naber canım nasılsın geçen cevap yazmıyosun demişin ben birara giremedim geçmişi okuyamadım ondan canım kusura bakma..
evet çok güzel nevresimler bende tesadüfen ordan geçerken gördüm indirimi valla...ben dikkat etmek konusunda gerçekten dikkat ediyorum yazın gece cam açık diye bazen hasta olmayayım diye uzun kollu giyip yattım ve asla buz gibi soğuk su içmiyorum ama yinede olucaksa oluyor...he buarada kızlar bende hastahanede bunu giymek için almıştım sizce nasılEki Görüntüle 247242
Ben Adana'da yaşıyorum canım, Metro Hastanesine gidiyorum... Doktorum da Ferat Erol...
iyi akşamlar kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlumu görmeye gittim.herşeyimiz normal oğlum gayet iyiydi tombiş yanakları vardı.
kilomuz 2820gr olmuş bayramdan sonra tekrar gidicez artık kontrollerimiz her hafta olcakmış.
vee doktorum dediki usg de herşey normal doğuma uygun gözüküyor birde muayene yapalım dedi ve beklenen çatı muayenemizi olduk.korktuğum kadar zor olmadı şükür.doktorumda hemşirede sağolsun çok sakinleştirdiler ve doktorumda çok acıtmadı.çatımda normal doğum için uygunmuş.dr um sen istedikten sonra normal doğum çok rahat olur dedi.bende istiyorum ama korku var.
bizden bu kadar şöyle bir geçmişe bakalım nevar ne yok.
afiyet olsun canımmmmbende sabahtan beri bakıyorum ,bi konu olsada konuşsam diyyeee...
zaten sinielrim bozuk telefonum gitti serviise ve 15-ila 30 gün arası haber gelcekmiş kendisindennnapcam ben opzamana kadar telefonumsuz,idareten bulurum ama yok benimki gibi yaaa,rahat rahat resim çekiyodum yolluyodum bilgisayaraaa..büssürü özelliğini kullanıyodum ,o gelene kadar doğururum ben beeee!!!!
buarada canom yaptı m poaçaları ,çok güzel oldu tarif için teşekkürlerr
o aradada düşünüyorum,senin gerçekten ismin canom du galiba 2. si,diyoruki kızı sevmeyen biri bile çağırırken canooom ,canooom diye çağırcak...
ayy maşallahhh prensesinin odasınaa çok güzelllKızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Eki Görüntüle 247126 Eki Görüntüle 247127 Eki Görüntüle 247128 Eki Görüntüle 247129 Eki Görüntüle 247130 Eki Görüntüle 247131
iyi akşamlar kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlumu görmeye gittim.herşeyimiz normal oğlum gayet iyiydi tombiş yanakları vardı.
kilomuz 2820gr olmuş bayramdan sonra tekrar gidicez artık kontrollerimiz her hafta olcakmış.
vee doktorum dediki usg de herşey normal doğuma uygun gözüküyor birde muayene yapalım dedi ve beklenen çatı muayenemizi olduk.korktuğum kadar zor olmadı şükür.doktorumda hemşirede sağolsun çok sakinleştirdiler ve doktorumda çok acıtmadı.çatımda normal doğum için uygunmuş.dr um sen istedikten sonra normal doğum çok rahat olur dedi.bende istiyorum ama korku var.
canım nst ye bende ikinci kez girdim bugün bebeğin kalp atışlarına bakılıyor ve sancı olup olmadığına.çatı muayeneside doktor alttan vajinaya elle bakıyor oradaki kemikler bebeğin geçmesi için uygunmu değilmi diye.benimde haftaya 36. hafta olucak kontrolüm var. bana nts ye alıcaz dedi, tam olarak ne bilmiyorum, bu çatı muayenesi nasıl oluyo?
sağol canım ee artık büyüdük biz.şurda az bir zaman sonra dünyaya adım atacak oğlum Allah kısmet ederse.afiyet olsun canımmmmevet benim gerçek adım cano ama annem canom derdi ordan canom diye nick aldım
ayy maşallahhh prensesinin odasınaa çok güzelll
abowwww maşallah kızzzz 3 kilo olmuş neredeyse
canım nst ye bende ikinci kez girdim bugün bebeğin kalp atışlarına bakılıyor ve sancı olup olmadığına.çatı muayeneside doktor alttan vajinaya elle bakıyor oradaki kemikler bebeğin geçmesi için uygunmu değilmi diye.
sağol canım ee artık büyüdük biz.şurda az bir zaman sonra dünyaya adım atacak oğlum Allah kısmet ederse.
oyy daha o var dimi, normal diye havaya giriyorum ama, olmayadabilir yani, acıma falan demişsinde daha farklı bişi dedim bende, acımaz herhalde bu.dimi
çatlak komşumdan inciler....
yeni şeker kokulu bir parfüm almıştım bundan 9 ay önce 1 ay kullanamadım neredeyse ama kokusu süper
hamileliğimin ilk zamanlarında kullanamadım bulantılarımdan dolayııneysee olaya geçeyimmm
dün komşuma inerken 1 fıs sıktım eşim çok güzel kokuyosun dedi sevindim bende
çaldık kapıyı girdik içeri eşlerimiz salona biz mutfaga geçtik kadın başladı ayyy öğğğğğ iğrenç ne kokuyosun sen
ay midem kalktı çok agır kokuyorşok oldum ve çok moralim bozuldu dedim x abla niye öyle diyorsun çok güzel kokuyo
baktım bu burnunu falan tutuyo resmen beni küçük düşürdüay ucuz bişeymi mahfoldum dedi dedim 15 lira verdim
çok begenerek aldım böyle yaparsan giderim ay ben 18 liraya daha güzelini aldım sen at bu parfümü o kadar zoruma gittiki
mikrop kokuyu begenmiyorsan bile böylemi tepki verilirben mutfagının iğrenç bir şekilde yumurta koktugunu söylemiyorum kadının yaptıgına bak
bircimmmm benim boyle catlak komsularim yok ama hep burda densiz insanlarin yaptiklarini okuyordum.dunde basima geldi. disari ciktim geziyodum.karsidan da bir hamile geliyodu ne dese begenirsin ayyy simdi firlicak gibi duruyo dedi.bi kac tane daha saygisizca laflar soyledi alayci alayci gulmeler falan.aaa ben sok gecirdim resmen.artik 9.ayimdayim.ne bekliyodun.kizi bogmak geldi icimden.o nasil bir tabirdir o nasil bir cumle kurmadir.nasil seviyesizcedir.donup cevap bile vermek istemedim.deli mi ne.hadi hamile olmasa anlicam.kendini gormuyo galiba.
böyle insanları yolasım varrr ya sinir şeyler kıskanç bunlar kıskançççdün bende tansiyon düşüklüğü oldu komşudayken demezmi
dogumdan sonra psikolojik tedavi görmelisin bu bebek sana iyi gelmedi hasbin allahh kendi antidepresan alıyo benimde kullanmamı istiyor
eşimde kalakaldı bişeyde diyemedi dedim yok artık ne alaka yok yokkk sen ruhsal olarak çökmüşsünya hamileyim çok normal tansiyonumun düşmesi
Kızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Eki Görüntüle 247126 Eki Görüntüle 247127 Eki Görüntüle 247128 Eki Görüntüle 247129 Eki Görüntüle 247130 Eki Görüntüle 247131
selam kızlar
dün bizim kontrolümüz vardı... şekerim biraz düşmüş, açlık 113-tokluk 176 çıktı:97: ayrıca idrarda 8-10 lökosit görüldü.. yarın dr teyzemizle bi görüşcez bakalım..... ayrıca benim kuzucuk 3oo gramcık almış şükür diyet ona yaramış 2 kilo olmuş yavrum fazla kilo almamış... zeynep cnım bizimde kafa gelişimi önde gidiyormuş ama bu haftalarda normalmiş.. fakat kemik yapısından dolayı sezeryan olabilir dedi dr ayrıca başımız yukardaydı durdu durdu son dönemlerde döndü benim sıpa ama annem daha zamanı var düzelir dedi... yine eli yüzünde poz verdi kuzucukum benimbunun dışında bizde bişey yok.... kendimi hayli yorgun ve miskin ve depresyona meyilli olarak görüyorum ayrıca evim berbat halde ve bu durumdan memnun olmasamda canım sürekli yatmak istiyor... çok bunaldım herşey üstüme geliyor sanki, acayip stres basıyor beni yaaaa:84:
maşallah bebeğine canımAllah daha da sağlık versin.
makarnaa geçenlerde bebeğine aldığın dolabı eklemişsin içini merak ettm hazır mı aldın yaptırdın mı? içinin de fotosunu koyarsan çok sevinirim. Sormamın sebebi bende bi dolap çizdirdim yaptıralım dedik suntaleme 450 MDF'ye 550 mebrana 800 lakeye de 1200 dedi bi dolap yani yazık günah boyutlarıda senin bu dolap kadardır çünkü bebek takımlarına bakıp ölçüyü ona göre verdik ama böle fiyat çıktı... seninki neyden yapıldı? 225 tl idi demi?
yaptırdık canım içi ayrıntılı değil sadece askılığı var o kadar altta da çekmeceleri var ztn görünen.suntalemmiş.evet 225 tl.
iyi akşamlar kızlar
maşallah bebeğine canımartık geri sayım başladı sende dimi ne zaman dedi doktorun tahmini tarih verdi mi doğum için doktorun.merak ettim.ne de olsa topiğimizin abisi o
ayyy tuhaflar yaaaa.duymus bi lahusa bunalimi dur bende gireyim pesime birciyida cekerim diye dusunmus heralde :))))
kız zorla bunalıma sokacak arada diyor ki annen gelmezse ben varım amanınnnn
yemegime haplarından katıyomuşben leylaa
annen gelmese bile kaynanani cagir onun eline sakin kalma.allah muhafaza :))))))))
kız oda yagmurdan kaçarken doluya tutulmak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?