2011 Ekim Anneleri

hamileyim ,benim bayram tatilimi bölmeyin deyip patrona şirinlik yapsan sana mazeret izni falan vermezmi acaba ?

allah uzun ömür versin nice yıllara

Anan seni kadir gecesimi doğurdu kız, maşallah:) Rabbim ömrünü uzun, bahtını güzel eylesin.. Oğluşun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber nice doğum günlerine inşallah canım.

Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle ve aranıza katılacak bebişinle beraber Rabbim güzel günler nasip etsin size.

doğum günün kutlu olsun bacımmmm

ailen,sevdiklerin ve özellikle oğluşunla birlikte nice mutlu senelere canım

BÜTÜN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞLARIM
hanzadecim dün hemoroit soronunu duydum rumuzdan ama sana yazmamıştım geçmiş olsun diye geçmişi okuyamazsındiye düşünmüştüm maşallah tek tek okumuşsun
hiç yaşamadım ama ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayanlardan biliyorum canım allah yardımcın olsun bu sorunu yaşayanlarında yardımcısı olsun inşallah bir an önce çözümü bulunur da siz de rahata erersiniz neyse ki sen de izne ayrılıyorsun belki ev daha iyi gelir bütün gün sandalye tepesinde oturmak koly değil benim de ayaklarım patlama derecesine geldi bir bakan bir daha bakıyor ayaklarıma hiç bir ayakkabım olmuyor sızısı da cabası neyse tek yavrularımız iyi olsunlarda katlanırız napalım anne olmak kolay değil...

Son düzenleme:
hanzadem geçmiş olsun bitanem umarım çabucak geçer ve bi daha tekrarlamaz
kübracım doğum günün kutlu olsun hayatım eşinle kuzunla tüm sevdiklerinle nice mutlu senelere
eytim sizede maşallah ama 90 gr ı takma hayatım ölçümlerde yanılma payı oluyo nasıl olsa bence senin kuzu 2 kilo olmuştur

hamileyim ,benim bayram tatilimi bölmeyin deyip patrona şirinlik yapsan sana mazeret izni falan vermezmi acaba ?

Şirinlikten anlayan cislerden değiller canım malesef aile şirketi ve enteresan bir aileleri var. Hasta olduğumda bile önlerinde bayılsam hadi sen eve git demezler. Doktor için izin alırken 40 dereden su getiriyorlar. Kızlarıyla beraber çalışıyorum 2 haftadır yok miğdesi bulanıyormuş. Sabahın köründe beni arıyor bugün gelicekmisin diye meğer bugünde gelmiyecekmiş ondan aramış sabahın 6 sında. Neyseki en fazla 1 ay daha deyip avutuyorum kendimi. Ama çok bunaldımmmmmmmmm (((

sağol canım ettiğin dualar içinde ayrıca..allah kabul etsin

doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle beraber nice yıllara. kızımla benden

evet arkadaşım zormuş senin durumunda,ama yinede bir konuş derim tabi sen bilirsin.

önceki çalıştığım yer aile şirketiydi nasıl olduğunu iyi bilirim.ömrümü yemişlerdi şükür kurtuldum.kendi dertleri yetmiyo gibi çoluk çocuklarının derdini çekmek zorunda kalıyodum.Allah yardımcın olsun

Oldu çok şükür eylül sonunda tamamen kapatıyorum bu defteri Evlenmeden önce maddiyattan dolayı çıkamamıştım evlendikten sonra çıkıyordum biraz idare et dediler benimde sınavlarım vardı ona göre işe girecektim beklim dedim. Sonra hamile kaldım dedim beni böyle kimse almaz Doğumdan sonra 1 veya 1,5 sene evde duracağım. İyi bir iş bulunca başlıyacağım işe kasmıyacağım kendimi.

bende aile şirketinde çalışıyorum...anası danası eniştesi baldızı...ve kimseye laf edemiyorsun kardeşim....turizm mezunu yeğen muhasebede ve bize kök söktürüyor.....muhasebe yardımcı departman değil biz muhasebenin yardımcılarıyız

günaydınn güzel anneler ve mis bebeleriii
cumamız hayırlı, kadir gecemiz mübarek olsun

hanzadecim bende leyna gibi düşünerek yazmamıştım çok geçmiş olsun tatlım inşallah en kısa zamanda findukların kaybolur daha da çıkmaz

leyna demişkennnn benim güzeller güzeli arkadaşımın doğum günü kutlu mutlu olsun, ailenle beraber nice mutlu yıllara canımmm

deniz kuzum rumuzum ha gayret bugün şafak aydınlık inşallah benim kadar bunalmassınız evde resmen depresyona girdim ayol

eytçim doruk paşamıza maşallah
ahestem yusuf keremimize maşallah
nejlammmm topiğimizin abisine de sna da maşallah inşallah vajinal muaynen kadar kolaycana normal doğuruverirsin tatlım

buluşmayı bayramdan sonra yaparsanız bende gelicemm huuu benide ekleyin gelecekler listesine

biz oğlumla çok acıktık teyzeleri bişiler yiyip geliyoruz
yarın oğlumla buluşucam kızlar inşallah suyumuz normale dönmüştür tabi rüzgarımda normal doğum pozisyonuna
bu akşam hepiniz dualarımda olucaksınız sizde oğlumla beni unutmayın emi şimdide Allah razı olsun

En iyisini yaparsın,herşey olacağına varıyor.bende bisürü sebepten dolayı ordan bitürlü ayrılamamıştım.sonra şimdiki işime başladım 2 yıl oldu çoook memnunum ama bu seferde mecbur ayrılmam gerekiyor.hatta yarın son iş günüm:93:.kısmet napalım bebişim için ne gerekiyosa o.kendim bakmam lazım istanbulda bakacak kimsem yok.ailem kayseride.

Olsun tatlım çok güzel birşey için bırakıyorsun Rabbim daha iyi bir yer nasip etsin çalışmak istediğinde. Benim herkesler burada ve yakınlar bana ama annem de kayınvalidem de çalıştığı için ben bakıcam. Zaten istiyordum da uzun süre ben bakmayı.

canım benim çok teşekkür ederim
hadi bakalım siz de iyi haberlerle gelin doktordan inşallah her şey yolundadır seni ve rüzgar paşamızı öperim

işte aynen öyle oluyo boğasım geliyodu nerdeyse ya.bide soruyo bişeyi anlayacağı tarzda anlatım diyosun,yada uygulamalı gösteriyosun.anlamıyo kaaaaç sefer anlatıyosun.sonra demezmi aaa ne kolay bişe bu kadarcık bişeyi ne zor anlatıyosun.bide bebe şebe kim varsa kapıp geliyolar ablası bunun okulu tatil oldu yanında muhasebe öğrensin.sanki bayram şekeri bu veriyosun oluyo.Allah akıl versin.elinin altında geziyolar yapıcağın işide yapamıyosun

inşallah sağlıkla gelirde bebişlerimiz zaten işi gücü unuturuz o zaman.Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

canım çok fazla tuvalete çıkmak da iyi değil,sürekli orayı tahriş ettirip mikroplanmasına neden oluyor kaba tabirle...önemli olan dengeli wc'ye çıkmak.tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…