2011 Ekim Anneleri

günaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:

Canım dün Hanzade gelmedi hiç teli sizde varsa bir arasanız ben de merak ettim.

yok canım tarih konuşmadık ama yarın 12 de randevum var sorucam bileyim artık yawwwww

bendeeeeeeeeeee:83::83::83::83::83::83::83::83:

dün sabah girmiş nete sonra hiç gelmedi valla bende merak ettim :26:

hadi yaaaa çok geçmiş olsun inşallah iyileşirrr

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun Hanzade'cim dinlen dikkat et kendine oturmak falan zor gelir şimdi mümkün olduğunca uzan.

Sağol Rumuzcum haber verdiğin için.

geçmiş olsun.bu hemeroid derdi ne kötü bi derttir.Allah yardımcısı olsun.inşalla biran önce iyileşir.

rumuz bizde haberdar ettiğin için teşekkürler,

hanzade çok geçmiş olsun , biran önce iyileşirsin inşallah. evde yat dinlen canım.

hanzadeyle konuşan olursa geçmiş olsun dileklerimi iletirse sevinirim

Hanzade Allah şifa versin.inş en kısa zamanda iyi olursun.rumuz teşekürler

Sağol canım teşekkür ederim. Maşallah bebeğine tatlım. Normal yolada girmiş bak aferim ufaklığa, bizim kız hala indirmedi kafasını :) Hep bri kota belirliyoruz ah şu kadar olsa şu olsa daha büyüse, büyüseler diye sabırsızlıkla bekliyoruz, doğuncada böyle olur sanırım ah bi agu dese ah bi baksa vs diye geçicek artık günlerimiz :)

günaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:

Anan seni kadir gecesimi doğurdu kız, maşallah:) Rabbim ömrünü uzun, bahtını güzel eylesin.. Oğluşun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber nice doğum günlerine inşallah canım.

Sanse, bu akşam pekmez için aktara uğrayacaktım. Giderken kuşburnuda alıyım dediğinide yapıcam. Bayramda bir hafta onuda uygulıcam nasıl olsa evdeyim. Çarpılmam dimi? Hani kuşburnu ya, nimetten sayılıyo ya... Komşumun biride patates kalem kalınlığında doğra, koy dedi oraya, zonklamasını ve şişini indiriyomuş, abla ciddimisin dedim. Ciddiyim hanzade kıvır kıvır sok diyo, çatlak şaziye :) Yapmadım tabi nimet yaa.. Yamulurum filan korkarım öle şeylerden...

Prof. Dr. Ahmet Maranki bir televizyon programında hemoroid-basur için bitkisel çözüm önerilerini açıkladı :

1 çözüm - gece yatmadan önce bir pamuğu zeytinyağına batırarak makatınıza fitil şeklinde koyunuz .
2 çözüm - 5 adet kuru inciri sıcak suyun içinde 1-2 saat bekletin bu incirlerin şişmesine neden olacaktır gece uyumadan evvel bu incirleri tüketin . yanında ıhlamur çayı da içebilirsiniz . 3 hafta boyunce devam edin kalınbağırsak sorununuz kalmayacaktır
3- Yine aynı şekilde 5 adet gölgede kurutulmuş kuru kayısıyı sıcak suyun içinde 1-2 saat bekletin. bekletin bu kayısıların şişmesine neden olacaktır gece uyumadan evvel bu kayısıları tüketin . yanında ıhlamur çayı da içebilirsiniz . 3 hafta boyunce devam edin kalınbağırsak sorununuz kalmayacaktır

Son düzenleme:
Nejla ve miranda maşallah kuzularınıza rabbim nazarlardan saklasın inşallah :)

Başka kont. giden göremedim atladımsa özür dilerim kırılmasın sakın emi :)

Şeyma monurol ishal yapıyor ama 2 gün sürüyor tatlım çok korkulucak bir durum değil mini etekle, bende olduk, sonra geçti.. Pişama takımın çok güzelmiş, güle güle giyin canım..

Elifçim sende ufaklığın azizliğine uğramışsın, cadı kızım diye diye, cadı yaptın kızı bak dur durak bilmiyo annesi maşallah ona, az kaldı sık dişini canım.. Yakında kucağında kıpır kıpır durmayacak :)

herkeze günaydın kadir geceniniz mübarek olsun. ayrıca hayırlı cumalar.allah hepimizin dualrını kabul etsin.

hanzade çok geçmiş olsun canım.bende sana kefiri önerebilirim.kabızlıka çok iyi geliyor. kabızlık geçince hemoroit sıkıntısıda hafifler gibi.

Tititzcim çok sağol canım, zeytinyağlı pğamuğu dr. söyledi yaptım ama zeytinyağını biraz ısıttım yakar yakmaz gibi evet rahatlattı gerçekten.. ama bende kabızlık yok, zaten garip olanda o oldu, yani çok normalde çıksam wc de içim artık nasne hale geldiyse resmen yırtıldığını hissediyorum, damarlar şişmiş... içten bişi yapmak lazım o memeler gitsin diye kayısıdan bulandı miğdem ama inciri yapıcam bidaha olmasında valla ne gerkiyosa yaparım..

[

Çok sağol canım kefiri ilk defa duydum hem faydalıda kefir :)

Bu gün bende izine ayrılıcaktım. Rumuzcum denizcim sizler gibi, sanırım şimdi harıl harıl çalışıyorsunuzdur son rütuşları yapmak için :)
Ben sallanıyorum az sonra başlayacağım. Çarşamba ve Perşembe gelmediğim için o günkü işlerde kaldı dolayısı ile bayramdan sonra 1 hafta daha çalışıcam.. Çok moralim bozulmuştu başta ama sonra bayram tatilinin uzunluğu keyfimi yerine getirdi. Sağlık olsun dedim, napalım..

Canım ALLAH yardıncın olsun.hamileliklede birlikte ne zordur çekmesi şimdi.kayısıyı değilde inciri eşim denedi onunda öyle bi derdi var.inşallah sanada iyi gelir.yatmadan bikaç saat önce kaynar suyla hazırladım iyice şişmesini bekliyosun incirlerin.

Herkese Günaydın;

Kandiliniz mübarek olsun. Bugün oruç tutayım demiştim ama yapamıcam sanırım

Hanzade daha iyisin inşallah canım? İzne ayrılmana ne kadar kaldı senin?

Rumuz ve Deniz ikinizde de şimdi ayrı bir mutluluk vardır izne ayrılıyorsunuz artık

Kübra doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere

Canom sizin apartmana mülakatla alıyorlar herhalde komşularınızı hepsi ayrı bir çatlak zannedersem

Nejla dünürcüm oğlumuz kocaman olmuş ne güzel çatın da müsaitmiş normal doğuma çok sevindim az bir şey kaldı maşallah

Biz de bugün doktora gidiyoruz kızımı görücem ilk defa NST ye bağlayacaklar nasıl bir şey acaba? Yarın da benim ailem&eşimin ailesi iftara misafirimiz olacak bugünden hazırlamam gereken şeyler var bir de kuaföre gidicem bugün cesaretimi topladım Emla mı aldım nihayet

Yaaa kızlar bende 1 hafta bayram tatili var nasıl olsa sonra 4 hafta çalışıcağım ve bitecek diye hayeller kurarken yıkıldım resmen. Sanırım pazartesi ve cuma getirticekler bizi. Bölününcede tatil işe yaramıyorki. Nasıl kaytarırırm diye plan yapıyorum acaba yer ayırttık İstanbulda olmayacağımmı desem. Ama işin kötüsü patronlarla aynı semtte oturuyoruz ya beni görürlerse. Offf çok moralim bozuldu sabah sabah yaaaaaaa bir gün gelmiyorum ortam bozuluyorrr

herkese günaydın
herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün hürmetine allahım hepimizin tüm günahlarını bağışlasın gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun, bütün hastalarımız şifa, borçlularımız eda, işsizlerimiz iş, aşsızlarımız aş, evsizlerimiz ev, çocuksuzlarımıza ve bizlere hayırlı evletlar, bizede kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..... bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…