günaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
Canım dün Hanzade gelmedi hiç teli sizde varsa bir arasanız ben de merak ettim.
yok canım tarih konuşmadık ama yarın 12 de randevum var sorucam bileyim artık yawwwww
bendeeeeeeeeeee:83::83::83::83::83::83::83::83:
dün sabah girmiş nete sonra hiç gelmedi valla bende merak ettim :26:
hadi yaaaa çok geçmiş olsun inşallah iyileşirrr
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun Hanzade'cim dinlen dikkat et kendine oturmak falan zor gelir şimdi mümkün olduğunca uzan.
Sağol Rumuzcum haber verdiğin için.
geçmiş olsun.bu hemeroid derdi ne kötü bi derttir.Allah yardımcısı olsun.inşalla biran önce iyileşir.
rumuz bizde haberdar ettiğin için teşekkürler,
hanzade çok geçmiş olsun , biran önce iyileşirsin inşallah. evde yat dinlen canım.
hanzadeyle konuşan olursa geçmiş olsun dileklerimi iletirse sevinirim
Hanzade Allah şifa versin.inş en kısa zamanda iyi olursun.rumuz teşekürler
Oy oy oyyy hemoroiddd miii. off çok fena. geçen ay çektim, bilirim acısını. hemen bir genel cerraha görünüp, mümkünse bayan tercih edip, garip bir pozisyonda muayene olup, Proctolog fitil ve merhem kullanmaya başlıyoruz hanzadecim :) bir ayda nerdeyse tamamen geçti benimki.
Merhaba hatunlar... Hanzade ve Şeymaya geçmişler olsun öncelikle... Bugünde misafirim var :97: Artık çok yoruluyorum bende, yerimden kalkmak içimden gelmiyor. İzmir'de oturduğumuz için tatile giden yada tatil dönüşü mutlaka bize uğruyorlar sağolsunlar ama işte eski Sibel değilim, sorun orda...
Artık bende bir bildiği vardır demek zorundayım, yapacak başka bişey yok. Nstde sorun çıkarsa muayne edecekmiş. Neyse inşallah çıkmaz.
sibelcim ben vereyim sana direksiyon dersi hem istanbul şoförüyüm bak hem para da istemem:), izmire de geldim artık:)
Ver walla, artık bebişleri koyarız arkaya Alsancak benim, Karşıyaka senin gezerizBu arada tayinin nereye çıktı, Bornova'ya mı???
Canının sıkılmasında haklısın canım. İnşallah birşey olmazda o vakte kadar da, ama insan yinede geriliyor. Bende biiyorsun Yakup 'a gidiyordum, parasal olaydan değiştirdim dr.u ama hala alışamadım yenisine. Pek kocişin yanında bişey söylemiyorumda keşke eski dr.uma devam edebilseydim. Sende o yüzden boşu boşuna başkasına gitme, zaten gitsende alışamazsın. Pozitif düşün, acil birşey olmaz inşallah...
merhaba kızlar, şöyle bir selam verip çıkıcaz biz. işten ayrılmak yaramadı bana 2 saat totomun üstünde oturamadım yani. ya birileri geliyor ya da ben bir yerlere gidiyorum
geçmişe üstün körü bakabildim, maşallah bebişlere ve cicilerinize
hanzadecim geçmiş olsun
avrupa yakası kızları buluşmak için gelecek olan varsa lütfen en azından özelden mesajlaşalım, bayramdan sonra hafta içi buluşalımmmmmm
kendinize ve güzel kuzulara iyi bakın, öptük :79:
unuttum yaaa
HANZADE VE ŞEYMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ EN KISA ZAMANDA ATLATIRSINIZ.
teşekkür edrim nidacım.bende korkuyodum ama korktuğum kadar değilmiş inş doğumda böyle olur.yaa bu ilişkiden biraz daha farklı ama zor değil.canım bende bayağıdır var o kalça kemiklerindeki ağrı çatı genişliyormuş ondan.
gunaydın tontiş anneler!!! güzel bi gün maneviyat dolu...hepimize huzur bereket getirsin..hem ramazan hem kadir gecesi hem cumaa hemde tatillll...
4 gözle beklıorum bu tatili azcık rahatlarız diee..
hanzadee; formu tam takip edemıorum ama sanırım biraz rahatsızmışsın..çok geçmiş olsun umarım kötü 1 şey yoktur.Rabbim bu mübarek günde yardımcın olsun tatlım..aeobebeşinde sende kib
çatı falan derken sanırım çoğumuzun inşaat çalışmaları son noktada :)
benimde yarın muayenem bakalım ne dicek dr hanımteyzemizzzz :)
herkes aeooo sizleri öpüuommmm
Hepinize teşekkür ederim kızlar çok sağolun..
Denizcim porogtolok kullanıyodum senden almıştım ya, her gün değil iki günde bir kulanıyodum.. Bunun pek ilaçla ilgisi yokmuş. Benimki daha önceki doğumumdan hediye kalmıştı. Zaten vardı.. Bunda şiddetlendi bi iki defa ama son aylara geldiğimiz için kabız olmasakta bebeğin damarlara yaptığı baskıdan dolayı daha çok şiddetleniyomuş, ben kabız değilim düşün. Ama normal wc çıkışımda öyle bir kanama oldu ki anlatamam sana damarım patlamış sanırım orası çok inceldiğinden ve hassaslaştığından dolayı..
Bende vajinal sandım. halimi düşünmek zor değil.. Ağrı o kadar yaygındı ki hem makatta hem kukuda ayırd etmem zaman aldı.. Sağıma asla yatmıcakmışım, ordaki damarlara baskı olmıcakmış.. Yine fitil ve pomata devam ama fitil günde iki defa olcakmış... Ya onu o halde oraya koymasıda ayrı bir işkence... Çok uzun süre oturmayıp, çok uzun sürede ayakta kalma dedi.. Yememe zaten çok dikkat ediyordum. Bu son 1,5 ayı atlatır atlatmaz, eğer 40 ımı çıkarabilirsem Hemen Ankaraya gelicem, bu arada sana dr. ismi yazıcaktım demi ben... Onuda alayım... Sende dikkat et aman diyim... Doğum sancısı gibi kitliyo kımıldayamıyosun
Gününüz aydın kadir gecemiz mubarek olsun güzel annişler. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Hanzadecim geçmiş olsun canım.
Miranda,aheste bebişlerinize 41 kere maşallah.
Züleyha prensesşnin odası hayırlı olsun.
Unuttuklarım varsa çok özür dilerim. Bende dün doktora gittim oğluşum 1.910gr cık olmuş. Herşey yolundaydı çok şkür. Yine naptı ne etti 2 kiloyu göstermedi sıpa. Eylül sonu işten çıkacak olmama rağmen ne olur ne olmaz çalışabilir raporumu aldım. Olduki bir sorun çıkarısa patronlarım elimde birşeyler olsun istedim. Onun dışında bebğim doğum pozisyonuna tekrar girmiş bulunuyor. Umarım dönmez yine çünküm çok hareketli. Hoş kafasının aşağıda olması çok zorluyor ama neyseki bir şey kalmadı.
günaydın herkese
günaydın herkese
günaydın herkese
Prof. Dr. Ahmet Maranki bir televizyon programında hemoroid-basur için bitkisel çözüm önerilerini açıkladı :
1 çözüm - gece yatmadan önce bir pamuğu zeytinyağına batırarak makatınıza fitil şeklinde koyunuz .
2 çözüm - 5 adet kuru inciri sıcak suyun içinde 1-2 saat bekletin bu incirlerin şişmesine neden olacaktır gece uyumadan evvel bu incirleri tüketin . yanında ıhlamur çayı da içebilirsiniz . 3 hafta boyunce devam edin kalınbağırsak sorununuz kalmayacaktır
3- Yine aynı şekilde 5 adet gölgede kurutulmuş kuru kayısıyı sıcak suyun içinde 1-2 saat bekletin. bekletin bu kayısıların şişmesine neden olacaktır gece uyumadan evvel bu kayısıları tüketin . yanında ıhlamur çayı da içebilirsiniz . 3 hafta boyunce devam edin kalınbağırsak sorununuz kalmayacaktır
herkeze günaydın kadir geceniniz mübarek olsun. ayrıca hayırlı cumalar.allah hepimizin dualrını kabul etsin.
hanzade çok geçmiş olsun canım.bende sana kefiri önerebilirim.kabızlıka çok iyi geliyor. kabızlık geçince hemoroit sıkıntısıda hafifler gibi.
günaydın herkese
Tititzcim çok sağol canım, zeytinyağlı pğamuğu dr. söyledi yaptım ama zeytinyağını biraz ısıttım yakar yakmaz gibi evet rahatlattı gerçekten.. ama bende kabızlık yok, zaten garip olanda o oldu, yani çok normalde çıksam wc de içim artık nasne hale geldiyse resmen yırtıldığını hissediyorum, damarlar şişmiş... içten bişi yapmak lazım o memeler gitsin diye kayısıdan bulandı miğdem ama inciri yapıcam bidaha olmasında valla ne gerkiyosa yaparım..
Bu gün bende izine ayrılıcaktım. Rumuzcum denizcim sizler gibi, sanırım şimdi harıl harıl çalışıyorsunuzdur son rütuşları yapmak için :)
Ben sallanıyorum az sonra başlayacağım. Çarşamba ve Perşembe gelmediğim için o günkü işlerde kaldı dolayısı ile bayramdan sonra 1 hafta daha çalışıcam.. Çok moralim bozulmuştu başta ama sonra bayram tatilinin uzunluğu keyfimi yerine getirdi. Sağlık olsun dedim, napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?