kızlar size bişi dicem yapın çok zevkliiii şimdi bebiş hareketliyken boy aynasının karşısına geçip
açın göbüşü izleyin hareketleri görebiliyorsunuz çok güzellllllll
ben çok memnun kaldım canım.ben migrostan aldım ama uzakta aramışım meğerse bizim 100 metre ilerideki yok yok bakkalımızdada satılıyormuşbebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.
benim makinemin ekstra durulama tuşu var ona bastım hiç toz parçacık kalmamıştı ve misler gibi kokuyor ciciler.Zehracım teşekkürler. O zaman dalin ya da dalan alıyoz demekkiii.
Ben önce Dalan almayı düşünüyordum ama parçacık kalıyo dendi. Dalin sıvı mı alsam ki? Napıcaz kızlar??
Ay aman Allahım çok ama çok şirinler. Nereden aldın, kaça aldın? Çikolataları içindemi yoksa magnet tarzında mı bunlarr?
İlk yaptığının fotosunu isterim. Bende hazır mı alsam, evde mi yapsam karar veremedim. Evde zaman geçirmiş olurum hem de eğlenceli olur diye düşünüyorum ama...
zehracım gelinimin odası çok güzel iyi günlerde kullansın.içinde mutlu mutlu uyusun.Kızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Eki Görüntüle 247126 Eki Görüntüle 247127 Eki Görüntüle 247128 Eki Görüntüle 247129 Eki Görüntüle 247130 Eki Görüntüle 247131
Allah sağlıkla kullandırmak nasip etsin canım odanızı inşallah çok güzelmiş.
maşallah bebeğine canımartık geri sayım başladı sende dimi ne zaman dedi doktorun tahmini tarih verdi mi doğum için doktorun.merak ettim.ne de olsa topiğimizin abisi o
canom sorma bgn kızım beni çok üzdü daha düne kadar aşırı hareketli olan bebeğim bgn az hareket etti akşama kadar onu dinledim böyle bir naz bin niyazla oynadı.şimdi de hala az az yavaş yavaş hareket ediyo Allahım bidaha asla çok tepindi canımı yaktı demicemmm:18:
bende avrupa yakaasındayım canım nezamn buluşcaksınız ve nerde?ben güneşlide oturuyorum
canım çok güzelmiş,tam prenses odası yanii ...Kızlar nihayet eşimin telefonundan odamızın resmini çekmeyi başarabildim. İşte minik Beyza'mızın şimdilik halısız ve perdesiz odası
Eki Görüntüle 247126 Eki Görüntüle 247127 Eki Görüntüle 247128 Eki Görüntüle 247129 Eki Görüntüle 247130 Eki Görüntüle 247131
canım bende öğretmenim ve 37 ye kadar çalışırım galiba ,iki hafta toplantılar ,sonraki iki haftada veliler evhamlanır diye yerime gelecek öğretmenle girerim ,hatta o girer ben otururum diye düşünüyorum ,inşallah müdürüm sıkıntı çıkarmaz,buyıl bide sabahçıyım 12 ye kadar yaniii,sonra yatış...öğretmen olmanın en iyi tarafı bu iştekızlar
özellikle 32.hafta sonrası çalışabilir raporu alacak olan kızlar
kaç hafta alacaksınız ?
bugün iş dönüşü dehşet trafik vardı bel ağrısından öldüm arabanın içinde
bayramdan sonra 2 haftasonrada okullar açılacak gene trafik olacak
eylül sonuna kadar çalışayım diyordum ama yok ben bayramdan sonra 2 hafta çalışıp bırakıcam galiba
maşşallah oğluşuna kıızzziyi akşamlar kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlumu görmeye gittim.herşeyimiz normal oğlum gayet iyiydi tombiş yanakları vardı.
kilomuz 2820gr olmuş bayramdan sonra tekrar gidicez artık kontrollerimiz her hafta olcakmış.
vee doktorum dediki usg de herşey normal doğuma uygun gözüküyor birde muayene yapalım dedi ve beklenen çatı muayenemizi olduk.korktuğum kadar zor olmadı şükür.doktorumda hemşirede sağolsun çok sakinleştirdiler ve doktorumda çok acıtmadı.çatımda normal doğum için uygunmuş.dr um sen istedikten sonra normal doğum çok rahat olur dedi.bende istiyorum ama korku var.
bizden bu kadar şöyle bir geçmişe bakalım nevar ne yok.
bircimmmm benim boyle catlak komsularim yok ama hep burda densiz insanlarin yaptiklarini okuyordum.dunde basima geldi. disari ciktim geziyodum.karsidan da bir hamile geliyodu ne dese begenirsin ayyy simdi firlicak gibi duruyo dedi.bi kac tane daha saygisizca laflar soyledi alayci alayci gulmeler falan.aaa ben sok gecirdim resmen.artik 9.ayimdayim.ne bekliyodun.kizi bogmak geldi icimden.o nasil bir tabirdir o nasil bir cumle kurmadir.nasil seviyesizcedir.donup cevap bile vermek istemedim.deli mi ne.hadi hamile olmasa anlicam.kendini gormuyo galiba.
bayramdan sonraki hafta içi bi gün süper olur bence. bakırköy'e herkes kolayca ulaşır heralde.. hanzade de iyleşsin .. simdi 4 kişi olduk galiba; ben, sen, canom, hanzade. sayıyı arttıralım kızlar hadi amaaaaaaaaaa
teşekkür edrim nidacım.bende korkuyodum ama korktuğum kadar değilmiş inş doğumda böyle olur.yaa bu ilişkiden biraz daha farklı ama zor değil.canım bende bayağıdır var o kalça kemiklerindeki ağrı çatı genişliyormuş ondan.maşşallah oğluşuna kıızzzhımm demek çatı muayenesi ,ben ondan çok korkmuyorum ,neticede 9. aya kadarilişkiye girenler var ,yani duydum ,buda ona benzer bişidir harlde ,yalnız bugün benim kalça kemiklerim acayıp ağrıyoyaa,üstelik hiç yürümedim bugünn,sendede oluyomuydu bu zamanlardaa??
Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar, Kadir geceniz mübarek olsun şimdiden :)
Rabbim; Dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifalar eyle... Kimin gönlü evlat hasreti ile yanıyorsa 1000 aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece hürmetine, bu gece okunan kuranlar ve hatimler hürmetine kabeye ve yer yüzüne inen melekler hürmetine. Efendimizin gül kokusu, nur yüzü hürmetine, bizim aklımızın ermediği bilmediği ama senin katında mübarek saydığın ne varsa hepsinin hürmetine, tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle karınlarını kucaklarını doldur... Emanetini taşıyan bütün arkadaşlarıma, tanıdığım tanımadığım bütün kullarına yanlarında banada evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirip, kucaklamamızı nasip eyle. Amiin....
bayramdan sonraki hafta içi bi gün süper olur bence. bakırköy'e herkes kolayca ulaşır heralde.. hanzade de iyleşsin .. simdi 4 kişi olduk galiba; ben, sen, canom, hanzade. sayıyı arttıralım kızlar hadi amaaaaaaaaaa
günaydın güzel anneler ve onların minnoş bebişleri.
herkese hayırlı Cumalar ve Kadir Geceniz mübarek olsun.
Bu Gecenin hürmetine Rabbim herkesin gönlündeki muradları tez vakitte versin inşallah. Ayrıca bizlerede sağlıcakla doğum yapıp yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Tüm evlat isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte evlatlarına kavuşmayı,evladı olanlarada güle güle büyütmeyi nasip etsin Aminnnnnnnnnnnnnnn
Hanzade geçmiş olsun canım, umarım bugün biraz daha iyisindir.
Günaydın topikimizin güzel anneleri ve kuzuları öncelikle kadir geceniz hepimiz için hayırlı olsun...Allah tekrarını nasip etsin inşallahhh
ya bu arada ben çalışrten kaçırıryorum galiba hanzede hastaymış...geçmiş olsun bacım önemli bişi yoktur inşallah
herkeze hayırlı sabahlar diliyorum.bugün iki güzellik biradara .bugün rabbim hayır düşünen herkezin dualarını kabul etsin inş.hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar nasipetsin.bu günlerin hatrına rabbim tüm derdi ,borcu,huzursuzluğu olan mümin kullarının hacetlerini gidersin açılan ellerimizi boşa çevirmesin.biliyosunuz ismen dua etmek çok önemli bu gece birbirimize ismen dua edelim bir liste oluşturalım.müminin mümine edeceği dua kabul olurmuş.rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun.amin
Amiiin ne güzel dua.ağzına sağlık hanzade.geçmiş olsun bu arada.inş daha iyisindir.
hanzadem nasıl oldun canım.bende direkten döndüm kaysı sayesinde bir gün aksattığımda sorun yaşıyorum.herkezin derdi ayrı bitanem bende karnımın gerginliğinden ağrıdan uyuyamıyorum çok sık lavoboya kalkıyorum kalkıncada ayaklarım çok acıyo yürüyemiyorum işim çok zor ama oğlum için deyer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?