2011 Ekim Anneleri

doğumla ilgili sormuştun ya, bana normal görünüyo şimdilik dedi pozisyonunu değiştirmesse inş normal olur,
kontrolüde 2 haftaya düşürdü . p.tesi kontrolüm var nts ye gircekmişim,
sana bişi dedi mi doğumla ilgili?

iyi akşamlar kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlumu görmeye gittim.herşeyimiz normal oğlum gayet iyiydi tombiş yanakları vardı.
kilomuz 2820gr olmuş bayramdan sonra tekrar gidicez artık kontrollerimiz her hafta olcakmış.
vee doktorum dediki usg de herşey normal doğuma uygun gözüküyor birde muayene yapalım dedi ve beklenen çatı muayenemizi olduk.korktuğum kadar zor olmadı şükür.doktorumda hemşirede sağolsun çok sakinleştirdiler ve doktorumda çok acıtmadı.çatımda normal doğum için uygunmuş.dr um sen istedikten sonra normal doğum çok rahat olur dedi.bende istiyorum ama korku var.
bizden bu kadar şöyle bir geçmişe bakalım nevar ne yok.

benimde haftaya 36. hafta olucak kontrolüm var. bana nts ye alıcaz dedi, tam olarak ne bilmiyorum, bu çatı muayenesi nasıl oluyo?

afiyet olsun canımmmm evet benim gerçek adım cano ama annem canom derdi ordan canom diye nick aldım
ayy maşallahhh prensesinin odasınaa çok güzelll

abowwww maşallah kızzzz 3 kilo olmuş neredeyse

benimde haftaya 36. hafta olucak kontrolüm var. bana nts ye alıcaz dedi, tam olarak ne bilmiyorum, bu çatı muayenesi nasıl oluyo?
canım nst ye bende ikinci kez girdim bugün bebeğin kalp atışlarına bakılıyor ve sancı olup olmadığına.çatı muayeneside doktor alttan vajinaya elle bakıyor oradaki kemikler bebeğin geçmesi için uygunmu değilmi diye.

afiyet olsun canımmmm evet benim gerçek adım cano ama annem canom derdi ordan canom diye nick aldım

ayy maşallahhh prensesinin odasınaa çok güzelll

abowwww maşallah kızzzz 3 kilo olmuş neredeyse
sağol canım ee artık büyüdük biz.şurda az bir zaman sonra dünyaya adım atacak oğlum Allah kısmet ederse.

oyy daha o var dimi, normal diye havaya giriyorum ama, olmayadabilir yani, acıma falan demişsinde daha farklı bişi dedim bende, acımaz herhalde bu.dimi

çatlak komşumdan inciler....

yeni şeker kokulu bir parfüm almıştım bundan 9 ay önce 1 ay kullanamadım neredeyse ama kokusu süper
hamileliğimin ilk zamanlarında kullanamadım bulantılarımdan dolayııneysee olaya geçeyimmm
dün komşuma inerken 1 fıs sıktım eşim çok güzel kokuyosun dedi sevindim bende
çaldık kapıyı girdik içeri eşlerimiz salona biz mutfaga geçtik kadın başladı ayyy öğğğğğ iğrenç ne kokuyosun sen
ay midem kalktı çok agır kokuyor şok oldum ve çok moralim bozuldu dedim x abla niye öyle diyorsun çok güzel kokuyo
baktım bu burnunu falan tutuyo resmen beni küçük düşürdü ay ucuz bişeymi mahfoldum dedi dedim 15 lira verdim
çok begenerek aldım böyle yaparsan giderim ay ben 18 liraya daha güzelini aldım sen at bu parfümü o kadar zoruma gittiki
mikrop kokuyu begenmiyorsan bile böylemi tepki verilir ben mutfagının iğrenç bir şekilde yumurta koktugunu söylemiyorum kadının yaptıgına bak

oyy daha o var dimi, normal diye havaya giriyorum ama, olmayadabilir yani, acıma falan demişsinde daha farklı bişi dedim bende, acımaz herhalde bu.dimi

bende çok korkuyordum netten okuduğum kadarıyla çok can yakıcı oluyor kanama falan oluyor diye yazmıştıda forumlarda ama benimki öyle olmadı yani korkmayın diye yazdım.

bircimmmm benim boyle catlak komsularim yok ama hep burda densiz insanlarin yaptiklarini okuyordum.dunde basima geldi. disari ciktim geziyodum.karsidan da bir hamile geliyodu ne dese begenirsin ayyy simdi firlicak gibi duruyo dedi.bi kac tane daha saygisizca laflar soyledi alayci alayci gulmeler falan.aaa ben sok gecirdim resmen.artik 9.ayimdayim.ne bekliyodun.kizi bogmak geldi icimden.o nasil bir tabirdir o nasil bir cumle kurmadir.nasil seviyesizcedir.donup cevap bile vermek istemedim.deli mi ne.hadi hamile olmasa anlicam.kendini gormuyo galiba.

Son düzenleme:

böyle insanları yolasım varrr ya sinir şeyler kıskanç bunlar kıskanççç dün bende tansiyon düşüklüğü oldu komşudayken demezmi
dogumdan sonra psikolojik tedavi görmelisin bu bebek sana iyi gelmedi hasbin allahh kendi antidepresan alıyo benimde kullanmamı istiyor
eşimde kalakaldı bişeyde diyemedi dedim yok artık ne alaka yok yokkk sen ruhsal olarak çökmüşsün ya hamileyim çok normal tansiyonumun düşmesi

ayyy tuhaflar yaaaa.duymus bi lahusa bunalimi dur bende gireyim pesime birciyida cekerim diye dusunmus heralde :))))

Allah sağlıkla kullandırmak nasip etsin canım odanızı inşallah çok güzelmiş.

kızlar size bişi dicem yapın çok zevkliiii şimdi bebiş hareketliyken boy aynasının karşısına geçip
açın göbüşü izleyin hareketleri görebiliyorsunuz çok güzellllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…