2011 Ekim Anneleri

kızlar size bişi dicem yapın çok zevkliiii şimdi bebiş hareketliyken boy aynasının karşısına geçip
açın göbüşü izleyin hareketleri görebiliyorsunuz çok güzellllllll

canom sorma bgn kızım beni çok üzdü daha düne kadar aşırı hareketli olan bebeğim bgn az hareket etti akşama kadar onu dinledim böyle bir naz bin niyazla oynadı.şimdi de hala az az yavaş yavaş hareket ediyo Allahım bidaha asla çok tepindi canımı yaktı demicemmm:18:

[
bebeğin çamaşırını dalan roxy ile yıkayan arkadaşlar memnun kaldınızmı üründen, birde nereden aldınız? ben birkaç markete baktım göremedim.
ben çok memnun kaldım canım.ben migrostan aldım ama uzakta aramışım meğerse bizim 100 metre ilerideki yok yok bakkalımızdada satılıyormuş

benim makinemin ekstra durulama tuşu var ona bastım hiç toz parçacık kalmamıştı ve misler gibi kokuyor ciciler.

zehracım gelinimin odası çok güzel iyi günlerde kullansın.içinde mutlu mutlu uyusun.

sağol canım.doğum için son günümğz 24 eylül ozamana kadar beklicez normal doğumiçin bakalım nezaman gelecek benim yakışıklım.

Son düzenleme:

yorulmuştur annesi dinlensin gene kıpır kıpır olacak eminimmmm

yarın bizim kontrolumuz var biz burdayız uyanamıcammm hadi biz yattık iyi gecelerrr

bende avrupa yakaasındayım canım nezamn buluşcaksınız ve nerde?ben güneşlide oturuyorum

bayramdan sonraki hafta içi bi gün süper olur bence. bakırköy'e herkes kolayca ulaşır heralde.. hanzade de iyleşsin .. simdi 4 kişi olduk galiba; ben, sen, canom, hanzade. sayıyı arttıralım kızlar hadi amaaaaaaaaaa

canım çok güzelmiş,tam prenses odası yanii ...çok beğendimmm,güle güle kullanın ,mışl mışıl uyusun büyüsün yawrun inş.
bu arada 80 tl veren benim annem ,hani okadar söylemesen diyorum ,bozuluyorum ben burdaaaannem aslında çok hesaplıdır ama napsın,çok sebze tüketiyolar ve uzun vadede gerçekten verilen paraya değiyo bence.tabi okadar pahalı olmasa çok daha iyi olur.

canım bende öğretmenim ve 37 ye kadar çalışırım galiba ,iki hafta toplantılar ,sonraki iki haftada veliler evhamlanır diye yerime gelecek öğretmenle girerim ,hatta o girer ben otururum diye düşünüyorum ,inşallah müdürüm sıkıntı çıkarmaz,buyıl bide sabahçıyım 12 ye kadar yaniii,sonra yatış...öğretmen olmanın en iyi tarafı bu iştekazandğımız parada pek bişey yok ,ama enazından çok yorulmuyoruz.

maşşallah oğluşuna kıızzzhımm demek çatı muayenesi ,ben ondan çok korkmuyorum ,neticede 9. aya kadarilişkiye girenler var ,yani duydum ,buda ona benzer bişidir harlde ,yalnız bugün benim kalça kemiklerim acayıp ağrıyoyaa,üstelik hiç yürümedim bugünn,sendede oluyomuydu bu zamanlardaa??

yuuuuhhh....devee..o nasıl laf beee...ya nasıl bi hadsizlik bu ..nasıl bi insanlık ,sanane yolda yürüyen kadından ,laf atıyo bide kendine bakmadan yaniii..ben yolda yürürken kimsenin yüzüne dikkatlice bakmam bile rahatsiz olmasın diye,Allah akıl fikir versin bu millete

kızlar yaaa...hiç halimde yok ama ,iyarın ağdacıya gitcem galiba ,nasıl yapcam bilmiyorum ,miiranda senin arkaadaşına giderim büyük ihtimal ...yani üşenmezsem ,vede korkmazsam ,nasıl olcakki yaaa...püfffağdacı anılarınızı paylaşırmısınız kızlar ,yani öylece yatcammı napcam yaaa:26::26:yada o sürsün ben çekeyim ...hihiihih

bayramdan sonrayı niyeyse her defasında doğumdan sonra gibi algılıyorum ,ben nasıl yetişirim oralara diye planlar yaparken buluyorum kendimiiburdan bi bostancı ,ordanda bakırköy deniz otobüsü,ee ordan alırlar beni diyorum ...doğumdan sonrada buluşuruz dimii??

Son düzenleme:
unuttum yaaa
HANZADE VE ŞEYMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ EN KISA ZAMANDA ATLATIRSINIZ.

teşekkür edrim nidacım.bende korkuyodum ama korktuğum kadar değilmiş inş doğumda böyle olur.yaa bu ilişkiden biraz daha farklı ama zor değil.canım bende bayağıdır var o kalça kemiklerindeki ağrı çatı genişliyormuş ondan.

gunaydın tontiş anneler!!! güzel bi gün maneviyat dolu...hepimize huzur bereket getirsin..hem ramazan hem kadir gecesi hem cumaa hemde tatillll...
4 gözle beklıorum bu tatili azcık rahatlarız diee..

hanzadee; formu tam takip edemıorum ama sanırım biraz rahatsızmışsın..çok geçmiş olsun umarım kötü 1 şey yoktur.Rabbim bu mübarek günde yardımcın olsun tatlım..aeo bebeşinde sende kib

çatı falan derken sanırım çoğumuzun inşaat çalışmaları son noktada :)

benimde yarın muayenem bakalım ne dicek dr hanımteyzemizzzz :)

herkes aeooo sizleri öpüuommmm

günaydın güzel anneler ve onların minnoş bebişleri.

herkese hayırlı Cumalar ve Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu Gecenin hürmetine Rabbim herkesin gönlündeki muradları tez vakitte versin inşallah. Ayrıca bizlerede sağlıcakla doğum yapıp yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Tüm evlat isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte evlatlarına kavuşmayı,evladı olanlarada güle güle büyütmeyi nasip etsin Aminnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın topikimizin güzel anneleri ve kuzuları öncelikle kadir geceniz hepimiz için hayırlı olsun...Allah tekrarını nasip etsin inşallahhh

Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar, Kadir geceniz mübarek olsun şimdiden :)

Rabbim; Dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifalar eyle... Kimin gönlü evlat hasreti ile yanıyorsa 1000 aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece hürmetine, bu gece okunan kuranlar ve hatimler hürmetine kabeye ve yer yüzüne inen melekler hürmetine. Efendimizin gül kokusu, nur yüzü hürmetine, bizim aklımızın ermediği bilmediği ama senin katında mübarek saydığın ne varsa hepsinin hürmetine, tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle karınlarını kucaklarını doldur... Emanetini taşıyan bütün arkadaşlarıma, tanıdığım tanımadığım bütün kullarına yanlarında banada evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirip, kucaklamamızı nasip eyle. Amiin....

ya bu arada ben çalışrten kaçırıryorum galiba hanzede hastaymış...geçmiş olsun bacım önemli bişi yoktur inşallah

herkeze hayırlı sabahlar diliyorum.bugün iki güzellik biradara .bugün rabbim hayır düşünen herkezin dualarını kabul etsin inş.hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar nasipetsin.bu günlerin hatrına rabbim tüm derdi ,borcu,huzursuzluğu olan mümin kullarının hacetlerini gidersin açılan ellerimizi boşa çevirmesin.biliyosunuz ismen dua etmek çok önemli bu gece birbirimize ismen dua edelim bir liste oluşturalım.müminin mümine edeceği dua kabul olurmuş.rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun.amin

Amiiin ne güzel dua.ağzına sağlık hanzade.geçmiş olsun bu arada.inş daha iyisindir.

hanzadem nasıl oldun canım.bende direkten döndüm kaysı sayesinde bir gün aksattığımda sorun yaşıyorum.herkezin derdi ayrı bitanem bende karnımın gerginliğinden ağrıdan uyuyamıyorum çok sık lavoboya kalkıyorum kalkıncada ayaklarım çok acıyo yürüyemiyorum işim çok zor ama oğlum için deyer.

Hepinizden Allah razı olsun. Sabah geçmiş olsun mesajlarınızı okudum, düşünceli arkadaşlarım benim. Allah sizlere vermesin böyle bir durumu inşallah…

Çok zor iki gün geçirdim sanırım doğum yapsam normal yolla altım bu kadar ağrırdı... Popomun ağrısı kukumun etlerine bacaklarıma kadar vurdu. Acıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum... Ne yatabildim nede oturabildim...Hemoroidin beni bu denli kitleyeceği aklıma gelmemişti aynı kramp gibi ve uzun ca bir süre... Kanamasıda cabası. Popomda 3 tane fındık büyüklüğünde meme var malesef, içeride girmiyor Hamdolsun bugün daha iyiyim. Anne olmak ne kadar zormuş diye düşünüp aneciğimi andım durdum... Bir yyandan karnımı tutup kızım senle ilgisi yok diye diye ağlamaya devam ettim. Beterin beteri var diyorum ama insanın canı neresi acıyosa orda atıyomuş işte... Şükür bu halimize...

Burcu tamam canım inşallah başka bir sorun çıkmassa bayramdan sonraki hafta içi buluşalım, geleceklerde varmış iyi oldu..

Amiin Allah razı olsun canım..

Hanzade geçmiş olsun canım, umarım bugün biraz daha iyisindir.

Çok sağol canım, son iki güne göre hamdolsun bu halime canım, daha iyi olucam inşallah..

Günaydın topikimizin güzel anneleri ve kuzuları öncelikle kadir geceniz hepimiz için hayırlı olsun...Allah tekrarını nasip etsin inşallahhh

Amiin arkadaşım amiin :)

ya bu arada ben çalışrten kaçırıryorum galiba hanzede hastaymış...geçmiş olsun bacım önemli bişi yoktur inşallah

İyiyim tatlım şimdi çok şükür, totomun azizliğine uğradım ama elhamdülillah iyiyim..

Aminn ağzına sağlık zeynebim, evet iki güzellik :)

Amiiin ne güzel dua.ağzına sağlık hanzade.geçmiş olsun bu arada.inş daha iyisindir.

Hamdolsun canım daha iyiyim Allah razı olsun..

Çok şükür zeynep, bugün daha iyi inşallah hiç birinizde olmaz böyle... Çok menem bişimiş.. Ama bebeğim iyi ya çok şükür..

Gününüz aydın kadir gecemiz mubarek olsun güzel annişler. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Hanzadecim geçmiş olsun canım.
Miranda,aheste bebişlerinize 41 kere maşallah.
Züleyha prensesşnin odası hayırlı olsun.

Unuttuklarım varsa çok özür dilerim. Bende dün doktora gittim oğluşum 1.910gr cık olmuş. Herşey yolundaydı çok şkür. Yine naptı ne etti 2 kiloyu göstermedi sıpa. Eylül sonu işten çıkacak olmama rağmen ne olur ne olmaz çalışabilir raporumu aldım. Olduki bir sorun çıkarısa patronlarım elimde birşeyler olsun istedim. Onun dışında bebğim doğum pozisyonuna tekrar girmiş bulunuyor. Umarım dönmez yine çünküm çok hareketli. Hoş kafasının aşağıda olması çok zorluyor ama neyseki bir şey kalmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…