Yaaa kızlar bende 1 hafta bayram tatili var nasıl olsa sonra 4 hafta çalışıcağım ve bitecek diye hayeller kurarken yıkıldım resmen. Sanırım pazartesi ve cuma getirticekler bizi. Bölününcede tatil işe yaramıyorki. Nasıl kaytarırırm diye plan yapıyorum acaba yer ayırttık İstanbulda olmayacağımmı desem. Ama işin kötüsü patronlarla aynı semtte oturuyoruz ya beni görürlerse. Offf çok moralim bozuldu sabah sabah yaaaaaaa bir gün gelmiyorum ortam bozuluyorrr
allah uzun ömür versin nice yıllara
Anan seni kadir gecesimi doğurdu kız, maşallah:) Rabbim ömrünü uzun, bahtını güzel eylesin.. Oğluşun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber nice doğum günlerine inşallah canım.
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle ve aranıza katılacak bebişinle beraber Rabbim güzel günler nasip etsin size.
doğum günün kutlu olsun bacımmmm
ailen,sevdiklerin ve özellikle oğluşunla birlikte nice mutlu senelere canım
Herkese Günaydın;
Kandiliniz mübarek olsun. Bugün oruç tutayım demiştim ama yapamıcam sanırım
Hanzade daha iyisin inşallah canım? İzne ayrılmana ne kadar kaldı senin?
Rumuz ve Deniz ikinizde de şimdi ayrı bir mutluluk vardır izne ayrılıyorsunuz artık
Kübra doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
Canom sizin apartmana mülakatla alıyorlar herhalde komşularınızı hepsi ayrı bir çatlak zannedersem
Nejla dünürcüm oğlumuz kocaman olmuş ne güzel çatın da müsaitmiş normal doğuma çok sevindim az bir şey kaldı maşallah
Biz de bugün doktora gidiyoruz kızımı görücem ilk defa NST ye bağlayacaklar nasıl bir şey acaba? Yarın da benim ailem&eşimin ailesi iftara misafirimiz olacak bugünden hazırlamam gereken şeyler var bir de kuaföre gidicem bugün cesaretimi topladım Emla mı aldım nihayet
hamileyim ,benim bayram tatilimi bölmeyin deyip patrona şirinlik yapsan sana mazeret izni falan vermezmi acaba ?
hanzadem geçmiş olsun bitanem umarım çabucak geçer ve bi daha tekrarlamaz
kübracım doğum günün kutlu olsun hayatım eşinle kuzunla tüm sevdiklerinle nice mutlu senelere
eytim sizede maşallah ama 90 gr ı takma hayatım ölçümlerde yanılma payı oluyo nasıl olsa bence senin kuzu 2 kilo olmuştur
BÜTÜN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞLARIM
hanzadecim dün hemoroit soronunu duydum rumuzdan ama sana yazmamıştım geçmiş olsun diye geçmişi okuyamazsındiye düşünmüştüm maşallah tek tek okumuşsun
hiç yaşamadım ama ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayanlardan biliyorum canım allah yardımcın olsun bu sorunu yaşayanlarında yardımcısı olsun inşallah bir an önce çözümü bulunur da siz de rahata erersiniz neyse ki sen de izne ayrılıyorsun belki ev daha iyi gelir bütün gün sandalye tepesinde oturmak koly değil benim de ayaklarım patlama derecesine geldi bir bakan bir daha bakıyor ayaklarıma hiç bir ayakkabım olmuyor sızısı da cabası neyse tek yavrularımız iyi olsunlarda katlanırız napalım anne olmak kolay değil...
Şirinlikten anlayan cislerden değiller canım malesef aile şirketi ve enteresan bir aileleri var. Hasta olduğumda bile önlerinde bayılsam hadi sen eve git demezler. Doktor için izin alırken 40 dereden su getiriyorlar. Kızlarıyla beraber çalışıyorum 2 haftadır yok miğdesi bulanıyormuş. Sabahın köründe beni arıyor bugün gelicekmisin diye meğer bugünde gelmiyecekmiş ondan aramış sabahın 6 sında. Neyseki en fazla 1 ay daha deyip avutuyorum kendimi. Ama çok bunaldımmmmmmmmm(((
Şirinlikten anlayan cislerden değiller canım malesef aile şirketi ve enteresan bir aileleri var. Hasta olduğumda bile önlerinde bayılsam hadi sen eve git demezler. Doktor için izin alırken 40 dereden su getiriyorlar. Kızlarıyla beraber çalışıyorum 2 haftadır yok miğdesi bulanıyormuş. Sabahın köründe beni arıyor bugün gelicekmisin diye meğer bugünde gelmiyecekmiş ondan aramış sabahın 6 sında. Neyseki en fazla 1 ay daha deyip avutuyorum kendimi. Ama çok bunaldımmmmmmmmm(((
önceki çalıştığım yer aile şirketiydi nasıl olduğunu iyi bilirim.ömrümü yemişlerdi şükür kurtuldum.kendi dertleri yetmiyo gibi çoluk çocuklarının derdini çekmek zorunda kalıyodum.Allah yardımcın olsun
önceki çalıştığım yer aile şirketiydi nasıl olduğunu iyi bilirim.ömrümü yemişlerdi şükür kurtuldum.kendi dertleri yetmiyo gibi çoluk çocuklarının derdini çekmek zorunda kalıyodum.Allah yardımcın olsun
Oldu çok şükür eylül sonunda tamamen kapatıyorum bu defteriEvlenmeden önce maddiyattan dolayı çıkamamıştım evlendikten sonra çıkıyordum biraz idare et dediler benimde sınavlarım vardı ona göre işe girecektim beklim dedim. Sonra hamile kaldım dedim beni böyle kimse almaz Doğumdan sonra 1 veya 1,5 sene evde duracağım. İyi bir iş bulunca başlıyacağım işe kasmıyacağım kendimi.
En iyisini yaparsın,herşey olacağına varıyor.bende bisürü sebepten dolayı ordan bitürlü ayrılamamıştım.sonra şimdiki işime başladım 2 yıl oldu çoook memnunum ama bu seferde mecbur ayrılmam gerekiyor.hatta yarın son iş günüm:93:.kısmet napalım bebişim için ne gerekiyosa o.kendim bakmam lazım istanbulda bakacak kimsem yok.ailem kayseride.
günaydınn güzel anneler ve mis bebeleriii
cumamız hayırlı, kadir gecemiz mübarek olsun
hanzadecim bende leyna gibi düşünerek yazmamıştım çok geçmiş olsun tatlım inşallah en kısa zamanda findukların kaybolur daha da çıkmaz
leyna demişkennnn benim güzeller güzeli arkadaşımın doğum günü kutlu mutlu olsun, ailenle beraber nice mutlu yıllara canımmm
deniz kuzum rumuzum ha gayret bugün şafak aydınlıkinşallah benim kadar bunalmassınız evde resmen depresyona girdim ayol
eytçim doruk paşamıza maşallah
ahestem yusuf keremimize maşallah
nejlammmm topiğimizin abisine de sna da maşallah inşallah vajinal muaynen kadar kolaycana normal doğuruverirsin tatlım
buluşmayı bayramdan sonra yaparsanız bende gelicemm huuu benide ekleyin gelecekler listesine
doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle beraber nice yıllara.kızımla benden
bende aile şirketinde çalışıyorum...anası danası eniştesi baldızı...ve kimseye laf edemiyorsun kardeşim....turizm mezunu yeğen muhasebede ve bize kök söktürüyor.....muhasebe yardımcı departman değil biz muhasebenin yardımcılarıyız
doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle beraber nice yıllara.kızımla benden
Olsun tatlım çok güzel birşey için bırakıyorsun Rabbim daha iyi bir yer nasip etsin çalışmak istediğinde. Benim herkesler burada ve yakınlar bana ama annem de kayınvalidem de çalıştığı için ben bakıcam. Zaten istiyordum da uzun süre ben bakmayı.
Tititzcim çok sağol canım, zeytinyağlı pğamuğu dr. söyledi yaptım ama zeytinyağını biraz ısıttım yakar yakmaz gibi evet rahatlattı gerçekten.. ama bende kabızlık yok, zaten garip olanda o oldu, yani çok normalde çıksam wc de içim artık nasne hale geldiyse resmen yırtıldığını hissediyorum, damarlar şişmiş... içten bişi yapmak lazım o memeler gitsin diye kayısıdan bulandı miğdem ama inciri yapıcam bidaha olmasında valla ne gerkiyosa yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?