uyur yada ps3 oynar çok yanlızım ve ilgiye ihtiyacım var
aytencim geçen bi kaç akşam sana rastladım ama yazdığım msjlar kk tarafından gönderilemdi benimde canım sıkıldı yazmadım öyle bakıp çıktım... biz mecburen gittik diyet ne durumda diye yoksa senin gideceğin tarihi biliyordum süpriz olurduk
ben nevresim aldığımda da zaten belli desenler kalmıştı yeni indirime girmesine rağmen... benim yatağa da her nevresim uymuyor kamyon gibi mübarek battal çarşaf ve normal nevresim baza fırfırı filan derken kendime bi takım yaptım..
bu arada efordan aldığın pijama çok hoştu, güle güle giy canım... yakışmıştı da
o gün herkese yazmıştım ama msj gitmeyince bende deli oldum kkk yı protesto edip tekrar yazmadım:103:
bu arada sizin dr amcanı çok sevdik, ne hastalarını kapıdan uğurluyor:82:
aytencim geçen bi kaç akşam sana rastladım ama yazdığım msjlar kk tarafından gönderilemdi benimde canım sıkıldı yazmadım öyle bakıp çıktım... biz mecburen gittik diyet ne durumda diye yoksa senin gideceğin tarihi biliyordum süpriz olurduk
ben nevresim aldığımda da zaten belli desenler kalmıştı yeni indirime girmesine rağmen... benim yatağa da her nevresim uymuyor kamyon gibi mübarek battal çarşaf ve normal nevresim baza fırfırı filan derken kendime bi takım yaptım..
bu arada efordan aldığın pijama çok hoştu, güle güle giy canım... yakışmıştı da
o gün herkese yazmıştım ama msj gitmeyince bende deli oldum kkk yı protesto edip tekrar yazmadım:103:
bu arada sizin dr amcanı çok sevdik, ne hastalarını kapıdan uğurluyor:82:
ya inan ki bazen kocanın ilgisi bile yetmiyor... yani ne biliyim biz dip dibeyiz her gün emsela evet hoş bişey ama hep kocaylada olmuyor ki :97:
benim kültürden maksadım protokol değil caım biraz şöyle yazıp çizen okuyan insanlar olması.... neyse amöan çok şükür deyip oturalım yerimize, yarın inş murat batu ve yusuf kerem bize yeter de artar
kız yediğim içtiğimden ishal olmuyorum bundan kaç ay önce antibiyotik iğne yedim o ishal yaptı..şimdiki ise benimde idrarımda lökasit 10.15 çıkmış tek içimlik toz olarak antibiyotik içtim bu sefer oyaptı bende bundan sonra antibiyotiğe tövbe ettim..beni antibiyotikler ishal yapıyolar anlamış oldum...selam kızlar
dün bizim kontrolümüz vardı... şekerim biraz düşmüş, açlık 113-tokluk 176 çıktı:97: ayrıca idrarda 8-10 lökosit görüldü.. yarın dr teyzemizle bi görüşcez bakalım..... ayrıca benim kuzucuk 3oo gramcık almış şükür diyet ona yaramış 2 kilo olmuş yavrum fazla kilo almamış... zeynep cnım bizimde kafa gelişimi önde gidiyormuş ama bu haftalarda normalmiş.. fakat kemik yapısından dolayı sezeryan olabilir dedi dr ayrıca başımız yukardaydı durdu durdu son dönemlerde döndü benim sıpa ama annem daha zamanı var düzelir dedi... yine eli yüzünde poz verdi kuzucukum benimbunun dışında bizde bişey yok.... kendimi hayli yorgun ve miskin ve depresyona meyilli olarak görüyorum ayrıca evim berbat halde ve bu durumdan memnun olmasamda canım sürekli yatmak istiyor... çok bunaldım herşey üstüme geliyor sanki, acayip stres basıyor beni yaaaa:84:
bu arada zehracım beyzanız odasını tam prenses işi olmuş...darısı bize inş, bizde bi düzenimizi oturtalımda bende istiyorum kereme oda... herşey derli toplu disiplinli olunca daha iyi oluyor...
aytencim ben geçen pazar E. home den aldım Kereme nevresim, sadece vak vaklı olan hoşuma gitti ama fiyatı güzeldi diğerlerini beğenseydim bende iki tane alıcaktım gerçekten uygun dimi.. bende kendimize aldım bi takım, desenler kalmamış ama fena değil benimkide:) Utku yavrumda güle güle kullanır inş
ayy hanzade rahatsızmıymış, canımcım çok geçmiş olsun ya Rabbim sizi korusun...
Şeymanın ishalide sık tekrarlar oldu, güzelim kendine dikkkat biraz yediğine içtiğine emi.. geçmiş olsun
Teşekkür ederim tatlım...
Ben de ördekli olanı ve trenli olanı aldım... Kendimize almadım, sadece battal boy 220 x 240 kalmıştı, o da büyük benim eşyalarıma göre... Tek kişilik alacaktım o da kalmamıştı...
Gün içinde göremedim seni forumda, benim de pazartesi 11:30 da randevum var senin ne zaman diye, malum aynı hastaneye gidiyoruz karşılaşırız belki diye düşünmüştüm... Kısmet değilmiş...
Canım, realdeki tüm indirimli ürünleri optimumdaki mağazaya göndermişler, dün gelseydiniz vardı dediler, süresini bilmiyorum ürün stoklarıyla sınırlıdır sanırım... Tüm ürünlerde yok ama indirim gene de güzel fiyaflar var indirimli ürünlerde...
Kalmamıştır belki canım indirimli ürünlerden...
ömrümü yediniz siz adana dedikçe çatlıyorum burada ama kurban bayramına falan gelirsem kesin buluşalım
Hiç deme forum deli etti milleti, düzeldi sanırım bu aralar... Pijama almayacaktım ama fiyatı iyiydi ben de çeşit olsun diye aldım doğrusu... Kısa kollum yoktu bir de benim...
İyi adam çok pozitif birisi Ferat Bey, biz ilk gittiğimizde eşim tartışmıştı adamla ama, sonraki gidişlerde hep eşimle de konuştu...
Son gidişimizde, tahlil sonucumu göstermek için muayeneden bir gün sonra gitmiştik; merdivenlerden inerken kendisi de aşağıya iniyordu, ben de eşimin koluna girdim, ayağım kayar korkusundan, "adamı bir bırak da rahat rahat yürüsün" diye takılmıştı bize...))
Kurbana doğurmuş oluruz nasıl gelecen lohusa halinle bacım...
Sen bırak Konyayı Adanaya kutsal topraklara dön...
Bugün menderes bulvarında baraj kenarında durup Adanamıza özgü yaz tatlımızdan yedik bilirsin sen ne olduğunu, aklıma Adana dışında olan arkadaşlarım geldi, "keşke burda olsalar da bu keyfi onlar da yaşasalar" diye geçirdim içimden...
kız yediğim içtiğimden ishal olmuyorum bundan kaç ay önce antibiyotik iğne yedim o ishal yaptı..şimdiki ise benimde idrarımda lökasit 10.15 çıkmış tek içimlik toz olarak antibiyotik içtim bu sefer oyaptı bende bundan sonra antibiyotiğe tövbe ettim..beni antibiyotikler ishal yapıyolar anlamış oldum...
kız bende e.homeden bebeğime trenli nevresim bide kendime mavi kareli nevresim takımı yaptım aldım..sonra anneme dedim onunda ihtiyacı varmış tam 4 takım ona aldım 120 falan tuttu ne kadar uyguna geldi valla..bence bundan sonra e.home takip edelim diyorum böyle şeyleri söyleyelim birbirimize valla...
Kurbana doğurmuş oluruz nasıl gelecen lohusa halinle bacım...
Sen bırak Konyayı Adanaya kutsal topraklara dön...
Bugün menderes bulvarında baraj kenarında durup Adanamıza özgü yaz tatlımızdan yedik bilirsin sen ne olduğunu, aklıma Adana dışında olan arkadaşlarım geldi, "keşke burda olsalar da bu keyfi onlar da yaşasalar" diye geçirdim içimden...
naber canım nasılsın geçen cevap yazmıyosun demişin ben birara giremedim geçmişi okuyamadım ondan canım kusura bakma..selam canım sende mi konak hastanesine gidiyosun doktorun kim?
hımm anladım canım ama bak işin ucu gene sana dokunuyor kendimize dikkkat etsek antibiyotik almıcaz... annemde diyordu bugün sen ayakalrını üşüt, üstüne bişi giyme sonra ilaçla tedavi ol:))
sende güle güle kullan ganişmetlerinide, sonuçta pamuk saten değil normal pamuklu nevresimler... ama bu tarz şeylerde birbirimize haber versek gayet güzel olur
selam canım sende mi konak hastanesine gidiyosun doktorun kim?
naber canım nasılsın geçen cevap yazmıyosun demişin ben birara giremedim geçmişi okuyamadım ondan canım kusura bakma..
evet çok güzel nevresimler bende tesadüfen ordan geçerken gördüm indirimi valla...ben dikkat etmek konusunda gerçekten dikkat ediyorum yazın gece cam açık diye bazen hasta olmayayım diye uzun kollu giyip yattım ve asla buz gibi soğuk su içmiyorum ama yinede olucaksa oluyor...he buarada kızlar bende hastahanede bunu giymek için almıştım sizce nasılEki Görüntüle 247242
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?